Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Όταν δεν υπήρχε η Σελήνη… Υπήρχαν Οι προσΈλληνες ! ! !

γη

Ενδείξεις από αναφορές σε αρχαία ελληνικά κείμενα μας λένε ότι κάποτε η Σελήνη δεν υπήρχε στον ουρανό. Και μάλιστα για να δηλώσουν την πανάρχαια εποχή που ιδρύθηκε η Λυκόσουρα, στην ορεινή Αρκαδία της Ελλάδας, η πρώτη πόλη που είδε το φως του ήλιου στη Γη, λένε ότι «ιδρύθηκε τότε που δεν υπήρχε Σελήνη στον Ουρανό».

Γενικά τους αρχαίους Αρκάδες τους αποκαλούσαν «προσέληνους», επειδή υπήρξαν στην περιοχή αυτή πριν εμφανιστεί η Σελήνη στον ουρανό.


-«Προσέληνοι οι Αρκάδες και προσεληνίς το θηλυκόν», γράφει ο Στέφανος Βυζάντιος.

-«Αι νύμφαι της Αρκαδίας απεκαλούντο και αυτές προσελήνιδες», αναφέρει το λεξικό του Ησυχίου Αλεξανδρέως.

-«Προσέληνοι Ηρόδοτος τους Αρκάδας ούτω λέγει, τουτέστιν αρχαίους προ της σελήνης», γράφει το λεξικό του Σουίδα.

-Αργοναυτικά του Απολλώνιου του Ρόδιου: «Αρκάδες οι και πρόσθε σεληναίης υδέονται ζώειν, φηγόν έδοντες εν ούρεσιν…».

Ο Απολλώνιος αναφέρεται σε μία εποχή στην οποία «δεν υπήρχαν όλες οι ουράνιες τροχιές», πριν από τη γενιά του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, δηλαδή πριν τον κατακλυσμό. Τότε που δεν υπήρχε Σελήνη, οι μόνοι άνθρωποι που υπήρχαν ήταν οι Πελασγοί οι οποίοι ζούσαν στα βουνά της Αρκαδίας.

-Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδασκαν ότι υπήρξε εποχή όπου η Γη δεν είχε τη Σελήνη!

-Ευστάθιος, εκκλησιαστικός συγγραφέας και φιλόσοφος: «Δοκεί δε φασί, παλαιότατα έθνη Ελλήνων είναι τα Αρκαδικά, διό και προσέληνοι ελέγοντο οι Αρκάδες, όπερ, φασίν, Ίππυς ο Ρηγίνος πρώτον αυτούς εκάλεσε».

-Οβίδιος «… οι Αρκάδες κατείχαν τη χώρα τους πριν από τη γέννηση του Διός» και «το γένος τους είναι παλαιότερο από την Σελήνη».

-Ο Πλούταρχος που αφήνει υπόνοιες για πανάρχαια κατοίκηση της Σελήνης: «Διά τι τας εν τοις υποδήμασι σεληνίδας, οι διαφέρειν δοκούντες ευγένεια φορούσιν; πότερον, ως Κάστωρ φησί, σύμβολον έστι τούτο της λεγόμενης οικήσεως επί της σελήνης και ότι μετά την τελευτήν αύθις αι ψυχαί την σελήνην υπό πόδας έξουσιν, ή τοις παλαιοτάτοις τουθ’ υπήρχε, εξαίρετον, ούτοι δ’ήσαν Αρκάδες των απ’ Ευάνδρου Προσελήνων λεγομένων».

ΜΕΣΩ siriusanews
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ epistiton

http://www.diadrastika.com/2016/04/otan-den-ypirche-selini-ypirchan-prosellines.html

Συμφωνεί η ΝΑΣΑ με τον μύθο του Φαέθωντος!


Δείτε στην  φωτό στον κόκκινο κύκλο το αποτύπωμα της πρόσκρουσης του (Φαέθωντος) στην Κίνα!!! 

Αυτός ήταν η αιτία να μετακινηθεί ο πόλος της γης από το Θιβέτ και να επέλθει ο κατακλυσμός!!!! 

Μια άποψη μου γιατί πάγωσαν τα μαμούθ ξαφνικά ενώ έβοσκαν ήσυχα πριν από 40.000 χρόνια στην Σιβηρία : Πριν από 40.000 χρόνια η Σιβηρία είχε εύκρατο κλίμα!!!! Απόδειξη και ο χάρτης του Πίρι Ρέις που δείχνει με ακρίβεια και λεπτομέρειες τον βόρειο πόλο !!!! 

Έχουμε και ενα άλλον σοβαρό μάρτυρα τα παγωμένα μαμούθ της Σιβηρίας !!!! Είναι γνωστό ότι η Σιβηρία έχει πλήθος από παγωμένα (κατεψυγμένα) μαμούθ που ενώ έτρωγαν ήσυχα την τροφή τους ( γιατί βρέθηκαν χόρτα στο στόμα και στο στομάχι τους) ξαφνικά σκεπάστηκαν με πάγο!!!! Έτσι έχουμε διατηρημένα μέχρι τώρα πλήθος από μαμούθ!!!! 

Θα προσπαθήσω να δώσω μια εξήγηση βασιζόμενος πάντα στην Ελληνική μυθολογία !!!! 

Ανάμεσα στον Άρη και στον Πλανήτη Δια υπήρχε ένας πλανήτης!!!! 
Το λένε οι αστροφυσικοί. 

Ο πλανήτης αυτός για άγνωστη αιτία άλλαξε τροχιά έτσι που θα κατέστρεφε το πλανητικό μας σύστημα!!!! 


Αυτός ο πλανήτης λέω γω και κάποιοι άλλοι ότι ήταν ο Φαέθων της μυθολογίας μας!!!! 

Ο Φαέθων οδήγησε το άρμα του ήλιου καταστρέφοντας τα πάντα γύρω του!!!! 

Ο Δίας αναγκάστηκε να επέμβει και τον διέλυσε!!!! 

Αυτή είναι η αστεροειδής ζώνη γύρω από την γη!!!! 

Ενα μεγάλο κομμάτι όμως του κατεστραμμένου πλανήτη έγινε η μετέπειτα η Αφροδίτη!!!! 

Προτού πάρει την σημερνή θέση της, λένε οι επιστήμονες ότι περιστράφηκε γύρω από την γη σπέρνοντας την καταστροφή !!!! 

Ο Ντέσμποροου λέει ότι η Αφροδίτη ήταν ένας παγωμένος κομήτης όταν πλησίασε την γη!!!! 

Επομένως λέω ότι ο πάγος της ιονίστηκε –μαγνητίστηκε από τους πόλους της γης!!!! 

Δισεκατομμύρια τόνοι πάγου με θερμοκρασία -273 βαθμούς Κελσίου έπεσαν στις πολικές περιοχές παγώνοντας τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές!!!! 

Έτσι εξηγώ και το μυστήριο των μαμούθ που βρέθηκαν κοκαλωμένα στα σημεία όπου στέκονταν!!!!

 Εξάλλου γιατί να συγκεντρώθηκαν πάγοι στους πόλους την στιγμή που δεν χιονίζει συνέχεια εκεί!;! 

Χιονίζει εκεί όπως και στα δικά μας μέρη. Δεν δικαιολογείται η συγκέντρωση τόσων πάγων αν και πέρασαν χιλιάδες χρόνια !!!! 

Υπάρχει και καλοκαίρι στους πόλους που τότε λιώνουν τα χιόνια!!!! 

Τον Φαέθωνα η μυθολογία μας λέει ότι η Αφροδίτη τον έκανε νυχτοφύλακα του ιερού της!!!! 

Το ωραίο αυτό αστέρι η Αφροδίτη το εμφανίζει το βράδυ στον ορίζοντα για να επιτηρεί τις πύλες του ουρανού !!!!!
 



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ: Σπάνια κινηματογραφικά πλάνα από το έγκλημα των Τούρκων

GENOKTONIA_PONTION1-1024x632

Σαν σήμερα το 1915 οι Τούρκοι ξεκινούν ένα από τα πολλά εγκλήματά τους . Αρχίζει η Γενοκτονία των Αρμενίων. Μία από τις Γενοκτονίες που συστηματικά αρνούνται να παραδεχτούν.


Ωστόσο πριν καλά ,καλά το αίμα των αθώων στεγνώσει πάνω στη γη το μέγεθος του εγκλήματος των Τούρκων είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Τα ασπρόμαυρα πλάνα που θα δείτε στο βίντεο είναι από την πρώτη ταινία που γυρίστηκε για την Γενοκτονία των Αρμενίων το 1919!

Ἡ πρώτη ταινία γιὰ τὴν Γενοκτονία τῶν Ἀρμενίων, βασίζεται σ’ ἕνα βιβλίο τοῦ 1918 τὸ ὁποῖο ἀφηγεῖται τὴν ἱστορία τῆς Ἀουρόρα Μαρντιγκανιάν. Ὁ ἐναλλακτικὸς τίτλος τῆς ταινίας εἶναι «Ἡ Δημοπρασία τῶν Ψυχῶν» καὶ ἀφηγεῖται τὰ μαρτύρια τῆς νεαρῆς Αουρόρα, ἡ ὁποία εἶδε νὰ ἐκτελοῦνται μπροστὰ στὰ μάτια της ὁ πατέρας της, ἡ μητέρα της καὶ τ’ ἀδέλφια της. Ἀπὸ τὴν ταινία σώζεται μόνο ἕνα τμῆμα, τὸ ὁποῖο διατίθεται σὲ μορφὴ συμπακτωμένου δίσκου (DVD) μαζὶ μὲ τὸ βιβλίο τῆς Μαρντιγκανιάν, ἡ ὁποία θεωρεῖται σύμβολο γιὰ τοὺς Ἀρμένιους.

Ἡ ἴδια ἡ Arshaluys (Aurora) Mardiganian, ἀποκάλυψε στὸν ἱστορικὸ κινηματογράφου Anthony Slide, πὼς οἱ σκηνὲς μὲ τὶς ἐσταυρωμένες γυναῖκες, ἦταν μιὰ πιὸ ἥπια ἐκδοχὴ τῶν ὅσων πραγματικὰ ὑπέστησαν, καθῶς δὲν μποροῦσαν νὰ τὰ ἀποδώσουν στὸ «φίλμ» ἐξ αἰτίας τῆς σκληρότητας. Ὁ τρόπος ποὺ θανάτωναν τὶς γυναῖκες μετὰ τὸν βιασμὸ τους, ἦταν μὲ διαβολισμό-παλούκωμα-ἀνασκολοπισμὸ καὶ κάτι τέτοιο δὲν μπορούσαν νὰ τὸ ἀποτυπώσουν στὸ «φίλμ»!

Η Γενοκτονία τῶν Ἀρμενίων ἀπὸ τοὺς τούρκους, είναι ἡ πρώτη γενοκτονία τοῦ 20ου αἰῶνα, στὴν ὁποία ὑπολογίζεται ὅτι ἔχασαν τὴν ζωὴ τους 1,5 ἐκατομμύριο Ἀρμένιοι.

Militaire.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters