Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Σάρωσε» Τα Βραβεία Η Ελλάδα Για Το Ελαιόλαδο Και Το Μέλι

«Σάρωσε» τα βραβεία η Ελλάδα για το ελαιόλαδο και το μέλι

Στο Λονδίνο βραβεύτηκαν (με πλατινένια, χρυσά, αργυρά και χάλκινα βραβεία) σε διαφορετικές κατηγορίες 40 εταιρίες,

Στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου (London International Olive Οil Competitions 2019), που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη διαδοχική χρονιά στο Λονδίνο, εκ μέρους της Ελλάδας υπήρξαν 110 συμμετοχές.

Οι Ψηφοφόροι Δεν Είναι Χαζοί, Και Σίγουρα Δεν Είναι Πρόβατα

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές τα κόμματα εξακολουθούν να μην αντιλαμβάνονται ότι οι ψηφοφόροι μπορεί να έχουν μειωμένες προσδοκίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν τι είναι πραγματικό και τι είναι απλό δούλεμα

Χαραλαμπόπουλος Λευτέρης


Εάν θα μπορούσα να έδινα μια συμβουλή σε έναν πολιτικό, αυτή θα ήταν: ποτέ μην υποτιμάς την ικανότητα του ψηφοφόρου να αντιλαμβάνεται στην πραγματικότητα.

Ναι, οι πολίτες συχνά δεν έχουν πλήρη ενημέρωση, συχνά δεν έχουν μόρφωση ή πραγματική τριβή με το πώς λειτουργεί το κράτος και η οικονομία.

Οι αεροψεκασμοί είναι μέρος προγράμματος που ονομάζεται «Ασπίδα» κι υπόκεινται στον ΟΗΕ.

Ένα άρθρο που κόπηκε στο δρόμο για το τυπογραφείο λόγω… άνωθεν εντολής.
Έρευνα του Μιχάλη Δρακάκη, δημοσιογράφου.
Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από την έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα.

Σφοδρή επίθεση Toυρκίας κατά Ελλάδας: «Πάνε να στήσουν ξανά το Βυζάντιο!» – «Υπό ελληνική κατοχή τα νησιά στο Αιγαίο»

«Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν ειδήσεις για 120 χιλιάδες Έλληνες που θέλουν να αποκτήσουν την τουρκική υπηκοότητα».
Ο αντιπρόεδρος  του καλού κόμματος Ουμίτ Οζντάγ, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στην τουρκική βουλή, σχολιάζοντας τις εκκλήσεις –όπως είπε- τελευταία για τον επαναπατρισμό στην Τουρκία Ελλήνων που έφυγαν με τις ανταλλαγές του ‘23, απάντησε χαρακτηριστικά σε όσους επιθυμούν κάτι τέτοιο, δηλαδή να εγκατασταθούν πάλι στην Τουρκία: «Να πάτε στην Ελλάδα να ζήσετε!».

ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΙΣ ΟΜΙΛΙΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡαΔιόνιος


ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ «ΡαΔιόνιος» ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΕΕ: Πρόστιμα €1,07 δισ. σε Barclays, RBS, Citigroup, JPMorgan, MUFG

«Οι επιχειρήσεις και ο κόσμος βασίζονται στις τράπεζες για να ανταλλάξουν χρήματα και να κάνουν συναλλαγές σε ξένες χώρες», τόνισε η Επίτροπος Ανταγωνισμού. Ποιες τράπεζες αφορούν οι κυρώσεις για τη συμμετοχή σε καρτέλ στην αγορά συναλλάγματος.

Πρόστιμα ύψους €1,07 δισ. επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις τράπεζες Barclays, RBS, Citigroup, JPMorgan και MUFG, για τη συμμετοχή τους σε καρτέλ, στην αγορά συναλλάγματος. 

ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΣΩΡΡΑ - ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΧΑΤΖΗΣ


Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ… ΝΑ ΓΙΑΤΙ … «ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ» !!!

· Γιατί μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφω δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ επίσημη αμφισβήτηση των οικονομικών εργαλείων που έχει καταθέσει (και φυσικά δεν θα υπάρξει ποτέ…)

· Γιατί είναι ο μόνος που ξεβράκωσε ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς με αποδείξεις και στοιχεία
· Γιατί είναι ο μόνος που, ενώ τηρεί τους νόμους στο έπακρο, κυνηγιέται από ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς παράνομα
· Γιατί είναι ο μόνος που μου έδωσε τα πάντα χωρίς να ζητήσει τίποτα, ενώ όλοι προσπαθούν να μου πάρουν τα πάντα χωρίς να μου δίνουν τίποτα

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 15-5-2019

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 15-5-2019
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 15-5-2019
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters