Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ντοκουμέντο του Ομήρου για τους 29 ισχυρούς του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Ο κατάλογος με τις πόλεις και πλοία που πήραν μέρος στον τρωικό πόλεμο!

Ο “νηών κατάλογος” (ο κατάλογος των πλοίων) είναι από τα πιο πολυσυζητημένα εδάφια της Ιλιάδας. Είναι κατά τον Όμηρο ο κατάλογος των πλοίων και των στρατευμάτων ανά ελληνική πόλη, που παίρνουν μέρος στον τρωικό πόλεμο (γύρω στο 1250 π.Χ.), με ιδιαίτερη αναφορά στα ονόματα των αρχηγών των στρατευμάτων ανά πόλη.

Αποκαλύψεις που σοκάρουν: Ευρωπαίοι συνταξιούχοι ζούνε μόνιμα στην Ελλάδα και είναι κατάσκοποι των Τούρκων

 
Γερμανός συνταξιούχος που ζει μόνιμα στην Ελλάδα και συνελήφθη πριν δύο χρόνια κατηγορούμενος για κατασκοπεία, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξης.
Όπως διαβάζουμε στο Intelnews, o Γερμανός συνταξιούχος παραδέχθηκε στο δικαστήριο της Ρόδου ότι ανήκει σε δίκτυο Γερμανών και άλλων δυτικοευρωπαίων συνταξιούχων, που ζουν μόνιμα στη χώρα μας,

Πρώην στέλεχος του Facebook προειδοποιεί: «Δεν το συνειδητοποιείτε, αλλά σας προγραμματίζουν...»

Μπορεί το Facebook να συνεχίζει τη ραγδαία ανάπτυξή του, αλλά ολοένα και περισσότεροι πρώην εργαζόμενοι και επενδυτές εκφράζουν δημόσια τις ανησυχίες τους για τις επιπτώσεις του μέσου κοινωνικής δικτύωσης στους χρήστες.

Ο Chamath Palihapitiya, πρώην αντιπρόεδρος του Facebook στο κομμάτι του «user growth», δήλωσε πως τα social media

Αυτό το Βότανο Δεν Πρέπει να Λείπει από Κανένα Σπίτι… Δείτε τις Απίστευτες ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ του Ιδιότητες!

φορσκολίνη 
Είναι ένα ολιστικό βότανο, ευρέως διαδεδομένο στον Δυτικό κόσμο, ιδιαίτερα χρησιμοποιημένο σε συμπληρώματα διατροφής, αλλά γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων στην παραδοσιακή ιατρική της Ανατολής.
Πρόκειται για τη φορσκολίνη.

Το Αλφάβητο και η Αρχετυπική Μήτρα του Κόσμου τούτου. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

ΣΚΕΨΟΥ. ΨΑΞΕ. ΚΡΙΝΕ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ. ...Διαδραστικά!


Η Ελληνική Γλώσσα μας αποτελείτο από 27 συνολικά γράμματα. Τα χωρίζουμε έτσι… από (9) γράμματα σε οριζόντια θέση και κάθε σειρά έχει: 3 Χ 9 = 27. Ο αριθμός λοιπόν 27 αντιστοιχεί στην Θεία Αρετή (ΑΡΕΤΗ=414=>4+1+4=9.). Με την κατάργηση όμως των τριών γραμμάτων…. αλλοιώθηκε η σειρά, αλλά και η συμμετρία και η μουσικότητα της Ελληνικής Γλώσσας. Κι ενώ διαγράφτηκαν από την δική μας Γλώσσα…..διατηρούνται κάλιστα εντός του Λατινικού Αλφαβήτου.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί η Θεά Αθηνά Επέλεξε τον Ελλαδικό Χώρο (που σήμερα όλοι καταστρέφουν με κάθε τρόπο)


 

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα οι `Ελληνες είναι γόνοι των Ολυμπίων , καθώς προήλθαν από την ένωση ουράνιου και γήινου γενετικού υλικού, όταν η Αθηνά παρέλαβε σπέρμα από τη Γη και τον `Ηφαιστο για να προέλθουν από αυτό οι Αθηναίοι.
( Τίμαιος, παράγραφος 23): «Η Αθηνά παρέλαβε σπέρμα για σας (τους Αθηναίους) από τη Γη και τον `Ηφαιστο».

Κάποτε θα ζούμε μόνο από την ακτινοβολία του ήλιου


 

Αν επιβιώσουμε σε αυτόν τον πλανήτη και τα Μεγάλα Όντα αρχίσουν να καταφθάνουν, θα ζούμε μόνο από την ακτινοβολία του ήλιου, όπως ακριβώς ορισμένοι υπολογιστές τροφοδοτούνται τώρα μόνο από την ηλιακή ενέργεια. 

Το ανθρώπινο σώμα είναι ο καλύτερος αφομοιωτής του φωτός αν εξαγνιστεί. 

Μπορείτε να απελευθερώσετε τις υπερδυνάμεις σας με αυτή την αρχαία τεχνική σύμφωνα και με επιστήμονες ...

Ο ήλιος πιστεύεται ότι έχει μια δύναμη που θεραπεύει ασθένειες, παρέχει ενέργεια, εξαφανίζει την πείνα, και ακόμη ενισχύει την ικανότητα των ανθρώπων να αναπτύξουν τις τηλεπαθητικές ικανότητες.

Η ικανότητά μας να απελευθερώσουμε τις υπεράνθρωπες δυνάμεις μας ήταν πάντα μπροστά μας.

Μεταλασσόμαστε! Η Αφύπνιση και η ενεργοποίηση του Πλανήτη έχει ήδη ξεκινήσει!

Καθώς ο καιρός για την πλήρη μετουσίωση της πραγματικότητας μας με την απελευθέρωση της συνείδησης μας πλησιάζει, ολοένα και μεγαλύτερες αλήθειες και κρυμμένα μυστικά βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα.

 Βέβαια όπως και για πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις για να δει τη μεγαλύτερη εικόνα. 

Ξαφνικά δεν είναι πλέον θέμα της εκκλησίας να μιλήσει ή όχι για τον αριθμό "666" που επί αιώνες χαρακτηρίζει ως τον αριθμό του θηρίου... μιας και οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται περίτρανα, όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας, πως αυτός είναι απλώς ο αριθμός του
ΑΝΘΡΩΠΟΥ στη φυσική του υπόσταση.

 Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12.

Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.



Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την "κουνταλίνι" και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του
"άνθρακα12" σε "άνθρακα 7", το οποίο δύσκολα μπορεί ναανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζεται από τη "φωτεινή άλω" γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσης.

Η μετατροπή του άνθρακα12 σε άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο
του ανθρώπου!

 (Ας μην σας πάω μια βόλτα τώρα γιατί με τόσο μένος πολεμούν το CO2 διοξείδιο του άνθρακα - προφανώς είστε πλέον σε θέση να κάνετε την σύνδεση. Αν όχι ρίξτε μια ματιά και στις παλαιότερες αναφορές μας εδώ)

 Το 666 λοιπόν γίνεται 661!

Ο άνθρακας 12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες λοιπόν μετουσιώνεται σε άνθρακα7 (ή να πω "667" αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνια), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το "άνθος της ζωής" ή τον εξαπέταλο λωτό... ή τα ανάστροφα "εψιλον"...

Σας βάζω λιγάκι στα σοκάκια της αλχημείας η αλήθεια, αλλά καλό είναι μιας και
έτσι θα γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο "εξ΄ απόδώ", αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία... την οποία για "χάρη" των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν "κοιμισμένους"... Στην ουσία εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη πάντρεμα επιστήμης και μεταφυσικής...


 Τι λέει η επιστήμη?


Οι πρόσφατες απονομές των βραβείων νόμπελ ( φυσικής και χημείας ) ήταν αυτές που έδωσαν στο κοινό έρευνες και γνώσεις σχετικά με το στοιχείο άνθρακας 7, προσθέτοντας μια ακόμη σημαντική διάσταση στην ήδη γνωστή εποχή μετάβασης που διανύουμε προς το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας.

 Ο άνθρακας για μια ακόμη φορά εξέπληξε τους επιστήμονες. (The Nobel Prize in Physics 2010 was awarded jointly to Andre Geim and Konstantin Novoselov "for groundbreaking experiments regarding the two-dimensional material graphene") Ωστόσο η ιστορία του άνθρακα καιτων θαυμάτων του δεν περιορίζεται σε αυτά που ανακάλυψαν οι νομπελίστες. 

Σημαντικότατο ρόλο παίζει και ο ήλιος.
 Ο ήλιος είναι αυτός που προκαλεί μετάλλαξη του άνθρακα 12 σε άνθρακα 7! Τι σημαίνει αυτό? πως η ηλιακή δραστηριότητα στις μέρες μας προκαλεί αποδεδειγμένα μια τέτοια δομική μετάλλαξη όπου ο άνθρακας εμφανίζεται πλέον με ένα μόνο νετρόνιο.... 

Πρόσφατα υπήρξε εξάλλου μεγάλη ανησυχία των επιστημόνων που παρατήρησαν "μυστήριες" εκπομπές από τον ήλιο που προκαλούσαν μετάλλαξη (Strange emissions by sun are suddenly mutating matter…) και επίσης διαπιστώθηκε πως ο ήλιος αλλάζει τα δεδομένα της ραδιενεργούς διάσπασης και σπάζει τους "κανόνες" της χημείας (The Sun is changing
the rate of radioactive decay, and breaking the rules of chemistry και Strange
Case of Solar Flares and Radioactive Elements)

Και γιατί συνδέουμε τα παραπάνω με το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας? Πολύ απλά γιατί πάντοτε ήταν συνδεδεμένο με την ανθρώπινη συνείδηση. Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. 

Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την "κουνταλίνι" και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του "άνθρακα12" σε "άνθρακα", το οποίο δύσκολα μπορεί να ανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζεται από τη "φωτεινή άλω" γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσης. 

Η μετατροπή του άνθρακα12 σε άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου!

 Ουσιαστικά αυτή η αποκάλυψη επιβεβαιώνει από μία ακόμη σκοπιά το γεγονός πως το ίδιο το σύμπαν ωθεί την ανθρωπότητα ολόκληρη σε αυτό που λέμε συλλογικό συνειδησιακό άλμα. Οι μυήσεις του παρελθόντος δεν λαμβάνουν χώρα πλέον σε ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. 

Το κέντρο του γαλαξία μας στέλνει ιδιαίτερες συχνότητες, το ηλιακό μας σύστημα βυθίζεται για καλά (μέχρι το 2012) στη ζώνη φωτονίων, ο ήλιος κάτω από αυτές τις επιρροές στέλνει τις συχνότητες εκείνες των ενεργειών που λούζοντας τη Γη προκαλούν τις απαραίτητες μεταλλάξεις για το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας!

 Ήδη διανύουμε την πορεία προς εκείνη τη μετάλλαξη μας που οδηγεί σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης και ξεκλειδώνει μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας, αλλά και ενεργοποιεί νέες ικανότητες και δεξιότητες, όπως αυτές της τηλεπάθειες...

Βέβαια η μετάλλαξη είναι μια δυναμική αλλαγή και όπως είναι λογικό θα πρέπει να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στη διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να "σηκώσουμε" και να διατηρήσουμε (σαν υλικές υπάρξεις) αυτές τις νέες συχνότητες. 

Ο ρόλος μας δεν πρέπει να είναι παθητικός. Οφείλουμε να βοηθήσουμε το σώμα και το πνεύμα μας να διατηρήσουν αυτό το νέο επίπεδο και αυτό γίνεται με τη συνειδητή ενασχόληση μας με την αρμονία στο πνεύμα, τα συναισθήματα, το σώμα, τη διατροφή κτλ.

 Ήδη περνούμε αλλεπάλληλες διαδικασίες εξαγνισμού και κάθαρσης, ώστε να "φύγουν" από πάνω μας τα "προγράμματα" που οδηγούν σε νόσο και εκφυλισμό...

 Όλη η αντίσταση αυτών που δεν θέλουν να έχει ολόκληρη η ανθρωπότητα πρόσβαση σε αυτό το άνοιγμα της συνείδησης εκφράζεται ακριβώς με τις πολλές και διαφορετικές μορφές μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφυλίσουν και να σπρώξουν τους ανθρώπους ακόμη πιο μακριά από την υγεία και την αρμονία.

(Άγχος, οικονομική διάλυση, χημικά δηλητήρια στην τροφή, χειραγώγηση του κλίματος, αεροψεκασμοί chemtrails, μεταλλαγμένα-αφύσικα τρόφιμα, εμβόλια, κοινωνική και ηθική εξαθλίωση, προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, χειραγώγηση μέσω του φόβουκ.α.

Αυτή η γνώση με την δύναμη να ενισχύσει την σκέψη του ανθρώπου, θα κάνει όλη την τεχνολογική πρόοδο και τα οικονομικά συστήματα τελείως περιττά…

 Μια και την εποχή υλοποίησης και αφθονίας που μας περιμένει
μετά το 2012, η τεχνολογία και τα χρήματα δεν θα έχουν κανένα απολύτως νόημα…

 Στην μετά αποκάλυψη περίοδο, ο εγκλιματισμός του ανθρώπου θα λάβει χώρα, κατά την οποία η συλλογική σκέψη του ανθρώπου θα υποστεί μια μετατόπιση κβαντικής διεύρυνσης.

 Μια κρίσιμη μάζα της ανθρωπότητας θα περάσει από μια εγωκεντρική και υλόφρονη ζωή, σε μια άνευ εγωισμού γεμάτη από Αγάπη πνευματική ζωή.

 Κατά την περίοδο αυτή η δραστηριότητα του Ήλιου θα αυξηθεί και η τελική μεταμόρφωση που θα επηρεαστεί από τον Ήλιο, θα είναι η μεταμόρφωση του άνθρακα 12στο ανθρώπινο DNA, σε άνθρακα 7.

 Αυτό θα καταστήσει τον άνθρωπο ικανό να επιβιώσει στον διπλό κατακλυσμό, τις υπερεκλάμψεις, της μετατόπισης των πόλων και να μεταναστεύσει στην Γη ανώτερης διάστασης.

 Αυτό είναι ένα χρονοδιάγραμμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε!!!

ΠΗΓΗ: 7 ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Γενετική Έρευνα Ελβετικού Ινστιτούτου ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ: ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Κατοίκων με ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA σε Σκόπια, Αλβανία και Βουλγαρία !!!


Έρευνα του Ελβετικού Ινστιτούτου Γενετικής  

Έρευνα του Ελβετικού Ινστιτούτου Γενετικής «iGENEA»
βρίσκει 300.000 Έλληνες στα Σκόπια, 900.000 στην Αλβανία
και 4.400.000 στην Βουλγαρία!
Η γενετική έρευνα διήρκεσε πάνω από 10 χρόνια,
χρησιμοποιώντας εκτενή βιβλιογραφία από περίπου 500 επιστημονικές πηγές και σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους,
είχε δημοσιευθεί αρχικά το 2010, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στα Σκόπια το 2014 και επανέρχεται και πάλι σήμερα από σκοπιανά ΜΜΕ (2017), που ψάχνουν να βρουν «ποίοι τελικά είναι οι κάτοικοι των Σκοπίων».

"Ο Κύκλος των Υποχθόνιων Κλείνει, Ανοίγουν οι Πύλες της Επανέλευσης των Ελ(λήνων)"

Μέ τήν ὀνομασία «Ἕλλην» ὁ γράφων δέν ἐννοεῖ τόν πολίτη τοῦ κρατιδίου πού κατασκεύασαν οἱ δυτικοί καί πού σήμερα λέγεται Ἑλλάδα. Ὁ (Ἔλ)λήν εἶναι Υἱός τῶν Υἱῶν τοῦ Θεοῦ. Ἦλθε ἐπί τῆς Χθονός, ἐπί τοῦ ἑνός ἐκ τῶν πλανητῶν τοῦ ἠλιακοῦ μας συστήματος, δηλαδή τοῦ ἑνός ἐκ τῶν πολλῶν οὐράνιων περασμάτων ἤ σταθμῶν διερχομένων, ἦλθε ὡς ἔμψυχη ὑλική 0ντότητα.'Ἦλθε ὡς ἀπεσταλμένος τῶν Σπορέων του, Θεῶν. Ἦλθε ἐπί τῆς Χθονός, γιά νά τήν ἐξαγνίσει ἀπό τά μιάσματα τῶν ἀπορριφθέντων ἐπί αὐτῆς Τιτάνων καί δή τῶν ἀπογόνων τοῦ Ἰαπετοῦ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters