Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Αταλάντη - Ο μύθος της γυναίκας Αργοναύτη

Ηρωίδα της αρχαιότητας, η πιο γρήγορη από όλους τους θνητούς και η μοναδική γυναίκα αργοναύτης. Η ιστορία της συνδέεται άλλοτε με τους αρκαδικούς κι άλλοτε με τους βοιωτικούς μύθους. Οι δυο μύθοι έχουν τόσα κοινά χαρακτηριστικά που δεν μας επιτρέπουν να θεωρήσουμε πως υπήρχαν δυο διαφορετικές ηρωίδες με το ίδιο όνομα.

EKTAKTO: Πήραν φωτιά τα Βαλκάνια: Σε σύγκρουση Σερβία και Κόσοβο – Διάγγελμα του Σέρβου πρωθυπουργού προς το λαό του – Έτοιμες για επέμβαση οι ρωσοσερβικές δυνάμεις (βίντεο-εικόνες)

 
Του Βασίλη Καπούλα
«Αυτή είναι η τελευταία μας προειδοποίηση. Aν οι Αλβανοί του Κοσόβου επιτεθούν στο Σερβικό λαό θα επέμβουμε. Ενημερώνω για την κατάσταση Ρωσία και Κίνα. Αυτό είναι το μήνυμα μας  προς την διεθνή κοινότητα» είπε ο Σέρβος πρωθυπουργός. Πήραν φωτιά τα Βαλκάνια κάτι που το είχε προβλέψει εδώ και καιρό το pentapostagma.gr. Έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Σερβίας και διάγγελμα του Σέρβου πρωθυπουργού, Aleksander Vucic, προς τον σερβικό λαό με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να είσαι έτοιμες για σύγκρουση με τους Αλβανούς στο Κόσοβο! Τι συνέβη όμως τις τελευταίες δραματικές ώρες.
Σας είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό για τις διαβουλεύσεις Ρωσίας-Σερβίας για το Κόσοβο καθώς και για την δημιουργία μεγάλης παραστρατιωτικής ομάδας…

Μιλούσαν ελληνικά οι αρχαίοι Πολυνήσιοι; Δείτε 1100 Αρχαίες Ελληνικές Λέξεις στις Γλώσσες των Νησιών του Ειρηνικού


  Η επιστημονική υποψία ότι η πολιτιστική επίδραση των πανάρχαιων Ελλήνων θαλασσοπόρων στην Άπω Ασία, την Αυστραλία και την Πολυνησία – Μελανησία – Ινδονησία είναι υπαρκτή εδώ και αρκετό καιρό.
Μία από τις σημαντικότερες αποδείξεις ήρθε από έναν ξένο ερευνητή, τον Γερμανό καθηγητή Γλωσσολογίας κ. Νόρς Σ. Γιόζεφσον (Nors S. Josephson), ο οποίος μετά από οκτάχρονη έρευνα συνόψισε τα πορίσματά του στο αγγλόγλωσσο βιβλίο «Greek Linguistic Elements in The Polynesian Languages – Hellenicum Pacificum» (= Ελληνικά Γλωσσικά Στοιχεία στις Πολυνησιακές Γλώσσες – Ελληνικός Ειρηνικός)

H Αθηνά Παλλάδα Έχει τα Χέρια της Πάνω Από Μας


Γιος του Εξηκεστίδη. Ήταν περισσότερο γνωστός ως πολιτικός παρά ως ποιητής. Ο Σόλωνας ήταν αριστοκρατικής καταγωγής. Η εποχή που γεννήθηκε συμπίπτει με μια περίοδο δύσκολων κοινωνικών αγώνων.
Ο Σόλωνας υπήρξε ο πρώτος Αττικός ποιητής και πρόδρομος της κλασικής εποχής.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ !!! (ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ με τον διαχρονικό ε ν δ ο τ ι σ μ ό και την παραλυσία του ΥΠΕΞ...)



Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΩΣ 'ΜΑΝΑ'. ΕΔΩ ΚΑΙ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ - ΚΑΙ πολύ ΚΑΚΙΑ! - ΜΗΤΡΙΑ!... ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Συνέντευξη του πρώην προξένου μας της Ελλάδος στην Κορυτσά κ. Θεοδώρου Οικονομού - Καμαρινού στην δημοσιογράφο Θωμαΐδα Παριανού, αποκαλύπτει την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των Βορειοηπειρωτών Ελλήνων ομογενών μας!

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΙΣ; ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Οι γενιές τού μέλλοντος θα «ξεχάσουν» την προδοσία τού Εφιάλτη. Ιστορικός αντίστοιχος όρος θα γίνει το όνομα «Καραμανλής»…
…Ο όρος, ο οποίος θα περιγράφει τον κορυφαίο προδότη τής ελληνικής ιστορίας. Όταν ονομάζεις «Εθνάρχη» έναν τέτοιον άνθρωπο, δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι για Εμφύλιους και Μνημόνια. Έχει σκεφτεί κάποιος ποια θα μπορούσε να είναι η πιο απαξιωτική βρισιά στη σύγχρονη ελληνική γλώσσα;

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ – ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ

ΒΝΜ-1

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Απίστευτο Βίντεο που θα σας σηκωθεί η τρίχα με αυτά που ακούγονται.
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αρνήθηκε οποιαδήποτε βοήθεια και άφησε στο Έλεος των ΤΟΥΡΚΩΝ την Κύπρο

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Θέλω να δεχτώ ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας και μάλιστα διεθνώς, καταζητούμενος , και περιμένω με υπομονή να δω που έγκειται η απάτη

Marina Latsi Aristea Xrysikopoulou
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΛΑΤΣΗ

Παρακολουθώ δέκα πέντε και πλέον μέρες, το θέατρο του παραλόγου, που παίζεται εις βάρος του πολίτη, από τα κανάλια της επικράτειας ,που είναι ίδια που συναυτούργησαν και συνεπικούρησαν ,επί χρήμασι, η εκ της θέσεως τους, στην παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος, από της προδοτικές κυβερνήσεις της.

Όσο και να θέλει πιστέψει ο μειωμένης νοημοσύνης θεατής, γιατί σε αυτόν απευθύνονται ότι η συντονισμένη, δήθεν «αλήθεια του βόρβορου» είναι το αποτέλεσμα της έρευνας που έκαναν, προσκρούει στο αναπόδεικτο της αλήθειας. 

Θέλω λοιπόν να δεχτώ ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας και μάλιστα διεθνώς, καταζητούμενος , και περιμένω με υπομονή να δω που έγκειται η απάτη. Μέχρι σήμερα λοιπόν δεν μου έδειξαν, και βεβαίως δεν μου απέδειξαν την πράξη του αυτή, που τον ορίζει ως απατεώνα. Αντ’ αυτού με βομβαρδίζουν με όρκους πολεμιστή, με επικλήσεις στον πρόγονο Δία κλπ. Διερωτώμαι λοιπόν: 

Είναι απάτη, ή θεμελιωμένο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να επικαλείται, συμπαντικές δυνάμεις ? 

Αν ο Σώρρας , κατά την άποψη πάντα των ΜΜΕ είναι απατεώνας, δηλώνοντας την προτίμηση του στον Δία, τίθεται ευλόγως το ερώτημα, πόσο ποιό απατεώνες μπορεί να είναι ο Αρχιεπίσκοπος και οι εκπρόσωποι του,(ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε) που δηλώνουν προτίμηση στον βοσκό Αβραάμ τον ξυλουργό Ιησού , τον αιμοβόρο Γιαχβέ κλπ. 

Και εδώ συμβαίνει το εξής τραγελαφικό 
Ο μεν Σώρρας είναι απατεώνας και οι υποστηρικτές ηλίθιοι οι δεύτεροι, 
Ο δε Αρχιεπίσκοπος αμειβόμενος από κρατικά κονδύλια, άγιος πατέρας, και οι υποστηρικτές του ευυπόληπτοι πολίτες!!
Ισχυρίζονται οι ανωτέρω συνεπίκουροι- συναυτουργοί, της άλωσης της πατρίδος μου, ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας, επειδή κατέθεσε υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας ποσό 600 δις και ότι αυτά είναι ανύπαρκτα, κλεμμένα ή πλαστά. 

Ερωτώ λοιπόν. 
Ακούστηκε δια μέσου της οχλαγωγίας των ΜΜΕ η φωνή της δικαιοσύνης ή του κράτους, η της εκκλησίας, (η οποία αφορίζει τον Σώρρα ως αιρετικό), μέχρι σήμερα το οτιδήποτε για την ανυπαρξία ,την πλαστότητα, την υπεξαίρεση του ανωτέρω ποσού των 600 δις;
Απαντώ λοιπόν ΌΧΙ και παραθέσατε μου τον αντίθετο. 
Ακούστηκε μήπως κάποιος δικηγορικός σύλλογος να αντικρούει αυτές τις μέρες της λάσπης των καναλιών;
Απαντώ λοιπόν και πάλι ΟΧΙ. 
Ερωτούμαι και πρέπει και σεις να διερωτηθείτε

Τι γίνεται με την συνθήκη Bretton Woods την οποία έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο τέως υπουργός οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, κατά την οποία όλα τα κράτη πρόσφεραν ένα ποσό προκειμένου να μην υπάρξουν γεγονότα σαν αυτά που βιώνουμε σήμερα;
Ποιοι έχουν καταχραστεί τον πλούτο μας, με τη σύμπραξη των κυβερνήσεων όλου του πλανήτη;
Γιατί το αποκρύπτουν επιμελώς τα βόρβορα ΜΜΕ, τον αποδεδειγμένο πλούτο μας? 
Ποιος φοβάται τόσο

Το παιχνίδι είναι πολύ βρώμικο και εμείς δεν έχουμε ιδέα καν από πού προέρχεται η δυσωδία..
Δυστυχώς ζούμε σε μία εποχή στην οποία τα γεγονότα παραποιούνται και πασάρονται, καθ΄υποδειξη, προκειμένου να αποκρυβεί η αλήθεια.
Συνέλληνες η συνειδητότητα είναι το υπέρτατο όπλο μας. Βρείτε το και πολεμήστε με αυτό το υπέρτατο όπλο, για την αποδουλοποίησή μας. Τώρα είναι η ώρα.
Κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες. Αυτό το όραμα είναι που δίνει κίνητρο για το ταξίδι προς την απελευθέρωση και το κουράγιο για την υπέρβαση των δυσχερών της διαδρομής.
Αθήνα 15-1-2017
Μαρίνα Λάτση
  
Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ 27 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΩΣΤΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΝΩ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ. 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΤΩΧΟΓΥΦΤΟΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΠΟ@@@ΣΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ. 
ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΧΟΥΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΩ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ. 
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΘΕΜΑ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΟΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ. 
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ/ΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ  
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ»: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ»

ΑΘΗΝΑ 12/01/2017


ΑΦΟΡΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Η «ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ» ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΣΑ ΤΗΝ 10 /01/2017 ΕΠΑΝΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΩΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ, ΕΝΤΟΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ.

Η άγνωστη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τον διάσημο Σέρβο φυσικό και εφευρέτη Νίκολα Τέσλα


Είναι μια ιστορία περίεργη όσο και η ζωή του διάσημου Σέρβου φυσικού και εφευρέτη Νίκολα Τέσλα. Ο σημερινός Αμερικανός εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει μια αποκαλυπτική σχέση με τον φυσικό και εφευρέτη μέσω του θείου του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ίσως, καιμε έμφαση στο ίσως,  και έχει και κάτι άλλο πολυτιμότερο. Τις σημειώσεις του Ν.Τέσλα. Μερικές ημέρες αφότου ο Νίκολα Τέσλα πέθανε στις 7 Ιανουαρίου του 1943, ζώντας σχεδόν υπομονευμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη νέα Υόρκη,  όλα τα του υπάρχοντα που είχε μαζί με τις σημειώσεις του κατασχέθηκαν από πράκτορες του γραφείου που λειτουργούσε με το όνομα «»Γραφείο Ξένης Ιδιοκτησίας».

Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΝΟΟΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ


Ο Αριστοτέλης στο έργο του “Μετά τα Φυσικά, 1074b.15 – 1075a.10” αναφερόμενος στην φύση του Θείου Νοός μας λέγει:
«Τα ζητήματα που αφορούν τον θείο Νου, παρουσιάζουν απορίες πολλές, διότι ο νους φαίνεται να είναι το πλέον θείον από όλα τα φαινόμενα, είναι όμως δύσκολο να βρούμε σε ποια κατάσταση πρέπει να υπάρχει δια να έχει αυτή την ιδιότητα. Διότι, εάν δεν νοεί τίποτα, τι μπορεί να είναι η μεγαλειότητά του; Θα βρίσκεται σε κατάσταση ανάλογη προς εκείνη του ανθρώπου που κοιμάται.

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: “ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!”


ΙΚΕΤΗΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

02|10|2014 21:15
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: “ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ”
Φαίνεται ότι ο αγαπητός των “δεξιούληδων” εγκλωβισμένων ψηφοφόρων, τηλεβιβλιοπώλης, Άδωνης Γεωργιάδης, διαβάζει την “Ελεύθερη Ώρα” και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και συλλογάται ελεύθερα.

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Η προέλευση του όρου "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" των σύγχρονων κρατών έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελληνική λέξη "ΠΟΛΙΤΕΙΑ", η οποία σήμαινε το σύνολο των Αρχών και η δύναμη ή η εξουσία του προϊσταμένου (άρχοντα) να μεριμνά για τη τήρηση των θεσπισθέντων και να καθιστά αυτά απαραβίαστα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters