Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΛΙ ΣΕ “REPUBLIC OF THE UNITED STATES”

Πολύ έγκυρη πηγή από Αμερική 99% σίγουρο
Φίλοι μου έχω πληροφορία βόμβα 🔥🔥🔥
Και μάλλον μάθαμε την ημερομηνία που όλα θα έχουν τελειώσει 🔥🔥🔥
Έως τότε λογικά θα τους έχει μαζέψει όλους σε όλο τον κόσμο 🔥🔥🔥
Κρατηθείτε 🔥🔥🔥
Λοιπόν η Αμερική έγινε εταιρεία το 1934 και οι ορκωμοσίες ήταν πάντα 21/1🔥🔥🔥🔥
Πριν το 1934 ήταν Republic of the United States.
Ο Τράμπ κατά την διάρκεια της θητείας του το άλλαξε πάλι σε Republic of the United States🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Λέσχη Μπίλντενμπεργκ. Όποιος δεχθεί να παραδώσει στην Λέσχη την αυτοκυριαρχία της Χώρας του, είναι εκλεκτός, αλλοιώς απορρίπτεται.

«Γιά μένα είναι τιμή η απόρριψίς μου απο την Λέσχη Μπίλντενμπεργκ. Όποιος δεχθεί να παραδώσει στην Λέσχη την αυτοκυριαρχία της Χώρας του, είναι εκλεκτός, αλλοιώς απορρίπτεται. Θέση της Λέσχης είναι να υποβαθμισθούν τα Έθνη και να υπάρξει μία Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, αλλά θα αποτύχουν. Με παραμέρισαν γιατί αρνήθηκα να παραδώσω την κυριαρχία της Βρεττανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αποτελεί το απαραίτητο βήμα της Λέσχης για την δημιουργία μιάς Παγκοσμίου Κυβερνήσεως». Από δημόσια ομιλία της πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ («The Spot Light», 10 Ιουλ. 1995).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ (09.01.2021) : ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !! ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΝΑΝΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΑ ΕΠΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ !!!  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ !!!   ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!!!   
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters