Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ: «ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ». ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ…

Περιπολώντας στον Έβρο για “παράνομα εισελθόντα πρόσωπα” με διαταγές εκτός λογικής

Ο Έβρος υποδέχεται κάθε μέρα μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών. Οι στρατιωτικοί που κάνουν περιπολίες στον Έβρο έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν αν εντοπίσουν πρόσφυγες ή μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα ή έχουν πατήσει ήδη σε ελληνικό έδαφος: τον παραλογισμό των διαταγών.
Ένα κείμενο που  περιγράφει έναν ας πούμε υποθετικό διάλογο:

Το αμερικανικό σχέδιο διαμελισμού 22 χωρών: Η τύχη που περιμένει την Τουρκία – Τι προβλέπει για την Ελλάδα..

Όταν οι Αμερικανοί αποκάλυψαν το σχέδιο της Μεγάλης Μέσης Ανατολής που έφτιαξε η υπουργός Eξωτερικών Κοντολίζα Ράις και ο Αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι κανείς δεν του έδωσε μεγάλη σημασία. Σήμερα βλέπουμε να πλησιάζει η ολοκλήρωση του σχεδίου και νιώθουμε έκπληκτοι για όλα όσα συμβαίνουν γύρο μας.
Το σχέδιο του διαμελισμού χωρών και αλλαγής συνόρων σε 22 χώρες ήταν γνωστό από το 2002. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ζήσαμε το διαμελισμό της Λιβύης, του Ιράκ, οσονούπω της Συρίας και ήδη πλησιάζει η ώρα του Ιράν, το οποίο ίσως ήταν και ο αρχικός στόχος.

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Tasos Paterakis
Οἱ ἐκπρόσωποι τῆς θρησκείας ἀποκαλύπτουν τὴν ἀπάτη τοῦ χριστιανισμοῦ μὲ τὸν πλέον ἐπαίσχυντο τρόπο μπροστὰ στὰ ἔκπληκτα μάτια τῶν πιστῶν ποὺ συμπορεύτηκαν μαζί τους γιὰ 1500 χρόνια. Ἡ προδοσία τῆς ἐκκλησίας καλεῖ γιὰ τὸν καθολικὸ ἀποκλεισμό τους. Εἶναι βέβαιο ὅτι ἔχουν δρομολογήσει τὴν ἰσλαμοποίηση τῆς Ἑλλάδος καὶ θὰ συνεργαστοῦν ὥστε νὰ μετατραποῦν οἱ ἐκκλησίες σὲ τζαμιά.

Ο Έλληνας Μετανάστης Που Έγινε Ο Μεγαλύτερος Κατασκευαστής Στην Αμερική

Η συναρπαστική ιστορία ενός μετανάστη που ξεκίνησε να πουλάει σάντουιτς σε Μεξικανούς και έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κατοικιών στις ΗΠΑ

To ρολόι χτύπησε λίγο μετά τις δύο τα μεσάνυχτα, εκείνο το βράδυ καλοκαιριού στο σπίτι του 28χρονου τότε Άλεξ Σπανού, που σηκώθηκε από το κρεβάτι του με δυσκολία. Το πιθανότερο είναι να κοίταξε για ένα λεπτό την γυναίκα του Φωτεινή, που κοιμόταν δίπλα στην κούνια με τα δύο αγόρια τους, πριν πλυθεί και πιει μια δυνατή κούπα καφέ. Δεν την ξύπνησε παρόλο που η βοήθειά της ήταν πολύτιμη.
Η δουλειά δεν μπορούσε να περιμένει. Οι bracheros όπως αποκαλούσαν τους Μεξικανούς εργάτες που κατέκλυζαν την κοιλάδα της Καλιφόρνια για δουλειά, σε λίγες ώρες θα έπρεπε να φάνε.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters