Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ λέει ο φίλος σου Αλέξη; "Δεν ισχύει το κοινοτικό δίκαιο, όταν υπάρχει μνημόνιο"

Τη θέση ότι τα μέτρα που συμφωνούνται στο πλαίσιο ενός Μνημονίου δεν είναι υποχρεωτικό να είναι συμβατά με το κοινοτικό κεκτημένο, διατυπώνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, απαντώντας με επιστολή του στο αίτημα δύο μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ζητούν την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων στην Ελλάδα...

ΑΛΙΜΟΣ: ΚΑΒΕΙΡΙΟ ή ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΟ; Δείτε την έρευνα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΚΑΚΗ. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΙΜΟΣ: ΚΑΒΕΙΡΙΟ ή ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΟ;ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΛΙΜΟΣ: ΚΑΒΕΙΡΙΟ Η' ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΟ;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΜΟΝΤΑΖ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ: ΜΟΥΣΙΚΗ
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΤΤΗΣ-ΘΕΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΣΙΝΤΣΙΦΟΣ-ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Έλληνα προδότη που στρατολογήθηκε από την τουρκική MIT – Ολόκληρο το αναθεωρημένο σχέδιο τουρκικής επίθεσης



 Διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη Έλληνα, ο οποίος φέρεται ότι έχει «στρατολογηθεί» από την τουρκική μυστική υπηρεσία (ΜΙΤ), εκτελώντας κατά καιρούς «αποστολές», στοχοποιώντας πρόσωπα που ενοχλούν με τη δράση τους την Άγκυρα, εκδόθηκε από την Interpol, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημο­κρατίας», το ένταλμα αφορά τον Χ.M., ο οποίος έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών ταυτοποιήθηκε ως εξαιρετικά επικίνδυνος πράκτορας της ΜIT.

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: "ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ"!!!!!


ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΥΠΝΟ ΣΟΥ; 
ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, 
ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ... "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ"





Ποιοι είναι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και που πιστεύουν;

Είναι αδιανόητο στον 210 Αιώνα να βλέπεις τριγύρω σου ανθρώπους που να μην γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη. Όταν βλέπω τους Χριστιανούς να βρίζουν ως ''Σατανιστές'' η "Μασόνους" τους "Μάρτυρες του Ιεχωβά", τρελαίνομαι στα γέλια, μα πραγματικά, είναι τόσο γελοίο και τραγελαφικό όλο αυτό, γιατί στην ουσία τρώνε (κυριολεκτικά) τις ίδιες τις σάρκες τους!!!! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα απ' την αρχή. Που πιστεύουν οι "Μάρτυρες του Ιεχωβά"; Ποιος είναι ο Θεός τους;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ, Η ΙΑΒΕ,  Η ΙΑΧΩΒΑΣ, Η YHWE, H ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (γιατί στους Εβραίους έχει απαγορευτεί να κατονομάζουν τον Θεό).

Άρα οι "Μάρτυρες του Ιεχωβά" είναι "Χριστιανοί" και αυτοί. Ένα ακόμα από τα "χίλια κομμάτια" του δόγματος των Εβραίων.... Ο γνωστός ''Ορθόδοξος" ιεροκήρυκας, συγγραφέας του ''Ομολογητή" και Θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος, μας δίνει όλη την αλήθεια μέσα από το βιβλίο του:

Οι Άγγλοι, έκλεψαν ΚΑΙ την ζωφόρο απ' τον Ναό του ''Επικούρειου'' Απόλλωνα στις Βάσσες.

Τμήμα της ζωφόρου του ναού που θεωρείται ο "Παρθενώνας" της Πελοποννήσου, αποσπάστηκε από τον Άγγλο Κόκκερελ το 1814 και εκτίθεται στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.

 Ο ναός του Επικουρείου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας.

Αυτά που δεν θέλουν να ξέρεις...

Η αλήθεια πάντα πονάει, το γνωρίζω και καταλαβαίνω εκείνους κι εκείνες που δεν μπορούν να την δεχτούν. Δεν απευθύνομαι όμως στους παραπάνω που έχει "φωλιάσει" στην ψυχή τους ο τεχνητός αλλά ταυτόχρονα πολύ καλά κατασκευασμένος φόβος. Απευθύνομαι σ' εκείνους που έχουν ψυχή χιλίων λεόντων, κι απλά έπεσαν θύμα μια καλοστημένης απάτης 1.750 ετών. Για εκείνους τους Έλληνες αγωνίζομαι, εκτίθεμαι δημόσια και γίνομαι ο "κακός". Για εκείνους τους λίγους, γίνομαι (από τις αλήθειες) ο εχθρός των πολλών. Εκείνους τους Έλληνες θέλω κοντά μου, όχι τους άλλους που πλέον η μέση τους "έσπασε'' και δεν επανέρχεται.

Χθες ήταν ημέρα μνήμης για την Ποντιακή γενοκτονία, και δεν ήθελα να μιλήσω και να δημιουργήσω προβληματισμούς και έριδες. Σήμερα όμως θα πω αυτό που νιώθω. 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ !!

Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ [ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ].

ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΒΛΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

Ν.4389/2016: Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑ..

Viky Charalambous

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ Θ' ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΗΤΟΙ

600 ΔΙΣ$. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ...

Αθανασιος Ντομπρος
ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΙΩΠΗΡΩΣ....... ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ........

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????

ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ.......... ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥΣ.......

Πλήθος Ελλήνων που διέπρεψαν σε όλους τους τομείς της ζωής, αυτούς καθημερινά πρέπει να υμνούμε και να εορτάζουμε, γιατί αυτοί είναι οι πρόγονοι μας...

ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ. 
 
Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου.
Κομπάζουμε ότι εμείς οι Έλληνες δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού στην ανθρωπότητα. 
Λάθος οι πρόγονοι μας τα έδωσαν και τα πήραν Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, και όχι μόνο, αλλά εμείς δυστυχώς δεν τα πήραμε, και εξακολουθούμε ακόμη να μην τα παίρνουμε. 
Γιατί καταπίνουμε σαν γλάροι τις θρησκευτικές παπάρες, και είμαστε αφιονισμένοι και αραγμένοι στο θρησκευτικό παραλογισμό. 

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΣΑΣ Κ.ΒΟΥΤΣΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ..

Viky Charalambous
ΤΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ .. ΟΧΙ ... ΤΟΥ ΠτΒ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΥΤΣΗΣ, ΩΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΌΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010-2012, 
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΟ 2013 ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ν. 4111/2013, 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2016, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ"..

ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ - ΚΛΕΙΣ` ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ


 

Στίχοι:Γιώργος Κανελλόπουλος
Μουσική:Γιώργος Χατζηνάσιος
ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Βίκυ Μοσχολιού

Κάθε μέρα αλλάζουνε τα σύνορα,
σφάζονται στους δρόμους οι ανθρώποι.
Δες στο Ισραήλ και τα περίχωρα,
κι ύστερα σου λένε Άγιοι Τόποι.

Πέρα στη Χιλή τα δάση εκάψανε,
κάνανε, λέει, τα δένδρα συγκεντρώσεις.
Κι αν θα γράψεις κάτι για τον τόπο σου,
κάποτε ακριβά θα το πληρώσεις.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ! ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!

ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ… ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1950 ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟ 2000.


2. μεταβίβαση των δικαιωμάτων από τον Σοεκάρνο στον Τιμπούρκιο Βιλαμόρ Μάρκος (TV Marcos)

3. Σύμφωνο Παρισίων: Aσυλία βάσει Ην. Εθνών για όποιον έχει σχέση με τα ομόλογα της Wells Fargo National Bank και την χρήση τους λόγω της συμφωνίας μεταφοράς χρυσού.

4. Μεταβιβαση δικαιωμάτων στον TV Marcos με κωδικό STA ROMANA -1974

5&6. Επιστολή με οδηγίες για τις Κινεζικές τράπεζες του χρυσού Wells Fargo που μεταβιβάστηκε στην Κίνα
ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΔΩ

Ενώ ετοιμάζονται να κάνουνε την 5η πτώχευση το 2012,ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει 600 ΔΙΣ$ στο όνομα των Ελλήνων αυτοχθόνων κυρίαρχων ιθαγενών !


 

«ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ». ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Όλες τις πτωχεύσεις της Ελλάδος ξέρετε ποιος τις έχει κάνει; Η Εθνική Τράπεζα. Προσέξτε όμως, η Εθνική Τράπεζα είναι ο δημιουργός-συνέταιρος της Τράπεζας της Ανατολής και η Εθνική Τράπεζα κλέβει τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής. Η Εθνική Τράπεζα που κλέβει τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής, των Ελλήνων δηλαδή, είναι η τράπεζα που κάνει στο Ελληνικό δημόσιο τις πτωχεύσεις. Για κοιτάξτε τι ωραία τα έχουν στήσει τα πράγματα…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (σε συνέντευξή του την 22/1/2014 στην ΕΛ.ΩΡΑ): «ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: “ΘΑ ΣΕ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ»


“ΘΑ ΣΕ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ»

– «Επειδή έχω… πόλεμο με τον Ρότσιλντ για την Τράπεζα της Ανατολής, έσκαψε… λάκκο για να με χώσει μέσα. Μπορεί όμως να είναι και άλλος ο λόγος τον οποίο δεν γνωρίζω…»

Ο χορός του χαρταετού

 
Η ιστορία του χαρταετού έχει βαθιές ρίζες στην αρχαία Κίνα ξεπερνώντας τα 2.400 χρόνια ζωής. Αρχικά, βέβαια, υλικό κατασκευής των χαρταετών δεν υπήρξε το χαρτί, αλλά το ξύλο. Οι λαοί της Ανατολής χρησιμοποιούσαν τους χαρταετούς σε μαγικές τελετές, θρησκευτικές εκδηλώσεις και σε τελετουργίες για τον εξορκισμό του κακού. Πίστευαν ότι όσο ψηλότερα ανεβεί ο αετός τόσο πιο τυχεροί θα είναι.

Σπείρα: Αρχαιοελληνικό Σύμβολο Ζωής


Η Σπείρα που συνδυάζει το σχήμα ενός κύκλου και την Δυναμική κίνησή του, συμβολίζει τον Χρόνο. Ως μέρος της ομαλής ατελείωτης γραμμής συμβολίζει επίσης την ανάπτυξη, την συνέχεια, τον ρυθμό της αναπνοής και της ίδιας της ζωής. Όταν χρησιμοποιείτε ως προσωπικό φυλαχτό η Σπείρα βοηθά την συνείδηση μας να αποδεχθεί τις στροφές, τις αλλαγές και την εξέλιξη της ζωής.
Οι Σπείρες ή δίνες σχετίζονται με το γνέσιμο και το πλέξιμο του ιστού της ζωής και του πέπλου της Μητέρας Θεάς η οποία ελέγχει το πεπρωμένο και υφαίνει το πέπλο της πλάνης.
Η Σπέιρα επίσης έχει τον ίδιο συμβολισμό με τον Λαβύρινθο και το χορό ή το βάδισμά του.
Στο μεταφυσικό πεδίο συμβολίζει τις περιοχές της ύπαρξης, τους διάφορους τρόπους μιας ύπαρξης, τις περιπλανήσεις μιας ψυχής σε εκδήλωση καθώς και την τελική επιστροφή στο Κέντρο.
Η σπείρα συνδέεται με τον αφαλό σαν κέντρο δύναμης και ζωής.

Ο Μεγάλος Θεός Καρνάβαλος

Ο Μεγάλος Θεός Καρνάβαλος 
«Ο Διόνυσος είναι Θεός του γλεντιού, βασιλεύει στα συμπόσια ανάμεσα σε λουλουδένια στέφανα, ζωηρεύοντας τους χαρούμενους χορούς στον ήχο της φλογέρας. Γέλια τρελά προκαλεί και διώχνει τις μαύρες έγνοιες. Και στο τραπέζι των Θεών, το νέκταρ του αυξάνει τη μακαριότητά τους κι αντλούν οι θνητοί από τη γελαστή του κύλικα τον ύπνο και ξεχνούν τα βάσανά τους». Ευρυπίδης


«Όμοιοι με τους Κορύβαντες, που χορεύουν μόνο σαν έξαλλοι είναι. Οι λυρικοί ποιητές δε βρίσκουν στη νηφαλιότητά τους ωραίους τους στίχους. Μέσα στην ψυχή τους πρέπει να μπουν η αρμονία και το μέτρο και να τη μεθύσουν. Οι Βάκχες, μονάχα μέσα στην παράκρουσή τους, από τα ποτάμια αντλούν το γάλα και το μέλι. Τελειώνει η δύναμή τους σαν και το παραλήρημά τους τελειώσει» Πλάτωνας

Το Καρναβάλι στον Μεσαίωνα


Καρναβάλι: Η γιορτή των τρελών

Η αρχή του Χριστιανικού Μεσαίωνα βρήκε την Ευρώπη κατακλυσμένη από μια σωρεία μύθων, θρύλων, λατρειών και θρησκειών που ξεχύνονταν σε όλη την ήπειρο μαζί με τις νικηφόρες Ρωμαϊκές λεγεώνες. Ο Όσιρης και η Ίσιδα, ο Διόνυσος, ο Κρόνος, ο Άττης και η Κυβέλη, η Δήμητρα, ο Λύκος και ο Φαύνος, αναμείχθηκαν με τις θρησκευτικές παραδόσεις των Κελτών, των Σαξόνων, των Τευτονικών, Γερμανικών και Σκανδιναβικών λαών. Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία στο τέλος άρχισε να εξάγει και να επιβάλει τον χριστιανισμό. Η Αγία Ρωμαϊκή Εκκλησία διέδιδε το λειτουργικό της επίχρισμα πάνω στις πανάρχαιες παγανιστικές παραδόσεις, αλλά κι αυτή η ίδια η λειτουργία είχε σε μεγάλο βαθμό ασπαστεί στοιχεία από τη μυθολογική κληρονομιά των μεσογειακών φυλών. Αρχαία Πνεύματα, Θεοί, Λατρείες, Ιερά Άλση και Ναοί ανακαλύφτηκαν και πάλι με καινούρια ονόματα και νέες χριστιανικές δοξαξίες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters