Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτη Καταγγελία Τριανταφυλλόπουλου - 200 βουλευτές μισθοδοτούμενοι απ το Μπόμπολα!


... Αν ισχύει αυτή 
η καταγγελία, 
τότε η απαιτούμενη 
πλειοψηφία 
των 180 βουλευτών 
για τη λήψη 
αποφάσεων επί 
ζητημάτων εθνικής 
κυριαρχίας ορίζεται 
εκτός δημοκρατικού 
πολιτεύματος!





Βγαίνει ο Τριανταφυλλόπουλος και λέει δημόσια ότι 200 Βουλευτές του Κοινοβουλίου μας ειναι στη μισθοδοσία του Μπόμπολα και ο καθένας εχει βάλει και υπογραφή δίπλα στα φιλοδωρήματα…

Να ρωτήσω, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

Να ρωτήσω, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ;

Το αποκαλυπτικό βίντεο:
 
.................................................................................................................................
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:
"Η (Κυρία) ... της Ολυμπιάδας ... Γιάννα Αγγελοπούλου ... με πήρε στο γραφειο της ... και δεν λεω τι μου είπε ... για να μην συγχυστεί ο Θεόδωρας !!!!!!!"
 
http://artfmradio-tv-cy.blogspot.gr/2014/12/200.html

Ο Αριστοτέλης ανακάλυψε τη Βιολογία 2.300 χρόνια πριν τον Δαρβίνο! -ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΟΛΑ ΤΑ ΒΓΗΚΑΝ !!!



Ο Αριστοτέλης - εκτός από μεγάλος φιλόσοφος- ήταν και ο ιδρυτής της επιστήμης της Βιολογίας, υποστηρίζει ο Armand Marie Leroi , καθηγητής της Εξελικτικής Βιολογίας του πανεπιστημίου Imperial College του Λονδίνου. 
 
Όπως αναλύει σε άρθρο του που δημοσιεύεται στους κυριακάτικους "Times", "στην ερώτηση "ποιος είναι ο μεγαλύτερος βιολόγος της ιστορίας;", οι περισσότεροι θα απαντούσαν ότι είναι ο Δαρβίνος. Κι όμως τον τίτλο του μεγαλύτερου επιστήμονα της Βιολογίας, ίσως και ολόκληρης της επιστήμης, τον αξίζει ο Αριστοτέλης, αφού δεν έφερε απλώς μια επιστημονική επανάσταση στην βιολογία, αλλά την δημιούργησε".
 
Ο Armand Marie Leroi, αφού ολοκλήρωσε μία πολυετή έρευνα για τον Δαρβίνο (1809- 1882 μ.Χ), ανακάλυψε ότι η μελέτη της Βιολογίας θα ήταν ελλειπής αν δεν συνοδευόταν από αντίστοιχη έρευνα για τον αρχαίο Έλληνα φιλοσοφο. Ετσι πρότεινε στο BBC να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Αριστοτέλη (384- 322 π.Χ.).
Το "άγνωστο" έργο του Αριστοτέλη
 
Ο dr Armand Leroi, βίωσε μία "αποκάλυψη", όπως την αποκαλεί ο ίδιος, όταν το 2000 βρισκόταν για διακοπές στην Αθήνα και αποφάσισε να ταξιδέψει και στη Λέσβο. Πριν ξεκινήσιε, αναζήτησε στο τμήμα Κλασσικών Συγγραφέων ενός βιβλιοπωλείου στο Μοναστηράκι, βιβλία για το νησί.
 
Εκεί ανακάλυψε το βιβλίο του Αριστοτέλη "Περί τα Ζώα Ιστορίαι", σε αγγλική μετάφραση, από το βιολόγο D’ Arcy Thompson, το οποίο περιέχει μία εξαιρετική έρευνα πάνω στη βιολογία των ζώων, που ο μεγάλος φιλόσοφος διεξήγαγε στη Λέσβο. Στο βιβλίο ο Αριστοτέλης αναφέρει την περιοχή της Αρχαίας Πύρρας, που βρίσκεται στον κόλπο της Καλλονής, και περιγράφει τα πάνω από 150 είδη ψαριών και ζώων που μελέτησε σε αυτόν!
"Ο Αριστοτέλης ταξίδεψε στη Λέσβο, πιθανώς για να συναντηθεί με το φίλο του Θεόφραστο. Φτάνοντας στο νησί, άλλαξε το αντικείμενό του και από φιλόσοφος έγινε βιολόγος, ιδρύοντας έτσι, μαζί με το βοτανολόγο Θεόφραστο, την επιστήμη της Βιολογίας. Η Αρχαία Πύρρα υπήρξε για τον Αριστοτέλη ό,τι τα νησιά Γκαλάπαγκος για το Δαρβίνο.", εξηγεί ο καθηγητής.
 
 
"Η λοθάλασσα του Αριστοτέλη"
 
Συγκλονισμένος από την "αποκάλυψη", ο δε Leroi, μόλις επέστρεψε στο Λονδίνο πρότεινε στο ΒΒC να χρηματοδοτήσει την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τον Αριστοτέλη και την προσφορά του στη Βιολογία. Ετσι προέκυψε "Η Λιμνοθάλασσα του Αριστοτέλη"!
 
Το έργο του χαρακτηρίστηκε "δυσνόητο", αφού όπως ο ίδιος εξηγεί "ναι, είναι δυσνόητο, γιατί ο ίδιος ο Αριστοτέλης ήταν πάντοτε δυσνόητος. Ομως είναι ένα όμορφο ντοκιμαντέρ! Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό αφού ασχολείται με την Ελλάδα, με τα ζώα, με την επιστήμη, και τέλος με την προσπάθεια ενός ανθρώπου να κατανοήσει την απέραντη ποικιλία και ομορφιά του φυσικού κόσμου, 2.300 χρόνια πριν".
 
Η μελέτη του Αριστοτέλη στην Λέσβο
 
"Το 345 πΧ ο Αριστοτέλης πήγε για πρώτη φορά στο νησί της Λέσβου σε ηλικία 39 ετών. Εκεί συχνά επισκεπτόταν συχνά τον κόλπο της Καλλονής και μελετούσε οτιδήποτε ζούσε σε αυτούς, τα ψάρια, τα σαλιγκάρια, τα οστρακόδερμα, τα χταπόδια, τα δελφίνια. Ενδιαφερόταν επίσης για τα πουλιά, τα ερπετά και τα έντομα που ζούσαν στις πλαγιές του νησιού.
 
Τα παρατηρούσε, τα κατηγοριοποιούσε, εξέταζε την ανατομία τους. Η μελέτη του δεν εξηγούσε μόνο τον τρόπο δράσης των ζώων, αλλά και το γιατί δρούσαν έτσι. Τα γραπτά του συμπεριλάμβαναν βιβλίο αναλυτικής ανατομίας, ένα άλλο για την φυσιολογία, ένα για κίνηση των ζώων, άλλα και για την αναπαραγωγική διαδικασία, ένα για τον θάνατό τους και μια διατριβή για την ψυχή. 
 
Ο Αριστοτέλης, ήταν εκείνος που άνοιξε ένα αυγό κότας, παρατήρησε την καρδιά από το κοτοπουλάκι που χτυπούσε και έγραψε ακόμη ένα βιβλίο. Έκανε τους ζωντανούς οργανισμούς το κέντρο του κόσμου και της σκέψης του, και οτιδήποτε σκέφτηκε όρισε την επιστήμη της βιολογίας για τα επόμενα 2.000 χρόνια". 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/12/2300.html?zx=1a49651db5c04aa6

ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Γράφει ο Αναστάσιος Γιαννάς
Η ιστορική έρευνα έχει αφιερώσει πολλές χιλιάδες σελίδες στην έρευνα των αιτιών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Κατά περίεργο τρόπο, δεν συνέβη το ίδιο με τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Έχει σχεδόν ξεχαστεί , ενώ τα αποτελέσματά του είχαν καθοριστική σημασία για την παγκόσμια γεωπολιτική αλλά και πολιτιστική εξέλιξη. Πρώτα από όλα, χωρίς τις ανακατατάξεις που προκάλεσε, δεν θα ήταν δυνατό το ξέσπασμα του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Σημαντικά γεγονότα, όπως η διάλυση της Αυστροουγγαρίας και η επανάσταση των μπολσεβίκων στην Ρωσία, θα είχαν ίσως αποφευχθεί. Διαφορετικό θα ήταν επίσης, το γενικό πολιτικό και ιδεολογικό κλίμα της Ευρώπης. Σε αυτή λοιπόν την σύντομη μελέτη, θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως σε εκείνες τις πτυχές του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου, που η «επίσημη» ιστοριογραφία αποκρύπτει.


Xιουμοριστικός χάρτης της Ευρώπης λίγο πριν τον Α' ΠΠ

Όταν τον Αύγουστο του 1914 άρχισε ο πόλεμος ,οι περισσότεροι αναλυτές, λογικά σκεπτόμενοι, πίστευαν ότι θα διαρκούσε το πολύ 3-4 μήνες. Θεωρούσαν ότι η Ρωσία θα είχε τεθεί γρήγορα εκτός μάχης, ενώ στην Δύση το αποτέλεσμα θα ήταν αβέβαιο, ίσως με μια ελαφριά υπεροχή της Γερμανίας. Οι Δυτικές δυνάμεις, βρίσκοντας άσκοπο το να υποστούν αμέτρητες απώλειες για να υπερασπίσουν την ακεραιότητα της Ρωσίας, θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν με τη Γερμανία, η οποία μη έχοντας επαρκείς λόγους για να θέσει αξιώσεις στην Δύση, θα μπορούσε να αποζημιωθεί εκατονταπλάσια στην Ανατολή. Έτσι μία ειρήνη που θα συνέφερε όλα τα μέρη θα μπορούσε να συμφωνηθεί, χωρίς νικητές και νικημένους, με την εξαίρεση της Ρωσίας, ένα μέρος της οποίας θα χωριζόταν σε ζώνες επιρροής που θα εκχωρούνταν σε καθένα από τα εμπόλεμα μέρη. (Η εξουσία του Τσάρου όμως έμελλε να διατηρηθεί.)

Όμως η λογική ανάλυση μπορεί να βγάλει συμπεράσματα όταν έχει όλα τα δεδομένα· και τα φανερά και τα κρυφά .


Thomas Woodrow Wilson

Όσοι πιστεύουν ότι η αιτία αυτού του μεγάλου πολέμου ήταν οι οικονομικοί και γεωστρατηγικοί ανταγωνισμοί δεν κάνουν λάθος. Κάνουν λάθος όμως εάν πιστεύουν ότι αυτοί οι ανταγωνισμοί ήταν καθοριστικοί για το ξέσπασμα και την εξέλιξη του πολέμου. Η πραγματική αιτία του πολέμου ήταν η θέληση για την εσωτερική αλλαγή των κοινωνικών δομών και για την επέκταση της παγκόσμιας ανατροπής, με άλλα λόγια, ένα μεγάλο κτύπημα σε βάρος της παραδοσιακής, χριστιανικής Ευρώπης. Τις παρασκηνιακές δυνάμεις που κατεύθυναν τα γεγονότα δεν τις απασχολούσε καθόλου το να δοθούν Αλσατία και η Λωρραίνη στη Γαλλία, το Τρεντίνο στην Ιταλία ή το να ανταμειφθεί η Αγγλία με έναν μεγαλύτερο αριθμό Νέγρων «υπηκόων» της Αυτού Μεγαλειότητος. Αυτές τις επιδιώξεις τις άφηναν στους τυφλούς εθνικισμούς. Η μεγάλη τους έγνοια ήταν να εξαφανίσουν τα τελευταία οχυρά που αποτελούσαν ένα εμπόδιο για την «πρόοδο της δημοκρατίας», όπως άλλωστε έμελλε να δηλώσει αργότερα οι ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τόμας Γούντροου Ουίλσον [i] .

Οι στόχοι του πολέμου μπορούν να συνοψισθούν ως ακολούθως:



Η αυστροουγγρική αυτοκρατορία το 1914

Α) Η καταστροφή της αυτοκρατορίας των Αψβούργων, και η αντικατάστασή της με δημοκρατίες ανίκανες για αυτόνομη οικονομική ζωή.
Β) Το πνευματικό σάπισμα της Ρωσικής αυτοκρατορίας, και η μεταμόρφωσή της σε ένα φυτώριο μικροβίων που θα διαχέονταν στον υπόλοιπο κόσμο.
Γ) Η δημιουργία μιας δημοκρατικής Πολωνίας, που με την παράλογη ρύθμιση των συνόρων της θα βρισκόταν σε μία συνεχή και κρυφή αντιπαράθεση με την Γερμανία.
Δ) Η μεταμόρφωση σε παγκόσμιο επίπεδο της ανθρώπινης νοοτροπίας και ψυχολογίας: Αυτό βεβαίως σήμαινε ανατροπή κάθε παραδοσιακής αξίας και τρόπου ζωής.

* * *
Καλλίτερα όμως να περάσουμε από τη θεωρία στα γεγονότα που επιβεβαιώνουν την ορθότητά της.



To έμβλημα της Μεγ. Ανατολής της Γαλλίας

Το 1917 γίνεται το συνέδριο των μασονικών στοών των συμμαχικών και ουδέτερων κρατών, με σκοπό τον καθορισμό των στόχων που θα επέτρεπαν την επίτευξη της ειρήνης. Ας παρατεθεί εδώ λοιπόν απόσπασμα από την ομιλία του G. Corneau, προέδρου της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας (Grand Orient de France): «Αυτός ο πόλεμος , που εξαπολύθηκε από τις στρατιωτικές απολυταρχίες, μεταμορφώθηκε σε μία φοβερή φιλονικία μεταξύ των οργανωμένων δημοκρατιών ενάντια των στρατιωτικών και δεσποτικών δυνάμεων. Σε αυτή την καταιγίδα ήδη βυθίστηκε η εξουσία των Τσάρων στην μεγάλη Ρωσία. Η Ελλάδα, υπό την πίεση των γεγονότων, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο φιλελεύθερo σύνταγμά της. Άλλες κυβερνήσεις θα παρασυρθούν από την πνοή της ελευθερίας. Είναι λοιπόν απαραίτητο να δημιουργηθεί μια υπερεθνική εξουσία, (Ηνωμένα έθνη) που δεν θα έχει [βέβαια] σκοπό να εξαλείφει τα αίτια των συγκρούσεων, αλλά [απλώς] να επιλύει ειρηνικά τις διαμάχες μεταξύ των εθνών(...)[ii] Και μετά ο Andre Lebey[iii], γραμματέας της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας μιλώντας για την Γερμανία και την Αυστροουγγαρία λέει: «....χωρίς την ανεπανόρθωτη πανωλεθρία τους, δεν θα υπάρξουν ούτε ανθρώπινα δικαιώματα ούτε δικαιώματα των λαών. Μόνον μία σοβαρή, βέβαιη και ολοκληρωμένη νίκη, θα καταρρίψει το τελευταίο εμπόδιο που παρεμβάλλεται στην Κοινωνία των Εθνών...»[iv] (η τυπική μασονική φρασεολογία).



Το έμβλημα της Kοινωνίας των Εθνών

Πράγματι ο ρόλος των μασονικών στοών υπήρξε καθοριστικός. Η Ιταλία η οποία κρατούσε μία ουδέτερη στάση εξαιτίας των στενών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων με την Αυστρία και την Γερμανία, εντάχθηκε στις Δυνάμεις της Συνεννόησης, γιατί: «μεταξύ των λόγων της νίκης των οπαδών της συμμετοχής στον πόλεμο στην Ιταλία, δεν θα έπρεπε να υποτιμηθεί η αποτελεσματικότητα της δράσης του Γάλλου πρεσβευτή, Camille Barrère, φλογερoύ εχθρού της Εκκλησίας και της Αυστρίας, ο οποίος κινητοποίησε όλο το οπλοστάσιο του δημοκρατισμού και της Γαλλικής μασονίας ενάντια στους οπαδούς της ουδετερότητας. Διέδωσε σε μεγάλη κλίμακα τα έργα των Γάλλων σοσιαλιστών, ριζοσπαστών και μασόνων, του Marcel Cachin π.χ. του Henry Franklin-Bouillon και άλλων· παράλληλα χρησιμοποίησε το έργο καλλιτεχνών και διανοουμένων όπως του Auguste Rodin και του Maurice Maeterlinck.»[v]. Στη Γαλλία του 1900, η μασονία ήταν μία ελιτίστικη οργάνωση, πολύ καλά δομημένη, με μία συγκεντρωτική οργανωτική δομή, η οποία ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη των πολιτικών κομμάτων. Ήταν, κατά συνέπεια, σε θέση να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο στην μετατροπή της παγκόσμιας σύγκρουσης σε σύρραξη ιδεολογική με σκοπό την ‘κοινοβουλευτοποίηση’ της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης, με άλλα λόγια, που έπρεπε να είναι ενταγμένη στην Κοινωνία των Εθνών (μια ιδέα απολύτως μασονική), αφού οι παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης θα είχαν πια εκμηδενιστεί.


Τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας René Viviani και ο υπουργός των εξωτερικώνThéophile Delcassé ήταν μασόνοι[vi]. Στην κυβέρνηση Aristide Briand (29 Οκτωβρίου 1915- Δεκέμβριος 1916), ο Viviani είχε κρατήσει το χαρτοφυλάκιο της Δικαιοσύνης και ο Marcel Sembat, επίσης μασόνος, τα δημόσια έργα. Στην κυβέρνηση Alexandre Ribot (20 Μαρτίου-12 Σεπτεμβρίου 1917), ο Viviani είχε διατηρήσει το χαρτοφυλάκιο της Δικαιοσύνης, ενώ ο υπουργός των Εσωτερικών, Théodore Steeg, επίσης ήταν μασόνος. Ο Paul Painlevé (12 Σεπτεμβρίου 1916-Νοέμβριος 1917) είχε για υπουργό των οικονομικών έναν μασόνο, τον Lucien Klotz. Στην σημαντική Επιτροπή Πολέμου οι μασόνοι εκπροσωπούνταν από τον Léon Bourgeois, Paul Doumer, Franklin-Bouillonκαι Lucien Klotz[vii]. Ο υπουργός των εξωτερικών του Clemenceau (16 Νοεμβρίου 1917-1920), Stephen Pichon, επίσης ήταν μασόνος.


Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο πόλεμος απέκτησε ένα χαρακτήρα σχεδόν μυστικιστικό, είχε μετατραπεί σε ένα μεταφυσικό πόλεμο, ένα μανιχαϊστικού τύπου γώνα μεταξύ του Καλού και του Κακού, σε μία ‘σταυροφορία’ εν ολίγοις. Ο Alain Besançon έχει βεβαίως δίκιο όταν λέει ότι οι δημοκρατίες από την στιγμή που εισέρχονται σε πόλεμο, είναι θηριώδεις, γιατί αυτές πιστεύουν ότι αυτές έχουν το απόλυτο δίκιο, ενώ οι αντίπαλοί τους μόνο το απόλυτο άδικο.


Για να επιτευχθούν οι στόχοι που προαναφέραμε ο πόλεμος έπρεπε να διαρκέσει μερικά χρόνια, και αυτό ως γνωστόν κοστίζει. Φρόντισαν λοιπόν καθοριστικώς να συμβάλουν στο ‘βάθεμα και πλάτεμα’ της σύρραξης οι τράπεζες της Wall Street, που χρηματοδοτούσαν ταυτοχρόνως... και τους δύο αντιπάλους[viii].


Tomáš Masaryk

Οι Ηνωμένες πολιτείες άργησαν να εισέλθουν στον πόλεμο γιατί ο πρόεδρος Thomas Woodrow Wilson ανησυχούσε... μήπως διαλυθεί η... Οθωμανική αυτοκρατορία. Στο τέλος, η στάση του Προέδρου άλλαξε χάριν της καθοριστικής επέμβασης του Σλοβάκου Tomáš Masaryk[ix]. Καθηγητής στο τσεχικό πανεπιστήμιο της Πράγας και αργότερα ο πρώτος Πρόεδρος της Τσεχοσλοβακίας, ο Masaryk ήταν μία προσωπικότητα με χαρακτηριστικώς γνωστική νοοτροπία. Ήταν μέλος της μασονίας όπως γράφει στιςΑναμνήσεις του:«...η πόρτα των μασονικών κύκλων μου ανοίχτηκε από τους συμπατριώτες μου στο Παρίσι και από τα Γιουγκοσλαβικά μέλη των στοών...»[x].Eξυπακούεται ότι Tomáš Masaryk ενισχύθηκε και από ισχυρότατους ιουδαϊκούς κύκλους· σε αυτό συνέβαλαν πολλά:


Πρώτα απ΄ολα οι θεολογικές του ιδέες ήταν τόσο κοντά στον πουριτανισμό και στην εβραϊκή εσχατολογία, ώστε ο ιουδαίος καθηγητής Friedrich Thieberger, έγραψε το δοκίμιο: «Το πιστεύω του Tomáš Mazaryk και η εβραϊκή θρησκεία»[xi] Ταυτοχρόνως μισούσε τον Ρωσικό Ορθόδοξο μυστικισμό. Άλλο γεγονός που του προσπόρισε την εκτίμηση των Ιουδαίων ήταν ότι υπερασπίστηκε τον εβραίοHilsner στη δίκη που έγινε εις βάρος του με την κατηγορία της ανθρωποθυσίας[xii]. Μετά τη συνάντηση, τέλος, του Masaryk με τον Πρόεδρο Wilson, το 1918, ο τελευταίος τάχθηκε υπέρ της διάλυσης της Αυστροουγγαρίας κάτι που είχε πια συντελεστεί στις αρχές Νοεμβρίου του ίδιου έτους.


Η πρώτη μεγάλη θυσία του αίματος στο βωμό της νέας παρακμιακής τάξης πραγμάτων είχε συντελεστεί.
 
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/blog-post_7896.html

H AΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΡΟΑ)

Με μεγάλη χαρά δημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο για την ξεχασμένη ιστορία του στρατηγού Βλασώφ και του POA. Θέλoντας να υπενθυμίσουμε σε όσους το διαβάζουν πως οι ανόητοι μικρο-εθνικισμοί της εποχής οδήγησαν τη μισή Ευρώπη ύπο κομμουνιστική κατοχή, ενώ την άλλη μισή, υπό την πιό ήπια, αλλά πολύ πιό διαβρωτική αμερικανική επικυριαρχία.

Θεόδοτος

γράφει ο Nikolai Romanov

O Α.Βλασώφ επιθεωρεί μονάδα του Ρωσικού Απελευθερωτικού Στρατού


Ι.Στάλιν

Πολλές φορές έχει γραφτεί στον Θεόδοτο ότι ο Στάλιν, αν και γεωργιανής καταγωγής, ήταν στην ουσία Ρώσος εθνικιστής. Αυτό είναι ιστορικά αληθές: ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, πρώην παποδοπαίδι, πρώην φοιτητής θεολογικής σχολής και, σύμφωνα με κάποιους ιστορικούς, πρώην πράκτορας της τσαρικής μυστικής αστυνομίας (Οχράνα [= Ασφάλεια]), αποφάσισε, όταν κατάλαβε ότι οι Ιουδαίοι προωθούν τους σοσιαλιστές είτε μενσεβίκους είτε μπολσεβίκους, να αλλάξει στρατόπεδο και να ενταχθεί πλήρως στους μπολσεβίκους υιοθετώντας ως επαναστατικό όνομα το Στάλιν (= ατσαλένιος στα ρωσικά) . Στην αρχή κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά· σιγά-σιγά όμως ο πονηρός και δολοπλόκος Γεωργιανός κατόρθωσε να ανέβει στην κλίμακα της ιεραρχίας και να κερδίσει ΄την εμπιστοσύνη του ηγέτη των μπολσεβίκων, Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνωφ -Λένιν και βαθμιαίως να εκτοπίσει τον κομμισάριο του Κόκκινου Στρατού (και Ναυτικού) Ιουδαίο Λέον Τρότσκυ. Έτσι, μετά τον θάνατο του Λένιν, αναδύθηκε ως ο ηγέτης του ΚΚΣΕ. Αυτό ήταν μια θετική εξέλιξη (όσο θετική εξέλιξη μπορεί να υπάρξει στην πανούκλα που λέγεται μαρξισμός-κομμουνισμός). Ο Ιουδαίος Τρότσκυ, πράγματι, ήθελε να προωθήσει την παγκόσμια επανάσταση, ενώ αντίθετα ο Στάλιν πίστευε στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού σε κάθε χώρα ξεχωριστά, ουσιαστικώς απορρίπτοντας τον διεθνισμό.


Η τελευταία τσαρική οικογένεια με στολή Κοζάκων

Παρ'όλα αυτά η κατάσταση επί Στάλιν στην Ρωσία ,αλλά και στα υπόλοιπα κράτη της Σοβιετικής Ένωσης ήταν τραγική. Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν οι μικροϊδιοκτήτες γης, οι κουλάκοι, ήταν ωμός και βίαιος. Οι κοζάκοι, οι οποίοι επί της τσαρικής Ρωσίας είχαν καθεστώς ημιαυτονομίας με την υποχρέωση να υπηρετούν στο τσαρικό στρατό, κυνηγήθηκαν βιαίως. Για να τονίσουν τους δεσμούς μεταξύ της δυναστείας των Ρομανώφ και των Κοζάκων ο εκάστοτε ρώσος μονάρχης , έπαιρνε τον τίτλο του feldataman, δηλαδή του αρχιαταμάνου όλων των κοζάκικων φυλών. Έτσι παρόλες τις προσπάθειες απο τους μπολσεβίκους να προσεταιριστούν τους κοζάκους, η συντριπτική τους πλειοψηφία προτίμησε να πάρει το μέρος των Λευκών Ρώσων αντεπαναστατών κατά τον εμφύλιο πόλεμο 1919-1923.


χαρακτηριστικό σκίτσο της εποχής

Το λεγόμενο 5ετές πρόγραμμα του Στάλιν, αν και πέτυχε σε μεγάλο βαθμό να εκβιομηχανήσει την Ρωσία, πρακτικώς καταδίκασε σε λιμοκτονία εκατομμύρια Σοβιετικών. Το καθεστώς της κολεκτιβοποίησης στην πρωτογενή αγροτική παραγωγή ήταν ένα καθεστώς χειρότερο απο αυτό του μεσαιωνικού φεουδαλισμού, αφού το 95% της αγροτικής παραγωγής πήγαινε στο κόμμα και όποιος δεν έπιανε τις "νόρμες" (το ελάχιστο δηλαδή της παραγωγής που υποχρεώνονταν να παράξει) κατηγορούνταν ως εχθρός του "σοσιαλιστικού παραδείσου" και κατέληγε στα γκούλαγκς.


Σε ολόκληρη την ΕΣΣΔ επί Στάλιν η τρομερή και φοβερή GPUκαι μετέπειτα η NKVD, αποφάσιζαν για την τύχη εκατομυρίων ανθρώπων: μια «αστόχαστη» κουβέντα μπορούσε να αποβεί μοιραία και να έχει ως αποτέλεσμα τον εγκλεισμό κάποιου σε στρατόπεδο εργασίας στη Σιβηρία. Η θρησκεία ήταν απαγορευμένη στην ΕΣΣΔ και, ειδικά για τους βαθιά θρησκευόμενους Ρώσους, αυτό ήταν μεγάλο πλήγμα, διότι οι μπολσεβίκοι κυνηγούσαν απηνώς τους ορθόδοξους ιερείς και λαϊκούς πιστούς. Ήταν λοιπόν δύσκολο να υπάρχει σοβαρό κίνημα αντίστασης στην ΕΣΣΔ του Στάλιν λόγω της σφοδρότητας των κατασταλτικών μηχανισμών του καθεστώτος.



Ρώσοι αντι-μπολσεβίκοι εθελοντές στον Ισπανικό Εμφύλιο

Σε πολλές όμως χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Άπω Ανατολή είχαν βρει καταφύγιο Ρώσοι αντικαθεστωτικοί καθώς και οι μαχητές του Λευκού Στρατού (επί Ρωσικού Εμφυλίου) μαζί με τις οικογένειες τους. Στην Μαντζουρία είχε δημιουργηθεί μάλιστα και φασιστικό κόμμα απο Ρώσους αντιμπολσεβίκους με έμβλημα την σβάστικα. Το 1936 όταν οι Ισπανοί πατριώτες αποφάσισαν να πάρουν την χώρα τους πίσω και να την σώσουν από τη μοίρα της γενοκτονίας που την έπληξε, αφότου επιβλήθηκε και εκεί ο μαρξιστικός σοσιαλισμός, εκατοντάδες Ρώσοι αντιμαρξιστές, πρώην βετεράνοι του Λευκού Στρατού αλλά και αρκετοί νεότερης ηλικίας, αποφάσισαν να ταχθούν στο πλευρό των ισπανικών πατριωτικών δυνάμεων. Έτσι, πολλοί ήταν οι Ρώσοι που πολέμησαν είτε στην Ισπανική Λεγεώνα των ξένων, το περίφημο Tercio, ή στην ισπανική Φάλαγγα ή (η πλειοψηφία τους) με το πλευρό των Καρλιστών (requetés), δηλαδή των οπαδών της παραδοσιακής μοναρχίας. Υπάρχουν επίσης μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι Ρώσοι, απο αυτούς που είχε στείλει ο Στάλιν να βοηθήσουν τους δημοκρατικούς, αυτομόλησαν στο εθνικιστικό στρατόπεδο.


Την ίδια περίοδο στη Γερμανία υπήρχαν αρκετοί Ρώσοι αντι-μπολσεβίκοι, οι οποίοι προσδοκούσαν μία γερμανική εισβολή στην ΕΣΣΔ. Ορισμένοι από αυτούς εντάχθηκαν στην γερμανική αντικατασκοπεία (κυρίως στην Αbwehr) ή στη μονάδα ειδικών επιχειρήσεων την περίφημη μεραρχίαBrandenburg. Επιπλέον, παρά την έντονη αντισλαβική ρητορική του εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος, υπήρχαν Γερμανοί αξιωματικοί της Wehrmacht και των Waffen SS οι οποίοι διαφωνούσαν με τις θεωρίες του Alfred Rosenberg περί σλαβικής κατωτερότητας – αλλά παρέμεναν μειοψηφία.


Στις 21 Ιουνίου 1941. μετά το τέλος της λυκοφιλίας μεταξύ του Γ΄ Ράϊχ και ΕΣΣΔ (οι ευθύνες για το "διαζύγιο" και τον πόλεμο Γερμανίας-ΕΣΣΔ θα αναζητηθούν σε άλλο άρθρο), η Γερμανία εισβάλλει στην Σοβιετική Ένωση. Υπάρχουν κινηματογραφικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα της εποχής που δείχνουν Ουκρανούς, Λευκορώσους αλλα και Ρώσους χωρικούς να υποδέχονται με λουλούδια τους Γερμανούς στρατιώτες. Οι πληθυσμοί της ΕΣΣΔ έβλεπαν στο πρόσωπο του Γερμανού στρατιώτη τον ελευθερωτή τους απο τη σοβιετική τυρανία. Δυστυχώς, πολύ σύντομα οι πληθυσμοί αυτοί έμελλαν να απαγοητευτούν οικτρά.



Ηeinrich Himmler

Η φυλετική πολιτική του Γ΄ Ράϊχ ήταν σε μεγάλο βαθμό ανεδαφική και αλλοπρόσαλλη. Θεωρούσε, πράγματι, τους Σλάβους - και ειδικά τους Ουκρανούς και Ρώσους- ως υπανθρώπους, ενώ είχε αναγορεύσει τους Τάταρους της Κριμαίας σε Άριους, απευθείας απόγονους των Γότθων· παράλληλα οι Λευκορώσοι (που δεν έχουν καμία φυλετική διαφορά από τους Ρώσους ) θεωρούνταν απόγονοι των Βαράγγων/ Βίκινγκς. Ήταν εμφανές ότι οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες, η εθνικιστική μυωπία και τα βραχυπρόθεσμα οφέλη υπαγόρευαν την φυλετική πολιτική της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας και όχι η (πραγματική) φυλετική ανθρωπολογία. Επίσης πολλοί απο τους πολιτικούς διοικητές που το Γ΄ Ράιχ διόρισε στις κατεχόμενες περιοχές προέρχονταν από την «αυλή» του Reichsfuehrer των SS, Ηeinrich Himmler, γνωστού για το μίσος του εναντίον των Σλάβων και το απώτερο σχέδιό του να εποικήσει τα σλαβικά εδάφη με γερμανικούς πληθυσμούς, δούλοι των οποίων θα γίνονταν ακριβώς οι Σλάβοι.. Μέσα στο κλίμα αυτό, οι Γερμανοί διοικητές των κατεχόμενων ανατολικών χωρών επέβαλλαν στους πληθυσμούς σκληρή υποχρεωτική εργασία, ενώ τα μέτρα αντιποίνων που λαμβάνονταν (100 Ρώσοι ή Ουκρανοί εκτελούνταν για κάθε δολοφονημένο από παρτιζάνους Γερμανό στρατιώτη) στην αρχή ψύχραναν τους σλαβικούς πληθυσμούς και μετά τους οδήγησαν στην αγκαλιά των Σοβιετικών.


Ο Στάλιν, μετά το σοκ της γερμανικής επίθεσης, αποφάσισε να παίξει το χαρτί του Ρωσικού εθνικισμού. Πέταξε μαρξισμούς, διεθνισμούς και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις στο κάλαθο των αχρήστων και κάλεσε τον Ρωσικό λαό να πολεμήσει για την Μητέρα-Πατρίδα και μόνο γι'αυτή. Παράλληλα, επανέφερε τους βαθμούς, τα διακριτικά και τα μετάλλια του τσαρικού στρατού, ενώ, παράλληλα, σταμάτησε τους διωγμούς εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, την οποία –ανεπισήμως- αποκατέστησε. Είναι σαφές ότι αυτό επηρέασε ευμενώς την πλειοψηφία των Ρώσων, οι οποίοι μπορεί να απεχθάνονταν τον Στάλιν και τον κομμουνισμό αλλά έβρισκαν ακόμη χειρότερη την κατάσταση του δούλου σε μια μελλοντική γερμανική αυτοκρατορία.



Στο περιβάλλον αυτό της μπολσεβικικής ΕΣΣΔ, κατά την εποχή της επιχείρησης «Βαρβαρόσσας»/Αντιμπολσεβικικής Σταυροφορίας/Μεγάλου Πατριωτικού πολέμου, υπήρχε ένας Ρώσος στρατηγός, ο Αντρέι Βλασώφ. Αυτός, αν και τιμημένος με διακρίσεις, έμελλε να διοικήσει τον Ρωσικό Απελευθερωτικό Στρατό, δηλαδή τους Ρώσους αντιμπολσεβίκους μαχητές που προτίμησαν να ενταχθούν στο πλευρό των Γερμανών. Κανείς, βέβαια, δεν γνωρίζει τι σκεφτόταν ο Βλασώφ την 21η Ιουνίου του 1941 όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν στην ΕΣΣΔ. Μπορεί και ο ίδιος να μη φανταζόταν αυτήν την εξέλιξη.


* * *



o Βλασώφ με σοβιετικά διακριτικά

Ο Άντρέι Αντρέγιεβιτς Βλασώφ είχε γεννηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 1900, στην περιφέρεια του Νίζνυ Νοβγκορόντ, στους κόλπους μιας αγροτικής οικογένειας. Είχε πάντως ένα κοινό με το Στάλιν: Υπήρξε μαθητής Εκκλησιαστικού Σεμινάριο, από το οποίο έφυγε, για να σπουδάσει γεωπονική. Το 1919 όμως εγκατέλειψε και τις σπουδές του της Γεωπονικής και κατατάχτηκε στον Κόκκινο Στρατό – με αποτέλεσμα να διακριθεί κατά τον Εμφύλιο Πόλεμο. Ο Βλασώφ πολέμησε στα μέτωπα της Ουκρανίας, του Καυκάσου και της Κριμαίας· προήχθη επ'ανδραγαθία σε αξιωματικό, παρακολούθησε την σχολή επιτελικών αξιωματικών Φρούνζε και το 1930 εντάχθηκε στο κομμουνιστικό κόμμα. Η καρριέρα του από τότε ‘απογειώθηκε’ θεαματικώς: Κατόρθωσε να επιβιώσει των εκκαθαρίσεων του Στάλιν στον Κόκκινο Στρατό και να σταλεί στην Κίνα ως σύμβουλος του Τσανγκ Κάι-σεκ, ηγέτη των Κινέζων εθνικιστών. Αφότου επέστρεψε στην ΕΣΣΔ ανέλαβε την διοίκηση της 99ης Μεραρχίας τυφεκιοφόρων. Ο σοβιετικός στρατάρχης, μάλιστα, Σεμυόν Τιμοσένκο, μετά απο μια επιθεώρησή του της μεραρχίας που διοικούσε ο Βλασώφ, την ανακήρυξε ως την καλλίτερη του Κόκκινου Στρατού. Το άστρο του Βλασώφ, με λίγα λόγια, είχε ανατείλει και όλα έδειχναν πως προαλειφόταν για τα μεγαλύτερα αξιώματα. Γι'αυτό, πριν από την γερμανική εισβολή του 1941, ανατέθηκε στον Βλασώφ η διοίκηση του 4ου μηχανοκίνητου σώματος.


Κατα τις πρώτες μέρες της γερμανικής εισβολής το Σώμα του Βλασώφ ήταν από τα λίγες μονάδες του Κόκκινου Στρατού που αντιστάθηκε σθεναρώς και κατόρθωσε να ανακαταλάβει τοPrzemyśl. Αυτό οφείλόταν στον τρόπο διοίκησης του Βλασώφ, ο οποίος, σε αντίθεση με πολλούς άλλους ανώτατους αξιωματικούς του Σοβιετικού Στρατού ενδιαφέροταν για τους στρατιώτες του: ήταν ζεστός και ανθρώπινος στις σχέσεις του με τους υφισταμένους του και πάντοτε δίκαιος στην κρίση του. Είχε μάλιστα περιορίσει τον ρόλο των πολιτικών κομισσάριων στις μονάδες που διοικούσε, εφόσον είχε περιορίσει το «έργο» τους στον ρόλο της πολιτικής προπαγάνδας και μόνο.



Σοβιετική αφίσα για την άμυνα της Μόσχας

Ο Βλασώφ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπεράσπιση της Μόσχας κατά τον χειμώνα του 1941-1942 και μάλιστα ανακατέλαβε την πόλη του Σολνετσνογκόρντ. Η φωτογραφία του δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα του ΚΚΣΕ "Πράβντα" (= Αλήθεια) μαζί με άλλους στρατηγούς που είχαν συμβάλει στη σωτηρία της Μόσχας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στάλιν προτίμησε τον ικανό αλλά όχι και τόσο "κομματόσκυλο" Βλασώφ, για να σώσει το Λένινγκραντ (πρώην Αγία Πετρούπολη). Του ανατέθηκε, πράγματι, η διοίκηση της 2ης Στρατιάς Εφόδου της Φρουράς στο μέτωπο του Βολκώβ. Εκεί όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Βλασώφ και τον Ιούνιο του 1942 η 2η Στρατιά βρέθηκε περικυκλωμέμη απο τους Γερμανούς. Κάποιοι πρότειναν στον Βλασώφ να πάρει ένα αεροπλάνο και να διαφύγει απο το κλοιό. Αυτό όμως ισοδυναμούσε με θανατική καταδίκη του Βλασώφ, διότι ο Στάλιν ως γνωστόν εκτελούσε οποιονδήποτε αξιωματικό εγκατέλειπε την θέση του ή αποτύγχανε στην αποστολή του. Έτσι ο Βλασώφ αφού όλα έτσι και αλλιώς ήταν χαμένα αποφάσισε να αποδράσει και κρύφτηκε στην κατεχόμενη απο τους Γερμανούς περιοχή. Στις 12 Ιουλίου του 1942 όμως ένας χωρικός τον βρήκε να κρύβεται στον αχυρώνα του και τον κατέδωσε στους Γερμανούς . Ο Βλασώφ παραδόθηκε λοιπόν στον στρατηγό Γκέοργκ Λίντεμανν, Πρώσσο στρατιωτικό της παλαιάς σχολής ο οποίος δεν συμμεριζόταν τις επίσημες γερμανικές φυλετικές θεωρίες περι «υπανθρώπων σλάβων».

Εδώ οφείλω να ανοίξω μια παρένθεση: Γερμανοί και Ρώσοι είχαν έρθει σε στενή επαφή ήδη απο την εποχή του Πέτρου Α΄ του Μεγάλου και της Αικατερίνης Β΄ της Μεγάλης, δεδομένου ότι χιλιάδες Γερμανοί, κυρίως πρωσσικής καταγωγής, είχαν εγκατασταθεί στη Ρωσία ως στρατιωτικοί ή τεχνικοί σύμβουλοι. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ο τσαρικός στρατός και το σώμα των αξιωματικών΄είχαν υιοθετήσει πλήρως το πρωσσικό μοντέλο. Αρκετοί στρατιωτικοί και επιστήμονες που είχαν ιδιαιτέρως διακριθεί επί τσάρων ήσαν γερμανικής καταγωγής.
Οι στρατηγοί Βλασώφ και Λίντενμαν



Ας επιστρέψουμε όμως στον Βλασώφ. Ο στρατηγός Λίντενμαν τον άκουσε πολύ προσεκτικά, ενόσω αυτός του εξηγούσε ότι, κατά τις ημέρες που είχε παραμείνει κρυμμένος, σκέφτηκε την κατάσταση στην Ρωσία των μπολσεβίκων και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ρωσικός Λαός ιδιαιτέρως υπέφερε εξαιτίας του κομμουνιστικού καθεστώτος. Αφού, μάλιστα, τα διευκρίνισε αυτά, ο Βλασώφ πρότεινε στο Λίντενμαν να οργανωθούν μονάδες Ρώσων αντισταλινικών οι οποίες θα πολεμούσαν στο πλευρό των Γερμανών.


* * *


Αυτή η εξομόλογηση του Βλασώφ υπέπεσε στην αντίληψη ενός Γερμανού λοχαγού, του Βίλφρεντ Στρίκ-Στρίκφελντ. Ο Στρίκφελντ ήταν Γερμανός Βαλτικής καταγωγής, πρώην αξιωματικός του τσαρικού στρατού: Είχε πολεμήσει στις τάξεις των Λευκών εναντίον των Μπολσεβίκων, ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος κατά το θρήσκευμα και πολύ αγαπούσε τη Ρωσία και τον Λαό της. Ήταν ο ίδιος, πρίν από τον Βλασώφ, που είχε υιοθετήσει τη δημιουργία ενός Ρωσικού αντιμπολσεβικικού στρατιωτικού σχηματισμού, ο οποίος θα πολεμούσε πλάι-πλάι με τους Γερμανούς με σκοπό την απελευθέρωση της Ρωσίας.



Ο Πιότρ Κράσνωφ

Έτσι, αφού πρώτα συναντήθηκε με τον Βλασώφ, αποφασίστηκε η υλοποίηση αυτής της ιδέας. Ο Στρίκφελντ, ο Βλασώφ και ο πρώην αντισυνταγματάρχης του κόκκινου στρατού Βλάντιμιρ Μπογιάρσκυ ίδρυσαν την Επιτροπή για την Απελευθέρωση της Ρωσίας και προσπάθησαν να δημιουργήσουν Ρωσικό στρατό ο οποίος θα πολεμούσε στο πλευρό των Γερμανών και ενάντια στους μπολσεβίκους.


Ήδη απο το 1941, όμως, υπήρχαν Ρώσοι που μάχονταν μαζἰ με τους Γερμανούς ως Hilfies (βοηθητικοί): Είχαν μάλιστα κερδίσει, λόγω της γενναιότητας και των ικανοτήτων τους, την εμπιστοσύνη των Γερμανών ανωτέρων τους, οι οποίοι, στις αναφορές τους προς την Ανώτατη Διοίκηση του Στρατού (OKW), τόνιζαν ότι τους θεωρούν απαραίτητους για την συνέχιση του αγώνα. Ταυτόχρονα, μονάδες ιππικού των Κοζάκων είχαν συμμαχήσει με τη Wehrmacht. Οι αταμάνοι των κοζάκων Σκούρο και Κράσνωφ, ήρωες και οι δύο των Λευκών κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου πολέμου, διοικούσαν μονάδες Κοζάκων που μάχονταν στο πλευρό του Γερμανικού Στρατού. Γενικός διοικητής των Κοζάκων είχε οριστεί ορίζεται ο Πρώσσος (και ρωσόφιλος) στρατηγός του Ιππικού Χέρμαν φον Πάνβιτς .



Ο φον Πάνβιτς με κοκαζική στολή

Ο φον Πάνβιτς και οι Γερμανοί αξιωματικοί που τον πλαισίωσαν είχαν πλήρως υιοθετήσει την ενδυμασία, τη συμπεριφορά, τα ήθη και τα έθιμα των Κοζάκων· υπήρξαν μάλιστα και ειδύλλια Γερμανών με κορίτσια από τις περιοχές των Κοζάκων, που -σχεδόν όλα τους!- κατέληξαν σε γάμο. Η στέππα, πράγματι, και κυρίως η σλαβική ψυχή ασκεί ακαταμάχητη γοητεία σε όποιον την γνωρίσει. Δυστυχώς όμως ο πόλεμος ήδη έπαιρνε δυσμενή για τους Γερμανούς τροπή – αν και κάποιοι συνέχιζαν να πιστεύουν πως η Βρετανία θα άλλαζε πολιτική και τελικώς θα συντασσόταν με τους Γερμανούς εναντίον των μπολσεβίκων.


Μέσα σε αυτό το αρνητικό για τη Ρωσία και τον Λαό της κλίμα, η τριανδρία Βλασώφ-Μπογιάρσκυ- Στρίκφελντ επισκέφθηκε το Βερολίνο κατά τα τέλη του 1942, με σκοπό να ασκήσουν πίεση υπέρ της συγκρότησης ενιαίου Ρωσικού Απελευθερωτικού Στρατού. Όπως προαναφέρθηκε ο πόλεμος είχε πάρει δυσάρεστη εξέλιξη για τη Γερμανία – με αποτέλεσμα η Ανώτατη Διοίκηση του Στρατού (OKW) να υιοθετήσει την ιδέα. Την άνοιξη του 1943, λοιπόν, ο Βλασώφ, πλαισιωμένος απο Ρώσους εμιγκρέδες αλλά και πρώην αξιωματικούς του Κόκκινου Στρατού, συνέγραψε τη "Διακήρυξη του Σμόλενσκ", ένα αντιμπολσεβικικό κείμενο το οποίο δημοσιεύθηκε σε φυλλάδια και ρίχτηκε από γερμανικά αεροπλάνα στις γραμμές του Κόκκινου Στρατού.

Το διακριτικό έμβλημα του ΡΟΑ

Δυστυχώς όμως. η ιδέα για την δημιουργία ενός Ρωσικού Απελευθερωτικού Στρατού και γενικώς τα σχέδια του Βλασώφ για μετέπειτα ανεξαρτησία της Ρωσίας υπό καθεστώς μη-μποσλεβικικό, προσέκρουσε στον Χίμμλερ και τον ίδιο τον Χίτλερ. Τον Απρίλιο του 1943 ο Χίτλερ πρότεινε οι άντρες που ο Βλασώφ είχε στρατολογήσει από πρώην αιχμαλώτους της Wehrmacht ή αυτόμολους του Κόκκινου Στρατού, να υπαχθούν σε μονάδες του Γερμανικού Στρατού. Φοβόταν, πράγματι, πως τυχόν επιτυχία του Βλασώφ θα τον έκανε εθνικό ηγέτη των Ρώσων – και αυτό θα ανέτρεπε τα σχέδια του Χίτλερ για ένα χιλιετές Ράιχ που θα έφτανε μέχρι τα Ουράλια. Λόγω όμως της τροπής του πολέμου, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Βλασώφ αποδείχτηκε ο καλλίτερο σύμμαχός του. Το 1944 ο ίδιος ο Χίμμλερ θα δεχθεί να συναντήσει τον Βλασώφ και δημιουργτείται ο ΡOA (Русская освободительная армия) δηλαδή ο Ρωσικός Απελευθερωτικός Στρατός.Στο στρατό αυτό εντάχθηκαν οι μονάδες ιππικού των Κοζάκων, τα Ρωσικά σώματα εθελοντών της Σερβίας και μια μικρή αεροπορική δύναμη από πρώην πιλότους της Κόκκινης Αεροπορίας. Τον Νοέμβριο του 1944 ο Βλασώφ, κατά τη διάρκεια συνεδρίου που έγινε στην Πράγα, ίδρυσε την Επιτροπή για την Απελευθέρωση των Λαών της Ρωσίας, δημοσίευσε το Μανιφέστο της Πράγας και δημιούργησε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Επιτροπής Απελεύθερωσης των Λαών της Ρωσίας (KONR). Οι Γερμανοί πάντως παρέμεναν ψυχροί όσον αφορά τον Βλασώφ και ο ΡΟΑ και μόνο το Φεβρουάριο του 1945 αυτός τελευταίος πήρε μέρος ε μάχες εναντίον του Κόκκινου Στρατού, στον ποταμό Όντερ. (Στην πραγματικότητα, μάλιστα, μόνο η 1η Μεραρχία του, εφόσον οι Γερμανοί είχαν εντάξει πολλές ρωσικές μονάδες στις δυνάμεις κατοχής της Δυτικής Ευρώπης).
Στρατιώτες του Ρωσικού Εθελοντικού Σώματος στην Σερβία


Στις 6 Μαϊου 1945, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας του ΡΟΑ, στρατηγός Μπουνυατσένκο,πρότεινε στον Βλασώφ να συνεργαστούν μαζί με Τσέχους αντικομμουνιστές παρτιζάνους εναντίον των μονάδων των Waffen SS. Στην αρχή ο Βλασώφ αρνήθηκε, αλλά δεδομένου ότι ο πόλεμος ουσιαστικώς είχε έχει τελειώσει για τους Γερμανούς είχε την ελπίδα πως τελικώς θα μπορούσε να έλθει σε συνεννόηση με τους Αγγλοαμερικανούς. Στις 10 Μαϊο 1945 λοιπόν, αυτός και ό,τι είχε απομείνει από τον του ΡΟΑ παραδόθηκαν στους Αμερικανούς. Προηγουμένως είχε γίνει πρόταση στον Βλασώφ να καταφύγει στην Ισπανία, αλλά αυτός αρνήθηκε να εγκαταλείψει τους άνδρες του.


* * *
Με άθλιο τέχνασμα οι Αμερικανοί παρέδωσαν, ήδη στις 12 Μαϊου 1945, παρέδωσαν τον Βλασώφ, τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες του ΡΟΑ στους Σοβιετικούς. Η τύχη τους ήταν προδιαγεγραμένη: ο Βλασώφ και οι άξιωματικοί του επιτελείου του πέρασαν απο δίκη-παρωδία το καλοκαίρι του 1946 καιαπαγχονίστηκαν την 1η Αυγούστου 1946, αφού προηγουμένως υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια επί ένα χρόνο στις φυλακές της Lubyanka. Οι απλοί στρατιώτες του ΡΟΑ και οι οικογενειές τους εκτοπίστηκαν στη Σιβηρία· οι τυχεροί που κατόρθωσαν να διαφύγουν στη Δύση ήτανε λίγοι.


μνημείο του Βλασωφ στη Νέα Υόρκη

Σήμερα υπάρχουν φωνές ακόμα και από κυβερνητικούς παράγοντες που ζητούν να αναγνωριστούν ως πατριώτες μαχητές ο Βλασώφ και οι άντρες του ΡΟΑ (όπως έχει ήδη γίνει για τους άντρες του Λευκού Στρατού) και να φύγει το στίγμα του δοσίλογου προδότη από πάνω τους. Ημιεπίσημα τιμούνται τόσο οι κοζάκοι του φον Πάνβιτς όσο και άντρες του ΡΟΑ· τελούνται μνημόσυνα για αυτούς προς τιμήν τους, ενώ, παράλληλα, έχουν αναγερθεί και μνημεία προς τιμήν τους με χορηγίες ιδιωτών. Όπως, τέλος, πήγαν και και κατήγγειλαν μέλη ΜΚΟ για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» (ποιοι άλλοι;), αρκετοί νεαροί αξιωματικοί των επίλεκτων μονάδων του Ρωσικού στρατού, τωνπερίφημων Spetsnaz, είχαν αναρτήσει σε περίοπτη θέση στα γραφεία τους πορτραίτα του Βλασώφ και διακριτικά του ΡΟΑ.


Καθώς τελειώνει η ιστορία μας του ΡΟΑ, πρέπει να διατυπωθεί και η διδαχή που αυτήν αναδύεται: Οι στενόμυαλοι "εθνικισμοί" είναι που κατέστρεψαν την Ευρώπη και την υποδούλωσαν στο ιουδαϊκό τραπεζικό κεφάλαιο. Εάν, πράγματι, οι Γερμανοί αποδύονταν σε μια πραγματική αντιμπολσεβική σταυροφορία και συμμαχούσαν με τις σλαβικές εθνότητες ενάντια στο μπολσεβικισμό, είναι βέβαιο ότι Ιστορία θα είχε πάρει άλλη τροπή και θα είχε καταλήξει σε αυθεντικό “happy end” για την Ευρώπη και τους Λαούς της!


Το εμβατήριο των Κοζάκων που πολέμησαν εναντίον του Σοβιετισμού

Σημειώσεις


1.Η επίσημη σοβιετική ιστοριογραφία θεωρεί ότι ο Βλασώφ ήταν προδότης και πήγε στους Γερμανούς απο φόβο για την τιμωρία που θα του επέβαλε ο Στάλιν λόγω της αποτυχίας του να σπάσει την πολιορκία του Λένιγκραντ . Η μετέπειτα συμπεριφορά του όμως όπως η επιμονή του να ιδρύσει τον ΡΟΑ καθώς και η άρνησή του να εγκαταλείψει τους άνδρες του και να διαφύγει στην Ισπανία καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς αυτούς ως αβάσιμους .Ο Στρατηγός Αντρέι Βλασώφ ακολούθησε τους άντρες του ΡΟΑ και υπερασπίστηκε τις ιδέες του μέχρι το τέλος.
2. Ο Αντρέι Βλασώφ δεν ήταν μοναρχικός. Όποιος, πράγματι, μελετήσει την διακήρυξη της Πράγας θα καταλάβει ότι ιδεολογικά ήταν σοσιαλεθνικιστής ο οποίος είχε ενστερνιστεί και ιδέες του Ιταλικού Φασισμού! Παρ'όλα αυτά, η πλειοψηφία των Ρώσων μοναρχικών στάθηκε στο πλευρό του και εμπράκτως στήριξαν τον αγώνα του.
3. Ο φον Πάνβιτς, ο γενικός διοικητής των μονάδων Κοζάκων, ήταν τόσο δημοφιλής στους άνδρες του, ώστε οι φυλές Κοζάκων του έδωσαν τον τίτλο του Feldataman, δηλαδή του αρχιαταμάνου, τίτλο δηλαδή που μόνο οι τσάροι προηγουμένως είχαν.
4. Ανάλογη με την περίπτωση του Βλασώφ και του ΡΟΑ ήταν και η περίπτωση των Kοζάκων που παραδόθηκαν στους Βρεταννούς. Οι Βρεταννοί παρέδωσαν τους Kοζάκους στους Σοβιετικούς στην Αυστριακή κωμοπόλη Lienz . Ο τρόπος που συμπεριφέρθησαν στους Κοζάκους και στις οικογένειες τους οι Βρεταννοί αξιωματικοί και στρατονόμοι κατά την ώρα της παράδοσης άγγιζε τα όρια της κτηνωδίας.
5. Προτάθηκε στον φον Πάνβιτς και τους Γερμανούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που είχαν υπηρετήσει σε μονάδες Κοζάκων να παραμείνουν σε στρατόπεδο αιχμαλώτων των Αγγλαμερικανών. Όλοι τους όμως απέρριψανν την πρόταση και ακολούθησαν τους Κοζάκους συντρόφους και εν όπλοις αδελφούς τους στην τύχη που τους επιφύλαξε ο Στάλιν, δηλαδή τον θάνατο.

6. Έως το 1943 η Ανώτατη Διοίκηση του (Γερμανικού) Στρατού (OKW) προσπαθούσε να αποκρύψει απο τον Χίτλερ το γεγονός ότι υπήρχαν Σλάβοι που υπηρετούσαν στις τάξεις της Wehrmacht!
7.Η συμπεριφορά αρκετών Γερμανών διοικητών ήταν τόσο απάνθρωπη απέναντι στους σλαβικούς πληθυσμούς που ακόμα και ο φανατικά αντισλάβος Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, συγγραφέας του «Μύθου του 20ού αιώνα» και κυβερνήτης των Ανατολικών Εδαφών, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ίδιο τον Χίτλερ για αυτήν την άθλια κατάσταση.
8. Εκτός απο τον ΡΟΑ πολλοί Ρώσοι αντιμπολσεβίκοι πολέμησαν στην ισπανική "Κυανή Μεραρχία", την γαλλική LVF (Légion de Volontaires Français) που στη συνέχεια έγινε η Μεραρχία «Καρλομάγνος», στη μεραρχία Wallonie τουLéon Degrelle καθώς και σε άλλες δυτικοευρωπαϊκές μονάδες εθελοντών της Βέρμαχτ και των Waffen SS. Νεαροί Γάλλοι μάλιστα της μεραρχίας «Καρλομάγνος» θυσίασαν τη ζωή τους απλώς για να δώσουν τη δυνατότητα στον Αδόλφο Χίτλερ και τη σύζυγό να αυτοκτονήσουν με αξιοπρέπεια.
9. Στη γαλλική LVF λέγεται ότι υπηρέτησε και ο αξιωματικός της Γαλλικής Λεγεώνας γιός του εμβληματικού συγγραφέα του μπολσεβικισμού Μαξίμ Γκόργκυ. Ο γιος του Γκόργκυ ήταν αποδεδειγμένα αντικομμουνιστής και είχε διασυνδέσεις με δεξιές και εθνιστικές οργανώσεις της Γαλλίας όπως η "Καγκουλάρ". Το εάν πράγματι υπηρέτησε στην LVF ως ταγματάρχης όπως ισχυρίζονται κάποιοι δεν έχει αποδειχθεί. Μία εκδοχή είναι πως, για να μη προξενήσει προβλήματα στον πατέρα του, τον οποίο συνέχιζε να αγαπάει, υπηρέτησε με ψευδώνυμο.

10. Δεξί χέρι του Andrei Vlasov ήταν ο βετεράνος του τσαρικού στρατού και των Λευκών συνταγματάρχηςΚωνσταντίνος Κρομιάδης! Πιστεύεται αρκετοί ότι πολλοί υπήρξαν οι Έλληνες της ΕΣΣΔ που εντάχθηκαν είτε στον ΡΟΑ ή και σε μονάδες της Wehrmacht. 
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/h_23.html

Δείτε τι συμβαίνει όταν πίνετε νερό με μέλι με άδειο στομάχι!

Πιθανώς θα γνωρίζετε τα ιατρικά πλεονεκτήματα του μελιού, αλλά έχετε ποτέ ανακαλύψει τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού με μέλι;
Οδηγίες για την προετοιμασία του νερού με μέλι
Βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα
ποτήρι χλιαρό νερό και ανακατέψτε. Θα προκύψει ένα μείγμα 30% μελιού , το οποίο είναι πανομοιότυπο με το πλάσμα του αίματος. Το μέλι κάνει μία παχιά ένωση στο νερό, το οποίο επεκτείνει τα ιατρικά πλεονεκτήματα του παρόντος μείγματος. Το νερό με μέλι αβίαστα συγκρατείται από την βιολογική μας οντότητα.


Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη του να πίνετε νερό με μέλι το πρωί με άδειο στομάχι:

Εναρμονίζει την μεθοδολογία επεξεργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι βάζει τέλος στο θέμα των «τεμπέλικων εντέρων".

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι επίσης απίστευτο έναντι της βρογχίτιδας και καθαρίζει τα σωματικά υγρά στους πνεύμονες.

Καθαρίζει το πεπτικό σύστημα των παρασίτων και φροντίζει την αναπαραγωγή τους. Καθαρίζει επιπλέον το εσωτερικό των δηλητηριωδών αποθέσεων.

Κατ 'αρχάς, θα αντιληφθείτε την διεύρυνση της περιφέρειας της μέσης, ωστόσο δεν θα πρέπει να νιώσετε άγχος. Αυτό συμβαίνει επειδή η λάσπη  των κοπράνων διογκώνεται, γίνεται πιο απαλή και κατά μήκος αυτών των γραμμών ο τρόπος που αφήνουν τα κόπρανα το σώμα ξεκινάει.

 Οι αντι-ιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες αυξάνονται με αποτέλεσμα την κάθαρση των κυττάρων στην οργανική μας οντότητα.

Η λειτουργία του παχέος εντέρου είναι τυποποιημένη. Το νερό με μέλι θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της παρούσας χλωρίδας του παχέος εντέρου, αφανίζοντας τους μικροοργανισμούς.

Αυτό το μείγμα μπορεί να βοηθήσει στο να μην πηγαίνετε ανεξέλεγκτα για κατούρημα τη νύχτα. Το μέλι συγκεντρώνει το νερό, το οποίο σημαίνει ότι οι νεφροί δεν λειτουργούν με μεγαλύτερη ένταση από την κανονική.

Βήμα προς βήμα οδηγίες για να <<καταβροχθίσετε>> το νερό με μέλι

Για προληπτικούς λόγους, πίνετε το νερό με μέλι το πρωί με άδειο στομάχι.

Το πίνετε γρήγορα.

Η βαλβίδα του στομάχου ανοίγει άμεσα και το νερό εισέρχεται ταχύτατα στις οδούς πέψης. Ξεκινώντας από εδώ, το νερό εισέρχεται στο κυκλοφορικό μας σύστημα .

Το νερό με μέλι πρέπει να καταναλώνετε το πρωί και το βράδυ.

Δεν θα έχετε οποιαδήποτε προβλήματα σε περίπτωση που πίνετε αυτό το ρόφημα το βράδυ λαμβάνοντας υπ'όψη ότι ανακουφίζει την λειτουργία του νεφρού.


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μείγμα για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας λαμβάνοντας υπ'όψη ότι θα κάνει το δέρμα σας πιο ήπιο, πιο λαμπερό και λείο.

Το νερό με μέλι είναι επίσης εξαιρετικό καλλυντικό.


healthyfoodstar

Η απλούστατη ερώτηση: Πως ένας «τυχάρπαστος» παγίδευσε το καλύτερα προστατευόμενο ξενοδοχειο της Αθήνας;



Το στοιχείο που αποκάλυψε ο Τερενς Κουικ ειναι η απόδειξη της ελεεινής μεθόδευσης. Ο Χαϊκάλης πήγε στο ραντεβού στο Πλάζα με ένα ρολόι – κάμερα. Ο μεσάζων, που παρουσιάζεται ως «τυχάρπαστος», κατάφερε να παγιδεύσει το καλύτερα φυλασσόμενο ξενοδοχειο της Ελλάδας, βάζοντας ακομα -οπως αποκάλυψε ο Τερενς Κουίκ- κάμερα στο ταβάνι, στην θέση του μηχανισμού πυρασφάλειας! Και αυτό μαλιστα ηταν το επιχείρημα του μεσάζοντος για να… Αθωωθεί!! Οτι και αυτός μαγνητοσκοπούσε τον Χαϊκάλη, με αυτόν τον χάι τεκ τρόπο.

Μετά απο αυτό, ο εισαγγελέας αποφάσισε να βάλει την υποθεση στο αρχείο. Μυστήριο;
Αλλά είχε προηγηθεί ο πρωθυπουργος που με την στάση του εγινε ασπίδα στον μεσάζοντα. Μυστήριο; Μάλλον οχι όπως αποδεικνύεται. Ενα επιχειρηματικό και κυβερνητικό συστημα, στα πόδια ενος «τυχάρπαστου».


olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/12/blog-post_953.html

Εισαγγελικό ΣΟΚ στην υπόθεση Χαϊκάλη: Άρα, ο έμπορος ναρκωτικών, πλέον, μπορεί να πουλά την πρέζα ήσυχος, αρκεί να έχει πάνω του κρυφή κάμερα!!!!!


Σήμερα η δημοκρατία και η δικαιοσύνη υπέστησαν ένα ισχυρό ΣΟΚ!!! Ούτε στη χούντα….
Τι μας είπαν οι εισαγγελείς της χώρας σήμερα; Ότι επειδή ο Αποστολόπουλος είχε κρυφή κάμερα μαζί του, για να γράψει τον Χαϊκάλη, αυτό σημαίνει ότι δεν είχε πρόθεση να τον δωροδοκήσει πραγματικά!!!!!!!!!!!!!

Πρόκειται για ένα επιχείρημα, που αν δεν ήταν αστείο, θα το λέγαμε τραγικό. Δηλαδή, οι εισαγγελείς μας λένε:
Από αύριο, όλοι οι έμποροι ναρκωτικών θα έχουν μαζί τους μια κρυφή κάμερα. Αν δεν τους πιάσει κανείς (και πουλήσουν όλα τα ναρκωτικά τους στα παιδιά μας έξω από τα σχολεία), όλα μέλι γάλα. Αν τυχόν τους πιάσει η αστυνομία, θα λένε:
«κοίτα μπάτσε, έχω πάνω μου κρυφή κάμερα. Άρα, σύμφωνα με τον Παναγιωτόπουλο και τον Ντογιάκο, δεν είχα σκοπό να πουλήσω ναρκωτικά! Το μόνο που ήθελα ήταν να αποδείξω ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κανένα δισταγμό να αγοράσουν πρέζα και κόκα. Για το καλό των οικογενειών τους το έκανα»!!!!!!!
Και θα φεύγουν ατιμώρητοι!!!!!!!
Σας ακούγεται βλακώδες το παραπάνω επιχείρημα;
Το ίδιο ακριβώς μας είπαν σήμερα τα δελτία ειδήσεων!!! Μ΄ αυτή τη λογική είναι σήμερα έξω ο Αποστολόπουλος.
Πως είναι δυνατόν; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;;

Μάνος Κακλαμάνος

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



 http://news-cobra.blogspot.gr/2014/12/blog-post_51.html

Τι δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας για την "κατάρριψη" τουρκικού F 16

Image
Αποστάσεις από την οικογένεια του Τούρκου πιλότου Ναϊλ Ερντογάν που σκοτώθηκε όταν το F 16 του έπεσε στο Αιγαίο το 1996 κρατά ο υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας. Ο Γιλμάζ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν το υπουργείο Άμυνας θα στηρίξει την οικογένεια του πιλότου η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και ζητά και την σύλληψη Έλληνα πιλότου. Απάντησε ότι οι διαδικασίες που ακολουθεί η οικογένεια είναι εκτός των ενεργειών που έκανε η κυβέρνηση για το θέμα. Επισήμανε μάλιστα ότι μετά από αίτημα της οικογένειας για τον εντοπισμό του F 16 του Ναϊλ Ερντογάν έγινε μεγάλη επιχείρηση χωρίς όμως να βρεθεί τίποτα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τότε ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε προσφερθεί για την παροχή οποιασδήποτε ελληνικής βοήθειας προς την τουρκική πλευρά.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είπε ότι και ο ίδιος παρακολουθεί το θέμα που ανακινεί η οικογένεια από τον Τύπο αλλά πρόσθεσε ότι είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί τώρα το υπουργείο και τις τουρκικές ΕΔ.


onalert
http://greeknation.blogspot.gr/2014/12/f-16_23.html

Τι εννοεί ο πρωθυπουργός;

«Παρά την τρομοκρατία και τη λάσπη του δίδυμου Τσίπρα – Καμμένου (...) ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο, την εθνική περιπέτεια». « Στην τρίτη, λοιπόν, ψηφοφορία 'παρών' δεν θα υπάρχει», είπε ο πρωθυπουργός και πολλοί πολίτες κυριολεκτικά πάγωσαν ακούγοντας τον πρωθυπουργό της χώρας να φαίνεται έτοιμος πάση θυσία να αποφύγει τις εκλογές που αποτελούν «εθνικό κίνδυνο»!

Και κανένα πολίτη προφανώς δεν καθησύχασε η συνταγματική νομιμοφροσύνη και...
η δημοκρατική διέξοδος των εκλογών στις οποίες πιστεύει ο συγκυβερνήτης και σύμμαχός του (ως τώρα) κ. Βενιζέλος, ο οποίος δήλωσε αμέσως μετά, αν και δεν τον συμφέρουν οι εκλογές με διαλυμένο οριστικά πλέον το ΠΑΣΟΚ, ότι «πρέπει να δώσουμε τη μάχη των εκλογών», αφού διαπιστώνει πως δεν εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Κι αν λοιπόν, μετά από αυτά τα πρωτοφανή (που θυμίζουν τις μέρες μετά την αποστασία του '65) εμείς υποθέσουμε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ότι ο κ. Σαμαράς (που κατηγορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης πως του ασκούν τρομοκρατία και του ρίχνουν  λάσπη), στην πραγματικότητα θα ήθελε να ...απαγορεύσει τις εκλογές, ως εθνικά επιζήμιες; 'Η  πολύ περισσότερο αν πούμε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός της τροϊκάνης λιτότητας και της λεηλασίας της χώρας του, ήδη σχεδιάζει πραξικοπηματικά να καταργήσει τη Δημοκρατία ...με μια ακόμα ΠΝΠ μέχρι ο λαός να ωριμάσει... θα θυμώσει και θα μας κάνει μήνυση ή μήπως θα βάλει τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, τις αρχές Ασφαλείας, την ...ανεξάρτητη Δικαιοσύνη κι άλλους από τον υπόκοσμο της ακροδεξιάς πολυκατοικίας του να μας κανονίσουν;
Δημήτρης Τρίμης από efsyn
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/12/blog-post_699.html

Αερομαχίες στο Αιγαίο για δεύτερη μέρα - Που το πάει η Τουρκία;

  Με τρόπο “εκκωφαντικό” προκαλούν πλέον οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παραβιάσεων στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, αλλά με τον σκληρό τρόπο που αντιδρούν στις ελληνικές αναχαιτίσεις ,στα αεροσκάφη που χρησιμοποιούν και στις περιοχές που επιλέγουν να προκαλέσουν.
Για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες η Τουρκική Αεροπορία αντιδρά στην διαδικασία αναγνώρισης / αναχαίτισης αεροσκαφών της που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο από ελληνικά μαχητικά που εκτελούν περιπολίες αεράμυνας στο Αιγαίο...

Την Δευτέρα λοιπόν έξι τουρκικά αεροσκάφη - δυο εκ των οποίων οπλισμένα- μπήκαν στο FIR Aθήνας παραβαίνοντας τους διεθνείς κανόνες και εν συνεχεία παραβίασαν δυο φορές τον Εθνικό Εναέριο Χώρο. Οι Τούρκοι πιλότοι αντέδρασαν στην διαδικασία   αναγνώρισης / αναχαίτισης  των ελληνικών αεροσκαφών  και όπως στις 19 Δεκεμβρίου, ενεπλάκησαν σε αερομαχία- κάτι που για καιρό δεν γινόταν. Είναι φανερό ότι  οι  τούρκοι πιλότοι έχουν πλέον άλλες οδηγίες και ενδεχομένως άλλους κανόνες εμπλοκής.

Αυτό προκύπτει και από την ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου για το περιστατικό της 19ης Δεκεμβρίου όπου αναφέρεται ότι μετά την ελληνική ''παρενόχληση'' (σ.σ. εννοεί την αναγνώριση/αναχαίτιση),  έγινε από τουρκικής πλευράς  ''ίδια ανταπόκριση''. Αυτή την διατύπωση χρησιμοποίησε το Πρακτορείο  ειδήσεων  της Τουρκίας Anadolu και είναι ηλίου φαεινότερο ότι πλέον τα αεροσκάφη της Τουρκίας  θα αντιδρούν στις αναχαιτίσεις και εμπλέκονται σε αερομαχίες, αντιδρώντας , δήθεν , ''στα ίδια''.Κρύβουν όμως ότι  αυτοί είναι οι παρανομούντες και οι Έλληνες πιλότοι οι αμυνόμενοι.

Ένα ακόμη “ποιοτικό” στοιχείο των προκλήσεων των Τούρκων προβληματίζει τα τελευταία 24ωρα. Οι Τούρκοι πετούν στο Αιγαίο όχι απλά για να προκαλέσουν αλλά έχουν επιθετικό σχέδιο που εκτελούν αδιαφορώντας για την παρουσία ελληνικών μαχητικών. Ένα από τα πολλά περιστατικά που δείχνουν την πρόθεσή τους να ανεβάσουν το θερμόμετρο της έντασης ψηλά, είναι και η πτήση φωτογραφικών αεροσκαφών τους στην Ρόδο και στην Κρήτη! Τα φωτογραφικά συνοδεύονταν από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τα οποία “προστάτευαν” τα φωτογραφικά.

Η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη ,το γράφουμε εδώ και μέρες χωρίς καμία διάθεση κινδυνολογίας. Σε άλλη χρονική περίοδο η επισήμανση του κλίματος έντασης που επικρατεί τώρα στο Αιγαίο ίσως να μην είχε αξία. Όμως με δεδομένο ότι όπως όλα δείχνουν τις επόμενες εβδομάδες οι πολιτικές διεργασίες στην Ελλάδα θα είναι πολλές και έντονες, πρέπει να τονιστεί η ανάγκη να μείνει ο χώρος της Εθνικής Άμυνας έξω από την όποια εσωτερική αντιπαράθεση. Το ΥΠΕΘΑ θα πρέπει -ως οφείλει- να λειτουργεί σε υψηλές “στροφές” σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Αυτονόητο θα πείτε αλλά επειδή έχουμε “καεί” καλό είναι να το επαναλαμβάνουμε κουραστικά. 

Τα στοιχεία εμπλοκών από το 2009 μέχρι τώρα
Για να γίνει κατανοητή η διαφαινόμενη αλλαγή να σημειώσουμε ότι μετά το 2009 ( όπου σημειώθηκαν 237 εμπλοκές) οι εμπλοκές ήταν ελάχιστες ή και μηδενικές : Το 2010 ήταν 13, το 2011 ήταν 16, το 2012 ήταν 1, το 2013 ήταν 0  και το 2014 μέχρι τον Νοέμβριο ήταν μόνο 2. Τώρα σε ένα 4ήμερο έγιναν 3.

Ένα ερώτημα που γεννάται είναι αν στο ΝΑΤΟ και στην Ουάσιγκτον έχουν σαφή εικόνα των στρατιωτικής φύσεως προκλήσεις που κάνουν οι Τούρκοι και τις συνθήκες έντασης που δημιουργούν με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό ενισχύοντας τα ενδεχόμενα ατυχήματος. Και το λέμε αυτό διότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ όταν οι Τούρκοι πριν χρόνια το είχαν ξανά παρακάνει σε αυτόν τον τομέα, είχαν υπάρξει διακριτικές πλην σαφείς παρεμβάσεις προς την Άγκυρα.

Η τουρκική αεροπορική δραστηριότητα την Δευτέρα ήταν, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ:ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       :  1  (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :  -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :  6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :  2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :  1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :  2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :  2
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

Προκλητική τουρκική αποστολή κρούσης ή κατασκοπείας μεταξύ Ρόδου-Κρήτης


Κλιμακώνεται η προκλητική στάση της Τουρκίας με στρατιωτικές δράστηριότητες στο Αιγαίο που δημιουργούν ερωτηματικά και πέρα από την Αθήνα! Σήμερα επιχείρησαν αποστολή με προφίλ κρούσης/βομβαρδισμού ή κατασκοπευτική στην Κρήτη, με στόχο να φτάσουν στα ανατολικά παράλιά της αλλά αναχατίστηκαν  από ελληνικά μαχητικά,προκαλώντας τρεις αερομαχίες ( εμπλοκές) και συνθήκες ατυχήματος :


Συγκεκριμένα σχηματισμός 4 τουρκικών αεροσκαφών αποτελούμενος από 2 οπλισμένα F-16 και 2  Φάντομ ( βομβαρδιστικά ή κατασκοπευτικά/φωτογραφικά) μπήκαν στο FIR Aθήνας ανατολικά της Ρόδου με κατεύθυνση την Κρήτη, δηλαδή νοτιοδυτική. Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από το Καστέλι αναχαίτισαν τα τουρκικά μόλις αυτά παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο. Τα Φαντομ απεμπλάκησαν αμέσως και γύρισαν πίσω για το δεν υπάρχει βεβαιότητα για την διαμόρφωσή τους (F-4 ή RF-4).Τα οπλισμένα F-16 επέμειναν με αποτέλεσμα να εμπλακούν σε αερομαχίες  με τα ελληνικά αεράμυνας - σε λίγο ωστόσο έφυγαν και αυτά. Να σημειώσουμε ότι η τουρκική προκλητική ενέργεια είχε πολλά ίδια χαρακτηριστικά με την πτήση που έγινε όταν σκοτώθηκε ο Ηλιάκης.

 Με την σημερινή ''καουμπο'ι'λίκικη'' ενέργεια-  που μαθεύτηκε στους Συμμαχικούς κύκλους- υπάρχει πλέον μια καταγράψιμη τάση  μέρα με την μέρα αύξησης των αερομαχιών στο Αιγαίο με ευθύνη της Τουρκίας- όπως άλλωστε γράψαμε και χθες με τις δυο εμπλοκές που έγιναν. Σήμερα οι εμπλοκές ήταν τρεις, στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι η ένταση είναι επιλογή της Αγκυρας .

Άλλαξαν κανόνες εμπλοκής


Όπως γράφαμε και χθες  η Τουρκική Αεροπορία εδώ και λίγες ημέρες αντιδρά στην διαδικασία αναγνώρισης/αναχαίτισης  αεροσκαφών της που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο από ελληνικά μαχητικά που εκτελούν περιπολίες ή αποστολές αεράμυνας στο Αιγαίο, στο πλαίσιο επιφυλακής. Είναι φανερό ότι  οι  τούρκοι πιλότοι έχουν πλέον άλλες οδηγίες και ενδεχομένως άλλους κανόνες εμπλοκής. Αυτό προκύπτει και από ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου για το περιστατικό της 19ης Δεκεμβρίου όπου αναφερόταν ότι μετά την ελληνική ''παρενόχληση'' (σ.σ. εννοεί την αναγνώριση/αναχαίτιση),  έγινε από τουρκικής πλευράς  ''ίδια ανταπόκριση''. Αυτή την διατύπωση χρησιμοποίησε το Πρακτορείο  ειδήσεων  της Τουρκίας Anadolu και είναι ηλίου φαεινότερο ότι πλέον τα αεροσκάφη της Τουρκίας αντιδρούν στις αναχαιτίσεις και εμπλέκονται σε αερομαχίες, δήθεν , ''στα ίδια''.Κρύβουν όμως, όπως επισημάναμε και χθες,  ότι  αυτοί είναι οι παρανομούντες και οι Έλληνες πιλότοι οι αμυνόμενοι.
Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα  έξι τουρκικά αεροσκάφη - δυο εκ των οποίων οπλισμένα- μπήκαν στο FIR Aθήνας παραβαίνοντας τους διεθνείς κανόνες και εν συνεχεία παραβίασαν δυο φορές τον Εθνικό Εναέριο Χώρο. Οι Τούρκοι πιλότοι αντέδρασαν στην διαδικασία  αναγνώρισης/αναχαίτισης  των ελληνικών αεροσκαφών  και όπως στις 19 Δεκεμβρίου, ενεπλάκησαν σε αερομαχία- κάτι που για καιρό δεν γινόταν.

Τα στοιχεία εμπλοκών από το 2009 μέχρι τώρα


Η νέα τακτική φαίνεται από τα στοιχεία: Μετά το 2009 ( όπου σημειώθηκαν 237 εμπλοκές) οι αερομαχίες  ήταν ελάχιστες ή και μηδενικές : Το 2010 ήταν 13, το 2011 ήταν 16, το 2012 ήταν 1, το 2013 ήταν 0  και το 2014 μέχρι τον Νοέμβριο ήταν μόνο 2. Το τελευταία  5ήμερο έγιναν 6.

Τα μαθαίνουν οι Σύμμαχοι επίσημα;

Μέχρι χθες ένα ερώτημα που υπήρχε είναι αν στο ΝΑΤΟ και στην Ουάσιγκτον έχουν σαφή εικόνα των στρατιωτικής φύσεως προκλήσεις που κάνουν πλέον οι Τούρκοι και τις συνθήκες έντασης που δημιουργούν με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό,  ενισχύοντας τα ενδεχόμενα ατυχήματος. Σήμερα ωστόσο, εξ όσων συζητήθηκε από κάποιους ξένους διπλωματικούς κύκλους ανεπισήμως, φαίνεται ότι η τουρκική προκλητικότητα έγινε ορατή. Μένει πλέον να την τεκμηριώσει και η Αθήνα με κατάλληλες ενημερώσεις και παραστάσεις εκεί που πρέπει και να μην περιμένει , όπως λένε κάποιοι να έχουν και ...άλλα στοιχεία! Είναι σαφές πια και από άλλες κινήσεις ότι η Αγκυρα ή κύκλοι της κάτι επιδιώκουν .Και το λέμε αυτό διότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ όταν οι Τούρκοι πριν χρόνια  είχαν ξανά αυξήσει τις εμπλοκές και γενικά τις προκλήσεις, είχαν υπάρξει διακριτικές πλην σαφείς παρεμβάσεις προς την Άγκυρα.

Η σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για την αεροπορική δραστηριότητα των Τούρκων στο Αιγαίο :


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       :  2  (10 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :  1

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :  11

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :  4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :  3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :  19
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :  3
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, αναφέρει το ΓΕΕΘΑ .
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/12/blog-post_361.html

ΕΚΤΑΚΤΟ > Σε συναγερμό η Γαλλία - Στρατός και περιπολίες μετά τις αιματηρές επιθέσεις ισλαμιστών

Σε συναγερμό βρίσκεται η Γαλλία, μετά το μπαράζ αιματηρών επιθέσεων κατά τις οποίες ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και περίπου 30 τραυματίστηκαν. Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανάπτυξη στρατιωτών στους δρόμους των πόλεων για την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας, ενώ ο Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ απηύθυνε έκκληση να μην επικρατήσει πανικός μετά τις πρωτοφανείς επιθέσεις. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ολάντ, ένας εκ των 10 ανθρώπων που τραυματίστηκαν την Δευτέρα, όταν οδηγός έριξε φορτηγάκι σε χριστουγεννιάτικη αγορά στην πόλη Ναντ, υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ τρεις άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Είχε προηγηθεί παρόμοια επίθεση την Κυριακή στην Ντιζόν, όπου άλλος οδηγός φωνάζοντας στα αραβικά «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» έριξε το όχημά του σε πεζούς, τραυματίζοντας 13 ανθρώπους.


Το Σάββατο, λέγοντας την ίδια φράση, ένας άνδρας επιτέθηκε σε τρεις αστυνομικούς και τους μαχαίρωσε, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.
«Εδώ και τρεις ημέρες, σημειώνονται πολύ σοβαρά γεγονότα. Αυτά τα τρία γεγονότα δεν συνδέονται αλλά υπάρχει μια χρονική σύμπτωση. Αυτό απαιτεί μεγάλη επαγρύπνηση, μεγάλη ψυχραιμία. Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στον πανικό, στον φόβο», δήλωσε ο Ολάντ, εκφράζοντας αλληλεγγύη στα θύματα και τις οικογένειές τους, προσθέτοντας:
«Θα πρέπει να δράσουμε κατά των τρομοκρατικών ενεργειών, ακόμη και αν προς το παρόν, μόνο το γεγονός στην Τουρ έχει τέτοιο χαρακτήρα. Αυτές τις στιγμές η χώρα πρέπει να συσπειρώνεται, να δείχνει διαύγεια».

Στρατός και περιπολίες
Σε συναγερμό η Γαλλία- Στρατός και περιπολίες μετά τις αιματηρές επιθέσεις
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα αναπτυχθουν στη Γαλλία «200 με 300 επιπλέον στρατιώτες» για να ενισχυθεί η ασφάλεια των δημόσιων χώρων μετά τις τρεις αιματηρές επιθέσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
«Θέλουμε να προστατεύσουμε και να καθησυχάσουμε τους Γάλλους και να τους πούμε ότι οι κρατικές υπηρεσίες έχουν κινητοποιηθεί», δήλωσε ο Βαλς μετά το πέρας μιας έκτακτης υπουργικής σύσκεψης.
«Πρέπει να κινητοποιηθεί το σύνολο των υπηρεσιών ασφαλείας και δικαιοσύνης», υπογράμμισε ο Γάλλος πρωθυπουργός. Για να γίνει αυτό «200 με 300 επιπλέον στρατιώτες θα αναπτυχθούν τις επόμενες ώρες» στους δρόμους και «θα αυξηθεί ο αριθμός των περιπολιών» στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, διευκρίνισε ο ίδιος.
Οι στρατιώτες αυτοί θα προστεθούν στους «780 χωροφύλακες και στρατιώτες που κινητοποιούνται βάσει του σχεδίου Vigipirate», που τίθεται σε εφαρμογή στη Γαλλία στη διάρκεια εορτασμών ή ειδικών απειλών.
Οι περιπολίες «θα γίνονται κατά προτεραιότητα σε πολυσύχναστα μέρη: εμπορικές περιοχές, κέντρα πόλεων, σιδηροδρομικοί σταθμοί και μέσα μεταφοράς», διευκρίνισε ο Βαλς.


kourdistoportocali
http://greeknation.blogspot.gr/2014/12/blog-post_811.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 90,4 (23/2/2898)

ΑΦΙΣΣΑ 1.jpg


ΦΙΜΩΣΗ & ΛΑΣΠΗ
Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα καλή σας μέρα.
Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα σε όλους, καλημέρα σε όλους του συνέλληνες.
Τάκης Μαυρέας: Κατ΄ αρχήν θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ εδώ στον Πειραιά.
Αρτέμης Σώρρας: Το ίδιο και εγώ που μια ελεύθερη φωνή του Πειραιά μπαίνει σε ένα στίβο ώστε να ακουστεί μία ξεκάθαρη κουβέντα ή τουλάχιστον αν το θέλετε στα δημοκρατικά (σχήμα λόγου δημοκρατικά) ΜΜΕ στα οποία ο καθένας έχει τη φωνή του πρέπει να ακουστούν οι απόψεις και να υπάρχει σοβαρή δημοσιογραφία όπου ο κόσμος να μπορεί να κρίνει τι ακριβώς είναι το κάθε τι.
Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα ακούσατε καθόλου το τραγουδάκι που είχαμε βάλει στην αρχή;
Αρτέμης Σώρρας: Ναι και προφανώς θέλω να πιστεύω ότι το βάλατε για τους άλλους, για αυτούς που ο ένας πάει σινεμά, ό άλλος κοιμάται, ο καθένας είναι στην νιρβάνα του.
Τάκης Μαυρέας: Ακριβώς και μου αρέσει που το είδατε έτσι και έχει κάποιες κουβέντες που δεν σας κρύβω ότι μου άρεσε να τις κουβεντιάσω μαζί σας γιατί έψαξα και είδα και σας είδα και video χθες, μίλησα με φίλους σας, συνεργάτες σας, με απλό κόσμο, δεν σας κρύβω ότι έχετε πολλούς φίλους στον Πειραιά που ρωτάγανε κάτω και τον Γιώργο, ήρθανε σήμερα εδώ στον κανάλι να ρωτήσουν εάν θα είσαστε εδώ, να έρθουν να σας φέρουν μέχρι και γλυκά θέλανε να σας φέρουν και μου έμεινε αυτό «πως τα΄χεις έτσι μοιρασμέ ντουνιά ψευτοπολιτισμέ».
Αρτέμης Σώρρας: Ξέρετε ότι εγώ έχω πει ότι δεν έχω οπαδούς και δεν έχω φίλους, με την έννοια του φίλου τουλάχιστον του σημερινού, έχω αδερφούς. Έτσι όπως έχει κατατεθεί, διότι ξέρετε υπάρχει και ένας τεράστιος «Αντίνοος» σε μένα, δεν θα πως τη λέξη φίμωση θα πως μια τεράστια λάσπη και τη δέχομαι αν θέλετε γιατί και αυτή κάνει καλό στο πρόσωπο, αλλά το ζήτημα είναι ας αφήσουμε τι λέει ο καθένας. Γιατί να μην έρθει η λογική μας για να δούμε τι λέει ο καθένας, τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Έτσι όπως διαμορφώνεται όλο το κλίμα ένας «Αντίνοος» τεράστιος, δηλαδή την κατοχή μας, την δυναστεία μας την κάναμε ελευθερία μας και κάποια στιγμή έρχεται ένας και λέει ή μάλλον δεν λέει κάνει.
Στην αρχή είπατε «έρχεται ο κ. Σώρρας ο οποίος είναι αμφιλεγόμενο πρόσωπο», γιατί είμαι αμφιλεγόμενο πρόσωπο; Ήμουν αμφιλεγόμενο πρόσωπο, τώρα δεν είμαι αμφιλεγόμενο, μα ποτέ δεν είπα, έκανα πρώτα και μετά έλεγα. Σας ενημέρωνα για αυτό που έκανα, ποτέ δεν είπα χωρίς να έχω κάνει πρώτα. Άρα μιλάμε για πράξεις και δεν μιλάμε για λόγια. Σε αντιθέση με τους άλλους οι οποίοι είναι μόνο λόγια και μάλλον διφορούμενα λόγια, ξύλινα, κοκκάλινα. Τώρα ίσως δεν έχουν καταλάβει ότι μιλάνε σε ανθρώπους, ίσως δεν έχουν καταλάβει ότι διοικούν ανθρώπους, ίσως να μην είναι άνθρωποι και από την άλλη να μην ξέρουν ότι διοικούν έθνος. Από την άλλη μεριά λοιπόν εγώ έκανα πάντα. Πρώτα κατέθεσα και μετά σας ενημέρωσα.
Είπατε με την περιουσία του, γιατί την λέτε περιουσία μου; Έχω αποδείξει ότι δεν είναι πια περιουσία μου. Και με το τελευταίο δικαστήριο στις 28 Ιουνίου που με πήγε η πολιτεία σε δίκη για τα αμφιλεγόμενα 600 δις. Που δεν ήτανε ποτέ αμφιλεγόμενα διότι είχαμε καταθέσει με όλα τα στοιχεία και θα είναι στην διάθεσή σας από συνεργάτες συνέλληνες όλα τα στοιχεία θα αντιληφθείτε ότι πριν ακόμη από την δίκη έχουμε καταθέσει σε όλους τους φορείς, σε όλους τους θεσμούς άμα το θέλετε τους Ευρωπαϊκούς και τους Ελληνικούς, μέσα από την νόμιμη και νομική διαδικασία όπως πρέπει και την διπλωματική, με αποτέλεσμα να καταθέσουμε τα χρήματα στην Ελληνική δημοκρατία. Και δεν καταθέσαμε χρήματα, καταθέσαμε κάτι πιο σκληρό ακόμα, καταθέσαμε ομόλογα του Αμερικάνικου δημοσίου. Πόσο παράτολμο, πόσο παράλογο θα είναι κάποιος να παίζει με ένα πλανητικό κομμάτι, με ένα τόσο ισχυρό κράτος που το έχουμε καθιερώσει εμείς να είναι ισχυρό.
ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Και από εκεί και πέρα μπαίνει στην διαδικασία ότι ο Ελληνικός λαός έχει τα 600 δις. Και είναι και ένα οξύμωρο κομμάτι, που μιλάμε έχουν γίνει γύρω στις 450 συγκεντρώσεις των 500, 1.000 ή των 2.000 ατόμων, των 600, 700, για τέτοια νούμερα μιλάμε, σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτές τις συγκεντρώσεις δεν παρίσταμαι σε καμία. Δηλαδή δεν είναι συγκεντρώσεις ούτε κόμματος, ούτε χρώματος, ούτε δόγματος. Είναι συγκεντρώσεις συνελλήνων που τις κάνανε μόνοι τους, για την Ελλάδα τους. Γιατί αυτή η Ελλάδα δεν είναι δικιά μου, είναι δικιά μας. Άρα δεν υπάρχει Σώρρας, υπάρχουν Έλληνες. Ποιος θα κάτσει μπροστά σε αυτόν τον Έλληνα; Όποιος κάτσει έχει πάρει τηλέφωνο κατ΄ ευθείαν τον θάνατό του.
Άρα λοιπόν αυτές οι συγκεντρώσεις δεν είναι του Σώρρα, είναι των συνελλήνων. Είναι των ενεργών συνελλήνων που θέλουν την πατρίδα τους, θέλουν το μέλλον τους, που θέλουν το καλύτερο για τον τόπο τους. Που μέχρι τώρα κανένας από αυτούς τους χαφιέδες, ανθέλληνες, έχουνε σκοτώσει τον τόπο μου, τον έχουνε πτωχεύσει πέντε φορές και έχουνε κάνει τα πάνδεινα, ακόμη έχουνε απαγορεύσει την Ελληνική σημαία. Έχουνε καταπατήσει τα δικαιώματα ενός μεγάλου έθνους, του αρχαιότερου του πλανήτη. Και τώρα οι συνέλληνες αναλαμβάνουν τα όπλα τους, δηλαδή την πέννα τους, δηλαδή είναι με τα λεφτά τους. Κανένας δεν είναι πλουσιότερος αυτή τη στιγμή από τον Έλληνα. Όμως τον Έλληνα στο σύνολό του. Αυτό, όλα αυτά τα ζώα θα το καταλάβουνε, ότι είναι άφραγκα και ότι ο συνέλληνας είναι φορτωμένος με λεφτά, με δύναμη και με την δυνατότητα με ένα σύνταγμα που είναι των Ελλήνων και δεν είναι των πολιτικών, ούτε των κομμάτων, ούτε των δογμάτων. Τα δόγματα ανήκουνε σε εμάς και τα έχουμε χρηματοδοτήσει. Και όποιος από τα δόγματα μας έχει παραπλανήσει και μας έχει πάρει τα χρήματα θα τον εκτελέσουμε σε μία τιμωρία συγκεκριμένη που λέει το σύνταγμα. Άρα το σύνταγμα είναι των Ελλήνων και όχι κάποιων διαχειριστών που εμείς πάλι τους βγάζουμε, άσχετα εάν με ψεύτικο τρόπο και με δόλιο ακόμα και τις εκλογές μας τις έχουνε διαβρώσει και τελικά ενώ ψηφίζουμε εμείς αυτοί μετρούν.
Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα εδώ, αυτό το καλό έχει αυτή η εκπομπή είναι λόγος και αντίλογος για να έχετε όλο τον χρόνο και να πείτε αυτά που εσείς θέλετε όπως είπατε, εδώ δεν υπάρχει όχι φίμωση αλλά ίσα-ίσα εδώ υπάρχει το μικρόφωνο που μπορεί ο καθένας να πει αυτά που θέλει. Εγώ συμφωνώ και μάλιστα έχω παρακολουθήσει και κάποιες από τις 450 είτε κατ΄ ιδίαν, είτε από δημοσιογραφική δουλειά. Θέλω να σας πω όμως το εξής, γιατί πιστεύετε ότι αυτοί που μας διοικούνε είναι ανθέλληνες και χαφιέδες και αυτοί που είναι στις συγκεντρώσεις είναι πιο Έλληνες;
ΑΡΤΕΜΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.jpg
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ
Αρτέμης Σώρρας: Θα σας πω. Δεν είναι θέμα πίστης εδώ, εδώ δεν υπάρχει πίστη, εδώ υπάρχει λογική. Δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ, είναι θέμα τι έχει αποδειχθεί. Εδώ δεν είναι θέμα πίστης, είναι θέμα απόδειξης. Μέχρι τώρα λοιπόν όλες οι κινήσεις, όλη η διακυβέρνηση, όλες οι συμφωνίες, όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι είναι ανθέλληνες, αποδεικνύεται. Δηλαδή για παράδειγμα τη στιγμή που το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) έχει 11 άτομα στον πρώτο ή στον δεύτερο όροφο – δεν έχει καμία σημασία – στο υπουργείο παιδείας το οποίο το κράτος μου, επιτρέπει σε ανθρώπους ανθέλληνες στοχευμένους δηλαδή σε ανθρώπους δογματισμένους, στρατιώτες δηλαδή σε ένα δόγμα, να διαμορφώνει την γλώσσα μου, να σκοτώνει την γλώσσα μου, να σκοτώνει τα βιβλία μου, να αλλοιώνει την ιστορία μου και να αφήνει να προτρέχει όλο αυτό εις βάρος των Ελλήνων, είναι μία απόδειξη για αυτό.
Δηλαδή, την ώρα που δεν παίρνει κανένας δάνειο, δεν δίνουμε πουθενά, πεθαίνει η Ελλάδα αλλά οι πολιτικοί μας δίνουν χρήματα για ότι ηλιθιότητα, δηλαδή 10.000 ιδρύματα πολιτικών και αξιωματούχων και εγκάθετων ανθέλληνων ανθρώπων χρηματοδοτούνται από Ελληνικούς λογαριασμούς των υπουργείων τα οποία δολοφονούνε ακόμα πιο πολύ το κράτος μου. Όταν το ΕΛΙΑΜΕΠ και όλα τα ιδρύματα έχουν δημιουργηθεί για να σκοτώνουν το κράτος μου, να σκοτώνουν οικονομικά το κράτος μου, να σκοτώνουνε ηθικά, πνευματικά, ιστορικά, πολιτισμικά, ε αυτό είναι αποδείξεις. Έχω χιλιάδες αποδείξεις στα χέρια μου, χιλιάδες. Όταν μιλάμε ότι γίνεται ένας τεράστιος ρατσισμός κατά των Ελλήνων μέσα στο κράτος μου, μες το σπίτι μου, έχει να κάνει με απόδειξη δεν έχει να κάνει με πιστεύω. Αφήστε την πίστη είναι για τους πιστούς για τους παραδόπιστους, εδώ μιλάμε για αποδείξεις. Υπάρχουν λοιπόν τεράστιες, ένα σωρό αποδείξεων το οποίο αυτή τη στιγμή γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά, πολιτισμικά όπως και να το πάρεις υπάρχει μία τεράστια προδοσία κατά του Ελληνικού λαού.
Τάκης Μαυρέας: Αυτό έγινε τώρα τελευταία εννοείται; Αυτό προφανώς υπάρχει διαχρονικά και πιστεύω ότι, επιτρέψτε μου να πω ότι υπάρχει σε όλα τα κράτη, έτσι; Πάντα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι διαχρονικά που διοικήσανε με καλύτερο, με χειρότερα ή με έναν τρόπο που δεν ήτανε τέλος πάντων αρεστός στον κόσμο, στους πολίτες.
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ
Αρτέμης Σώρρας: Δεν θα είναι έτσι ακριβώς αρεστός. Δεν είναι θέμα ότι έκανες κάτι το οποίο δεν ήταν αρεστό αλλά μπορούσες να κάνεις καλύτερο. Εδώ μιλάμε ότι κάνεις ακριβώς το αντίθετο που μπορείς να κάνεις για ένα κράτος. Εδώ μιλάμε για ένα τεράστιο χρέος το οποίο δεν υπάρχει, εδώ μιλάμε για μία κλοπή. Κατ΄ αρχάς είσαι απέναντι με μία κυβέρνηση η οποία είναι δικιά σου, είσαι απέναντι με ένα κράτος που είναι δικό σου. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοί είναι απλά διαχειριστές και δεν είναι τίποτα παραπάνω. Αυτό όμως έχει γίνει, μάλλον δεν θα πω την λέξη το έχουν αφήσει οι Έλληνες, έτσι όπως έχει χειραγωγηθεί το πλήθος, έτσι όπως όλοι βάλανε αυτό το πλήθος των Ελλήνων να έχει πάντα δουλειά. Γιατί για μένα δεν υπάρχει δουλειά, δουλειά έχουν μόνο οι δούλοι. Υπάρχει μόνο εργασία, άρα κανείς δεν εργαζόταν. Πάντα έπρεπε να ήταν απασχολημένος κάπου, μετά έπρεπε να ήταν με τα δάνειά του.
Ξέρετε έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι το κράτος, κατ΄ αρχάς για να υπάρχει ένα κράτος, για να λες ότι είσαι ένα κράτος θα πρέπει το κράτος να σου προσφέρει δύο πράγματα. Το ένα είναι εργασία και το άλλο είναι ασφάλεια. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου προσφέρει το κράτος. Μέσα σε αυτό το κομμάτι το έθνος θέλει να μείνει με τα δικά του και να ζήσει τα θέλω του ή τουλάχιστον με όσα τα μπορώ του. Τα θέλω του πρέπει να είναι λιγότερα από τα μπορώ του. Έτσι λοιπόν τη στιγμή που έχουμε ένα πολύ δομημένο κράτος, το οποίο το έχουμε παλέψει αν το θέλετε μέσα από αντίξοες συνθήκες, με ξένες δυνάμεις οι οποίες δεν είναι ξένες δυνάμεις συμφέροντος είναι μόνο κατά του Ελληνισμού, δεν έχει να κάνει λοιπόν η Ελλάδα με τίποτα άλλο. Θυμηθείτε τα χρόνια μας, έχουμε όλα τα πετρέλαια δεν είναι θέμα πετρελαίων, δεν είναι θέμα φυσικών αερίων, δεν είναι θέμα πλουτοπαραγωγικό, είναι όλες οι συμφωνίες, όλοι οι δρόμοι περνάνε από την Ελλάδα.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ & ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ 
Θα πω ότι είμαστε ένα δύσκολο κομμάτι γεωπολιτικό, αλλά πλέον τούτου όσον αφορά στο κοινωνικό μας κομμάτι και το βιοποριστικό μας κομμάτι είναι κάτι το οποίο το ρυθμίζουμε μόνοι μας. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι Έλληνες και πες τε μου από μια κυβέρνηση μετά τον Καποδίστρια, έναν Έλληνα. Αν μου πείτε έναν Έλληνα θα σας πω ακριβώς ότι ποτέ δεν ήταν Έλληνας. Πες τε μου έναν Έλληνα που κυβέρνησε και βλέπεται ότι όλα τα παιδιά εντελώς τυχαία είναι εβραίοι, πέραν από το εβραίοι πρέπει να είναι και δογματισμένοι. Είναι βάση δεδομένων και στοιχείων και αποδείξεων, όλες μας οι κυβερνήσεις μετά τον Καποδίστρια – καλά δεν μιλάμε για πριν, είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία το πριν – δεν είναι κανένας Έλληνας.
Άρα για όποιους καταλαβαίνουνε, δεν θα πω τη λέξη «μυημένοι», αλλά ας καταλάβουμε υπάρχει μία βιομηχανία κυβερνώντων, ηλιθίων ανθρώπων οι οποίοι δεν λένε τίποτα, οι οποίοι πρέπει να είναι συγκεκριμένοι, εγκάθετοι σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο τρόπος που ανεβαίνουν και που έρχονται, απλά έρχονται οι «γλάστρες» με αλλαγμένα ονόματα και είναι πάντα στην κορυφή. Έτσι για να διεκδικήσουνε πάντα το χρίσμα. Τα χρίσματα όμως, ξέρετε είναι αυτό που είπα όλα τα κόμματα, πες τε μου έχω άποψη για όλα τα κόμματα. Σήμερα στο κοινοβούλιο και να μην πάμε παλαιότερα ή να μην μου πείτε για άλλους λαούς που έχω πει. Βεβαίως αυτό το σύστημα που λέω τώρα είναι σε όλους τους λαούς, ακόμα και στην Ευρώπη. Όταν μπήκε η Ευρώπη σε μία λειτουργία, 52 χώρες αναζητήσανε να κάνουν επιτρόπους, οι επίτροποι που βάλανε ήτανε εντελώς τυχαία 1.000 εβραίοι από όλες αυτές τις 52 χώρες, βάλανε για την κεντρική επιτροπή της Ευρώπης. Γιατί στην Ελλάδα όλος αυτός ο πληθυσμός, όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι είναι στοχευμένα συγκεκριμένοι στρατιώτες οι οποίοι είναι «κρυμμένα ονόματα», κρύβουν τα ονόματά τους, ντρέπονται για την γέννα τους. Όμως είναι σε μία συγκεκριμένη αποστολή κατά του Ελληνισμού και κατά του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού. Γιατί εντελώς τυχαία 1.000 άνθρωποι μπήκανε στην Ευρώπη οι οποίοι είναι εβραίοι; Για πιο μεγαλόπνοο σχέδιο; Και άντε και το κάνατε και μας ξέφυγε αυτό. Είδαμε λοιπόν όλο αυτό το καθεστώς στην παρακμή του. Μα η παρακμή του είναι δεδομένη, στοχεύτηκε να γίνει αυτό.
ΤΟ ΕΥΡΩ & Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Όπως και το ευρώ σχεδιάστηκε για να σκοτώσει την Ευρώπη. Γιατί σκοτώνοντας την Ευρώπη θα πέσει απλόχερα στις διεθνείς συμβάσεις, οι διεθνείς συμβάσεις είναι των αγορών, οι αγορές είναι αυτά τα βρωμόπαιδα από πίσω που έχουν ονοματεπώνυμο, άρα πας σε παγκόσμια δυνάστευση χωρίς να το καταλάβεις. Βγήκε το ευρώ να το διευθύνει η Γερμανία, η οποία Γερμανία εντελώς τυχαία δεν είναι κράτος. Ξέρετε ότι η Γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα δεν είναι πρεσβεία κράτους, είναι μία εταιρία η οποία εκπροσωπεί την εταιρία την Γερμανική και το έχουμε αναρτήσει; Ξέρετε τι είναι η πρεσβεία της Γερμανίας να μην ανήκει στο κράτος το Γερμανικό παρά να ανήκει στα νησιά Κέϊμαν; Μία LTD η οποία εκπροσωπεί το Γερμανικό δημόσιο, που δεν υπάρχει δημόσιο; Θυμηθείτε αγαπητοί μου κύριοι, υπέγραψε όλος ο πλανήτης όταν η Γερμανία έγινε οικόπεδο να μην ξαναγίνει κράτος η Γερμανία γιατί ήταν επικίνδυνο για τον πλανήτη. Χωρίστηκαν στη μέση και λειτουργούσε μέχρι τότε με μία LTD των Αμερικανών και μία LTD των Ρώσων, ενώθηκε. Πότε ξανά υπογράψαμε να γίνει κράτος; Ξέρετε ότι η Γερμανία δημιουργήθηκε με δάνεια, με σύμβαση δανειστών πάνω από τα συντάγματα, γιατί αυτός είναι ο παγκόσμιος νόμος της θαλασσοκράτηρας Αγγλίας, με αποτέλεσμα αγαπητοί μου η Γερμανία είναι δύο LTD που τις ενώσανε σε μία κοινοπρακτικό το 1996 και λειτουργεί ένα κράτος εμπορικού δικαίου κάτω από την σύμβαση των δανειστών, σωστά ερβαιοσιωνιστών γιατί αυτοί έχουν την σύμβαση δεν την έχουνε οι Έλληνες ούτε οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί έχω πει ότι είναι πολύ σκλαβωμένος λαός ο οποίος πήρε το 45% της εφορίας του και ζητάει συγνώμη από τον κάθε εβραίο.
Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα είναι απίστευτα τα μηνύματα που έχουμε εδώ στο ραδιόφωνο. Τα λέτε καταπληκτικά, εμείς δεν θέλουμε να σας διακόψουμε για να ακουστούνε όλα αυτά που θέλετε να πείτε.
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, να με διακόπτεται για να μου κάνετε ερωτήσεις γιατί δεν θέλω να μονολογώ. Πέστε μου τις απορίες σας, είμαι εδώ για να τις λύσω και πρέπει να τις λύσω.
Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα όπως καταλαβαίνετε οι απορίες είναι φοβερές. Και υπέρ σας, δηλαδή να τον προσέξετε αυτόν το άνθρωπο, αλλά και απλά ερωτήματα του κόσμου τι είναι αυτό που κρατάει τον κ. Σώρρα να μην δώσει τα λεφτά να σωθούμε από ένα χρέος που δεν υπάρχει όπως είπατε και που συμφωνεί εδώ ο ακροατής και με τι τρόπο μπορούμε όλους αυτούς οι οποίοι δεν έχουνε και την καλύτερη άποψη, οι πολίτες, από μερικούς πολιτικούς να ξεφύγουμε. Με ποιον τρόπο μπορούμε να το κάνουμε όλο αυτό.
ΤΑ 600 ΔΙΣ & Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρτέμης Σώρρας: Ας απαντήσω πρώτα στο πρώτο ερώτημα, γιατί ο κ. Σώρρας δεν τα δίνει. Όχι δεν είναι αλήθεια. Ο κ. Σώρρας δεν θα τα δώσει τώρα, τα έχει δώσει πριν το ανακοινώσει. Υπάρχει εδώ ένα πολύ μεγάλο τεχνικό κομμάτι και ξέρετε εκεί είναι και η στρατηγική, εάν ο Σώρρας είχε ακόμα τα 600 δις η Ελλάδα θα είχε χρεοκοπήσει. Δηλαδή την Ελλάδα την είχανε στοχεύσει να την πτωχεύσουν. Θυμηθείτε πριν 16 μήνες, πριν 16-17 μήνες οι τηλεοράσεις όλες ήταν «παιδιά πτωχεύουμε», «δεν υπάρχει, δεν μπορούμε να πληρώσουμε ούτε ένα μνημόνιο», πριν 17 μήνες δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα ομόλογα που σημαίνει μία χώρα πτωχεύει την στιγμή που δεν έχει να κάνει πληρωμή του ομολόγου, είναι σαν να μην μπορείς να πληρώσεις την επιταγή σου ή το γραμμάτιο. Την στιγμή λοιπόν που η χώρα δεν έχει να πληρώσει ένα ομόλογο το οποίο το είχαμε ήδη εντοπίσει και ποιό ομόλογο θα έρθει να ζητήσει. Υπήρχε ένα ομόλογο – του οποίου να μην πω τις πληροφορίες – ήταν γύρω στα 37 δισεκατομμύρια το οποίο ερχόταν να πτωχεύει την χώρα μας σε συγκεκριμένο σταθμό αλλά και την Κύπρο. Οπότε θα μπορούσε να κάνει άνετα ο φορέας που έχει το ομόλογο αίτηση πτώχευσης στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης και της Ελλάδος. Έτσι θα μας πηγαίνανε σε μία ελεγχόμενη πτώχευση, θα είχανε σκεπαστεί όλα αυτά τα ψέματα και η Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια ή δεν ξέρω πόσα θα ήταν χρεωμένη και θα την δυναστεύανε πολύ καλύτερα.
Ερχόμαστε λοιπόν και ανοίγουμε έναν πολύ εξειδικευμένο λογαριασμό στην Κύπρο σαν χώρα και στην Ελλάδα στην Ελληνική Δημοκρατία, δηλαδή η Ελληνική Δημοκρατία που εκπροσωπείται νομίμως από την Ελληνική βουλή, όπου είναι οι αντιπρόσωποι του λαού, πρέπει να το καταλάβετε αυτό, δεν είναι η Ελληνική Δημοκρατία οι κυβερνώντες οι οποίοι είναι άνθρωποι που σήμερα είναι αύριο δεν είναι, ενώ η Ελληνική Δημοκρατία έχει την ίδια σφραγίδα και ο λαός το έθνος είναι το ίδιο. Με αποτέλεσμα, καταθέσαμε στον Ελληνικό λαό, δηλαδή στην Ελληνική Δημοκρατία τα 600 δις και όχι στα χέρια του Σώρρα. Άρα ο Σώρρας ο Αρτέμης και η END έχουνε καταθέσει από τότε, γι αυτό και το ανακοινώσαμε σε πολύ μεγάλα κανάλια οικονομικά και σε όλες τις τράπεζες για να ξέρουν οι τράπεζες και οι φορείς που έχουν τα ομόλογά μας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πτωχεύσει διότι στον λογαριασμό της έχει 600 δισεκατομμύρια, γι αυτό και δεν πτώχευσε. Με εντελώς μαγικό τρόπο από τότε τα ομόλογα πληρώνονται, οι συντάξεις πληρώνονται, σφίγγουν τον κόσμο αλλά δεν μιλάνε για πτώχευση. Τα ζώα, έτσι θα μιλήσω γιατί αν είναι δυνατόν τόσο ψέμα, τόση αντινόηση. Μα τόσο αίμα που έχει χυθεί από τους προγόνους μας, μα αυτή η γη είναι ποτισμένη, είναι ποτισμένη, και οι γραφές είναι γεμάτες ήρωες. Είναι δυνατόν αυτή τη χώρα, αυτό το έθνος να του φέρεσαι έτσι; Και τι είναι αυτοί, Έλληνες; Τόσο εγκάθετοι, τόσο στοχευμένοι, τόσο εκτελεστές!
Με αποτέλεσμα ο Σώρρας δεν τα έχει τα χρήματα τα έχει ο Ελληνικός λαός. Άρα ο Ελληνικός λαός μπορεί αύριο το πρωί με την υπογραφή του ή με την θέλησή του, γιατί το σύνταγμα είναι ξεκάθαρο: Όλες οι εξουσίες απορρέουν από τον λαό, όλες, όλες. Είναι εντολή για κάποιους. Άσχετα το αν θα εκτελεστεί ο νόμος, θα εκτελέσουνε το σύνταγμα και είδαμε ότι το σύνταγμα τελικά δουλεύει και εργάζεται για εμάς αλλά βλέπεται ότι δουλεύει κατά το δοκούν και αυτοί έχουνε παραλύσει τους νόμους, το σύνταγμα, τα πάντα. Μην αναρωτιέται ο κόσμος γιατί ο Σώρρας δεν τα δίνει, μα τα έχω δώσει από την αρχή. Είναι θέμα Ελληνικού λαού μέσω των αντιπροσώπων τους. Αν οι αντιπρόσωποί τους δεν είναι αυτοί και δεν εκτελούνε και δεν είναι για το κοινό συμφέρον του Ελληνικού λαού να τους αλλάξουν.
Τάκης Μαυρέας: Να σας πω κάτι όμως; Ξέρω ότι έχετε πει ότι και οι 300 της βουλής, οι 302 μάλλον έχετε πει μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον κ. Στουρνάρα, ότι δεν αποτελούν για σας κυρίαρχα πρόσωπα ή φερέγγυα πρόσωπα.
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, αυτό θα σας το εξηγήσω. Αυτό αποδείχθηκε, δεν το είπα.
Τάκης Μαυρέας: Ναι αλλά αποδείχθηκε για σας.
Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ
Αρτέμης Σώρρας: Όχι για όλους. Κοιτάξτε η απόδειξη δεν είναι για μένα και δεν είναι για σένα, η απόδειξη είναι για όλους. Εγώ είπα, την ώρα που είπα αποδείχθηκε, είναι για όλους. Εγώ λοιπόν δεν πήγα με τους νόμους τους δικούς μου διότι δεν έχω σύνταγμα, πήγα με το υπάρχον σύνταγμα, με τους υπάρχοντες νόμους. Εγώ δεν πήγα στην αρχή στον Ελληνικό λαό, εγώ κατέθεσα στην Ελληνική Δημοκρατία, που εκπροσωπείται νομίμως από τους φορείς και τους θεσμούς και παρέθεσα τα έγγραφα για να παραλάβουν τα χρήματα οι κυβερνώντες. Σε όλους. Κατέθεσα και στους 302.
Μου απάντησε ο υπουργός οικονομικών, όπως όφειλε ο άνθρωπος να μου απαντήσει και μου λέει ναι κύριε Σώρρα βλέπω τα ομόλογά σας – άρα τα βλέπει, άσχετα λοιπόν η λασπολογία και οι παπαγάλοι, ο κανένας και οι ανύπαρκτοι που μιλάνε γιατί κανένας είναι οι προπαγάνδες – μου απαντάει λοιπόν, ναι κύριε Σώρρα τα βλέπω και έχω βάλει τρεις μου υπηρεσίες για να παραλάβουν τα ομόλογα. Αυτό έχει γίνει αγαπητέ Μαυρέα οκτώ μέρες πριν το 3ο μνημόνιο, δηλαδή στο 3ο μνημόνιο εμφανίζομαι και λέω όπα ρε παιδιά μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο. Όταν λοιπόν βάζει τρεις του υπηρεσίες, την Υπηρεσία Εξωτερικού Χρέους, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους – και μου τα στέλνει εγγράφως αυτά, αυτά είναι εγγράφως από τον κύριο υπουργό οικονομικών – του ξαναστέλνω έγγραφο εξώδικο σε όλες τις υπηρεσίες αυτές και λέω, παρακαλώ επειδή σε οκτώ μέρες μπαίνουμε στο μνημόνιο απαντήστε μου που θέλετε ραντεβού σε ποιό υπουργείο και σε ποιο χώρο να έρθουν οι τεχνικές μου υπηρεσίες να παραλάβετε και να σας παραδώσω  κωδικούς ομολόγων ώστε να κατέβουν κατ΄ ευθείαν στα «χέρια» του υπουργείου, γιατί είναι διακρατική αυτή η διαδικασία (κράτος με κράτος), με αποτέλεσμα να θέλει ένα ειδικό Fed-Ware.
Από τότε δεν μου απάντησαν ξανά οι φορείς και ενώ έχει ενημερωθεί όλη η βουλή, ο υπουργός οικονομικών, μου έχει και ο κ. Μεϊμαράκης ο πρόεδρος της βουλής, θεωρώ εγώ ότι θα μπορούσε να κάνει χιλιάδες πράγματα παραπάνω αλλά δεν τα έκανε, άρα είναι θέμα στη θέληση κάποιου. Δηλαδή λέει ο κ. Μεϊμαράκης απαντώντας μου επίσημα, κύριε Σώρρα δεν είναι αρμοδιότητά μου θα ενημερώσω τον υπουργό οικονομικών. Βεβαίως κ. Μεϊμαράκη αν θέλατε γιατί είστε ο πρόεδρος της βουλής μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε θέμα μέσα και επί τόπου να σχηματίσεις και να πεις πες τε μας τι κάνουμε με τον Σώρρα. Είτε αν ο Σώρρας είναι απατεώνας να τον κλείσουμε μέσα και να μην ταλαιπωρεί τον Ελληνικό λαό, ή να πάρουμε τα χρήματα ακριβώς τι λέει. Δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να έχω αποδείξεις πια, ενημέρωσα όλα τα κόμματα, ενημέρωσα όλους του αρχηγούς κομμάτων, ενημέρωσα όλους τους βουλευτές, ενημέρωσα τον Ιεράρχη τον Ιερώνυμο, με 87 εξώδικα όλους. Έχω ενημερώσει τους πάντες, δεν μπορεί κάποιος να πει δεν ήξερα, άσχετα τι λένε. Έχω τα στοιχεία όλα ότι έχουν ενημερωθεί και κάθε εξώδικο ήτανε 1.000 σελίδες.
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ & ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Μετέπειτα έρχεται και η απόφαση και όλοι αυτοί οι λασπολόγοι, δεν έχουν τι να πουν γιατί έρχεται μία απόφαση και αθωώνει. Ξέρετε η πολιτεία εμένα με πήγε για πολύ βαριά αδικήματα όπως ψευδής ειδήσεις για τα 600 δις, κατάλυση πολιτεύματος. Το δικαστήριό μου λοιπόν ήτανε για κατάλυση πολιτεύματος, ανησυχία λαού και πανικού και αλλαγή συντάγματος. Όλες αυτές οι κατηγορίες ήτανε σε μένα εφόσον τα 600 δις ήτανε ψευδή. Από τη στιγμή που στο δικαστήριο απεδείχθη ότι τα 600 δις είναι στον λογαριασμό και θα παραμείνουν ως το τέλος γιατί δεσμευτήκαμε.
Στο δικαστήριο αυτό στις 28/6/13 επίσημα κάλεσα τον υπουργό οικονομικών με δικό μου έγγραφο το οποίο μπορώ να το αποδείξω και είναι όλα στην διάθεσή σας. Καλώ στον Άρειο Πάγο να είναι στην δίκη ο υπουργός οικονομικών, ο κ. Προβόπουλος, ο διευθυντής εξωτερικού χρέους και το γενικό λογιστήριο. Και τελικά δεν ήρθαν. Όπου και το δικαστήριο στο τέλος ασκεί ποινικές διώξεις σε ενδεχόμενα πολιτικά πρόσωπα και σε κυβερνητικά πρόσωπα για παράβαση καθήκοντος. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά είναι αποδείξιμα για όλους, δεν είναι για μένα η απόδειξη. Αν δεν είναι αυτές αποδείξεις για όλους, εγώ γιατί απέδειξα; Οι αποδείξεις είναι για όλους αγαπητέ Μαυρέα και όχι μόνο για μένα.
Άρα είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα και να σας πω και κάτι, περίμενα από κάποιες δυνάμεις στην βουλή, διότι έχει τεράστια δυνατότητα η βουλή και να μην εξηγήσουμε τώρα τι δυνατότητες έχει η βουλή γιατί η βουλή διοικεί και δεν διοικεί η κυβέρνηση είναι δεδομένο αυτό και βλέπουμε να παραλύουν όλα αυτά τα αντιμνημονιακά κόμματα, όλα αυτά τα πατριωτικά κόμματα, όλοι αυτοί οι θεσμοί εκεί μέσα. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι όλοι αυτοί εκεί μέσα είναι όλα δηλητηριασμένα, είναι όλα εγκάθετα και στοχευμένα και με αποτέλεσμα ούτε ένα κόμμα μικρό, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η τότε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ούτε ΚΚΕ, ούτε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όλοι παρέλυσαν. Και σε μερικούς μπορώ να πω ότι θυροκολλήσαμε και το εξώδικο, δεν το παίρνανε. Άρα εσείς να μου πείτε από εκεί και πέρα τι προκύπτει και ποιός είναι αυτός ο αρχηγός κόμματος ο οποίος μπορούσε να κάνει το αυτονόητο. Δηλαδή να βάλει αύριο το πρωί κατευθείαν το θέμα ως επερώτηση να τελειώνει η υπόθεση Σώρρας ή να πάρουν τα χρήματα.
Βγήκε και ο κ. Κόκκινος, τον είδα σε μια συνέντευξή του και είπε ότι με 30 υπογραφές βουλευτών ασκείς ποινική δίωξη σε οποιονδήποτε πρωθυπουργό και σταματάει όποιο σχέδιο κάνει εναντίον της Ελλάδος. Είχατε ποτέ εκεί μέσα 30 βουλευτές να σταματήσουν τον Παπανδρέου να μπει στο μνημόνιο, να σταματήσουν τον Σαμαρά, ο Σαμαράς όταν ήταν αντιπολίτευση είδατε να κάνει 30 υπογραφές να σταματήσει τον Παπανδρέου ή τώρα είδατε έναν ΣΥΡΙΖΑ να σταματάει τον Σαμαρά να κάνει όλα αυτά που κάνει;
Τελικά ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Τόσο τέλεια, τα βρίσκουν μεταξύ τους; Τελικά κανένας δεν είναι, ούτε η αντιπολίτευση είναι με τον Ελληνικό λαό; Τελικά αποδείχθηκε ότι όλα τα κόμματα είναι δηλητηριασμένα; Είδαμε τελικά ότι οι συνδικαλιστές είναι ΚΚΕ; Είδαμε τελικά ότι οι συνδικαλιστές δεν είναι για το καλό των αγροτών ή των συνδικάτων παρά είναι μόνο κυβερνητικές κινήσεις; Τελικά είμαστε μόνοι μας; Ναι, είμαστε μόνοι μας, είμαστε πολλοί και όταν θα γίνουμε όλοι δεν θα κάτσει κανείς μπροστά μας. Γιατί; Γιατί δεν θέλω τίποτα διαφορετικό από αυτό που θέλετε όλοι εσείς. Και αυτό το σύστημα έχει αποτύχει. Αυτό το φεουδαρχικό κομματικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς.
ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ
Τι άλλο να γίνει; Αφανίστηκες, αφανίστηκε το μέλλον σου, η ανάπτυξή σου, αφανίστηκαν τα πάντα, αφανίστηκε η υγεία σου. Μα δεν έχει τίποτα, μα τίποτα δεν έχεις. Μόνο φόρους δυσβάσταχτους, έφτασες να έχεις κόστος ζωής 120%, που θα βγει; Που θα πάει; Και μιλάμε ακόμα για ψήφο; Εγώ κύριοι αν θέλετε πιστεύω στην δημοκρατία, που η δημοκρατία δεν έχει κόμματα. Κατά την άποψή μου πρέπει να καταστραφούν και να πεταχτούν στον κάλαθο αυτά τα ξενόφερτα κομμάτια διαιρέματος που λέγονται κόμματα. Να εξαφανιστούν από προσώπου γης γιατί δεν προσφέρανε τίποτα παρά μόνο Ελληνικέ λαέ ακόμα και τις εκλογές σου, 40 εκατομμύρια, εσύ τις πληρώνεις. Αυτά περιμένουνε πότε θα μπούνε στην βουλή για να πάρουν τα λεφτά, πότε θα πάρουνε θέση για να σε διαλύσουν. Και φυσικά για να είναι εκεί που είναι πρέπει να έχουνε περάσει από μία ειδική διαδικασία, από μία ειδική σχολή πρακτόρων εγκάθετων, δογματισμένων και να είναι κάπου στρατιώτες. Άρα ο Έλληνας ο μόνος στρατιώτης που μπορεί να είναι, είναι υπέρ της μητέρας του, υπέρ της Ελλάδος, υπέρ των Ελλήνων, υπέρ του συμφέροντος. Αν δεν είναι έτσι διορθώστε με και δεν ξέρω τι κάνω εδώ.
Νίκος Παρασκευάς: Υπάρχει μία ερώτηση κύριε Σώρρα από έναν ακροατή ο οποίος μας είπε τώρα ότι εφόσον θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα, αυτό είναι δεδομένο και είναι προς τιμήν σας, όμως Ελλάδα είναι και ο κόσμος της δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, είναι και ο κόσμος της ο οποίος υποφέρει, αφού λοιπόν βλέπετε ότι οι πολιτικοί αρνούνται για λόγους που είπατε εσείς – τους κρατάμε άσχετα εάν τους υιοθετούμε ή όχι έτσι; – δεν θέλουνε να αξιοποιήσουνε αυτή την ευκολία που τους κάνετε εσείς, αυτή την μεγάλη παραχώρηση.
Αρτέμης Σώρρας: Δεν είναι παραχώρηση, δεν είναι ευκολία, είναι υποχρεωμένοι βάση του θεσμικού τους ρόλου να το κάνουν.
Νίκος Παρασκευας: Είπα παραχώρηση από σας. Δική σας παραχώρηση είναι, εσείς έχετε κάτι και τους το παραχωρείτε, εντάξει;
Αρτέμης Σώρρας: Το παραχώρησα στην Ελληνική Δημοκρατία όχι στους πολιτικούς.
Νίκος Παρασκευας: Ε αυτοί την εκπροσωπούν όμως.
Αρτέμης Σώρρας:Έτσι.
Νίκος Παρασκευας: Αφού λοιπόν με διάφορους τρόπους δεν την αποδέχθηκαν και όπως έχετε πει έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον τους για αυτό τον λόγο, έτσι δεν είναι;
ΑΦΙΣΣΑ 2.jpg
Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ είμαι σίγουρος ότι ξέρω τι θέλετε να πείτε, όμως σας λέω ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος με την έννοια της φιλανθρωπίας, σιχαίνομαι την φιλανθρωπία και στις μέρες μου αν υπάρξω την φιλανθρωπία θα την διαλύσω. Όταν κάνεις φιλανθρωπία – γιατί ξέρω τι θα πείτε δηλαδή – η φιλανθρωπία για μένα είναι καταραμένη, ο πλανήτης έχει φτάσει σε αυτό το σημείο από την φιλανθρωπία, από το καμουφλαρισμένο κακό. Το κακό καμουφλάρεται μέσω του καλού. Δεν υπάρχει φιλανθρωπία και θα σας πω τούτο και πιστεύω ότι είμαι μέσα στην ερώτησή σας, δεν με ενδιαφέρει καθόλου όλη αυτή η διαδικασία.
Η φιλανθρωπία για μένα είναι ότι καταραμένο υπάρχει στον πλανήτη. Από την φιλανθρωπία και από τα Humanitarian Projects της παγκόσμιας τράπεζας και των επικυρίαρχων ο πλανήτης έχει φτάσει εδώ. Είναι για να αλλοιώνει την περηφάνια του Έλληνα και του ανθρώπου, για να κάνει κάποιον αντίπαλο. Δηλαδή εάν εγώ σου κάνω φιλανθρωπία είμαι Εγώ και σου λέω εσύ είσαι ο κατώτερος από μένα άρα λοιπόν φτάσαμε να κάνουμε ταξική την διαφορά, η φιλανθρωπία αυτό κάνει, δεν υπάρχει φιλανθρωπία και θα σας πω και αυτό, όλες οι εταιρίες οι οποίες είναι ληγμένα τα προϊόντα τους, λήγει ένα κοντέινερ μακαρόνια, την ώρα που λήγει πάει μία εκκλησία, ένας φορέας, ένας οργανισμός – για να μην στοχοποιήσω την εκκλησία – και τα πάρει, αυτόματα εάν γραφτεί σε έναν ΜΚΟ ή σε μία οργάνωση φιλανθρωπική ο επαγγελματίας που θα δώσει τον κοντέινερ, ενώ είναι ένα γράφουνε τρία, αφαιρείται και το κόστος και ο φόρος από την κεντρική του εταιρία. Αν αυτό το λες φιλανθρωπία.
Έρχεται λοιπόν ένας ο οποίος κάνουν μεροκάματα επάνω στην φιλανθρωπία όλα αυτά τα μιάσματα, σου βάζουν να φας το ληγμένο φαγητό άρα προσφέρανε κοινωνικό έργο – δεν λέω υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κοινωνικό έργο και δεν θα μπω σε αυτό το κομμάτι, άρα όποιον δεν αφορά αυτό που λέω ας μην θυμώσει με αυτό που λέω, αλλά αυτό συμβαίνει, δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν πραγματικά και ταΐζουν κόσμο έτσι το νιώθουν αυτοί. Βάζοντας λοιπόν παίρνουνε απαλλαγή όλο το ποσόν, αντί για ένα γράφουνε τρία, αυτό γίνεται σε όλες τις πολυεθνικές και αυτό είναι το Humanitarian και η φιλανθρωπία και πόσα άλλα. Όμως για μένα, για μένα θα πρέπει να απαγορευτούν οι Έλληνες να δώσουν σε κανέναν ζητιάνο. Όσο δίνεις στον ζητιάνο θα είναι πάντα στο φανάρι, εάν δεν του δώσεις δεν θα ξαναπάει ποτέ. Όταν βλέπετε παιδάκια δεν θα ξαναδώσετε ποτέ λεφτά, διότι δίνεις χρήματα στο παιδάκι το οποίο έχει νταβατζή τον μπαμπά τον μέθυσο ή οτιδήποτε ή το γυφτόπουλο για τα συγκεκριμένα τα παιδάκια. Όσο του δίνεις χρήματα και πάει 40, 100 ευρώ σπίτι αυτό θα είναι πάντα εκεί, όσο δεν του δώσεις ποτέ χρήματα δεν θα ξαναπάει. Ένας άνθρωπος δίνει ένα ευρώ δίνοντας τι; ανοίγοντας πόρτα στον Παράδεισο;
Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα ένα λεπτό να σας διακόψω να σας πω το εξής, θα συμφωνήσω μόνο εάν έχουμε τις προϋποθέσεις αυτές που τα παιδιά πρέπει να τους έχουμε σχολεία, τα παιδιά πρέπει να τους έχουμε δουλειά όπως προηγουμένως είπατε και ασφάλεια και μετά να φτάσουμε εκεί να μην δίνουμε στα παιδάκια, να μην κάνουμε φιλανθρωπία έστω και με τον τρόπο αυτό τον οποίο όπως μπορεί ο καθένας να το κάνει.
Αρτέμης Σώρρας: Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτό που λέτε με την άποψη ότι θα πρέπει να φτιάξουμε πολιτεία και έπρεπε να έχουμε πολιτεία. Άρα λοιπόν δολοφονεί το κράτος σου και τα παιδάκια αυτά δεν είναι Ελληνόπουλα, δεν θα βρείτε ποτέ Ελληνόπουλο στο φανάρι, θα βρείτε άλλες εθνικότητες.
Τάκης Μαυρέας: Παιδάκια είναι όμως και αυτά έτσι; Τα παιδάκια πιστεύω …
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι μην πάμε στο παιδάκι γιατί άμα πάμε στο παιδάκι και στο σκυλάκι θα έχουμε θέμα. Εγώ μιλάω για το δίκιο.
Τάκης Μαυρέας: Εγώ μιλάω αν είναι Έλληνας, αν είναι Πορτορικανός, αν είναι Κινέζος, αν είναι Αυστραλός, αν είναι άσπρος, αν είναι μαύρος, αυτό εννοώ.
ΤΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι έχει σημασία. Έχει σημασία και αφήστε να σας πω πως είναι. Η λέξη φόβος και αγάπη στο δικό μου το λεξιλόγιο δεν υπάρχει. Η αγάπη είναι αποτέλεσμα, η λέξη αγάπη είναι άγνωστη στο λεξιλόγιό μου. Βρέστε μου σε ένα αρχαίο κείμενο τη λέξη αγάπη, δεν υπάρχει. Η αγάπη είναι κατασκεύασμα και στον βωμό της αγάπης και του φόβου διοικούνε τον πλανήτη οι άλλοι επικυρίαρχοι. Θα σας πω τούτο μόνο. Ναι, πρέπει να είχαμε πολιτεία, η πολιτεία αρμόζει για όλα. Όμως είναι στοχευμένα αυτά τα παιδάκια. Θα σας πω ένα παράδειγμα, ξέρετε ότι τα γυφτόπουλα παίρνουνε 10.000 εφόσον πάρουν βιβλία; Δηλαδή το παιδάκι το γυφτόπουλο που απαγορεύεται να πάει σχολείο να μορφωθεί (αν πάρετε το δογματικό του κομμάτι). Αν μορφωθεί έχει πρόβλημα, γιατί αν μορφωθεί για γίνει πιο κοινωνικό με μας, άρα θα έρθει και θα ενταχθεί με μας, θα ταυτιστεί. Απαγορεύεται από την φατρία του να πάει. Όταν όμως πάνε με ειδικό νόμο, και αυτό ας το ακούσουν οι Έλληνες για να βάλουνε μυαλό, παίρνει 10.000 για να πάρει βιβλία και δεν ξαναπάει σχολείο. Δηλαδή δίνουν σε κάθε γυφτόπουλο δέκα χιλιάρικα, σε πιο Ελληνόπουλο δώσατε μωρέ δέκα χιλιάρικα;! Ένα το κρατούμενο.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ
Δύο, ξέρετε ότι υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο το έχω μαγνητοσκοπήσει με τρεις αποδείξεις αυτό και θα έρθει η ώρα που θα βγούνε στοιχεία που θα φρίξετε. Ξέρετε ότι οι Τούρκοι για να βάλουνε μπούργκα, δηλαδή όποιος βάζει μπούργκα του πληρώνουνε 800 ευρώ τον μήνα. Δηλαδή οι κοπέλες που βάζουνε μπούργκα στην Αλεξανδρούπολη, χρηματοδοτούνε την μπούργκα οι Τούρκοι 800 ευρώ. Που είναι η ΕΥΠ μου και οι μυστικές μου υπηρεσίες να σταματήσουν αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Για καθίστε λοιπόν να δούμε, μην το βλέπετε έτσι. Είναι στοχευμένα λοιπόν εγκάθετα όταν κυνηγάς όλον τον Ελληνισμό μην τυχόν μπει σε λεωφορείο και δεν πληρώσει εισιτήριο αλλά οι ξένοι στο μετρό …τραβάτε στο μετρό να δείτε, άμα δεν χτυπήσει ένας ξένος εισιτήριο δεν του μιλάει κανένας, άντε να μην χτυπήσεις εσύ και να  σε πιάσουνε.
Θέλω να πω λοιπόν ότι υπάρχουνε κάποια στοχευμένα πράγματα και μην μιλάμε για παιδάκια και παιδάκια. Δεν είναι τόσο αθώος ο κόσμος μας. Μην πιστέψετε. Είμαστε υποψιασμένοι, ξέρουμε τι έχει συμβεί. Άρα λοιπόν κάποιοι στοχοποιούνε συγκεκριμένα πράγματα, χρηματοδοτούνε συγκεκριμένα πράγματα. Ποιό Ελληνόπολο χρηματοδοτήθηκε με 10.000 ευρώ για να πάρει βιβλία; Ποιό; Ποια ράτσα άλλη;
Νίκος Παρασκευάς: Δεν χρηματοδοτούνται από την Ελληνική κυβέρνηση αυτά κύριε Σώρρα. Από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και από το κεντρικό ταμείο, υπάρχουν προγράμματα.
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, θα μιλήσουμε για ξένες κυβερνήσεις. Αυτό που σας λέω είναι από την Ελληνική κυβέρνηση. Έχει και άλλες χρηματοδοτήσεις που δεν θέλω να τις πω, θα πάω σε έναν διαχωρισμό πληθυσμού που δεν θέλω να το κάνω. Θα πω το εξής, μην είμαστε τόσο ευαίσθητοι με τα παιδάκια γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Τάκης Μαυρέας: Εγώ πάντως δεν ήθελα να το βάλω στα παιδάκια. Θα σας πω το εξής, αυτό που έχουμε την διαφωνία τέλος πάντων είναι ότι και αυτά τα γυφτόπουλα είναι Ελληνόπουλα.
ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & Η ΜΟΣΑΝΤ
Αρτέμης Σώρρας: Όχι δεν θα το δούμε έτσι, θα σας πω. Το πόσο Ελληνόπουλα είναι, είναι άλλη ιστορία και εγώ δεν θα πω Ελληνόπουλα γιατί μπορεί να είναι και Πακιστανόπουλα, μπορεί να είναι και Αφγανόπουλα, μπορεί να είναι και Ινδόπουλα αυτά που βλέπεις στα φανάρια, εγκάθετα. Αλλά όταν έρχεται ένας ο οποίος έχει χρώμα τέτοιο και δηλώσει ότι είναι Ρομά, γιατί κοιτάξτε τους αλλάζουν ονόματα, έχει την πολυτέλεια το κράτος και δεν ξέρει ο πολίτης ότι έχει κάνει το κράτος χιλιάδες εγκλήματα. Μπορεί να πάρει αύριο 10.000 Πακιστανούς και να τους πει Ρομά, τι θα κάνεις εσύ; Θα πάρει 20.000 Ινδούς και θα τους πει Ρομά, τι θα κάνεις; Που το ξέρεις;
Άρα λοιπόν δεν ελέγχεις, έχεις μία πολιτεία τόσο σαθρή που δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει. Ακούστε λίγο τι συμβαίνει, εάν σας πάρω αύριο το διαβατήριο κύριε εσάς δεν θα φτάσετε μέχρι την Κρήτη, εάν σας δώσω και ένα χιλιάρικο να πάτε στο Μπαγκλαντές – καλά αυτοί έρχονται και άφραγκοι – δεν θα φτάσετε ούτε μέχρι την Κρήτη. Που σημαίνει βίζα να μην έχεις δεν πατάς σε ένα κράτος. Τι γίνεται όμως, υπάρχουν κάποιες διεθνής συνθήκες όταν είναι μία χώρα πολέμου και αφήνει κάποια άτομα. Αν σας πάρω τα διαβατήρια και πας από την άλλη μεριά της Τουρκίας και έρθετε εδώ και πείτε Αφγανοί και δώσετε στοιχεία, θα περάσετε μέσα ως Αφγανοί. Οι μυστικές μου υπηρεσίες και οι δομές του κράτους που εγώ πληρώνω και ο φορολογούμενος τόσα χρόνια έπρεπε να ξέρουν αν αυτός είναι Αφγανός, αν αυτός είναι Λίβυος, αν αυτός τι είναι.
Ξέρετε στην Ελλάδα δεν έχουμε ΕΥΠ, έχουμε Μοσάντ. Έχουμε αλλάξει τις υπηρεσίες, η Μοσάντ μας έχει πάρει εργολαβία με αποτέλεσμα να νομίζουνε κάποιοι ότι αυτό το κράτος είναι Ισραήλ. Δεν είναι Ισραήλ, εδώ είναι Ελλάδα και θα μείνει Ελλάδα. Με αποτέλεσμα ο καθένας μπαίνει και δηλώνει ότι γουστάρει. Σε αυτή την περίπτωση όμως εάν δείτε ποτέ χαρτιά ξένων, που μπορεί να μην έχετε ασχοληθεί απλά δημοσιογραφικά να το ξέρετε, δεν έχουνε ούτε φωτογραφία ούτε τίποτε και επίσημα η κυβέρνησή μου δεν δηλώνει έλα εδώ παιδί μου εσύ τι είπες, πάρε τη φωτογραφία σου, πες μας τα στοιχεία σου να τα ελέγξουμε με κάπου, που είσαι; Είσαι Αφγανιστάν; Έχουμε πρεσβεία στο Αφγανιστάν, να δούμε αν είναι Αφγανός. Γιατί όλοι δηλώνουνε συγκεκριμένα, αν δεις είναι από το Μπαγκλαντές και λέει Αφγανός ή Ιράκ επειδή έχουνε πόλεμο.
Τάκης Μαυρέας: Λοιπόν, να πως όμως κάτι άλλο, έχετε φοβερό λόγο, καταπέλτης, οφείλω να πω ότι κάποια πράγματα όμως πρέπει να τα πάμε λίγο σε μια διαφορετική βάση.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ μιλάω για το κράτος τώρα, δεν θα μιλήσω ποτέ για ανθρώπους, αλλά στοχευμένα εάν πάρεις μία μάζα και την κάνεις ότι θέλεις, ότι θέλεις. Κατ΄ αρχάς θέλω να καταλάβουμε κάτι, όταν βλέπετε ότι εμάς του Έλληνες, το έθνος μας, το αρχαιότερο έθνος – και ένα εξειδικευμένο DNA – το οποίο στον πλανήτη έχουμε δώσει μια τεράστια παρουσία σε χιλιάδες πράγματα, ανά τους αιώνες τώρα όχι χθες και βλέπετε ότι εμάς μπορούνε να μας κατευθύνουν να μας χειραγωγήσουν και μας κάνουνε τόσα δεινά πράγματα και άσχημα, μόνο άσχημα γιατι δεν έχουμε δει κανένα καλό, φανταστείτε τώρα κάποιες άλλες μάζες οι οποίες είναι πιο ευάλωτες και χωρίς κράτος τι μπορούνε να τις κάνουνε.
Άρα μπορούνε με μία άλλη μάζα να σκοτώσουνε εσένα και ουσιαστικά αυτό θέλουνε. Διότι εάν υπήρχε μία καθαρή υγεία, δηλαδή όποιος θέλει να σπουδάσει, να φάει, να πιει, να διασκεδάσει δεν του είπε κανείς όχι. Όμως αυτό το εγκάθετο στοχευμένο πράγμα που γίνεται στην χώρα μου και να βγαίνει και ένας ΣΥΡΙΖΑ και να λέει, εγώ θα νομιμοποιήσω τους λαθρομετανάστες … … από πού βρε κερατά; Δηλαδή θα τους κάνουμε Έλληνες; Πως θα τους κάνουμε Έλληνες; Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Μπορεί κάποιος εβραίος να νιώθει ότι δεν πρέπει να είναι εβραίος ή να ντρέπεται. Εγώ δεν ντρέπομαι, αν ήμουνα Πακιστανός θα ήμουνα Πακιστανός, άρα δεν καταλαβαίνω κάτι. Εμείς είμαστε το αρχαιότερο έθνος σε έναν πολύ μικρό τόπο. Η Αμερική είναι μία χώρα η οποία πρέπει για να είναι και να υπάρχει σαν Αμερική να βάλει κόσμο μέσα. Θα βάλει τώρα όλους τους λαθρομετανάστες μέσα και θα βάλει άλλα 50 εκατομμύρια, για να είναι χώρα με κόσμο. Εμείς δεν είμαστε σε αυτό, αυτοί είναι κράτη δεν είναι έθνη. Εμείς είμαστε έθνος.
Τάκης Μαυρέας: Είχαμε πάει και εμείς στην Αμερική όμως κύριε Σώρρα.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ
Αρτέμης Σώρρας: Ναι αγαπητέ μου αλλά εκεί πέρα τι γίναμε; Αφομοιωθήκαμε. Τι σημαίνει αφομοιωθήκαμε. Αν δεις τους Έλληνες γίνανε Αμερικανοί. Ο Έλληνας γίνεται Γερμανός. Δεν γίνεται να έχει μπούργκα, να έχει αυτά, να γυρίζει με σαγιονάρα, με φερετζέ, με κέρατα με μέρατα! Δεν γίνεται ρε παιδιά ο Έλληνας, γίνεται Γερμανός. Δηλαδή δεν γίνεται τώρα να μου φέρνεις τα λαχούρια και να μου γεμίζεις την αγορά και να την κάνεις μπιρμπίλι! Δεν καταλαβαίνω δηλαδή, αυτό το κράτος είναι δικό μου! Εμείς άμα πάμε στην Ινδία δηλαδή κάποια στιγμή αφομοιωνόμαστε. Όπου υπάρχει Έλληνας δεν θα τον δεις είναι αφομοιωμένος. Τώρα δεν ξέρω κάποιοι τι θέλουν εδώ, φυσικά θεωρώ δεν είναι θέμα ανθρώπων είναι θέμα δογμάτων και κάπου στοχευμένα και εγκάθετα πάνε. Ήρθε κανείς εδώ πέρα να σπουδάσει και του είπαμε όχι;
Άλλωστε η Ελλάδα ήταν πάντα ανοιχτή. Και είπα ότι στον πλανήτη ο Έλληνας δεν μπορεί να νιώσει μετανάστης, αλλά μέχρις ένα σημείο. Δηλαδή να σας πω και κάτι, δεν με νοιάζει φίλε που πιστεύεις, αλλά να δω Τέμενος δίπλα στην Ακρόπολη και να βγαίνει ο βλάκας το πρωί και να σκούζει από τα μικρόφωνα, αυτό παιδιά δεν μπορώ να το επιτρέψω! Δεν γίνεται να βγεις στην Ακρόπολη! Εδώ είναι Ακρόπολη! Εδώ είναι κάτι άλλο. Δεν γίνεται ρε παιδιά δηλαδή, κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Εντάξει τώρα δεν γίνεται να ανοίξουμε τα καμπαναριά, υπάρχει ένα θέμα το οποίο πρέπει να το σεβαστούμε. Και να σεβαστούμε και κάτι άλλο, υπάρχει μια παλιά ιστορία. Στο κάτω-κάτω της γραφής εγώ δεν είμαι ρατσιστής, εγώ δεν πήγα να φτιάξω Ακρόπολη ρε φίλε ούτε στο Βερολίνο, ούτε πουθενά. Αυτοί φτιάξανε Ακρόπολη στην Αμερική και οπουδήποτε γιατί τους άρεσε. Δεν πήγα εγώ στην Ινδία δίπλα στο Ταζ Μαχάλ να φτιάξω την Ακρόπολη και να πω παιδιά είμαστε εδώ. Ούτε πήγα να γκρεμίσω κανέναν ναό και επάνω στους δικούς τους να φτιάξω τους δικούς μου. Και γιατί οι δικοί μου προϋπήρχανε! Σεβασμό λοιπόν σε αυτό που είμαστε γιατί έχω θυμώσει. Και δεν ξέρω τι μου λέτε.
Τάκης Μαυρέας: Σεβασμός δεν πρέπει να υπάρχει όταν και εμείς πήγαμε σε άλλα κράτη και φτιάξαμε τις δικές μας εκκλησίες κύριε Σώρρα;
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι εμείς δεν φτιάξαμε εκκλησίες, αυτοί φτιάξανε, εμείς προϋπήρχαμε. Εμείς οι Έλληνες – μιλάω για Έλληνες πρόσεξε εσύ μην το δογματίζεις, μιλάω για Έλληνες – υπήρξαμε σε όλο τον πλανήτη και πάνω στους δικούς σου ναούς χτίσανε αυτοί. Και κάτι άλλο, αν το θέλεις αυτοί χτίζανε, δηλαδή την θεά Αθηνά στον Λευκό Οίκο πάνω δέκα εφτά πόδια πάνω από το στρογγυλό γραφείο δεν την έβαλα εγώ την έβαλε ο Αμερικανός. Πρόσεξες τι σου είπα; Το άγαλμα της Ελευθερίας, όταν μπαίνεις στην Νέα Υόρκη, το ξακουστό άγαλμα, το πρόσωπο του Απόλλωνα τα έβαλε ο Αμερικανός δεν τα έβαλα εγώ. Γιατί άμα τα έβαζα εγώ θα του έλεγα, δες μου λες κάτι δεν μου δίνεις και κανένα πνευματικό δικαίωμα που έβαλες το πρόσωπο του Απόλλωνα από την Κόρινθο; Γιατί η Μαντόνα παίρνει και όλοι οι ανόητοι παίρνουν πνευματικά δικαιώματα και εγώ δεν παίρνω τίποτα; Όταν πας στο Κογκρέσο το Αμερικάνικο και ανοίγεις την πόρτα και είναι τέσσερα μέτρα ο Λυκούργος δεν μου έδωσε εμένα κανένα πνευματικό δικαίωμα. Το έβαλε μόνος του. Τώρα γιατί το έβαλε αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Άρα αυτός έχει σεβασμό σε μένα, εγώ να σεβαστώ τι; Μα δεν έχω κάνει κάτι να σεβαστώ κάτι. Είναι άψογος ο Έλληνας στον πλανήτη. Είμαι άψογος!
Τάκης Μαυρέας: Λοιπόν, μένω στο ότι όντως είναι άψογος ο Έλληνας παντού, μένω στην λέξη που λέτε σεβασμός, νομίζω χρειαζόμαστε τον σεβασμό ο ένας του άλλου όπου και αν ανήκει, όπου και αν είναι.
Πιστεύω κύριε Σώρρα ότι εμείς εδώ στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ, ευελπιστώ να νιώσετε ότι κάνουμε την διαφορά. Δηλαδή μαζί με τον Νίκο τον Παρασκευά έχουμε την άποψη ότι οι καλεσμένοι μας πρέπει να έχουνε χρόνο να λένε αυτά που θέλουνε, εμείς απλώς παρεμβαίνουμε με τις ερωτήσεις γιατί στην Ελλάδα υπάρχει και ένα άλλο φαινόμενο, τελικά η συνέντευξη να μην δίνεται από το συνεντευξιαζόμενο αλλά από τον δημοσιογράφο.
ΑΦΙΣΑ 3.jpg
ΕΦΕΡΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ
Αρτέμης Σώρρας: Είναι σαν το σενάριο το καλό, ο ηθοποιός λέει ή ένα ναι ή ένα όχι, συμφωνεί πάντα με την ερώτηση ή διαφωνεί.
Η αλήθεια όμως είναι, θα συμπληρώσω κάτι επειδή αναφερθήκαμε πριν στην φιλανθρωπία. Εγώ δεν είμαι φιλάνθρωπος και την φιλανθρωπία πραγματικά στις μέρες μου θα την διαλύσω με την έννοια της φιλανθρωπίας. Αν μιλήσουμε για αλληλεγγύη, ναι είμαι παρόν. Αν μιλήσουμε για περηφάνια ή να μοιραστούμε, οι Έλληνες μπορούνε να μοιραστούμε. Οι Έλληνες, τουλάχιστον έτσι όπως το αντιλαμβανόμαστε για να παραδώσουμε και στον πλανήτη τα υπόλοιπα δείγματα. Όμως θα πω γιατί μου ζητάει κάποιος φιλανθρωπία, ειδικά του Σώρρα, τη στιγμή που έχει δικά του χρήματα. Δηλαδή ο Έλληνας τώρα έχει δικά του χρήματα και δεν έχει μόνο αυτά. Έφερα και τα παγκόσμια ταμεία τα οποία μπορώ να τα εγγυηθώ και είναι χρήματα των Ελλήνων.
Αποδείξαμε πάρα πολλά πράγματα και δεν έχει ανάγκη ο Έλληνας, πρέπει να ξαναγίνει και να μείνει περήφανος όπως ήταν. Και να μην πηγαίνει σε κανένα ταμείο, σε κανένα συσσίτιο, για ποιο θέμα; Κοίταξε πως μας κάνανε. Έχεις τόσα χρήματα. Είναι η εποχή που ο πληθυσμός της γης έτσι όπως έχουμε δομήσει τα πράγματα, εμείς οι άνθρωποι αν το θέλετε, άσχετα αν οι διαχειριστές μας και οι λογιστές μας και στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια μας έχουνε κλέψει, μας έχουνε στερήσει ακόμα και το δικαίωμα να εκτελέσουμε ακόμα και τον νόμο, γιατί μας πήραν και τους νόμους. Μας πήρανε τους νόμους, μας πήρανε τις εξουσίες μας, μας πήραν τα συντάγματα και κρατάνε και τα λεφτά μας. Εκεί είναι ένα μεγάλο κομμάτι το οποίο πρέπει τώρα εμείς να τους τα πάρουμε πίσω γιατί είναι δικά μας και αυτά που μας κρατάνε είναι δικά μας. Και έχω πει ότι εγώ δεν ζητάω τίποτα παραπάνω και λιγότερο από τα δίκαια μου και τα δικά μου. Άρα ο Έλληνας τώρα έχει δικά του χρήματα, τι ζητάει; Γιατί ζητάει; Εκτελεί διαδικασία.
Τάκης Μαυρέας: Τι εννοείτε όταν λέτε στις μέρες μου; Και θέλω να μου απαντήσετε μαζί με κάτι άλλο. Ότι ο Ελληνικός λαός μπορεί από μόνος του. Και ότι ο κ. Σώρρας δεν θέλει ούτε δόγμα, ούτε κόμμα. Δηλαδή η ερώτηση είναι μία, πως φαντάζεται στις μέρες του ο κ. Σώρρας την πορεία του μέσα σε αυτό το κράτος;
Αρτέμης Σώρρας: Οι μέρες μου είναι δίπλα και έχουν ήδη ξεκινήσει. Είμαι πολεμιστής. Δηλαδή εάν με βάλετε τώρα στα νοσοκομεία να πάω να χαιρετάω τον κόσμο «πόσο λυπάμαι που πεθαίνει», μην το κάνετε γιατί εγώ δεν είμαι το κατάλληλο παιδί, δεν είμαι αυτός δηλαδή. Είναι δηλαδή ένα άλλο κομμάτι το οποίο είναι καθαρά για να εκτελέσω μία διαδικασία ιδιαίτερη στην Ελλάδα. Για το οποίο ήρθα με συγκεκριμένα εργαλεία, τα εναποθέτω στον Ελληνικό λαό, τα βάζω στον Ελληνικό λαό και ο Ελληνικός λαός έχει την δυνατότητα να μαζευτεί, να συσπειρωθεί και να γίνει ένα, να λειτουργήσει σαν ένας φορέας, να διώξει και να πατάξει, να τιμωρήσει, να διεκδικήσει και να αναπτυχθεί και να χαράξει το μέλλον του όπως αυτός γουστάρει.
Τάκης Μαυρέας: Σας ακούει αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός λαός, όπως είπατε, γιατί μερικοί δεν έχουνε καταλάβει, δεν σας κρύβω ότι μου στέλνουνε μηνύματα εδώ και ο Νίκος τώρα που βλέπαμε και στα τηλέφωνά μας, ότι ο κ. Σώρρας θέλει να γίνει υπουργός; Θέλει να γίνει πρωθυπουργός; Θέλει να γίνει Στουρνάρας; Θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
Αρτέμης Σώρρας: Στουρνάρας δεν μπορώ να γίνω και δεν μπορεί να με επιλέξει κανένας γιατί εγώ δεν είμαι στο Club of Rome των τρακοσίων, όπως είναι ο κ. Στουρνάρας. Ο κ. Στουρνάρας είναι μη εκλεγμένος, το πήρανε, τον βάλανε για να εκτελέσει την διαδικασία. Άρα λοιπόν δεν γίνεται να γίνω και δεν με ενδιαφέρει καν να γίνω.
Τάκης Μαυρέας: Τι θέλετε να γίνεται; Δηλαδή πως μπορούσατε …
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι μη συζητήσουμε τι θέλω να γίνω. Ότι είναι να γίνω είμαι. Αυτό που είμαι έχω γίνει ήδη, δεν μπορώ να ξαναγίνω κάτι άλλο.
Τάκης Μαυρέας: Πως μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα δηλαδή μέσα από αυτό που είσαστε;
H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
Αρτέμης Σώρρας: Κατ΄ αρχάς κοιτάξτε, ήδη η Ελλάδα έχει πάρει όλα τα εχέγγυα που χρειάζεται. Είναι θέμα πια των Ελλήνων. Θα πρέπει να μαζευτούν όλοι οι συνέλληνες. Και είπα πριν ότι εγώ πιστεύω στην δημοκρατία, υπάρχει δημοκρατία ότι είναι μόνο Ελληνική και δεν είναι τίποτε άλλο. Η δημοκρατία δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερή, ούτε σοσιαλιστική, ούτε κομμουνιστική. Αυτά τα ζώα την πήρανε και τη διαλύσανε. Ακόμα μπορώ να πω ότι η δημοκρατία δεν είναι καν πολίτευμα. Η δημοκρατία είναι εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων που πήρε ο λαός. Είναι ο εκτελεστικό όργανο που θα εκτελέσει τις αποφάσεις που ο λαός πήρε. Αν αυτό το καταλάβετε δεν χρειαζόμαστε κόμματα για να κυβερνήσουμε την Ελλάδα. Η Ελλάδα μπορεί να κυβερνηθεί από όλους τους Έλληνες με δημοκρατικές διαδικασίες των αποφάσεων όπου η δημοκρατία θα εκτελεί τις αποφάσεις του λαού. Γιατί πρέπει να έχουμε ένα κόμμα δηλαδή ή κόμματα για να διοικήσουν την Ελλάδα; Γιατί θα πρέπει να μιλάμε και να βγάζουμε κόμματα;
Τάκης Μαυρέας: Δημοκρατία τι εννοείτε, δηλαδή ποιος θα είναι; Ο Νίκος ο Παρασκευάς (δημοσιογράφος); Αύριο θα τον κάνουμε υπουργό δηλαδή;
Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε, αν θέλετε να εξηγήσουμε το πώς θα λειτουργήσει η δημοκρατία είναι μία άλλη εκπομπή για την οποία δεν μας φτάνουν τα δέκα λεπτά που μας μείνανε. Όμως θυμηθείτε πως λειτουργεί η δημοκρατία. Η δημοκρατία έχει δημόσια διοίκηση δεν έχει κόμματα, με αποτέλεσμα εάν πετάξετε τα κόμματα και όλος ο Ελληνικός λαός είναι κάτω από μία Ελληνική συνέλευση με όλα του τα θέλω, με τα προβλήματά του πως θα τα διαχειριστεί.
Νίκος Παρασκευάς: Πως θα προκύψει αυτή η Ελληνική συνέλευση κύριε Σώρρα; Πως θα προκύψει, από μία εκλογική διαδικασία, έτσι δεν είναι;
Αρτέμης Σώρρας: Το θεσμικό κομμάτι που δεν μπορεί να βγει από τη μέση, σωστά υπάρχει. Από εκεί και πέρα, βεβαίως είπα ότι εγώ δεν έχω νόμους και ούτε βγάζουμε νόμους, άρα το υπάρχον σύνταγμα και οι νόμοι ναι υπάρχουν πάντα και είναι μπροστά μας.
Τάκης Μαυρέας: Μα λέτε ότι συμφωνείτε με το σύνταγμα εσείς.
Αρτέμης Σώρρας: Μα δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, πρέπει να το σεβαστώ γιατί υπάρχει, καλώς ή κακώς έτσι;
Τάκης Μαυρέας:Εάν καταλύσουμε και το σύνταγμα πάμε σε άλλες περιπτώσεις.
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι δεν το συζητάω αυτό, γι αυτό θα δείτε ότι εγώ κινούμε πάντα βάσει του συντάγματος και βάσει των νόμων, καλώς ή κακώς είπα, μ΄αρέσει δεν μ΄αρέσει.
Νίκος Παρασκευάς: Κύριε Σώρρα, είπατε αυτές οι κυβερνήσεις όλες για τους λόγους που προαναφέρατε, και για δικούς τους λόγους και για λόγους που προαναφέρατε, δεν θέλουν να πάρουν τα χρήματα που καταθέσει, εντάξει; Δεν θέλουνε γιατί θέλουν να μας έχουν στην πρίζα συνέχεια. Λοιπόν, ας πούμε ότι ο Ελληνικός κόσμος το καταλαβαίνει αυτό και θέλει να τους διώξει, ποιους θα βάλει στη θέση τους; Υπάρχει εναλλακτική λύση; Αυτό σας ρωτάω.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Αρτέμης Σώρρας: Η εναλλακτική σας είπα είναι μόνο του Ελληνικού λαού. Από την ώρα που θα μαζευτεί ο Ελληνικός λαός σύσσωμος χωρίς κόμματα, χωρίς δόγματα, χωρίς χρώματα έχει τα πάντα στα χέρια του. Έχει τα πάντα. Από την άλλη βλέπετε ότι η βουλή πάει σε συνέλευση βουλής. Δηλαδή μαζευτήκανε τρία-τέσσερα κόμματα, τώρα από ότι αντιλαμβάνομαι εγώ δηλαδή πιστεύω και βλέπω ότι όλα τα κόμματα τελικά θα δείτε ότι θα γίνουν ένα, θα παντρευτούν όλα μαζί να κάνουν το υπερκόμμα. Δηλαδή πάλι στα κόμματα, πάλι στα κομμάτια. Όλα αυτά είναι διαιρεμένα κομμάτια το οποία συνεργάζονται τόσο άψογα. Είδαμε έναν κομμουνισμό να συνεργάζεται τόσο άψογα με τα ακροδεξιά, με τα δεξιά, με τα ελευθερολαϊκά. Με όλα αυτά τα κόμματα συνεργαστήκανε τόσα χρόνια άψογα και συνυπάρξανε, φάγανε, συν-ήπιαν, μοιραστήκαν τα κέρδη, τις κλεψιές, τα πάντα. Βλέπουμε λοιπόν ότι όλος αυτός ο μπουφές είναι δηλητηριασμένος, ωραία. Αν αυτό που κάνει ήδη το κοινοβούλιο τόσα χρόνια, δηλαδή οι εγκάθετοι, το κάνουνε οι Έλληνες αντιλαμβάνεστε την δύναμη που θα τους πάρουνε από τα χέρια. Και αύριο ο Ελληνικός λαός θα έχει μία Ελληνική συνέλευση με αντιπροσώπους που θα τους εκλέγει ο ίδιος. Έχουμε την δυνατότητα να εκλέξουμε τους αρχηγούς και να βγούνε από τη βάση από τους Έλληνες. Να μην είναι στοχευμένοι εγκάθετοι όπου τα ΜΜΕ να κάνουν δώρο στον Ελληνικό λαό τον πολιτικό του, γιατί αυτό γινόταν μέχρι τώρα. Θυμηθείτε ποιον πολιτικό έβγαλε ο Ελληνικός λαός, κανέναν. Όλοι τον φέρναν, τον έφερναν δώρο «πάρε και έναν, πάρε και έναν πρωθυπουργό, πάρε και έναν υπουργό, πάρε και έναν βασιλιά» μα γιατί; Να σας πω και κάτι και οι βασιλείς από τα αρχαία χρόνια βγαίνανε με εκλογές. Εμείς γιατί δεν εκλέξαμε τον βασιλιά μας και έπρεπε να μας τον φέρουνε;
Τάκης Μαυρέας: Σε αυτό μου έρχεται στο μυαλό μια ερώτηση. Δεν ξέρω, χαρακτηρίστε την και απαντήστε την σας παρακαλώ. Έχετε 450 συγκεντρώσεις όπως το ξεκινήσαμε στην αρχή και είπαμε σε όλη την Ελλάδα, αυτοί οι άνθρωποι οι δικοί σας τι ψηφίζουνε;
Αρτέμης Σώρρας: Μέχρι τώρα ψηφίζανε τα πάντα. Ήτανε μέσα σε έναν φαύλο κύκλο του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΚΚΕ, όλα αυτά τα κόμματα που βλέπουμε.
Δημοσιογράφοι: Αύριο τι θα ψηφίσουν; Άρα λοιπόν κάποιους ψηφίζανε από αυτούς που σήμερα τους κάνουμε αυτή την κριτική.
Αρτέμης Σώρρας: Αντιλαμβάνομαι ότι είστε πάρα πολύ καλοί δημοσιογράφοι, αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να πάρετε μία πάρα πολύ καλή είδηση και αυτή είναι η δουλειά σας και αν το θέλετε το κατανοώ. Όμως είναι αδύνατον να απαντήσω μία τέτοια ερώτηση τώρα.
Τάκης Μαυρέας: Προσπαθώ να βγάλω τι θέλετε εσείς για αύριο, καταλάβατε; Δηλαδή ο κόσμος ο δικός σας τι θα κάνει δηλαδή, τι θα ψηφίσει; Είναι εκλογές δηλαδή και θα ήθελα να κλείσουμε και με το θέμα των Δήμων γιατί είναι και αυτό σημαντικό. Δηλαδή με τους Δήμους τι θα ψηφίσετε αύριο παραδείγματος χάριν, θα ψηφίσετε ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας; Θα ψηφίσετε του ΠΑΣΟΚ; Θα ψηφίσετε ανεξάρτητους;
Αρτέμης Σώρρας: Για το πρώτο θέμα που δεν θέλω να αφήνω τίποτα αναπάντητο, έχω απαντήσει. Είπα, Ελληνική συνέλευση ναι υπάρχει. Από εκεί και πέρα τα είπα όλα. Υπάρχει Ελληνική συνέλευση και οι Έλληνες θα διοικήσουν την Ελλάδα τους. Κανένα άλλο μίασμα. Όποιος κάτσει μπροστά απλά θα ποδοπατηθεί γιατί οι Έλληνες θέλουν να διοικήσουν την Ελλάδα τους. Και μέχρι τώρα οι αποδείξεις έχουν δείξει και τα στοιχεία ότι όλοι μέχρι τώρα λοιπόν έχουνε φάει την Ελλάδα μας και έχουν κλέψει την Ελλάδα μας, κοιτάνε τον αφανισμό του Ελληνισμού. Άρα μιλάμε για Ελληνική συνέλευση, μίλησα για δημοκρατία που δεν έχει κόμματα μόνο δημόσια διοίκηση, άρα στόχος είναι να διαλυθούν όλα τα κόμματα που μέχρι τώρα μας φέρανε μόνο κακό και μόνο δολοφονία και δεν προσφέρανε τίποτα στον τόπο, παρά μόνο κλέψανε, χρεώσανε, υπερχρεώσανε και διαλύσανε τον Ελληνισμό. Όλα αυτά δεν έχουνε θέση σε καμία Ελληνική παιδεία.
Νίκος Παρασκευάς: Πως θα γίνει αυτό; Πως θα διαλυθούν τα κόμματα που λέτε;
Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε τη στρατηγική μη μου τη ζητάτε τώρα, αφήστε. Σας είπα τι πρέπει να γίνει. Τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε στις επόμενες μέρες και στις επόμενες εξελίξεις.
Νίκος Παρασκευάς: Και το πώς θα γίνει. Γιατί το βασικό είναι το πώς θα γίνει. Για το τι πρέπει να γίνει εντάξει μας το είπατε, το πώς θα γίνει όμως θέλει μία διαδικασία.
Τάκης Μαυρέας: Σε αυτό που λέει ο Νίκος κύριε Σώρρα, υπάρχει κάτι παρόμοιο που το έχετε δει ή είναι αυτό κάτι πρωτόγνωρο, καινούριο, τώρα έχει γεννηθεί ας πούμε στο μυαλό και λέμε …
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΩΝ: ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Αρτέμης Σώρρας: Να πω τι λέξη «μ΄αρέσετε». Μ΄αρέσετε, ε ναι. Να σας πω κάτι, για πρώτη φορά θα δει ο κόσμος μία τεχνολογία, δηλαδή θα δει την τεχνολογία της πολιτείας. Θα δει την τεχνολογία των αξιακών συστημάτων γιατί εκεί χάσαμε. Μιλάμε ότι αυτή τη στιγμή οτιδήποτε πολιτικό κομμάτι – αυτό που κάνουν αυτοί είναι επαιτεία και δεν είναι πολιτική. Άρα λοιπόν βλέπω ότι δεν είναι κανέναν αξιακό σύστημα. Δηλαδή είδαμε νόμους, νόμοι που να προστατεύουν το δικαίωμα. Πρώτον, ο νόμος δεν πρέπει να προστατεύει το δικαίωμα γιατί πρέπει να μιλάει σε δούλους. Γιατί ο Έλληνας, ο ελεύθερος Έλληνας δεν έχει δικαιώματα, μόνο οι δούλοι έχουν δικαιώματα. Ο ελεύθερος Έλληνας τα έχει όλα και αντιλαμβάνεται το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή την κοινωνική ελευθερία πρωτίστως και μετά την ατομική ελευθερία. Γιατί είμαστε και κοινωνικά όντα. Σε αντίθετη περίπτωση, σε ένα βουνό, η ατομική σου ελευθερία είναι πρωτεύον και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.
Άρα θα μιλήσουμε αν το θέλετε για μία τεχνολογία αξιών. Άρα μιλάμε για αξιακά συστήματα που έχουν καταρρεύσει, οι θεσμοί, οι αξίες έχουν ισοπεδωθεί, άρα απλά υπάρχει ένα αεροπλάνο στον αυτόματο πιλότο με εντολές κάποιου ανόητου, εγκάθετου, ηλίθιου ανθρώπου ο οποίος δεν κάνει καν να παραβρίσκεται όχι στα κοινά, όχι καν να δίνει εντολή ιδιαίτερα σε ανθρώπους, εκτός εάν νομίζει ότι είναι σε μη ανθρώπους, σε ζώα.
Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα, εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως πέρασε η ώρα από τις 10:30 μέχρι τώρα μαζί σας και ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Επειδή όμως είπαμε πολλά, πιστεύω πάρα πολλά, έχουμε μείνει σε ένα πολύ μεγάλο θέμα το οποίο το αφήσαμε εκτός λόγω χρόνου, είναι το θέμα των Δήμων. Έχω μπροστά μου πορίσματα από Δήμους, συμβάσεις από την επιτροπή της Ιεράπετρας κτλ που λέτε ότι εκεί πάρα πολλά πράγματα που έχουν να κάνουνε με τους παιδικούς σταθμούς, έχουνε να κάνουνε με τους δημάρχους, έχουνε να κάνουνε με πάρα πολλά πράγματα. Τις συμβάσεις που έχετε πει ότι πρέπει να γίνονται, έτσι; Σε όλους αυτούς τους Δήμους. Έχουνε βγάλει μάλιστα και μια επιτροπή αυτοί από την Ιεράπετρα από ένα χαρτί που αναζήτησα και βρήκα από τους συνεργάτες μου. Όμως επειδή τελειώνει ο χρόνος θα ήθελα να σας πω, εάν γίνει αποδεκτό και από σας, σε επόμενη εκπομπή να έχουμε και μεγαλύτερη παρέα να μπορούμε να έχουμε περισσότερα ερωτήματα, να μιλήσουμε για το θέμα των Δήμων γιατί πιστεύω ότι είναι πάρα, πάρα, πάρα πολύ σημαντικό. Και είναι και επίκαιρο και λόγω των δημοτικών εκλογών. Πάρα πολλοί φίλοι μας συζητάνε τι έχει γίνει, γιατί δεν αφήνετε τους ανθρώπους αυτούς να κάνουνε πράγματα. Τώρα, δεν τους αφήνουνε οι Δήμοι, δεν είναι οι συμβάσεις καλές, δεν σας αφήνει οι Στουρνάρας και οι κάθε Στουρνάρας, ο κάθε υπουργός και είναι έτσι δομημένος ο «Καλλικράτης» να το πω διαφορετικά; Αλλά βλέπω ότι και στον «Καλλικράτη» έχετε χτυπήσει εσείς και λέτε ότι μέσω του «Καλλικράτη» θέλετε να κάνετε πράγματα, έτσι δεν είναι;
TO ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
Αρτέμης Σώρρας: Θα πω με δύο λόγια να καταλάβουνε όλοι οι συνέλληνες. Ακούστε συνέλληνες, υπήρχε ένα πολύ μεγάλο κλειδωμένο μυστικό το οποίο σιγά-σιγά μέσα από τις σελίδες μας που είναι πολύ ενημερωτικές και έχουμε έναν στρατό ανθρώπων πραγματικά άξιων, με πολύ καλά μυαλά και με πληροφορίες αν το θέλετε γιατί αν δεν είχαμε καλές πληροφορίες και δεν είχαμε τις δυνατότητες δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ και δεν θα φτάσουμε και μέχρι εκεί που θέλουμε. Το κρυμμένο μυστικό, που δεν θα έπρεπε αν είναι , είναι δικό σας ότι τα χρήματα των Δήμων δεν είναι δικά μου είναι της Ελλάδος.
Εξήγησα πως προηγούμενη νέα τάξη πραγμάτων είχε δομήσει τον πλανήτη, δηλαδή ο τρόπος που όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα ήτανε δομημένο έτσι όπως εμείς οι άνθρωποι θα πω και όχι οι Έλληνες το στήσαμε και συμφωνήσαμε να δουλεύουμε. Που σημαίνει ο χαλκός που έχει συγκεκριμένη τιμή, το πετρέλαιο που τα κράτη το αγοράζουμε με συγκεκριμένη τιμή χρηματιστηρίου. Όλες αυτές οι συναλλαγές γίνονταν μέσω της παγκόσμιας τράπεζας και της εκτελεστικής τράπεζας της Federal Reserve σε μία μεγάλη συμφωνία που λέγεται Bretton Woods. Δηλαδή συμφωνήσανε στην αρχή 24 χώρες, μετά 44 πως θα κάνουνε τις συναλλαγές και θα πληρώνουνε οι πολίτες με συγκεκριμένα χρήματα όλα τα προϊόντα, όλα, όλα τα χρηματιστηριακά προϊόντα, και όλα είναι χρηματιστηριακά, με αποτέλεσμα από αυτά τα χρήματα το 60% θα ξαναγυρίζουν στα παγκόσμια ταμεία για να υπάρχει ένας κουμπαράς και να μην πτωχεύει κανένας ποτέ και οι χώρες σύμφωνα με το τι έχει βάλει μέσα, τα ποσοστά τους, θα διανέμονται τα κέρδη σε ένα μυστικό σύστημα, σε έναν μυστικό λογαριασμό όπου θα κυκλοφορεί αυτό πάνω από τα συστήματα των τραπεζών.
Άρα οι τράπεζες είναι δύο παράλληλοι λεωφόροι, ένα είναι το κάτω σύστημα που βλέπει ο κόσμος και μπορεί να κάνει συναλλαγές και το επάνω σύστημα, το κρυφό σύστημα, που είναι των αξιωματούχων το οποίο είναι «Quadrillion» παραπάνω από το κανονικό σύστημα. Οι χώρες έχουν χρήματά βάσει των συναλλαγών, δηλαδή είναι μία μετοχική σχέση του πλανήτη. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν η Ελλάδα έχει πάρα πολλά χρήματα και βάλαμε και τότε που στήθηκαν οι μηχανισμοί το πώς το κάθε κράτος θα κατεβάζει τα χρήματά του. Για να κατέβουν αυτά τα χρήματα λοιπόν θα πρέπει να έχεις τις εγγυήσεις 130% οι οποίες θα πρέπει να είναι σε χρυσό ή σε ομόλογα χρυσού ή σε tri-play ομόλογα και θα καταθέτεις τα project που θέλεις για την κάθε χώρα και θα υπογράφει πάντα ο φορέας. Ο φορέας θα είναι πάντα ή βασιλιάς, ή πρωθυπουργός, ή πρόεδρος κράτους ή εκκλησιαστικός άρχοντας – άκου τι κάνουν, για να καταλάβετε από πού οι εκκλησίες βρίσκουνε χρήματα, όχι από το κερί.
Σας λέω ότι τα χρήματα των Δήμων είναι δικά σας χρήματα, εμείς βάζουμε τις εγγυήσεις, γι αυτό ο δήμαρχος υπογράφει μόνο μία πληρεξουσιότητα να φέρω λεφτά από εκεί. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο και αυτός θα συνεχίσει να κάνει αυτό που θέλει. Στην περίπτωση όμως που ξέρουμε ότι οι δήμαρχοι είναι πολιτικά παιδιά και κατεβασμένα με ίδιο ακριβώς ταυτόσημο όπως με τη βουλή, όπως λειτουργεί η βουλή λειτουργεί και ο Δήμος και η πρώτη εξουσία του κράτους μας είναι από τους Δήμους, είναι πολύ σκελετωμένοι, οι μισοί είναι ήδη στη φυλακή, οι άλλοι είναι έξω γιατί τους κρατάνε – αν δεν είναι εκβιάσιμοι δεν είναι δήμαρχοι – και θεωρώ ότι όλοι οι Έλληνες να βάλουν τους δικούς τους δημάρχους. Θέλω να καταλάβουν ότι οι δήμαρχοι δεν είναι εξειδικευμένα παιδιά, παιδιά θα είναι εξειδικευμένα μόνο, αν το θέλετε, για να κλέβουν ή, αν το θέλετε, εγκάθετα ή στοχευμένα κομματικά. Από δω και πέρα ο κάθε Έλληνας μπορεί να διαχειριστεί τον Δήμο του και να πάει για να διεκδικήσει το χρίσμα του δημάρχου.
Τάκης Μαυρέας: Άρα λοιπόν κάπου καταλαβαίνω ότι θα στηρίξετε δημάρχους.
ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
Αρτέμης Σώρρας: Όλη την Ελλάδα. Αύριο θέλω 325 δημάρχους να τους στηρίξω και να πάρουν τις δημαρχίες. Και γιατί ήδη έχουν στοχεύσει τα ξένα παιδιά να πάρουνε τις δημαρχίες μας που είναι η πρώτη μορφή εξουσίας στην χώρα και αν σου πάρουν τους δημάρχους που χρωστάνε όλοι, εντελώς τυχαία χρωστάνε όλοι οι δήμαρχοι. Μα πως χρωστάνε οι δήμαρχοι; Μα πληρώνουμε τόσα εκατομμύρια στους Δήμους. Αν δείτε από την ΔΕΗ τι παίρνει ο Δήμος, τελικά γιατί να χρωστάει ο Δήμος; Τελικά τι φταίει; Τελικά ο πολίτης πληρώνει αλλά δεν έχει Δήμο, δεν έχει πεζοδρόμιο; Δεν έχει πεζοδρόμιο, δεν έχει δρόμο, δεν έχει τίποτα αλλά ο Δήμος χρωστάει. Ε πως γίνεται ρε παιδιά; Κάτι γίνεται. Μα δεν γίνεται φίλε μου να έχω πάρει 550 δις, να μου τα έχετε δώσει, να πληρώνω παντού – τελικά δρόμο δικό μου δεν έχω, η Αττική Οδός είναι των Γερμανών, Εγνατία δεν έχω, Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν έχω δρόμο, η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, αεροδρόμια δεν είναι δικά μου, πεζοδρόμια δεν είναι δικά μου, όλα είναι ξένα εγώ δεν έχω γούβα. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι 800, 1.000, 1.800 φτου και βγαίνω, ε δεν γίνεται κάποιος τα έχει πάρει τα λεφτά ρε παιδιά!
Νίκος Παρασκευάς: Θα τα βρούμε κύριε Σώρρα σε μια προσεχή εκπομπή που θα είσαστε πάλι μαζί μας. Να σας πω ότι έχετε τους χαιρετισμούς το προέδρου του καναλιού του κυρίου Κυριάκου Μανωλάκου ο οποίος σας παρακολουθεί και μας έδωσε την εντολή να ξανακάνουμε άλλη μία εκπομπή μαζί σας.
Αρτέμης Σώρρας: Τον ευχαριστούμε πολύ, αν και εγώ έχω πει ότι ευχαριστώ δεν λέω, το λέω εκ μέρους των συνελλήνων. Πραγματικά χρειαζόμαστε όλους τους Έλληνες ή τους Ελληνόψυχους ή την Ελληνική κουλτούρα που στηρίζουνε, έχουμε ανάγκη παιδιά, είμαστε σε έναν μεγάλο πόλεμο, δεν θέλω τίποτα παραπάνω από αυτά που θέλουν όλοι. Πραγματικά χρειαζόμαστε όλους τους Ελληνόψυχους και όλους αυτούς που νιώθουν αυτή την πατρίδα σπίτι τους. Γιατί μάθαμε τελικά ότι είχαμε σπίτι δικό μας, δεν μας ένοιαζε για του γείτονα αλλά χάσαμε την Ελλάδα και τώρα κινδυνεύει και το σπίτι μας. Άρα το σπίτι μας είναι η Ελλάδα, εδώ είναι το σπίτι μας.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες! ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.jpg

mnemosyne.jpgΣυνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στο Κανάλι Ένα του Πειραιά 90,4 FM στην εκπομπή λόγος και αντίλογος με τον Τάκη Μαυρέα και τον Νίκο Παρασκευά. 23 φεβρουαριου 2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Αλεξάνδρα Τσίκου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & VIDEO: Αδριανός Μπεζούγλωφ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

http://alfeiospotamos.gr/?p=11381
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters