Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Εσύ που εμπιστεύεσαι την εκκλησία να ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ και να το διαβάσεις καλά να καταλάβεις τι ακριβώς λέει,

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Αθανασιος Τσαλγατιδης
Θα ήθελα εσυ που εμπιστεύεσαι την εκκλησία να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το ποστ και να το διαβάσεις καλά να καταλάβεις τι ακριβώς λέει, δεν έχει να κάνει με την πίστη σου, ελληνας ειμαι δεν με νοιάζει κάτι τέτοιο με νοιάζει όμως η συμπεριφορά της Εκκλησίας και η στάση η δικιά σου απέναντι της.

Γκισλέιν Μάξγουελ ' έχει ταινίες δύο εξέχοντων πολιτικών των ΗΠΑ που κάνουν σεξ με ανηλίκους» και καυχιέται για «ιδιοκτησία» ισχυρών ανθρώπων, πρώην ισχυρισμοί φίλων και κλεφτών κοσμημάτων


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Η Socialite Maxwell, παραπάνω από το 2013, η κόρη του ύστερου βρετανικού μεγιστάνα εκδόσεων Robert Maxwell, είναι η πρώην φίλη και μακροχρόνιος στενός συνεργάτης του Epstein

  • Ο πρώην φίλος του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι ήθελαν να τον πείσουν για τη «δύναμή» τους
  • Είπε ότι είδε αποσπάσματα από «διασημότητες» και «παγκόσμιες φιγούρες» που έχουν «οργίες με ανηλίκους»
  • Ακολουθεί η Ghislaine Maxwell, 58, που συνελήφθη στο Νιού Χάμσαϊρ την περασμένη Πέμπτη
  • Το socialite θα εμφανιστεί στο νότιο περιφερειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης στις 14 Ιουλίου στις 13:00
  • “Σχέδιο Ερντογάν” που ξεπερνά κατά πολύ την Ελλάδα και αφορά πολλούς εντός κι εκτός ΕΕ

    Jerusalem Post σε πρόσφατο άρθρο της με αφορμή τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε μουσουλμανικό τέμενος αποκάλυψε τον πραγματικό στόχο του νεοχαλιφάτου της Τουρκίας. Σύμφωνα με την JP, το Τουρκικό νεο-χαλιφάτο «αποκρύπτει τις πλήρεις απόψεις του σχετικά με το πώς συνδέει την Αγιά Σοφιά με μια ευρύτερη ατζέντα.

    Μπιλ Γκέιτς: Όχι το εμβόλιο για κορωνοϊό σε πλούσιους – Θα έχουμε φονικότερη επιδημία


    Μπιλ Γκέιτς: Όχι το εμβόλιο για κορωνοϊό σε πλούσιους – Θα έχουμε φονικότερη επιδημίαΔηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη Μπιλ Γκέιτς.
    Ο ιδρυτής της Microsoft μιλώντας για τα φάρμακα και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού υποστήριξε ότι θα πρέπει να διανεμηθούν σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη και όχι σ’ αυτούς που «θα δίνουν περισσότερα» για να τα αποκτήσουν.
    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters