Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 25/06/21

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΤΙ ΖΟΥΜΕ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!
ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΜΑΚΑΦΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Ο Ίδιος Ο Μέγας Αλέξανδρος Ξεσκεπάζει Την Απάτη Των Σκοπιανών.

Λέγει ο Μέγας Αλέξανδρος στην απαντητική επιστολή του προς τον Πέρση Δαρείο (Αρριανός - Ανάβ. 14): "Οι πρόγονοί σας αφού ήρθαν στην Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ΜΑΣ ΕΒΛΑΨΑΝ, χωρίς εμείς να τους έχουμε αδικήσει σε τίποτε από πριν. 

Εγώ λοιπόν, αφού ΕΓΙΝΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (εδώ ας ανοίξουν τα στραβά τους οι προδότες πολιτικοί) και επιθυμώ να τιμωρήσω τους Πέρσες, πέρασα στην Ασία, επειδή πρώτοι εσείς επράξατε κακά εις βάρος ΜΑΣ"!!! 

Ο Μ. Αλέξανδρος επιστολογραφεί ως ηγεμών της Ελλάδας. "Αυτός ο Αλέξανδρος, (γράφει ο Αρριανός) υποστήριζε ότι επιθυμεί να τιμωρήσει τους Πέρσες έναντι όλων αυτών  που διέπραξαν, όταν έκαναν εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας, τότε που και την Αθήνα κατέσκαψαν και τα ιερά έκαψαν και για όσες άλλες συμφορές προκάλεσαν στους ΕΛΛΗΝΕΣ. Γι' αυτά επιθυμεί να τους τιμωρήσει". 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters