Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Η άγνωστη ιστορία 100 στρατιωτών από τη Αϊτή που θέλησαν να βοηθήσουν την Επανάσταση του 1821

Το άδοξο τέλος τους και η κίνηση της φτωχής χώρας της Καραϊβικής προς την Ελλάδα

Το ξέσπασμα της ελληνικής Επανάστασης το 1821 αντιμετωπίστηκε με πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα, καχυποψία και αρνητισμό από τη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών της γηραιάς ηπείρου που δεν επιθυμούσε τη διασάλευση της καθεστηκυίας τάξης, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί μετά το τέλος των Ναπολεόντειων πολέμων και το συνέδριο της Βιέννης (1814 – 1815), στο οποίο μετείχαν όλες οι ηγεμονίες της τότε Ευρώπης με συνολικά 450 παριστάμενους αντιπροσώπους.

Ο Πάπας παροτρύνει την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος καθώς η μαφία γαλακτοποιεί την πανδημία

 

Πόλη του Βατικανού (Reuters) 

- Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε την Κυριακή τους ανθρώπους να πολεμήσουν ομάδες οργανωμένου εγκλήματος όπως η μαφία σε όλο τον κόσμο, προειδοποιώντας ότι οι εγκληματίες χρησιμοποιούν την πανδημία COVID-19 για να εμπλουτίσουν περαιτέρω τους εαυτούς τους.

Τον Δεκέμβριο, ο αστυνομικός συντονισμός της Ιντερπόλ με έδρα το Παρίσι εξέδωσε παγκόσμια προειδοποίηση ότι τα οργανωμένα εγκληματικά

Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η Αμερικανική "απόβαση" - Στις 22 Μαρτίου το 2ο πλοίο των ΗΠΑ για φέτος στο Λιμάνι

της Κατερίνας Καλεντερίδου
Ιδιαίτερα "θερμό" θα είναι το επόμενο χρονικό διάστημα, για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης!
Η αμερικανική "απόβαση" συνεχίζεται με ακόμη δύο πλοία να φθάνουν στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Έβρου, στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή στον Λιμένα της Αλεξανδρούπολης, βρίσκονται όλα τα μέσα της 101ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (Airborne Division), που επέστρεψαν από την κεντρική Ευρώπη, όπου λαμβάνει χώρα η επιχείρηση Antlantic Resolve, μεταξύ των οποίων και 41 ελικόπτερα και τροχοφόρο υλικό.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters