Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

VLADIMIR PUTIN - 1ος & 2ος PUTIN;;; ΔΥΟ PUTIN ;;; - Είναι Δυνατόν ;;;

 《Εδώ είναι οι πληροφορίες σχετικά με τους δύο Πούτιν που δημοσίευσα αρχικά, αλλά όχι όλες. Τα βίντεο που είχα από την δίκη του Πούτιν και την ομολογία της συζύγου του, έχουν αφαιρεθεί από το YouTube. Έχω επίσης πολλές περισσότερες φωτογραφίες, αλλά θα τις εμφανίσω αργότερα αν χρειαστεί.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Σύμφωνα με τα μέλη της ρωσικής κυβέρνησης, ο αρχικός Πούτιν ήταν πολεμοχαρής και γκάνγκστερ. Θα σκότωνε όποιον έμπαινε στο δρόμο του ή οποιονδήποτε απλώς δεν ήταν οπαδός του. Όλοι γύρω του ζούσαν με τον φόβο για τη ζωή τους.

Υπόθεση Μπάιντεν: Ξυλοδαρμοί, βασανιστήρια, σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών. Η Παγκόσμια Επανάσταση, ξεκινά

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όλες οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν ότι στο λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν, υπάρχουν βίντεο με τον ίδιο να βασανίζει και να κακοποιεί, με όλους τους τρόπους που χωράει ο νους, ανήλικες Κινέζες. Η ιστορία δείχνει να πήγαινε ως εξής: Οι Κινέζοι, τον προμήθευαν με απεριόριστο αριθμό ανήλικων κοριτσιών και άφθονα ναρκωτικά και εκείνος, τους προσέφερε πρόσβαση στην κορυφή της διοίκησης Ομπάμα.

Ο Τραμπ λέει ότι οι πληροφορίες που βρέθηκαν στον φορητό υπολογιστή του Hunter Biden είναι η «πραγματική διαπραγμάτευση»

ΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ 😉

Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΣΦΑΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ HUNTER BIDEN, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ.....
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.......
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ NEW YORK POST ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΕ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ GOOGLE ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.......

Σταμάτα να καταναλώνεις ΓΑΛΑ! Ενηλικιώσου, επιτέλους! Απογαλακτίσου!

"Από την παιδική ηλικία ακόμη, πίστευα ότι το γάλα είναι η πληρέστερη τροφή για τον άνθρωπο.

Γι’ αυτό φρόντιζα, καθημερινά, να πίνω απαραίτητα 2 λίτρα τουλάχιστον. Όταν, αργότερα, ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό, όχι μόνο κράτησα την ίδια τακτική, αλλά ανέβασα την ποσότητα της ημερήσιας πρόσληψης στα 3 λίτρα την ημέρα. Και χαιρόμουν, γιατί ήμουν δυνατός, μυώδης και φαινομενικά υγιής. Όπως όλοι σας, έτσι και εγώ, ήμουνα ένα θύμα του μεγαλύτερου «καρτέλ» παγκοσμίως στο χώρο των τροφίμων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters