Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Σχετικά με την ανακοίνωση του Προέδρου Τραμπ για τον Λευκό Οίκο, η οποία αναμέναμε να πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη.

Ανακοινώθηκε εκ των προτέρων από τη δημοσιογράφο Judy Bayington στο γνωστό site της Restored Republic αρχικά για τις 9.30 π.μ. και στη συνέχεια διορθώθηκε για τις 21.00 μ.μ. EST Επίσης ο Simon Parks ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Trump θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο εκείνη την ημέρα για να κάνει μερικά σημαντικά τηλεφωνήματα. Εκείνη την ημέρα ο Joe B. βρισκόταν σε συνάντηση στη Γλασκώβη και υπήρχαν ερμηνείες.

ΣΤΙΣ 11:11 ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Για πρώτη φορά, σίγουρα θα ενεργοποιηθούν οι Κώδικες Φωτός της Ψυχής. Τα ίδια που απενεργοποιήθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια.
Έτσι εκπληρώνεται μια απαραίτητη προϋπόθεση για την άφιξη της Νέας Γης: το Ανθρώπινο Ον, για να αναστηθεί, πρέπει να ολοκληρωθεί.
Με αυτόν τον τρόπο θα ανακτήσουμε αυτό που μας ανήκει με το δικό μας δικαίωμα: τη μνήμη του ποιοι είμαστε και για όσα έχουμε έρθει, καθώς και τις δυνατότητες που μας είναι εγγενείς.

Η αρχαία Ελληνική πόλη Τάρα της Ιρλανδίας και ο Ελληνικός πολιτισμός του νησιού

Γεμάτο αρχαίους μύθους και θρύλους, καταπληκτικά τοπία και φιλόξενους κατοίκους, το νησί της Ιρλανδίας αποτελεί «προκλητικό» ταξιδιωτικό προορισμό. Κι όταν επιστρέψετε, οι αναμνήσεις που σας μείνουν από εκεί, θα σας συντροφεύουν για μια ζωή.

Mε έκταση λίγο μικρότερη από αυτή της Πορτογαλίας, η Ιρλανδία είναι μια απομακρυσμένη νησιωτική χώρα στη βορειοδυτική Ευρώπη με μακρά ιστορία, ενδιαφέροντα μνημεία και κουλτούρα και ανεξάντλητες φυσικές ομορφιές.

Pfizer - ένας διεθνής επιχειρηματικός τρομοκράτης (βίντεο και κείμενο)

      Το ρεπορτάζ αυτό περιγράφει ενδελεχώς την «τρομοκρατική» επιχειρηματική στρατηγική της Pfizer, δηλαδή τους αντιδεοντολογικούς όρους με τους οποίους προωθεί το (έτσι κι αλλιώς προβληματικό) κόβιντ εμπόρευμά της.

       Παρά την έλλειψη κριτικής προσέγγισης στο εμβόλιο, το ρεπορτάζ εντοπίζει και επισημαίνει ικανά την αδυσώπητη νοοτροπία με την οποία η Pfizer επιδιώκει το οικονομικό της συμφέρον.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters