Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Οι σατανάδες, τα δίνουν όλα για όλα... ακόμα και για να εξαγοράσουν υγιείς προκειμένου να τους μολύνουν με κορονοϊό!!!!!

 Συνεργασίες με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”!!

Όλα παίζονται στον βωμό του χρήματος, για τις νοσηρές ιατρικές και επιχειρηματικές συμμορίες, που εμπλέκονται στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
Γιατί δεν έκαναν το ίδιο με άλλες προηγούμενες ασθένειες;;;

Εδώ είναι πώς πληρώθηκαν οι Joe και Hunter Biden

Στις 6 Δεκεμβρίου 2015, ο Τζο Μπάιντεν διέταξε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρ Ποροσένκο να απολύσει τον Γενικό Εισαγγελέα της Ουκρανίας Βίκτορ Σόκιν, απειλώντας να παρακρατήσει βοήθεια ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ στην κυβέρνηση του Ποροσένκο εάν δεν το έκανε.

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν διαδώσει έναν φανταστικό λογαριασμό για το γιατί ο Μπάιντεν απαίτησε την απόλυση του Σόκιν και αυτός ο λογαριασμός έχει επαναληφθεί επανειλημμένως στο σημείο που είναι πλέον συμβατική σοφία. 

Οι Μη Συνεργάσιμοι Ηγέτες Παγκοσμίως Στοχοποιούνται για Αντικατάσταση το Νοέμβριο

Benjamin Fulford 19/10/2020

Ως ένδειξη του πόσο έντονη έχει γίνει η σύγκρουση που μαίνεται στα ανώτατα επίπεδα της παγκόσμιας ισχύος, πολύ σοβαρές κινήσεις που γίνονται παρασκηνιακά στοχεύουν στην αντικατάσταση σημαντικών παγκοσμίως ηγετών το Νοέμβριο, κατά τα λεγόμενα της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας) της Ρωσίας, των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών και των πηγών που πρόσκεινται στο Πεντάγωνο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters