Τρίτη 1 Μαΐου 2018

«Διαπολιτισμικός» έρωτας Μιράντα & Σαλέχ - Το Ισλάμ Ελλεεινίδες δεν έχει περάσει ποτέ του περίοδο Διαφωτισμού.

Προπαγάνδα: «Διαπολιτισμικός» έρωτας Μιράντα&Σαλέχ

Η πολιτική προπαγάνδα στα καλύτερα της, μέσα από τις σαπουνόπερες και τις τηλεοπτικές σειρές , όπως τις «οικογενειακές ιστορίες». 

Στο επεισόδιο «διαπολιτισμικός έρωτας» που προβλήθηκε 09/03/2018 οι πρωταγωνιστές είναι η Ελλεεινίδα Μιράντα η οποία ερωτεύεται τον Αιγύπτιο
Σάλεχ που φέρνει ψάρια στην ταβέρνα του πατέρα της και για την ομορφιά του η Μιράντα διαλύει τη σχέση της με τον Έλληνα Στέφανο, συνεργάτη της ταβέρνας.

Ο Σάλεχ όμορφος λαθρέποικος ο οποίος είναι ευγενικός και εργατικός και πιο πολιτισμένος από τον πατέρα και τον πρώην της Ελλεεινίδας. Αψεγάδιαστος ο Αιγύπτιος! Πάντα ο Έλληνας εμφανίζεται ως ο κακός της υπόθεσης και μάλιστα όπως θα δείτε και διεφθαρμένος που διαβάλλει τον πάντα καλό αλλοδαπό Σαλέχ με σκοπό να τον απομακρύνει από την Μιράντα.

Ο δε Σαλέχ έχει σχεδόν όλο το πακέτο, είναι εμφανίσιμος και διέπεται από τιμή, ακεραιότητα, αποφασιστικότητα, εργατικότητα, εντιμότητα, αλλά είναι φτωχό το παλικάρι. 

Το σενάριο θυμίζει την σειρά «η αγάπη ήρθε από μακρυά» με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σόμερ που υποδυόταν τον φτωχό και τίμιο Αλβανό. 

Εκείνη η σειρά εξυπηρετούσε την «πολυπολιτισμικότητα» με το κύμα Αλβανών και λαθρεποίκων του πρώην ανατολικού μπλοκ. 

Ή τη σειρά «μην μου λες αντίο» όπου ένας Τούρκος της Κομοτηνής ερωτεύτηκε μια φοιτήτρια. Σήμερα που η Ελλάδα κατακλύζεται από στίφη μουσουλμάνων λαθρεποίκων από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή μας βομβαρδίζουν με σάπιες σειρές για να περάσουν τον πολυφυλετισμό και τις επιμειξίες. 

Υπόψιν πάντα ο έντιμος και αψεγάδιαστος αλλοδαπός είναι άντρας! 

Ο Σαλέχ στο επεισόδιο δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι στο χαρακτήρα και στην εμφάνιση ενώ η οικογένεια του ταβερνιάρη και η κοινωνία εμφανίζονται ως άδικοι ανάλγητοι και «ρατσιστές».


Προτρέπουν τις Ελληνίδες να βλέπουν με καλό μάτι τους λαθρομετανάστες και να ζευγαρώνουν μαζί τους παρ`όλο το έντονο δημογραφικό πρόβλημα που έχουμε και τις πολιτικές αντικατάστασης πληθυσμού (φεύγουν οι άξιοι νέοι στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας και μένουν εδώ οι λαθρέποικοι του Τόσκα και της Τασίας). 

Μετά θα επιχειρήσουν οι γυναίκες κάτι ανάλογο και στην πραγματική ζωή και θα τις βρούμε σφαγμένες σε κάποιο χαντάκι ή εξαφανισμένες .

Η πραγματική πολυπολιτισμικότητα είναι αυτή που εμφανίζουν τα αστυνομικά δελτία . Ληστείες, βιασμούς ,παραοικονομία και έγκλημα. 

Όλοι αυτοί οι μουσαφίρηδες έχουν συγκεκριμένες αντιλήψεις για τις γυναίκες όντες αυτοί μουσουλμάνοι. Είναι φαλλοκράτες και το Ισλάμ είναι πατριαρχικό .

Πόσα δημοσιεύματα ακούμε με Ευρωπαίες να τα έχουν φτιάξει με Ιρακινούς, Αφγανούς,Αλγεριανούς κτλ και να τις σπάνε στο ξύλο και όταν τολμήσουν να χωρίσουν τις βρίσκουν μακελεμένες .

Το Ισλάμ Ελλεεινίδες δεν έχει περάσει ποτέ του περίοδο Διαφωτισμού. 

Το βίντεο το πήραμε από δω: https://www.youtube.com/watch?v=DVfcF... Μπείτε και διαβάστε τα σχόλια των Ελλεεινίδων και ξεράστε .

Τους πλασάρουν την πολυπολιτισμικότητα και την αποδέχονται αγόγγυστα.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ





http://eleftheriskepsii.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters