Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Λίμνη Στυμφαλία: Η προστατευόμενη περιοχή με την ανεκτίμητη οικολογική αξία

Η Στυμφαλία ανήκει στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων Περιοχών NATURA 2000, και η λίμνη της Στυμφαλίας και το όρος Ζήρεια έχουν τεράστια οικολογική αξία.

Το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, που επιδιώκει να καταδείξει την αλληλεξάρτηση ανθρώπου και φύσης, εστιάζει στην αρμονική συνύπαρξή τους στη λεκάνη της Στυμφαλίας.

Ο κρυμμένος αμύθητος θησαυρός της Ελλάδας που ψάχνει ολόκληρος ο πλανήτης - Σε ποιες περιοχές βρίσκεται

Μεγάλη είναι η δυναμική των κοιτασμάτων μετάλλων που υπάρχουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλειο Μέλφο, ο οποίος βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών.

Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και η «Κοσμογονία»

Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και η «Κοσμογονία»
Ένας ακόμη πολύ σπουδαίος της προκατακλυσμιαίας Εποχής είναι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος. Συνέγραψε πρώτος Κοσμογονία και Ζωογονία (Ανθρωπογονία), καθώς αναφέρει ό Φίλων όΒύβλιος (Απ. 2):

Αποκάλυψη: Ποιο τζαμί στον Βοτανικό; - Περί τα 400 (!) τζαμιά λειτουργούν σε όλη την χώρα!

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για το τζαμί στον Βοτανικό που ξεκινά την λειτουργία του σε λίγους μήνες, αλλά προφανώς οι συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αγνοεί ότι 197 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821 και 188 χρόνια μετά την ίδρυση του ελληνικού κράτους το 1830, υπάρχουν πολλές δεκάδες τζαμιά πλέον στη χώρα, τα οποία στήθηκαν κατά βάση τα τελευταία 20 χρόνια:...

Η βρετανική Telegraph αποθεώνει την Ελλάδα - Δεν ήταν έκπληξη που είχε σε ένα χρόνο 30 εκ. τουρίστες. ΦΩΤΟ

Η βρετανική Telegraph εξυμνεί την Ελλάδα και αναφέρεται στους εκατομμύρια τουρίστες που επισκέφθηκαν τη χώρα μας. Ο συνδυασμός από αμμώδεις ακτές, νωχελικό ρυθμό ζωής και απλές ταβέρνες, όπου κατοικούν αδέσποτες γάτες, είναι δύσκολο να νικηθεί, αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η Telegraph....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ BLOGS BLOGERS & ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΕΝΕΓΗ Γ.Γ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters