Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1619 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΛΙΝ ΤΟΥΛΟΥΖΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 33 ΕΤΩΝ Ο ΛΟΥΚΙΛΙΟ ΒΑΝΙΝΙ

Αφού πρώτα διαπομπεύεται έξω από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Στεφάνου, του ξερίζωσαν τη γλώσσα με σιδερένια τανάλια, τον στραγγάλισαν δεμένο επάνω σε έναν πάσσαλο και το άψυχο σώμα του καίγεται στην πυρά, όπου στην συνέχεια σκόρπισαν τις στάχτες του στους ανέμους...

«Θα πεθάνω φιλόσοφος» φώναζε όταν τον ανέβαζαν στο καρο και αρνείται τον «εσταυρωμένο» καθώς και την «παραχώρηση» να μετανοήσει δημόσια για τα «εγκλήματά» του!!
ΠΟΙΑ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΝΙΝΙ ;
Ο 25 χρονος Βανινι Λουκίλιο, ( Lucilio Vanini, 1585-1619 ) μέλος του μοναστικού τάγματος των Καρμελιτών από τα 18 στην Πάντοβα, αρχίζει το 1610 τη μελέτη Ελληνικών φιλοσοφικών κειμένων, και αποστασιοποιείται από τον χριστιανισμό...

TO ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ: ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

Το 1941 η τριπλή κατοχή σκιάζει την Ελλάδα. Ξεκινά μια σειρά δύσκολων ετών, πείνα, εκτελέσεις και καταστροφή για όλο τον ελληνικό λαό. Μέρος της ελληνικής υπαίθρου αποτελεί και η χερσόνησος του Άθω, το γνωστό Άγιο Όρος, όμως εκεί η κατάσταση είναι διαφορετική.

Την στιγμή που ο Αδόλφος Χίτλερ κατασφάζει και κατακαίει την Ευρώπη, οι Αγιορείτες μοναχοί, άγιοι πρόγονοι του σημερινού Εφραίμ, αποφασίζουν να πάρουν κι αυτοί, πολιτική θέση στο πλευρό της ναζιστικής Γερμανίας. Ακολουθεί το πρώτο συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αδόλφο Χίτλερ:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters