Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

30/10/2897* Ωρα:19.00 ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕ/ΧΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

END.jpg
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Δημόκριτος στις 19:00 οι Ενεργοί Πολίτες Ξάνθης ενημερώνουν τους συμπολίτες τους για την δυνατότητα αποπληρωμής του Ελληνικού χρέους.
Στην συνάντηση θα αναλυθούν όλες οι προτάσεις χρηματοδότησης που κατατέθηκαν στην Ελληνική κυβέρνηση από τον κο Αρτέμη Σώρρα και την EI-END και θα εξηγηθεί επίσης ο τρόπος ανάπτυξης των Δήμων για την ευημερία των πολιτών,δια μέσω των αναπτυξιακών έργων που επιθυμεί να υλοποιήσει ο επενδυτής κος Αρτέμης Σώρρας σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο καθώς και όπου υπάρχει Ελληνισμός.....Παράλληλα θα αποφασιστούν και θα διοργανωθούν οι αντίστοιχες δράσεις για την ενημέρωση των υπολοίπων πολιτών..
Η είσοδος είναι ελεύθερη...σε όλους τους ενεργούς πολίτες και όσους θέλουν να γίνουν....
Η συμμετοχή και η γνώση είναι το κλειδί για να αλλάξουμε την Ελλάδα....

*Από 13/7/2897 ο Αλφειός χρησιμοποιεί ως χρονολογία την από Ανανέωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ίφιτο
Άλλωστε και οι Παλαιοί μας Πρόγονοι,μετά την Ανανέωση μετρούσαν..."από πρώτης Ολυμπιάδος"...εννοώντας βέβαια 
την υπό του Ιφίτου πρώτη!Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου... 
Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων,το πως δηλαδή,θα σταματήσουν οι Έλληνες τις 
εμφύλιες διαμάχες,το κατ' ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία,τιμώντας τον και ελπίζοντας στην 
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/30-10-2897-w-19-00-oi-energoi-polites-xanthhs-enhmerwnoyn-sto-xe.html

Πομάκοι οι απόγονοι των Ελλήνων «Αγριάνων»...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΜΑΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝ ... ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΟΜΜΑ ....

Πομάκοι,οι απόγονοι των Ελλήνων "Αγριάνων"


Πομάκοι με ελληνική σημαία το 1878

Οι Πομάκοι, μουσουλμάνοι Έλληνες της Θράκης,δείχνουν ότι Έλληνας δεν καθορίζεται μόνο από τη θρησκεία αλλά και από την ψυχή και την ιστορία.

Η περίπτωσή τους έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την δασκάλα, Χαρά Νικοπούλου, η οποία αγωνίστηκε στη Θράκη, με κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας, για να διδάξει σ' αυτά τα παιδιά την ελληνική παιδεία και γλώσσα καθώς και να αποτρέψει το τουρκικό προξενείο από το να τους εκτουρκίσει. Το αποτέλεσμα ήταν μετατεθεί από το Μεγάλο Δέρειο, κατόπιν εντολής του υπουργείου Παιδείας.

Στη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου πομάκοι μαθητές παρέλασαν φωνάζοντας περήφανοι «Ελλάς» (βίντεο) σε μία περιοχή που το ελληνικό κράτος χάριν της υποτακτικότητας της Αθήνας στα συμφέροντα της Άγκυρας έχει παρατήσει, αφήνοντάς τους έρμαιο στα χέρια της τρομοκρατίας του προξενείου.Άξιο αναφοράς είναι ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή οι συντελεστές της παρέλασης φοβόντουσαν τις αντιδράσεις των «συνεργατών» του προξενείου.

Οι Πομάκοι είναι κατά την πλειοψηφία υψηλοί, ξανθοί, γαλανομάτηδες, δολιχοκέφαλοι, φιλοπρόοδοι και κατοικούν στα ορεινά της Θράκης όντας απόγονοι των Αγριάνων. Σήμερα μιλούν το πομακικό γλωσσικό ιδίωμα. Ο Στράβων στα «Γεωγραφικά» του, γράφει ότι οι Αγριάνες ήταν Ελληνοθρακικό φύλο που κατοικούσε στο Νοτιοδυτικό μέρος της Ροδόπης δηλαδή στο Βόρειο τμήμα του νομού Ξάνθης, ονομαστοί για την τόλμη τους και τις πολεμικές τους αρετές.

Την μαχητικότητα των Αγριάνων θαύμασε ο Μέγας Αλέξανδρος και τους είχε στο πλευρό του στις πιο δύσκολες μάχες, όπως στον ποταμό Εριγώνα κα το Γρανικό: «Ο Αλεξανδρος επήγεν με τους τε Αγριάνας και τους τοξότας ...» (Αρριανός, ΑV 17).

Ο Μακεδόνας στρατηλάτης αναγνωρίζοντας τη μαχητικότητα, την εργατικότητα και την αφοσίωση των Αγριάνων, τους εμπιστευόταν απόλυτα και τους τοποθέτησε ως μαχητές στο ιππικό του, γιατί είχαν μεγάλη εξοικείωση και εμπειρία με τα άλογα, όπως υποστηρίζει και ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Σταύρος Θεοφανίδης. Η ονομασία «ιππομάχοι» λόγω της αίγλης και της δόξας της αρχίζει να επικρατεί και το «Αγριάνες» ταυτίζεται με το «Ιππομάχοι», από την οποία λέξη προήλθε το «Πομάκος».

Τους Πομάκους, τους απογόνους των αρχαίων Αγριάνων που εξισλαμίστηκαν πλήρως στα τέλη του 18ου αιώνα και ενώ ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι, το ελλαδικό κράτος με την ατολμία του τους «σπρώχνει» στην αγκαλιά της Τουρκίας, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των μουσουλμάνων στα πλαίσια του «νεό-οθωμανικού δόγματος Νταβούτογλου». Οι Βούλγαροι, στηριζόμενοι στο γλωσσικό τους ιδίωμα, τους διεκδικούν σαν Βούλγαρους, ενώ οι Τούρκοι, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι είναι μουσουλμάνοι, τους θεωρούν Τούρκους. Η άποψη όμως ότι η λέξη «Πομάκοι» προέρχεται από το βουλγαρικό «πομαγκάμ», που σημαίνει «βοηθώ» λησμονεί ότι πρόδρομος της σλαβικής και βουλγαρικής λέξης ήταν η ομηρική-ελληνική λέξη «Ιππομάχος», που σημαίνει: «ο από ίππου μαχόμενος, ο οπλίτης ιππεύς» (Δημητράκος, «Εκσυγχρονισμένο Λεξικό», Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών).

Οι Πομάκοι αποτελούσαν και θα αποτελούν πάντα δελεαστική λεία για τον τουρκικό εθνικισμό. Το ελληνικό κράτος οφείλει να παρέμβει άμεσα, αφού οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται Έλληνες.

Χαρακτηριστική είναι παλαιότερη δήλωση του Πομάκου δημοσιογράφου, Σεμπαϊδίμ Καραχότζα: «Ο Σύλλογος των Πομάκων Ξάνθης ιδρύθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2007. Πρόκειται για ανθρώπους που θέλουν να διαφοροποιηθούν από την κατεστημένη εικόνα των Πομάκων που θεωρούνται Τούρκοι. Θέλουν απλώς να λέγονται Πομάκοι, γιατί αυτό είναι και να διακηρύσσουν την ελληνική τους συνείδηση. ( ...)Γενικότερα όμως δέχομαι απειλές, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι Πομάκοι που αγωνίζονται για την διάσωση της Πομακικής Γλώσσας και του Πομακικού Πολιτισμού, δηλώνοντας ανοιχτά Έλληνες».

ΠΥΓΜΗ.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/pomakoi-oi-apogonoi-twn-ellhnwn-agrianwn.html

«Κωδικός 34»

Γράφει η Θάλεια Χούντα - Στην Εγνατία Οδό μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης κινούνται αρκετά αυτοκίνητα, ιδίως τα  Σαββατοκύριακα. Τίποτα το παράδοξο, ώσπου να μπορέσεις να διακρίνεις τις πινακίδες κυκλοφορίας. Το μεγαλύτερο ποσοστό έχει εμπρός τον κωδικό «34» και είναι πινακίδες ξένου κράτους. Στα ξενοδοχεία, τις ταβέρνες, στα νυκτερινά μαγαζιά παντού οι ίδιες πινακίδες κυκλοφορίας. Εύλογο το να ρωτήσεις, τι συμβαίνει. Η απάντηση των κατοίκων απλή:

είναι Τούρκοι τουρίστες από την Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι ταξιδεύουν έως τις πόλεις μας της Θράκης, για διακοπές, αφού οι τιμές είναι πολύ πιο συμφέρουσες. Ο δε κωδικός «34» σηματοδοτεί την Κωνσταντινούπολη.
Αν συνδυάσουμε την οικονομική εξαθλίωση που μας έχουν επιβάλλει, με το άδειασμα από κατοίκους των παραμεθορίων χωριών μας, με το ότι η μόνη αστυνομική παρουσία έγκειται στο κλείσιμο της Εγνατίας Οδού με κάτι παλαιές σαμπρέλες, ώστε να περάσεις μέσω ενός χώρου σταθμεύσεως και με ένα φακό ... να υποστείς έλεγχο, για το αν μεταφέρεις λαθρομετανάστες και με την λειτουργία του προξενείου, είναι εύκολο να καταλάβουμε, ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει και όπως θέλει. Όλα φωτογραφίζονται, όλα βιντεοσκοπούνται και όλα πωλούνται ανεξέλεγκτα στον βωμό του χρήματος.
Η πολιτεία προφανώς πιστεύει και έχει ποντάρει στο φρόνημα των κατοίκων – πάντα υπάρχουν και οι Εφιάλτες - και ατάραχη συνεχίζει τον αθηναϊκό της ύπνο, σίγουρη για όλα. Το μόνο που απομένει, είναι να την ξυπνήσουμε μια και καλή!
dialogoi
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/10/34_29.html

Μέσα από το "σύννεφο" του ISON θα περάσει η Γη [Βίντεο]

Μέσα από το ένα σύννεφο σκόνης του κομήτη ISON πρόκειται να περάσει η Γη στις 12 Ιανουαρίου σύμφωνα με τους επιστήμονες της NASA.
Αυτό θα γίνει καθώς η σκόνη που θα αφήνει πίσω του ο κομήτης καθώς αυτός θα περνά από τον Ήλιο θα έρθει στη Γη εξαιτίας του ηλιακού ανέμου ο οποίος θα κατευθύνει προς το εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος.
Μάλιστα όπως αναφέρεται το μοναδικό αυτό φαινόμενο θα κρατήσει αρκετές ημέρες και ένα από τα παράπλευρα φαινόμενα ενδέχεται να είναι και σύννεφα με τη χροιά του μπλε χρώματος...



 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/10/mesa-apo-to-synnefo-tou-ison-tha-perasei-h-gh.html

Η Ρωσία έστειλε αιφνιδιαστικά στρατηγικά βομβαρδιστικά στη Ν. Αμερική - Βίντεο

i-rosia-esteile-bombardistika-sti-notio-ameriki
ΑΠΟΣΤΟΛΗ TU-160 BLACKJACK ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
H Ρωσία αναπτύσσει στρατηγικές δυνάμεις στο «μαλακό υπογάστριο» των ΗΠΑ με μια αιφνιδιαστική κίνηση την οποία το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν ανακοίνωσε παρά την τελευταία στιγμή.
Δύο ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 προσγειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Καράκας Simón Bolívar (επίσης γνωστό και ως Maiquetía) ύστερα από πτήση σχεδόν 13 ωρών
Τα δύο ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από την Ρωσία στις 28 Οκτωβρίου και αφού διένυσαν απόσταση σχεδόν 16.000 χλμ. προσγειώθηκαν τα ξημερώματα στο Καράκας.
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμύνης τα ρωσικά βομβαρδιστικάπέταξαν πάνω από τον ανατολικό Ειρηνικό Ωκεανό παράλληλα με τις νοτιοδυτικές ακτές της Βόρειας Αμερικής, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν ανατολικά, πάνω από την Καραϊβική για; να προσγειωθούν στη συνέχεια στο Simón Bolívar.
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως τα δύο Tu-160 συνοδεύονταν κατά τη διάρκεια της πτήσης από δύο επίσης στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 Bear τα οποία παρείχαν υπηρεσίες αναμετάδοσης επικοινωνιών στα δύο Tu-160 όταν αυτά πετούσαν πάνω από απομακρυσμένες περιοχές, όπως ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά.
"Όλες οι πτήσεις των αεροσκαφών της ρωσικής Αεροπορίας πραγματοποιούνται πάντα στο πλαίσιο της αυστηρής τήρησης των διεθνών κανόνων για τη χρήση του διεθνούς εναέριου χώρου", πρόσθεσε ο Ρώσος εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.
Την προηγούμενη φορά που ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά είχαν προσγειωθεί στη Βενεζουέλα ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2008 όταν πάλι 2 Tu-160 είχαν αναπτυχθεί για εκπαιδευτική αποστολή πετώντας τότε όμως πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό.
Τότε αμερικανικά μαχητικά είχαν αναγνωρίσει και συνοδεύσει τα ρωσικά βομβαρδιστικά, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία εάν το ίδιο συνέβη και τώρα.
Το αεροσκάφος είναι πρακτικά μη ανασχέσιμο, αφού εκτός των άλλων μεταφέρει και τόνους ηλεκτρονικών συστημάτων αντιμέτρων που έχουν την ικανότητα να το "σβήνουν" άπό τα ραντάρ, όπως συμβαίνει άλλωστε και με το "αδελφάκι" του το αμερικανικό Β-1Β.
Συν το γεγονός ότι θα προστατεύεται από το υπερμαχητικό Su-35 το οποίο θα μπορεί να καταρρίπτει οτιδήποτε δυτικό αεροσκάφος κυκλοφορεί στην περιοχή πριν καν αυτά το δουν στο ραντάρ, με το νέο βλήμα αέρος-αέρος ακτίνας δράσης 200 χλμ.
Σχεδιασμένο από το σχεδιαστικό γραφείο (ΟΚΒ) Τουπόλεφ, το Tu-160 Blackjack αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ρωσικά βομβαρδιστικά που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου και έχει μεγάλες ομοιότητες τόσο με τοαμερικανικό  Β-1Β όσο και με το γαλλοβρετανικό πολιτικό αεροσκάφος «Κονκόρντ».
Τώρα είναι σε  υπηρεσία στην 37η Στρατιά και πιο συγκεκριμένα στην 22η Αεροπορική Μεραρχία που έχει βάση την Αεροπορική Βάση (ΑΒ) Engels απ’όπου επιχειρεί το 121o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα των «λεικών κύκνων» όπως είναι το παρατσούκλι τους.
To Tu-160 έχει τετραμελές πλήρωμα το οποίο αποτελείται από τον κυβερνήτη, τον συγκυβερνήτη, τον αξιωματικό ναυτιλίας και τον αξιωματικό χείριστη οπλικών συστημάτων (ΧΟΣ) και διαθέτει δυο αποθήκες βομβών κάθε μια με μήκος 11,28 m και πλάτος 1,92 m. To κύριο χαρακτηριστικό του αεροσκάφους είναι οι πτέρυγες μεταβλητής γεωμετρίας, με τα σταθερά μέρη με πρώτη την κυρία δοκό (μήκος 12,4 m και πλάτος 2,1 m) και τα κινούμενα μέρη.
Ο κύριος οπλισμός του Blackjack φέρεται στο εσωτερικό της ατράκτου και αποτελείται από 12 πυρηνικά ή συμβατικά βλήματα Χ 55 ή Χ 55M/SM και μπορεί να μεταφέρει έξι βλήματα ανά δυο σε κυλινδρικούς εκτοξευτές MKU 65U.
Ο X-55SM μπορεί να φέρει πυρηνική κεφαλή των 200 ΚΤ.
Ο συμβατικός οπλισμός των Τu-160 είναι ο μικρής εμβέλειας πύραυλος Χ-15 με αδρανειακή καθοδήγηση.
Το βάρος του κατά την εκτόξευση φτάνει τα 1.100 kg και προσφέρεται σε δυο εκδόσεις των X-15S για προσβολή ναυτικών στόχων και των Χ-15Ρ με παθητική καθοδήγηση για προσβολή ραντάρ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΥΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ - ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ [ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ]



ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ 



ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ [ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ]
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ FED ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ
ΑΡΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Ο ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΡΙΟ@@@@@@ΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΖΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ [ ΜΕ ΑΛΛΑ ΡΟΠΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ]
ΤΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΑΚΟΥΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΡΑΧΜΗ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ?
ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Η ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 3 ΑΑΑ
ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ [ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΒΑΡΒΑΡΙΑ ]
ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ [ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ] ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ.
ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ [ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ] ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 000000 ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΚΗΣ 3ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ [ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕND ΑΤΟΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ] ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΕΡΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;
ΕΑΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ Η ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ.
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ
Ο,ΤΙ ΘΕΛΗΣΕΤΕ

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/1933.html

END ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΣΑ

END.jpg 
Γιάννης Καλογερόπουλος

ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 3 ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ , ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ;;;;;;;; ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ !!!! ..... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!

ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟΥΣ 302 !!! ΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!

http://www.scribd.com/doc/115278537/Mηνυτήρια-Αναφορα-Α-Σώρρα-29112
012-olixnos-blogspot-com 
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ : ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ .. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ .... ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ !!! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ !!! ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ !!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ 600δις ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ .......... ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΦΟΡΙΑΣ ΙΚΑ ΚΤΛ !!!! ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !!!! ΞΥΛΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ !!!

ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ !!!!

ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ !!!! ΤΟ ΛΕΩ Σ Ο Β Α Ρ Α !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ !!!

ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΜΑΖΕΨΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ !!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !!!!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΕ ΜΟΝΟ 3.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ .... Δ Η Μ Ο Υ Σ .. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ... ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ !!!! ΔΕΝ ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!
γι' αυτο 
ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ !!!!! ΕΧΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 28 --6 -- 13 ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ; ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ Δ Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Ο ... Δ Ε Δ Ο ΜΕ Ν Ο .. ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ !!!!! ... ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ !!!!

ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Α Θ Η Ν Α !!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΜΕΣΩΣ !!!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ

28/6/2013:Δικαστική απόφαση σταθμός-Αρτέμης Σώρρας."ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;"
EXOYN ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ε Δ Ω στην Α Θ Η Ν Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ : 
1] Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ! αρα Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ...... 2 ΤΡΙΣ 875 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ... 2.875ΤΡΙΣ.... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ !!! 

2 ] ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ... ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!! ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!! 

3 ] ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!!! .... ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ;;;;; ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 302 ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 29--9--12 ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!
 
Άραγε...γιατί;;;...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την πένα!Θα χρειαστώ μόνο υπογραφές!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png


Τι άλλο να πάθεις;Το πολύ πολύ να χάσεις την πείνα που περνάς!Με μια υπογραφή...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/blog-post_28.html?spref=bl

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ

Dionysios Giannoutsos 29 Οκτωβρίου 1:35 π.μ.
Dionysios Giannoutsos 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΡΑΠΕΔΟ-ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ;;; ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ;;; ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ;;;
ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕΣ ΡΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ / ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ / ΑΦΜ / FAX / e-MAIL / ΤΗΛΕΦΩΝΟ / ΜΑΜΑ / ΜΠΑΜΠΑ / ΣΥΖΥΓΟ / ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ – ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;;; ΤΙ ΕΔΙΝΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑαααααα ΠΟΥ;; ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;;;;
ΜΑΓΚΙΑ ΠΡΟΦΕΣΟΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ, ΧΡΩΣΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ – ΞΥΠΝΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ… Ο ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΚΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΕΡΕΥΕΙ…
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ, Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΙΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΩΣ;;; ΤΙ;;;; ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ / ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΠΛΗΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΗΚΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ (MANAGERS) ΤΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΞΗ (ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ) ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…
ΤΙ ΕΙΠΕΣ;;; ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΙ ΑΝ ΛΙΓΟ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΩΣ ΔΥΜΟΥΤΣΟΥΝΗ ΟΧΙΑ – ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΙΔΙΟΧΡΗΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ;;; ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΙΣΧΥΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ;;; ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ:
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Άρθρο 10
1.Καθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Κράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.
2.Μόνο μετά την κοινοποίηση της τελικής απόφασης της αρχής στην οποία απευθύνεται η αναφορά, και με την άδειά της, επιτρέπεται η δίωξη εκείνου που την υπέβαλε για παραβάσεις που τυχόν υπάρχουν σ' αυτή.
3.Η αρμόδια υπηρεσία ή αρχή υποχρεούται να απαντά στα αιτήματα για παροχή πληροφοριών και χορήγηση εγγράφων, ιδίως πιστοποιητικών, δικαιολογητικών και βεβαιώσεων μέσα σε ορισμένη προθεσμία, όχι μεγαλύτερη των 60 ημερών, όπως νόμος ορίζει. Σε περίπτωση παρόδου άπρακτης της προθεσμίας αυτής ή παράνομης άρνησης, πέραν των άλλων τυχόν κυρώσεων και έννομων συνεπειών, καταβάλλεται και ειδική χρηματική ικανοποίηση στον αιτούντα, όπως νόμος ορίζει.
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. Άρθρο 52
Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας, τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση. Νόμος ορίζει τις ποινικές κυρώσεις κατά των παραβατών της διάταξης αυτής.
ΚΟΠΑΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ (ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟ) ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ… ΕΚΕΙειειει ΔΟΥΛΟΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ – ΠΩΣ;;; ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ… Α ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;; ΤΗΝ ΔΙΨΑ;;; Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 150% ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΛΙΓΟΙ – ΚΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ –
ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ;;; ΞΕΧΑΣΕΣ;; ΨΩΜΙ ΠΕΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ – ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΑΓΕΣ!!!! ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΦΩΝΑΖΑ ΓΚΑΡΙΖΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ… ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΣ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…
ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI-END ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ;;; ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΠΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ…
ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ… ΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΕ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗ ΔΩΣΕΙ;;; ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ;; ΚΑΖΑΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ… ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ
ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΤΟ DNA ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ, ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΥ, ΨΑΞΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ – ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΣΥΝΕΝΩΣΟΥ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ (ΤΙΠΟΤΑ) ΤΑ ΠΟΙΟ ΛΙΓΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ – ΕΣΥ 37000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΝΩ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΑΑ» ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣ’ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΗΣ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ΕΛΛΗΝ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΙΡΟΥΝ
ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ «ΑΑΑ» (ΤΡΕΙΑ Ἁ’) ΠΟΙΟΣ;;;
ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΠΟΥΔΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΚΙ ΑΤΕΝΙΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ – ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΓΓΥΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ – ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ – ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΩ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ;;;; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ;;;; ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΝΟΥΝ
ΠΡΙΝ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥ: ΠΡΙΝ ΚΑΝ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2010 Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο Κος ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ei E.N.D. ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ 514 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ – ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ;; ΚΑΙ Σ’ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ;;;;
ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο Κος ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ei E.N.D. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2012 600 δις US$ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ EI E.N.D. ΠΛΕΟΝ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ 28-ΙΟΥΝ-2013 ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ 600 δις ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ - ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ – ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑ Ο Κος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο Κος ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ei E.N.D. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ (ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ (ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ) – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΛΠ – ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ – ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ Ο ΔΗΜΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
ΕΣΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΣΕΡΟ – ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;; ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΤΟΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ EI END ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ –ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ EI-END ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ
ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ EI-END ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ – ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΙ - ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ – ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ
ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ –
-ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΠΙΡ ΜΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΔΡΑΧΜΗ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ;; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΕΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ;;;
-ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠ’ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ – ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ - ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΗ CIA FBI ΕΘΝΙΚΕΣ Η ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ EI END Η ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ –
ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ – ΚΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ Ν’ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΑΚΟΥ ΚΟΒΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1933, ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΔΥΤΙΚΗ /ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ
ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;; Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ – ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΥΣΟ… ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ;; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ… ΚΙ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΣΑΝ… ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΘΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ;;;;
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ – ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΑΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ…
ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ – Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ – ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕ ΚΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και EI END Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2497.html

ΒIKY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ.

Στις πολλές συναντήσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα με τους Δήμους, μετά από πρωτοβουλία ενεργών πολιτών πρόσεξα ότι κάποιες φορές δε δίδεται η σωστή πληροφόρηση και προκαλείται μία μικρή σύγχυση επί του Θέματος.

Όποιοι πάνε για να συζητήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν κάποια πράγματα, χωρίς να χρειάζεται να μπουν σε τόσες λεπτομέρειες αλλά γνωρίζοντας καλά το θέμα δεν γίνονται λάθη που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά. Μαθαίνοντας τις σωστές πληροφορίες μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να απομονώνετε τους κακοθελητές και προβληματικούς και να βγαίνει το θεμιτό αποτέλεσμα.

• Ποια είναι η διαδικασία υλοποίησης για να είναι νόμιμο κάθε στάδιο;
• Ποια είναι τα έγγραφα και πως δίδονται αυτά;
• Ποια είναι τα στάδια και τα κρίσιμα σημεία καμπής στην όλη διαδικασία;
• Ποια θα είναι η απόφαση που πρέπει να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο για να είναι εντός των ορίων του νόμου και να μην μπορεί να προσβληθεί από κανένα, είτε από αμέλεια, είτε από κακόβουλη ενέργεια, είτε από διοικητικές/ νομοθετικές αλλαγές κτλ;
• Ποια θα είναι η πληρεξουσιότητα που δίδεται από το Δήμαρχο προς τον κο Σώρρα για την Δόμηση Χρηματοδότησης και την υλοποίηση έργων στο Δήμο, Υποχρεώσεις των μελών, Όροι και Περιορισμοί κτλ για να είναι η όλη διαδικασία καθ’ όλα νόμιμη και σε ισχύ;
• Πώς γίνεται και δεν μεταφέρεται οιονδήποτε βάρος προς το Δήμο/ Δημόσιο είτε για την Εγκατάσταση/ Κατασκευή, Λειτουργία και Συντήρηση για το διάστημα που βρίσκεται υπό την διαχείριση του κου Σώρα και του οργανισμού EI-END;
• Πως μπορούν να απομονωθούν και να αποφευχθούν όποια ΑΜΕΣΑ αλλά και ΕΜΜΕΣΑ βάρη κάθε μορφής;
• Ποια είναι τα οφέλη προς το Δήμο;
• Ποιος είναι υπεύθυνος στο να αποπληρώσει το αρχικό κεφάλαιο της επένδυσης
• Ποια είναι τα οφέλη προς τους Δημότες;
• Πως μεταφέρεται τα έργα ως Δωρεά στο Δήμο/ Δημόσιο ;
• Ποια είναι τα ρίσκα του ΔΣ και του Δημάρχου εάν προχωρήσουν με την πρόταση;
• Τι είναι οι ενότητες των έργων που έχουν υπολογιστεί;
• Πως θα υλοποιηθούν;
• Ποιοι θα υλοποιήσουν τα έργα;
• Ποιοι θα έχουν δικαιώματα χρήσεις των έργων και πως γίνεται αυτό;
• Πως θα διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία όταν μεταφερθεί το έργο, ελεύθερο βαρών και με πλήρη κυριότητα και κατοχή στο Δήμο/ Δημόσιο;

Για να μπορέσετε να έχετε σωστές πληροφορίες και να μην λέγονται λάθος πράγματα, θα εισηγούμουν να συντονιστείτε μεταξύ σας σε ένα κοινό χώρο και να με καλέσετε να σας εξηγήσω. Έτσι μπορείτε να ενημερωθείτε σωστά, να λύσετε όποιες απορίες σας και να μπορέσετε με άνεση να πείτε τα σωστά χωρίς να κοπιάζετε.

Εάν δεν βρίσκεστε στην Αθήνα, μπορείτε να μαζευτείτε σε ομάδες σε σπίτια και μέσω SKYPE να συνδεθούμε και να κάνουμε το ίδιο.

Για ευκολία, μπορείτε να οργανωθείτε για τις ώρες και ημερομηνίες, δια μέσου της Βίκυς Σώζου ή της Αναστασίας Σώζου ή και απ’ ευθείας μαζί μου.

Επίσης, θα παρακαλούσα, όποιοι προχωρούν και είναι στη φάση του να παραδώσουν τα έγγραφα, θα πρέπει να ρωτάνε τι ακριβώς θα παραδώσουν γιατί υπάρχουν κατά καιρούς αλλαγές και πρέπει να δίνονται τα σωστά.

Ευχαριστώ

Βίκυ Χαραλάμπους
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/iky.html

Δείτε το βίντεο για το «ΟΧΙ» που σαρώνει στο Διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο για το «ΟΧΙ» που σαρώνει στο Διαδίκτυο
Ένα απίστευτο βίντεο δημιούργησαν στην Αμερική οι Έλληνες ομογενείς που έχουν δημιουργήσει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό εν ονόματι OXI DAY FOUNDATION.


Το βίντεο είναι γυρισμένο στα Αγγλικά έχει σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει όλον τον κόσμο, Έλληνες και μη που δεν μιλούν ελληνικά, για την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που γιορτάζουμε σήμερα.

Η οργάνωση όπως οι ίδιοι αναφέρουν είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση των Αμερικανών διαμορφωτών πολιτικής αλλά και του κοινού για τον κομβικό ρόλο που έπαιξε η Ελλάδα στην έκβαση του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου αλλά παράλληλα και την ανάδειξη σύγχρονων ηρώων που παρουσιάζουν το ίδιο θάρρος με τους τότε Έλληνες και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την διαφύλαξη και προώθηση της δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο.





Πηγη
 
http://www.hellas-now.com/2013/10/blog-post_9155.html

23 Έλληνες Πρεσβευτές: Έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό για τα Εθνικά Θέματα



Με την επωνυμία «Διπλωματικός κύκλος» μια ομάδα πρώην πρεσβευτών, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν υπηρετήσει σε καίρια πόστα στο εξωτερικό, παρέδωσαν στον πρωθυπουργό επιστολή, στη οποία αναφέρονται σε όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής προειδοποιώντας ότι η οικονομική κρίση δεν θα πρέπει να θέσει σε δεύτερη μοίρα τα εθνικά μας θέματα.
Είναι η δεύτερη φορά που ο «Διπλωματικός κύκλος» στέλνει επιστολή στον πρωθυπουργό, η πρώτη φορά ήταν το 2011, όταν έστειλαν στον Γιώργο Παπανδρέου, από τον οποίο δεν έλαβαν ποτέ απάντηση.
Την επιστολή υπογράφουν μεταξύ άλλων οι Ιωάννης Κοραντής, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Τουρκία και πρώην Διοικητής της ΕΥΠ, ο Κωνσταντίνος Πολίτης, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία, Λ. Καραγιάννης πρώην πρέσβης της Ελλάδας στο Βελιγράδι αλλά και ο Ε. Μεγαλοκονόμος, πρώην αναπλ. Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΞ.
Σκοπός της επιστολής, όπως λένε οι πρεσβευτές, είναι «να υπενθυμίσουν κάποια πράγματα που κατά καιρούς ξεχνιούνται» ότι θέλουν μόνο να βοηθήσουν χωρίς να τρέφουν προσδοκίες ότι θα λάβουν απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου.
Τι λένε στην επιστολή τους;
Ελληνοτουρκικές σχέσεις
Εκφράζουν την ανησυχία τους, ότι διευρύνονται οι επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας και κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στη Θράκη και στη δράση του Γενικού προξενείου Κομοτηνής. Ζητάνε ακόμη η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην ανακήρυξη της ΑΟΖ.
Σκοπιανό
Εκτιμούν ότι τυχόν αποδοχή της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων, θα αυξήσει την επιθετικότητα και τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών και προτείνουν ότι τυχόν συναίνεση θα πρέπει να δοθεί υπό την προϋπόθεση ότι θα ρυθμίζονται θέματα ταυτότητας, γλώσσας και εθνότητας. Καταλήγουν δε ότι πρέπει να υπάρξει δημοψήφισμα στην όποια συμφωνία.
Ελληνοαλβανικές σχέσεις
Η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει πιο προσεκτική σε ότι αφορά στην προοπτική της Αλβανίας να γίνει μέλος της Ε.Ε. και κατακρίνουν σφόδρα τόσο την τακτική του πρώην πρωθυπουργού Σ. Μπερίσα, όσο και του νυν Ε. Ράμα.
Κυπριακό
Γράφουν ότι οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται με το πιστόλι του Αττίλα στον κρόταφο των Ελληνοκυπρίων και ότι επί της ουσίας η Κύπρος έχει να επιλέξει μεταξύ τριών απαράδεκτων επιλογών διχοτόμησης:
α. Παραλλαγή σχεδίου Ανάν
β. Παγίωση των υφιστάμενων συνθηκών
γ. Διεθνής αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Ελπίζουμε η επιστολή αυτή να μην παραπέσει ξεχασμένη μέσα σε κάποιο συρτάρι των προθαλάμων υπουργικων και προθυπουργικών γραφείων...

Τμήμα ειδήσεων DefenceNet

END Eνημέρωση σε τοπικό κανάλι Β. Ελλάδας


Συνέντευξη της δημοσιογράφου Κατερίνας Βασιλείου στην εκπομπή της "Libro d Oro",με τον πρόεδρο της E.N.D κύριο Λαμπράκη Εμμανουήλ και τον εκπρόσωπο τύπου του οργανισμού κύριο Βαλσαμάκη Αντώνιο.

Mέρος Α΄



http://olixnos.blogspot.gr/2013/10/end-e.html

Ποιους παρακολουθούσε η NSA στην Ελλάδα και με σύστημα ανίχνευσης φωνής

Πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι ο Ε.Σνόουντεν έχει δώσει στοιχεία στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ότι οι επικοινωνίες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ακόμα και σήμερα παρακολουθούνται.
'Αλλοι στόχοι των Αμερικανών πρακτόρων της NSA στην Αθήνα είναι οι τέσσερις αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ. ΓΕΝ, ΓΕΑ, ο αρχηγός και η λοιπή ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τρεις σύμβουλοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και δύο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας οι αρχηγοί ΟΛΩΝ των κομμμάτων, τουλάχιστον οκτώ κορυφαίοι επιχειρηματίες, δύο από τους οποίους ασχολούνται με κατασκευή αμυντικών προϊόντων, δεκάδες δικαστικοί που χειρίζονται ευαίσθητες υποθέσεις που ενδιαφέρουν τις ΗΠΑ, είτε στο πλαίσιο στρατιωτικής είτε οικονομικής κατασκοπείας, πολλοί δημοσιογράφοι, ακόλουθοι Άμυνας τουλάχιστον έξι ξένων πρεσβειών (ρωσικής, σερβικής, γερμανικής, γαλλικής, ουκρανικής, Κϋπρου) κλπ.
Στις παρακολουθήσεις κινητών και σταθερών για "ειδικούς στόχους" (π.χ. πρωθυπουργός...) υπάρχει ειδικό σύστημα που καταγράφει χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου χεριού, το οποίο είναι εφοδιασμένο και με ανιχνευτή φωνής.
Δηλαδή ανεξάρτητα από πιο τηλέφωνο μιλάει ο "στόχος" η συνομιλία του υποκλέπτεται, ακόμα και αν χρησιμοποιεί νούμερο το οποίο δεν είναι γνωστό εκ των προτέρων στους υποκλοπείς. Το νούμερο αποθηκεύεται και εν συνεχεία περνάει στα προς υποκλοπή, ανεξάρτητα αν ξαναχρησιμοποιείται ή όχι.
Φυσικά στα smart phones παρακολουθούσαν και τις συνoμιλίες ακόμα και όταν αυτά έδειχναν κλειστά.
Υπολογίζεται ότι κάθε μήνα υποκλέπτονταν περίπου 20 εκατομμύρια τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, αριθμός που μπορεί να μην είναι εντυπωσιακός σε σχέση με τα 60,5 εκατομμύρια που υπέκλεπτε η NSA στην Ισπανία, αλλά αναλογικά με τον πληθυσμό και τους στόχους είναι τεράστιο νούμερο.
Βέβαια, γεωστρατηγικά η Ελλάδα για τις ΗΠΑ έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από την Ισπανία...
Οι συνδαλέξεις καταγράφονται αυτοματα και αν συνεχεία αναλύονται αυτοματα με ειδικά προγράμματα που έχουν λέξεις ή φράσεις "κλειδιά" χωρίς να επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι. Μόνο στην τελική φάση οι προεπιλεγμένες συνομιλίες αναλύονται από το ανθρώπους, πάντα με την βοήθεια ειδικών προγραμμάτων.
Για τους "υψηλούς στόχους" (πρωθυπουργός, υπουργοί., Αρχηγοί Επιτελείων κλπ) ακολουθείται διαφορετική διαδικασία με την επέμβαση των αναλυτών σε πολύ πρώιμι στάδιο...
Το πιο εντυπωσιακό, όπως στοιχείο είναι ότι "κτυπούσαν ταυτοχρόνως" χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γνωρίζοντας τα πάντας για τους χρήστες-στόχους!
Εκεί, αναφέρουν οι ίδιες πηγές τα "λαυράκια" ήταν πολύ μεγαλύτερα, καθώς πέρα από τα mail κλπ γνωρίζουν ακριβώς και ποιους ιστότοπους επισκέπτονται οι χρήστες και έφτιαχαν το προφίλ τους και τις συνήθειές τους...
Ο εξοπλισμός της NSA τοποθετείται στους υψηλότερους ορόφους ή και στην ταράτσα των πρεσβειών και καλύπτεται με πάνελ ή κατασκευές για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Στο ίδιο έγγραφο, τονίζεται πως οι εν λόγω πράκτορες εργάζονται κάτω από άκρα μυστικότητα και σε καθεστώς διπλωματικής ασυλίας σε δωμάτια πρεσβειών με ειδική θωράκιση, αναφέρει το Spiegel.
Μια τέτοια κατασκευή από λευκά δομικά υλικά διακρίνεται και στην οροφή της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στο παλαιό κτίριο προς την πλευρά της οδού Πέτρου Κόκκαλη που καταλήγει στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Τέτοιες μονάδες παρακολούθησης υπάρχουν μόνο στην Αθήνα, τη Μόσχα και τη Βιέννη, όσον αφορά την Ευρώπη.
Αναλογικά με τον πληθυσμό και τον αριθμό των στόχων, είναι το μεγαλύτερο κέντρο παρακολουθήσεων των ΗΠΑ στον κόσμο!
Το έγγραφο περιλαμβάνεται στα στοιχεία που διέρρευσαν από τον πρώην συνεργάτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Έντουαρντ Σνόουντεν.
Σύμφωνα με το Spiegel, οι ειδικές μονάδες συλλογής πληροφοριών ονομάζονται Special Collection Service υπάρχουν σε 80 χώρες, οι 19 εκ των οποίων στην Ευρώπη, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, η οποία όμως κατέχει ξεχωριστή θέση στο δίκτυο παρακολουθήσεων.
Πάντως δεν έχει σταματήσει η έρευνα στην ελληνική δικαιοσύνη για τις υποκλοπές τηλεφώνων του 2004-2007 (μέχρι τότε υπάρχουν στοιχεία για την ίδια υπόθεση, οι υπόκλοπές συνεχίζονται μέχρι τώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές), μέχρι την κατάλυση της έννομης τάξης τον Δεκέμβριο του 2008 και την οργάνωση απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, υποθέσεις οι οποίες πλέον αποτελούν μια ενιαία προς διερεύνηση ποινική υπόθεση.
Οι δικογραφίες των τηλεφωνικών υποκλοπών (υπόθεση Vodafone-ποινική δίωξη 2010) και της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή (το 2008 με αναφορά από την ΕΥΠ το 2009), έχουν συνενωθεί και πλέον λαμβάνουν νέα ώθηση μετά τις αποκαλύψεις Σνόουντεν που δημοσιοποίησε το γερμανικό Der Spiegel ότι η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο κέντρο παρακολουθήσεων στον κόσμο!
Κάτι που είναι ελάχιστα γνωστό είναι ότι εκείνες οι τηλεφωνικές υποκλοπές της Vodafone που αποκαλύφθηκαν το 2006 συνεχίστηκαν έως το 2007.

Ήδη οι δικαστικοί (εισαγγελέας Ν.Ορνεράκης) που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν καταλήξει οτι αποδεδειγμένα έδρευαν στην αμερικανινή πρεσβεία οι υποκλοπείς του 2003-2008 μέχρι τη απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή τον χειμώνα του 2008, ενώ η υπόθεση συνδέεται άμεσα με τα τραγικά γεγονότα στα "Δεκεμβριανά" της ίδιας χρονιάς.

Πρακτικά είναι "συγκοινωνούντα δοχεία"!
Τμήμα ειδήσεν defencenet.gr
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/10/nsa.html

Το μεγαλύτερο κέντρο υποκλοπών των ΗΠΑ στο κόσμο βρίσκεται στην ... Αθήνα!

Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα υποκλοπών και παρακολούθησης επικοινωνιών των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ήταν και η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, σύμφωνα με έγγραφο της αμερικανικής υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Το έγγραφο επιβεβαιώνει  τον ρόλο που έπαιξε η πρεσβεία στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις της κυβέρνησης Καραμανλή μέχρι και το ... 2009! Χωρίς να σταματήσει μετά το ... θεάρεστο έργο τους.
Στην Αθήνα δεν υπάρχει μόνο μονάδα καταγραφής, αλλά και εξοπλισμός που λειτουργεί εξ αποστάσεως χωρίς να απαιτείται η παρουσία προσωπικού και παρακολουθούνται αυτόματα όλα τα τηλέφωνα πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών κλπ.
Ο εξοπλισμός τοποθετείται στους υψηλότερους ορόφους ή και στην ταράτσα των πρεσβειών και καλύπτεται με πάνελ ή κατασκευές για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Στο ίδιο έγγραφο, τονίζεται πως οι εν λόγω πράκτορες εργάζονται κάτω από άκρα μυστικότητα και σε καθεστώς διπλωματικής ασυλίας σε δωμάτια πρεσβειών με ειδική θωράκιση, αναφέρει το Spiegel.
Μια τέτοια κατασκευή από λευκά δομικά υλικά διακρίνεται και στην οροφή της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στο παλαιό κτίριο προς την πλευρά της οδού Πέτρου Κόκκαλη που καταλήγει στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Τέτοιες μονάδες παρακολούθησης υπάρχουν μόνο στην Αθήνα, τη Μόσχα και τη Βιέννη, όσον αφορά την Ευρώπη.
Αναλογικά με τον πληθυσμό και τον αριθμό των στόχων, είναι το μεγαλύτερο κέντρο παρακολουθήσεων των ΗΠΑ στον κόσμο!
Το έγγραφο περιλαμβάνεται στα στοιχεία που διέρρευσαν από τον πρώην συνεργάτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Έντουαρντ Σνόουντεν.
Σύμφωνα με το Spiegel, οι ειδικές μονάδες συλλογής πληροφοριών ονομάζονται Special Collection Service υπάρχουν σε 80 χώρες, οι 19 εκ των οποίων στην Ευρώπη, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, η οποία όμως κατέχει ξεχωριστή θέση στο δίκτυο παρακολουθήσεων.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2403.html

END ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΣΑ

ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 3 ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ , ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ;;;;;;;; ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ !!!! ..... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!

ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟΥΣ 302 !!! ΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!

http://www.scribd.com/doc/115278537/Mηνυτήρια-Αναφορα-Α-Σώρρα-29112012-olixnos-blogspot-com 

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ : ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ .. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ .... ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ !!! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ !!! ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ !!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ 600δις ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ .......... ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΦΟΡΙΑΣ ΙΚΑ ΚΤΛ !!!! ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !!!! ΞΥΛΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ !!!

ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ !!!!

ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ !!!! ΤΟ ΛΕΩ Σ Ο Β Α Ρ Α !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ !!!

ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΜΑΖΕΨΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ !!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !!!!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΕ ΜΟΝΟ 3.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ .... Δ Η Μ Ο Υ Σ .. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ... ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ !!!! ΔΕΝ ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!
γι' αυτο 
ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ !!!!! ΕΧΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 28 --6 -- 13 ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ; ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ Δ Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Ο ... Δ Ε Δ Ο ΜΕ Ν Ο .. ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ !!!!! ... ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ !!!!

ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Α Θ Η Ν Α !!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΜΕΣΩΣ !!!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ

28/6/2013:Δικαστική απόφαση σταθμός-Αρτέμης Σώρρας."ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;"
EXOYN ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ε Δ Ω στην Α Θ Η Ν Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ : 
1] Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ! αρα Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ...... 2 ΤΡΙΣ 875 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ... 2.875ΤΡΙΣ.... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ !!! 

2 ] ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ... ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!! ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!! 

3 ] ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!!! .... ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ;;;;; ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 302 ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 29--9--12 ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!
1378169_591894240873227_1587232355_n.jpg



Άραγε...γιατί;;;...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την πένα!Θα χρειαστώ μόνο υπογραφές!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΑ...

1237636_1419022818317262_1701235243_n.jpg



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/mono-oi-polites-mporoyn-na-askhsoyn-pieseis-kai-nomikes-malista-.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters