Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ειδική αναφορά: Μια πιο προσεκτική ματιά στα κρεβάτια Tesla Med – Η τεχνολογία Tesla Med Bed δημιουργεί ένα πεδίο ενέργειας αποκατάστασης της ζωής για την τόνωση της αυτοεπισκευής όλων των κυττάρων

«Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε την ενέργεια, τη συχνότητα και τη δόνηση». Νίκολα Τέσλα

Φανταστείτε πόσο απλούστερη θα ήταν η ζωή αν είχατε ένα σύστημα βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) που θα μπορούσε να σαρώσει, να διαγνώσει, να θεραπεύσει και να αποτρέψει την εμφάνιση ιατρικών προβλημάτων!

Δεν χρειάζεται πια να το φαντάζεσαι. Εδώ είναι, γνωστό ως "med bed" ή "medbed!"

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters