Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη δύο κρυμμένων «φεγγαριών» της Γης


Όλοι (προφανώς) γνωρίζουμε τη Σελήνη ως τον φυσικό δορυφόρο της Γης- ωστόσο πολλοί άλλοι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος διαθέτουν πληθώρα φεγγαριών, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα (όπως η Ευρώπη στον Δία ή ο Τιτάνας στον Κρόνο) παρουσιάζουν έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον, καθώς θεωρούνται «δυνατοί» υποψήφιοι για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Η Β. Θάνου ζητά φοροαπαλλαγή 25% σε εισόδημά της


Η νομική σύμβουλος του Γραφείου του πρωθυπουργού και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, με αίτηση κατά του προϊσταμένου της ΔΟΥ Αμαρουσίου ζητά την φοροαπαλλαγή κατά 25% του ακαθαρίστου εισοδήματος της για το οικονομικό έτος 2011-12.

Η αίτηση της Βασιλικής Θάνου, η οποία συζητήθηκε στο Μισθοδικείο, στρέφεται κατά του προϊσταμένου της ΔΟΥ Αμαρουσίου, με την οποία ζητεί την ανάκληση του καταλογισμού φόρου εισοδήματος των αποδοχών της που της επιβλήθηκε κατά ποσοστό 25% επί του ακαθαρίστου συνολικού φόρου για ένα έτος.

Ξεσπά ο πατέρας του Κατσίφα: «Τον θάνατο του παιδιού μου μπορώ και θα τον αντέξω, τις δηλώσεις του Φίλη δεν θα μπορέσω»Ξεσπά ο πατέρας του Κατσίφα: «Τον θάνατο του παιδιού μου μπορώ και θα τον αντέξω, τις δηλώσεις του Φίλη δεν θα μπορέσω»


1

O πατέρας του Βορειοηπειρώτη Έλληνα ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, έκανε την εξής δήλωση:  «Τον θάνατο του παιδιού μου... μπορώ και θα τον αντέξω, τις δηλώσεις του κ. Φίλη δεν θα μπορέσω. Απορώ πως κάποιος αποκάλεσε τη Βόρειο Ήπειρο, νότια Αλβανία.»  Αυτή είναι η Οικογένεια του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα. Απ’ όπου κι αν την «πιάσεις» Μοσχοβολάει Ελλάδα!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «αποδεικτικό εγγύτερων συγγενών» ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 26/4/2018

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «αποδεικτικό εγγύτερων συγγενών» ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 26/4/2018
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΤΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Μυστηριώδεις Τύποι Εξωγήινων Είναι Εδώ σαν Άνθρωποι (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πολλοί θεωρούν απίθανο να είμαστε το μοναδικό νοήμων είδος στο ηλιακό μας σύστημα, πόσο μάλλον σε ολόκληρο το Σύμπαν. Παρά την πιθανότητα αυτή, υπάρχουν πολλές εκδοχές και εικασίες για το θέμα των εξωγήινων, υπέρ και κατά, τόσο επίσημες όσο και ανεπίσημες.

Τα «Μάτια» της NASA Κλείνουν το Ένα Μετά το Άλλο. Γιατί ΔΕΝ μας Λένε την Αλήθεια;


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Αν ήταν άνθρωποι, θα μπορούσε να θυμίζει σκηνή από αστυνομική ταινία θρίλερ. Στην Dawn έκοψαν τις φωνητικές χορδές και είναι ετοιμοθάνατη. Σκότωσαν τον Kepler. Η Curiosity Rover εξαφανίστηκε και θεωρείται ήδη νεκρή. Δεν αφορούν σκηνές από κάποιο έργο, αν και θα μπορούσαν να αποτελούν την πρώτη πράξη από κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί στην δεύτερη πράξη με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

«Κύριε Φίλη. Είμαστε Έλληνες»: Απάντηση – γροθιά από τον Χρήστο Μάστορα

«Ο Κατσίφας ήταν η κραυγή απόγνωσης του Βορειοηπειρώτη»
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses, Χρήστος Μάστορας, ο οποίος κατάγεται από τη Βόρειο Ήπειρο έκανε μια ανάρτηση στο instagram για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Μάλιστα, απάντησε και στον Νίκο Φίλη, ο οποίος τις περασμένες ημέρες αναφέρθηκε στην ελληνική μειονότητα στη «Νότιο Αλβανία» μη αναγνωρίζοντας τη Βόρειο Ήπειρο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Αλβανοί προσήγαγαν τον γαμπρό του Κατσίφα και τον Μπάμπη Καραθάνο – Μυρίζουν «μπαρούτι» οι Βουλιαράτες

Απίστευτη πρόκληση από την αλβανική αστυνομία αμέσως μετά από την κηδεία του ήρωα Κ. Κατσίφα. Οι Αλβανοί προχώρησαν σε αριθμό προσαγωγών, μεταξύ αυτών και του γαμπρού του ομογενή εθνομάρτυρα, αλλά και του Μπάμπη Καραθάνου, επιβεβαιώνοντας το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.
Οι Αλβανικές υπηρεσίες έχουν στοχοποιήσει Έλληνες και δείχνοντας πλήρη ασέβεια προς του Βορειοηπειρώτες και τη μνήμη του δολοφονημένου Κ. Κατσίφα, προσαγάγουν Έλληνες.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-Ο.Η.Ε. UNITED NATIONS - Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΑΛΛΑ...ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α' ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΥ ΖΕΙΝ 7-11-2018

Εκκλησία , ένας γιγάντιος χρηματοοικονομικός οργανισμός.- .


Νικόλαος Γεωργιάδης
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ" ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ....
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ....

Εκκλησία , ένας γιγάντιος χρηματοοικονομικός οργανισμός .

Το Νεοελληνικό Κράτος μετά την Επανασταση του 1821 και γύρω στο 1880 υπέστη μια οξύμωρη και ανιστόρητη πολιτισμική και ιστορική ζεύξη, της Πολιτείας που ειναι έρμαιο και όμηρος της Ορθοδόξου χριστιανικής θεοκρατίας.

Ετοιμάζουν Λέιζερ Επικοινωνίας για Εξωγήινους που Θέτει σε Κίνδυνο τη Γη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μεγάλα σχέδια ετοιμάζονται από τους επιστήμονες σε σχέση με την ύπαρξη εξωγήινων νοήμονων και τεχνολογικά προηγμένων πολιτισμών. Αυτή τη φορά, δεν θα ψάχνουν να τους εντοπίσουν, αλλά θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα προς οποιονδήποτε παραλήπτη.

Όπως επισημαίνει η Βρετανική metro.co.uk με στοιχεία από το space.com, επιστήμονες από το MIT υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την υπάρχουσα τεχνολογία λέιζερ για να δημιουργήσουμε έναν «φάρο» ο οποίος θα μπορούσε να γίνει ορατός από εξωγήινους μέχρι και 20.000 έτη φωτός μακριά μας.

Η Ρωσία Ετοιμάζει Βάση στη Σελήνη από «Ρομπότ Άβαταρ»



Αφού αποκάλυψε ένα φιλόδοξο σχέδιο για να εγκαταστήσει μια μόνιμη βάση στο φεγγάρι, το διαστημικό αφεντικό της Ρωσίας,ο Ντμίτρι Ρογκοζίν, πρόσθεσε μια πραγματικά επιστημονική λεπτομέρεια: οι άνθρωποι θα τον ελέγξουν από τη Γη μέσω της εξελιγμένης «ρομποτικής άβαταρ».


«Μιλάμε για τη δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης βάσης, όχι συνεχώς επανδρωμένη, αλλά επισκέψιμη», δήλωσε ο Ρογκοζίν, ο οποίος οδηγεί την εθνική διαστημική υπηρεσία της Ρωσίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters