Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ετσι φέρθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος στις γυναίκες του Δαρείου – Η γενναιοδωρία και η ευφυΐα του στρατηλάτη

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήρθε αντιμέτωπος το 333π.Χ. με τον Δαρείο Γ’ Κοδομανό, τον Βασιλιά των Περσών με σκοπό να καταλάβει τη στενή διάβαση που οδηγούσε από τη Κιλικία στη Συρία. Σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές το στράτευμα του Αλέξανδρου αποτελούταν από 30.000 στρατιώτες και του Δαρείου από 150.000 ή 100.000 Πέρσες και Έλληνες μισθοφόρους.

Ο Μεγάλος Βασιλιάς, όπως αποκαλούσαν τον Δαρείο, τράπηκε σε φυγή και ο Αλέξανδρος ξεκίνησε να τον καταδιώκει. Ο Δαρείος είχε προβάδισμα 800 μέτρα, αλλά ο Αλέξανδρος συνέχισε να το κυνηγά έως ότου έπεσε σκοτάδι. Σε πείσμα όλων αυτών δεν έφτασε στο στρατόπεδο με άδεια χέρια.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ: ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΟΦΟΙ;; Στο έργο «Σύντοµη ιστορία της Ελληνικής Γλώσσης» του διάσηµου γλωσσολόγου Α. Meillet, υποστηρίζεται µε σθένος η ανωτερότητα της Ελληνικής έναντι των άλλων γλωσσών.

Στο έργο «Σύντοµη ιστορία της Ελληνικής Γλώσσης» του διάσηµου γλωσσολόγου Α. Meillet, υποστηρίζεται µε σθένος η ανωτερότητα της Ελληνικής έναντι των άλλων γλωσσών.

            Ο σπουδαίος Γάλλος συγγραφέας Ζακ Λακαρριέρ είχε δηλώσει:
«Στην Ελληνική υπάρχει ένας ίλιγγος λέξεων, διότι µόνο αυτή εξερεύνησε, κατέγραψε και ανέλυσε τις ενδότατες διαδικασίες της οµιλίας και της γλώσσης, όσο καµία άλλη γλώσσα.»

«Διαπολιτισμικός» έρωτας Μιράντα & Σαλέχ - Το Ισλάμ Ελλεεινίδες δεν έχει περάσει ποτέ του περίοδο Διαφωτισμού.

Προπαγάνδα: «Διαπολιτισμικός» έρωτας Μιράντα&Σαλέχ

Η πολιτική προπαγάνδα στα καλύτερα της, μέσα από τις σαπουνόπερες και τις τηλεοπτικές σειρές , όπως τις «οικογενειακές ιστορίες». 

Στο επεισόδιο «διαπολιτισμικός έρωτας» που προβλήθηκε 09/03/2018 οι πρωταγωνιστές είναι η Ελλεεινίδα Μιράντα η οποία ερωτεύεται τον Αιγύπτιο

Αυτή είναι η Ελληνίδα που τοποθετήθηκε νέα επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας

Αυτή είναι η Ελληνίδα που τοποθετήθηκε νέα επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας 

690_7a7abf67-d8c9-4707-b4c9-0948c1b0bb36
Η Πηνελόπη Κουγιανού- Γκόλντμπεργκ είναι η νέα επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Ελληνίδα οικονομολόγος, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963, με πλούσια ακαδημαϊκή προϋπηρεσία, ερευνητικό έργο και πολλές διακρίσεις, αναλαμβάνει το ρόλο αυτό σε μία περίοδο πολλαπλών προκλήσεων για την παγκόσμια οικονομία....

Οι Γερμανοί αποκαλύπτουν: «Οι Rothschilds στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα». ΒΙΝΤΕΟ. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σημαντικό ρόλο στην οικονομική πολιτική της Ελλάδας παίζει η επενδυτική τράπεζα Rothschild!  Αυτό αποκαλύπτει η κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine. «Όταν δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον ο σοσιαλισμός, τότε καλούνται να αναλάβουν οι τραπεζικοί επενδυτές.Η αριστερή, λαϊκίστικη ελληνική κυβέρνηση...

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

«Πάψετε το χερουβικό κι ας χαμηλώσουν τα άγια, παπάδες πάρτε τα γιερά και σεις κεριά σβηστήτε, γιατί είναι θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει».
Η συμβολή του ορθοδόξου κλήρου στην πτώση της Κωνσταντινούπολης υπήρξε καθοριστική και οφείλουμε να του την αναγνωρίσουμε. Το γεγονός επιτεύχθει με συντονισμό 4 παραγόντων:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters