Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Τα γατάκια, το πρόγραμμα Θωρ και ο κινητικός βομβαρδισμός !!

Ελα γιατί παρα πήγε το αστείο με τους μετεωρίτες.Πριν πολλές μέρες σας είχα δώσει ένα άρθρο που έλεγε Προσοχή θα εκτοξευτεί ρουκέτα για να αλλάξουν την ιστορία της Ανθρωπότητας .
Το γιατί δεν το χρησιμοποιήσαμε από την πρώτη μέρα στο Κατοχικά Νέα είναι μια άλλη μακρά ιστορία! Διάβασε το και δες αν είχαμε βρει πριν γίνει το γεγονός της τάσεις από το πεδίο!!
Πάμε τώρα στα γατάκια με τους μετεωρίτες,δεν σκοπεύω να κάνω άλλη ανάλυση ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν ήταν μετεωρίτης μιας και όλο το διαδίκτυο πια με τον ένα η τον άλλο τρόπο δείχνει αυτού του είδους την πληροφορία .Αυτό που θα κάνω είναι να σας βάλω φιτίλια να ερευνήσετε στο τι είδους τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε ώστε να δείτε μόνοι σας τι ήταν αυτό που χτύπησε την Ρωσία!
Μήπως γνωρίζεται το πρόγραμμα Θωρ ? Η μήπως γνωρίζεται τι είναι ο κινητικός βομβαρδισμός?
Εγώ σας λέω απλά ότι ναι μεν ήταν ουράνιο σώμα αυτό που επιτέθηκε στην Ρωσία ,άλλα αυτό το ουράνιο σώμα είχε μετατραπεί σε οβίδα με βάση την τεχνολογία του προγράμματος Θωρ που ακολουθεί την θεωρεία του κινητικού βομβαρδισμού! Για να σε βοηθήσω αυτό το σχέδιο υπάρχει από το 1950 και εμπνευστής του ήταν ο Jerry Pournelle!
Τώρα ποιοι είναι οι λόγοι που έγινε κάτι τέτοιο?,μπορείς να πιστέψεις ότι θες από εξωγήινους ,Λίλιθ ,μαύρη αδελφότητα από όλα έχει ο μπαξές!!
Εγώ αισθάνομαι ότι ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ και τα γατάκια προαποφασίζουν την πρόβα τζενεράλε ,σε τέτοιες καταστάσεις δίνουν και παίρνουν διάφορα deals πάνω και κατω από το τραπέζι και έτσι οι bullies ψιλο αγριευουν και δείχνουν την ισχύ τους μέσα από show off τεχνολογίας!!
Τι εσύ πίστεψες ότι οι πόλεμοι γίνονται ξαφνικά και επειδή θίχτηκε κάποιου το πατριωτικό γίγνεσθαι? Sorry μαι φριεντ μπατ αυτά ανήκουν στα ρομαντικά παραμύθια ,στην πραγματικότητα όταν έχεις να κάνεις με τρις και συγχώνευσης εταίρων πάντα χρειάζεται να έχει γίνει ένα προ συμφωνητικο ώστε να πάμε στην εκτέλεση εντολών! Αν δεν παίρνεις χαμπάρι πως είναι τα business μαι νταρλινγκ να μην ψάχνεσαι για να μην χαλιεσε!
Is just a matter of businness dear not war ...busineess!!
STRANGER...Κάποιος να βοηθήσει η αποθήκη της Λόλα έπιασε φωτιά....

http://www.katohika.gr/2013/02/programa-thor-kinitikos-vomvardismos.html

Tα Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών. ΟΛΗ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΒΟΥΛΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


Γράφει ο Α. Γρυπαίος.

Όλοι έχουμε ακούσει για τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»,αφού κυκλοφορούν σε πολλές και διάφορες εκδόσεις βιβλίων διαφόρων συγγραφέων, αλλά και στο τύπο, στο διαδίκτυο, στη T.V., στις εγκυκλοπαίδειες, και αναφέρονται γενικά σε όλα τα ΜΜΕ...
Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, συλλέξαμε όσες πληροφορίες μπορούσαμε για τα «Πρωτόκολλα» αυτά, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με βάση αυτά τα «Πρωτόκολλα», η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ρυθμίζει τις Γεωπολιτικές, Γεωστρατηγικές,και Γεωοικονομικές πολιτικές της, προς εμπέδωση της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας στον...
πλανήτη Γη.
Μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο διεθνής Σιωνισμός επέτυχε να ιδρύσει το κράτος του Ισραήλ στη γεωγραφική περιοχή της Παλαιστίνης, (εκεί που ήταν το αρχαίο Ισραήλ), δεν αρκέστηκε σε αυτό το επίτευγμα, αλλά με τη δύναμη που εν τω μεταξύ απέκτησε κατακτώντας με έξυπνο τρόπο πολιτικά & οικονομικά τις ΗΠΑ, και καθιστώντας αυτές Σιωνιστικές ΗΠΑ, εστράφη στη κατάκτηση όλου του πλανήτη, με καταστατικό χάρτη τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Βλέπετε ο ενισχυμένος και διευρυμένος διεθνής Σιωνισμός θέλει τη παγκόσμια κυριαρχία. Σήμερα τα πρωτόκολλα αυτά με τη διευρυμένη αυτών έννοια, τα ονομάζουμε «Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών», επειδή προστέθηκαν και άλλα άρθρα, ανάλογα με τις ανάγκες κατακτήσεως του πλανήτη υπό των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Με αυτό το δεδομένο αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα «Πρωτόκολλα», αφού αυτά κατέστησαν ο καταστατικός χάρτης και το πολιτικό ιερό βιβλίο, η Βίβλος, το «Τορά» , και το «Ταλμούδ», στη πολιτική των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Οι φανατικοί οπαδοί του Σιωνισμού είναι οι Ορθόδοξοι της Εβραϊκής θρησκείας, Ραββίνοι με τα μαύρα κοστούμια, και τα μαύρα καπέλα, με ειδικό χτένισμα τα «μπουκλάκια». Οι Σιωνιστές της διασποράς, αλλά και οι φανατικοί μέσα στο Ισραήλ, φοράνε το καπελάκι του λέγεται «Κιπά», για αναγνώριση της πίστεως. Με το «Κιπά» καπελώνουν όλους τους ξένους επισήμους-Αρχηγούς κρατών- που επισκέπτονται τους χώρους προσκυνήματος στο Ισραήλ, και τις παγκόσμιες Συναγωγές.
Επαναλαμβάνουμε άλλο Σιωνισμός, και άλλο ο απλός λαός του Ισραήλ.
Κύριο Άρθρο:
Τα πρωτόκολλα αυτά αρχικά έγιναν γνωστά στο ευρύ διεθνές κοινό σαν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Είναι επίσης γνωστά και σαν «Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων».
Εγράφησαν προ 100 ετών. Έλαβαν το όνομά τους από τους Σοφούς της Σιών. Σιών ονομάζεται ένας ιερός -κατά την Εβραϊκή θρησκεία και παράδοση-, λόφος στα προάστια της Ιερουσαλήμ.
Η λέξη Σιών σημαίνει «κατοικία Θεού», κατά την ιερή Εβραϊκή παράδοση. Οι «Σοφοί» είναι οι συντάκτες αυτών των άρθρων των πρωτοκόλλων, σοφοί καθηγητές πολιτικών επιστημών, και φανατικοί εθνικιστές πρεσβύτεροι Αρχιραββίνοι του διεθνούς Σιωνισμού. Σιωνισμός είναι ένα εθνικιστικό, φανατικό, πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα, με αρχές και θεμέλια στη βαθιά Εβραϊκή θρησκεία, που ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Χέρτσλ, κατά τα τέλη του περασμένου αιώνα. Με τη πάροδο των χρόνων, ο διεθνής Σιωνισμός απέκτησε τεράστιες οικονομικές δυνάμεις, και σήμερα τείνει να καταστεί παγκόσμια κυριαρχική δύναμη.
Τα ονομάσαμε «Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών», αφού με βάση αυτά, -σαν καταστατικό χάρτη- προχωρούν βήμα-βήμα στη κατάκτηση της οικουμένης με τη παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Τους ονομάζουμε Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, Εξουσιαστές& Πλανητάρχες. Πλανητάρχης δεν είναι ο εκάστοτε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως αφελώς λέγουν και γράφουν τα ΜΜΕ, αλλά οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Σιωνιστικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
 
 


Όλοι οι Αρχηγοί κρατών, είναι μαριονέτες των διεθνών Σιωνιστών.
Τα «Πρωτόκολλα» είναι το πολιτικό τους Μανιφέστο, και το Σύνταγμά τους. Είναι το πολιτικό «Ταλμούδ» της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Όλα όσα περιγράφει αυτό το προφητικό κείμενο, έχουν σχεδόν πραγματοποιηθεί, ή ευρίσκονται στο στάδιο της υλοποιήσεως. Τα άρθρα των Πρωτοκόλλων ήσαν αρχικά 24, όμως με τη πάροδο των χρόνων, και την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας στη Δύση, επεκτάθηκαν και έγιναν περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες των Πλανηταρχών.

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», είναι συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την επικείμενη παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία & Δικτατορία. Τα «Πρωτόκολλα» δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά το 1902 στη Ρωσία, από το Ρώσο καθηγητή-καλόγερο Σεργκέϊ Νείλο.
Έκτοτε επανατυπώθηκαν σε πολλές γλώσσες, και κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, και προκάλεσαν τεράστιο σάλο διεθνώς.Έγιναν προσπάθειες απόκρυψης αυτών των Πρωτοκόλλων, από το διεθνή Σιωνισμό, τη παγκόσμια διακυβέρνηση, και τα κατά τόπους πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς μέλη των τοπικών κυβερνήσεων, και προσπάθειες να τα υποβαθμίσουν, χαρακτηρίζοντας αυτά ως «πλαστά», και απειλώντας όσους τα εξέδιδαν και τα δημοσίευαν. Σήμερα έγιναν Βιβλίο «Best seller».
Ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι εκθέτουν τους Πλανητάρχες στη διεθνή κοινή γνώμη, αφού τα περισσότερα άρθρα των Πρωτοκόλλων, έχουν επαληθευτεί με ακρίβεια, ιδιαίτερα όσον αφορά τη παγκόσμια οικονομία, και τους τοπικούς πολέμους, προς κατάκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Όσοι δημοσιεύουν τα Πρωτόκολλα, χαρακτηρίζονται ως «αντισημίτες»,& «Ρατσιστές», ενώ «Εκείνοι» είναι οι μεγαλύτεροι Ρατσιστές, με το πόλεμο που έχουν εξαπολύσει στην ανθρωπότητα, με τη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης, και με τις τρομοκρατικές πράξεις.

Οι πλανητάρχες Σιωνιστές ανήκουν στη σημιτική φυλή, και μισούν τη λευκή φυλή, όμως βρίσκουν λευκούς αχυρανθρώπους, που βοηθούν τα σχέδιά τους, σύμφωνα με το άρθρο 22 των Πρωτοκόλλων.Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας, αφού τα γεγονότα με την οικονομική κρίση το επιβεβαιώνουν.

Σύμφωνα με Σιωνιστικές πηγές, τα Πρωτόκολλα είναι έργο σκοτεινών παρασκηνίων που τροφοδοτούν το μίσος εναντίον των Εβραίων.

Εδώ κάνουν λάθος διότι δεν υπάρχει τέτοιο μίσος εναντίον του απλού Εβραϊκού λαού, οι Σιωνιστές επιμένουν ότι υπάρχει, για να βοηθηθούν οι σκοποί τους. Οι Σιωνιστές κρύβονται πίσω από τον απλό Εβραϊκό Λαό, ενώ άλλο είναι ο Σιωνισμός, και άλλο ο απλός Λαός του Ισραήλ.

Ο απλός Λαός του Ισραήλ είναι ο πρώτος που δέχεται την επίθεση του διεθνούς Σιωνισμού. Βλέπε τι έγινε στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, οδήγησε το λαό του Ισραήλ της διασποράς, στα κρεματόρια του Ναζισμού σαν ολοκαύτωμα. Ο Ναζισμός ήταν δημιούργημα του Σιωνισμού,- όπως γράφουν πολλά βιβλία,- όπως ο Κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, Καπιταλισμός, κ.λ.π. κοινωνικά συστήματα.

Ο Λαός του Ισραήλ πρώτος πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι με τους σκληροπυρηνικούς ηγέτες του Σιωνισμού, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ή αν θα είναι εναντίον τους, και μαζί με την υπόλοιπο ανθρωπότητα, η οποία κινδυνεύει από αυτούς τους τρελούς Σιωνιστές, τους πάσχοντες για παγκόσμια εξουσία. Οι διεθνείς Σιωνιστές μας οδηγούν σε Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, γιαυτό τους αποκαλούμε τρελούς.

Στον απλό λαό του Ισραήλ, σε εκείνους που αντιστέκονται στη παγκόσμια Σιωνιστική λαίλαπα, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας.

Σύμφωνα με τους Σιωνιστές, τα πρωτόκολλα είναι ένα πλαστογράφημα που κατασκευάστηκε στη Τσαρική Ρωσία, από τις μυστικές υπηρεσίες, και δημοσιεύθηκε πριν 100 χρόνια από το Ρώσο καλόγερο Νείλο.Όμως τα όσα γράφουν, τα βλέπουμε σήμερα να επαληθεύονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και τα παγκόσμια πιόνια της.

Όλα τα άρθρα των Πρωτοκόλλων, έχουν επαληθευθεί, ή επαληθεύονται στις ημέρες μας. Σε ένα άρθρο των Πρωτοκόλλων ομολογούν ότι έχουν στα χέρια τους τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό!Η ηγεσία σήμερα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι οικογένειες Rothschild & Rockefelleres. Ο μεν πρώτος ελέγχει όλες τις παγκόσμιες τράπεζες και το χρυσό της οικουμένης, ο δε δεύτερος την παγκόσμια ενέργεια, πετρέλαια και φυσικό αέριο, κ.λ.π.

Τα Πρωτόκολλα:
1.-Να αποπλανήσουν τη νεολαία, και να προωθήσουν την ανηθικότητα.
2.-Να καταστρέψουν την οικογενειακή ζωή, ώστε ο καθένας να υπάρχει μόνος, χωρίς στήριξη από πουθενά.
3.-Να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα απευθυνόμενοι στα πιο απάνθρωπα ένστικτα και ήθη, προωθώντας τη διαφθορά.
4.- Να γελοιοποιήσουν την έννοια της τέχνης, και να εισάγουν αίσχη στην λογοτεχνία.
5.- Να εξαλείψουν το σεβασμό προς τη θρησκεία, και να υποσκάψουν την υπόληψη και τη φήμη των εκπροσώπων του Θεού, διαδίδοντας ανύπαρκτα, φτιαχτά ή πραγματικά σκάνδαλα. (Ταινία Corpus Christi).
6.- Να εισάγουν τον εθισμό στην πολυτέλεια, τις ψεύτικες διασκεδάσεις και τον καταναλωτισμό, ώστε η πραγματική διασκέδαση και το γέλιο να χαθούν για πάντα.
7.- Να απασχολούν τους λαούς με δημόσια θεάματα, αθλήματα, παιχνίδια, κ.λ.π. ώστε να μην μένει καιρός για σκέψεις.
8.- Να θολώσουν και να «αγριέψουν» το νου του ανθρώπου, με ψεύτικες θεωρίες και να διαταράξουν το νευρικό του σύστημα, με διαρκώς νέα δηλητήρια. (Αλκοόλ, νικοτίνη, ναρκωτικά, Sex, κ.λ.π.)
9.- Να επιβάλλουν ταξικούς πολέμους ανάμεσα στους ανθρώπους.
10.- Να ρίξουν τις μοναρχίες, και τη παλιά αριστοκρατία σε όλο τον κόσμο.
11.-Να δηλητηριάσουν τις σχέσεις ανάμεσα σε εργαζόμενους και εργοδότες με απεργίες, απολύσεις κτλ.
12.- Να κάνουν τις τάξεις των πλουσίων και των διανοουμένων να φαντάζουν και να είναι ανήθικες στα μάτια των λαών, ώστε να είναι μισητές, και ποτέ να μη μπορέσουν να βοηθήσουν το κοιμώμενο πλήθος.
13.- Να χρησιμοποιήσουν τη βιομηχανία για να καταστρέψουν τη γεωργία, και ακολούθως να καταστρέψουν και τη βιομηχανία.
14.- Να διαδώσουν κάθε μορφή ουτοπιστικής θεωρίας, ώστε να οδηγήσουν τους λαούς σε ένα λαβύρινθο μη πρακτικών ιδεών.
15.- Να ανεβάσουν τους μισθούς ώστε να γονατίσουν οικονομικά οι μικρές και οι μεγάλες επιχειρήσεις, και ταυτόχρονα να ανεβάσουν το κόστος διαβίωσης ώστε οι μισθωτοί να μην σηκώνουν κεφάλι.
16.- Να δημιουργήσουν διπλωματικές τριβές ώστε όλες σχεδόν οι γειτνιάζουσες χώρες να έχουν προβλήματα μεταξύ τους και οι εξοπλισμοί να αυξάνονται διαρκώς. (Βλέπε Ελλάδα-Τουρκία).
17.- Να εισάγουν παντού το δικαίωμα της καθολικής ψηφοφορίας (να ψηφίζουν όλοι) ώστε το μέλλον των εθνών να εξαρτάται από όλους εκείνους που ψηφίζουν έχοντας άγνοια των πραγματικών γεγονότων αλλά και των δυνατοτήτων και των προθέσεων των υποψήφιων κυβερνητών.
18.- Να εγκαταστήσουν παντού κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, και να προωθήσουν πρόσωπα ανίκανα σε σημαντικές θέσεις με ένα τουλάχιστον μελανό σημείο στο παρελθόν τους, που να το ξέρουν μόνο αυτοί, ώστε οι «κυβερνώντες» εκβιαζόμενοι να παραμένουν κυβερνώμενοι από τους Σιωνιστές.
19.- Σταδιακά να αποδυναμώσουν όλα τα συντάγματα για να φέρουν την παγκόσμια δικτατορία.
20.- Να δημιουργήσουν παγκόσμια μονοπώλια για να έχουν καθολικό έλεγχο του χρήματος και της Γης.
21.- Να δημιουργήσουν παγκόσμια οικονομική αστάθεια, προωθώντας χαρτιά (χαρτονομίσματα & μετοχές), στους «άπιστους», ενώ αυτοί θα συγκεντρώσουν μόνο χρυσό και Γη.
22.- Να ετοιμάσουν το θάνατο των εθνών, αφενός μεν νοθεύοντας πληθυσμιακά όλα τα κράτη με λαθρομετανάστες, αφετέρου δε παραποιώντας και παραχαράσσοντας την ιστορία.
23.- Να αυξήσουν την ανεργία, τη πείνα, τη φτώχεια, και την απελπισία των λαών, αφού τους καταχρεώσουν όλους με δάνεια.
24.- Να δημιουργήσουν ένα κράτος παγκόσμιο με τη βοήθεια ελεγχόμενων πολιτικών. (τύπου Jeffrey & Σαμαροβουβουζέλους).
25.- Να φέρουν με οικονομικά κραχ τα πάνω – κάτω, και να ρίξουν όλο το φταίξιμο στους πολιτικούς.
26.- Να γίνει παγκόσμια λαϊκή εξέγερση και να επέλθει ακυβερνησία και χάος.
27.- Να έρθουν αυτοί σαν σωτήρες προωθώντας το Βασιλιά τους που θα είναι ο παγκόσμιος απόλυτος μονάρχης, κυρίαρχος όλου του πλανήτη, που θα είναι πλέον ο πλανήτης των δούλων.
ΑΝΑΛΥΣΗ :
Οι συγγραφείς των πρωτοκόλλων, (Σιωνιστές πολιτικοί επιστήμονες & φανατισμένοι καλόγεροι του Σιωνισμού), εμπνεύστηκαν το έργο τους από τα βιβλία του διάσημου συγγραφέα του μεσαίωνα Νικολό Μακιαβέλι, και ιδίως από το έργο του ο «Ηγεμών», και τα προσομοίωσαν προς τη σημερινή πραγματικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Η σημερινή ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. καλυπτόμενη, λέει ότι τα πρωτόκολλα ανάγονται σε σφαίρες επιστημονικής φαντασίας, και σε θεωρίες συνωμοσίας, και αυτοί που τα κυκλοφορούν είναι συνωμοσιολόγοι. Στο μεσαίωνα μερικοί Εβραίοι προφήτες της διασποράς, είχαν προφητέψει την έλευση της σημερινής Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Ήδη από το 1775 ο Jacob Frank μιλούσε για μια επανάσταση και μια πολιτική κατάσταση που θα ανατρέψει πολλά βασίλεια, και θα χτυπούσε και την εκκλησία. Εννοούσε την Οκτωβριανή επανάσταση(έργο του διεθνούς Σιωνισμού)στη Ρωσία, αλλά και την εν συνεχεία διάδοχο κατάσταση τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Για να μπορέσουν οι Σιωνιστές διεθνείς συνωμότες να εμπεδώσουν τη δική τους κυριαρχία στο πλανήτη, και την εφαρμογή των πρωτοκόλλων, χρησιμοποιούν μυστικές Σιωνιστικές οργανώσεις, τη δράση των οποίων λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε.
Αυτές οι μυστικές οργανώσεις είναι:
-Η λέσχη Bilterberg του Rothschild με έδρα την Ευρώπη,
-η τριμερής επιτροπή (Trilateral commission) του Rockefeller, με έδρα τις ΗΠΑ.
-Η οργάνωση Skull & Bones του Bush με έδρα τις ΗΠΑ.
-Οι πεφωτισμένοι (Illuminati), σε Ευρώπη και Αμερική.
-Οι τέκτονες-Μασόνοι με τις στοές τους, και τις στολές τους με ποδίτσες και τα σύμβολά τους, που γίνονται γραφικοί και φαιδροί, και που έχουν επεκταθεί σε όλα τα κράτη της Γης από το μεσαίωνα, και εργάζονται για το διεθνή Σιωνισμό, και τη παγκόσμιο αυτού επικράτηση.
-Η οργάνωση OPUS DEI της Καθολικής Εκκλησίας στο Βατικανό.
-Οι Ναϊτες, Τοξότες, Ιππότες, Ροδόσταυροι, ROTARY (Ροταριανοί),Μορμόνοι, Σαϊεντολόγοι, και άλλες μυστικές Σιωνιστικές οργανώσεις, που εργάζονται για τη παγκόσμια διακυβέρνηση-

Δικτατορία, τα μέλη αυτών χαίρουν κυβερνητικών αξιωμάτων διεθνώς. Όλοι τους είναι Ανθέλληνες, και εργάζονται για το διεθνή Σιωνισμό.

Μισούν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, και την Ελληνική ιστορία. Οι μυστικές αυτές οργανώσεις έχουν μυήσει όλους τους Αρχηγούς Κρατών, Βασιλείς & Ηγεμόνες, Εμίρηδες & Σεϊχιδες, Προέδρους, Πρωθυπουργούς, υπουργούς, & Κοινοβούλια παγκοσμίως, και τους έχουν κάνει πιόνια & μαριονέτες, έτσι προωθούν τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση με βάση τα πρωτόκολλα των Πλανηταρχών.


Δεν υπάρχει πολιτικός που να μην είναι μασόνος-Σιωνιστής, από εκεί έλκει την ισχύ του & εξουσία του.Για τη κατάκτηση της παγκόσμιας Κυριαρχίας, η ηγεσία του διεθνούς διευρυμένου Σιωνισμού, στηρίζεται επάνω στα πρωτόκολλα, τα οποία συνετάχθησαν επάνω στις εξής θεωρίες πολιτικών επιστημών, και ανθρώπινες αδυναμίες για τη διαφθορά.


Δημιουργία επαναστάσεων και αναρχίας, ποτά, ναρκωτικά, SEX, ελεύθερες σχέσεις και συμβιώσεις. Τα συνθήματα Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης, που εκπέμπονται από την ηγεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν είναι αγνά, αλλά απατηλά.


Τα πρωτόκολλα στηρίζονται στη διασπορά αθέων θεωριών καταγωγής του ανθρώπου, κλονισμό της πίστης στο Θεό, χλευασμό της ηθικής, της αρετής, και της αγνότητος. Οι Μασώνοι και οι Σιωνιστές είναι υπεύθυνοι για τους δύο παγκοσμίους πολέμους και το αιματοκύλισμα της ανθρωπότητος, και τώρα ετοιμάζουν το Τρίτο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Επιθυμούν να σκοτωθούν 6 δις εκ. άνθρωποι, και να παραμείνουν ζωντανοί μόνο 500 εκατομμύρια, με τη δικαιολογία ότι ο πλανήτης δεν μπορεί να θρέψει τόσα δις. ανθρώπων. Το προσπαθούν με τα τρόφιμα και το νερό, και τοπικούς πολέμους προς το παρόν. Οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει την επιβίωση.


Πάνε κόντρα στην εντολή του Θεού «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε».
Δια των πρωτοκόλλων οι Σιωνιστές επιθυμούν και εκφράζουν την εμφάνιση ενός νέου τύπου ανθρώπου χωρίς Εθνική συνείδηση, χωρίς ιδανικά, πρόθυμου για υποδούλωση στον ερχόμενο μελλοντικό Βασιλέα των Σιωνιστών, τον λεγόμενο Αντίχριστο, για να κυβερνήσει χωρίς αντίδραση τον διαλυμένο κόσμο.
Επιθυμούν ασύδοτες αγορές, δάνεια με το παραμικρό, συνεχή υπερχρέωση κρατών και ατόμων, (βλέπε σκάνδαλα για χρεοκοπία της Ελλάδος, που αποκαλύπτονται καθημερινώς), με αγωνιώδεις προσπάθειες εξόφλησης των δανείων, και τελική χρεοκοπία και υποδούλωση στην ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Τα γεγονότα αυτά διαδραματίζονται τώρα.
Η επιχειρούμενη σήμερα Παγκοσμιοποίηση & Ν.Τ.Π. έχει σαν τελικό στόχο μία υπέρτατη κυβέρνηση που με τον Σιωνιστή Βασιλέα επικεφαλής, θα γίνει το μεγάλο φόβητρο λαών , κρατών & Εθνών. Όπως λένε τα βιβλία, ο Βασιλεύς της Ν.Τ.Π. θα εγκατασταθεί στην Ιερουσαλήμ, η οποία θα γίνει η πρωτεύουσα του Κόσμου. Για το λόγο αυτόν ετοιμάζουν τον νέο μεγαλοπρεπή ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ.!
Τα πρωτόκολλα προβλέπουν ίδρυση πολυεθνικών εταιρειών, μεγάλων εμπορικών κέντρων, (βλέπε Mall, Golden Hall, κ.λ.π.), εις βάρος των μικρών επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα ο έλεγχος της αγοράς να περάσει στους λίγους, και στα δικά τους χέρια. Η εμφάνιση των ηλεκτρονικών συστημάτων, υπολογιστών, η αριθμοποίηση της κοινωνίας με ΑΦΜ, με ΑΜΚΑ, με νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, με CD & DVD, με τσιπάκια, με στικάκια, με σιντάκια, με USB, και με Bar code ήταν στα σχέδια της Ν.Τ.Π. και ήδη υλοποιήθηκαν.
Θέτουν χέρι στη δικαιοσύνη, στη δημόσια διοίκηση, στη κυβέρνηση,στις εκλογές όπου νοθεύουν τα εκλογικά αποτελέσματα κατά το δοκούν, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, στην εκπαίδευση, και στα ΜΜΕ. Ο τύπος, η δικαιοσύνη, η εκπαίδευση και ανατροφή της νεολαίας με ψευδείς θεωρίες που θα οδηγήσουν σε μια σταδιακή αποκτήνωση, είναι μέσα στα σχέδιά τους, ώστε να μη υπάρχει αντίδραση.
Η ελευθερία του τύπου θα μπεί στο στόχαστρο, και τις μη αρεστές φωνές θα τις καταπνίξουν. Η καταστροφή κάθε θρησκεύματος θα επιχειρηθεί διά παντοίων τρόπων δυσφήμησης. Ομολογούν ότι θα δημιουργούν και θα πολλαπλασιάζουν τις Μασωνικές στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης. Μέσω των Μασονικών Στοών, και άλλων συνεργαζομένων αδελφών οργανώσεων, στις οποίες θα μετέχουν πολιτικά πρόσωπα, θα δίδονται οδηγίες σύμφωνα με τα σκοτεινά τους συμφέροντα, και εν αγνοία πάντα του λαού. (Βλέπε μυστικές συνεδριάσεις λέσχης Bilterberg και άλλων, όπου μετέχουν προδότες πολιτικοί).
Η μεταλλαγή των Πανεπιστημίων από την τότε σωστή λειτουργία τους, στη σημερινή διάλυσή τους, είναι στο πρόγραμμα.
Η κατάργηση και παραχάραξη της αρχαίας ιστορίας, και του κλασικού πολιτισμού, με τη κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία, είναι στο στάδιο υλοποίησης. (Βλέπε πολιτικές Διαμαντοπούλου, Μαριέτα Γιανάκου, Ρεπούση, Δραγώνα, Βερέμη, κ.λ.π.)
Γίνεται προσπάθεια καταστροφής της Ορθοδόξου Χριστιανικής πίστεως με διαφόρους τρόπους και μεθόδους κατασυκοφάντησης της ηθικής και των θαυμάτων του Χριστού, με θεατρικά έργα, (όπως πρόσφατα το Corpus Christi στο Γκάζι), με κινηματογραφικά έργα όπως οι ταινίες Da Vinci, χαμένα δισκοπότηρα, Μαρία Μαγδαληνή, και άλλα παραμύθια, και η διοικούσα εκκλησία της εκκλησίας της Ελλάδος κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ο Αρχιεπίσκοπος, και οι Μητροπολίτες αναπαύονται στο θρόνο τους, αντί να κατεβάσουν το λαό στις πλατείες των πόλεων, όπως έκανε ο ηρωϊκός Χριστόδουλος, και τον «φάγανε» με καρκίνο.
Οι Μητροπολίτες αναλώνονται με τα συσσίτια, και «πέρα βρέχει….»
 Τους Μητροπολίτες τους χρησιμοποιούν οι Σιωνιστές-Μασόνοι πολιτικοί, για να τους παρασημοφορούν, και να τους ευλογούν, «Ίνα φανώσι τοις ανθρώποις νηστεύοντες…..» λέει το Ευαγγέλιο. Σχεδιάζουν να εγκαθιδρύσουν την Πανθρησκεία, η οποία θα είναι η Ιουδαϊκή θρησκεία του Μωϋσή. Λέγουν, η αύξηση των εξοπλισμών, και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαία για τα σχέδιά μας.
Πρέπει να μην υπάρχουν πια Κράτη, εκτός από εμάς, παρά μόνο μάζες απόρων, μερικοί πλούσιοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.
Ότι πράττει σήμερα η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά,εδράζεται στα Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών.Ο διεθνής Σιωνισμός άλωσε καίρια τη πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό σύστημα, πολλά μέλη του οποίου έλκουν τη καταγωγή από τους Σιωνιστές.
Οι Ευρωπαίοι & Αμερικανοί ηγέτες είναι όλοι τους πιόνια & μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Σήμερα Σιωνιστές Αμερικανοί & Γερμανοί, έχουν πέσει επάνω στην Ελλάδα και την κατασπαράζουν. Οι φόροι που πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες, πάνε όλοι στις τσέπες του Ρότσιλντ. Ο δημόσιος πλούτος από αποκρατικοποιήσεις και ορυκτά, πάνε όλα στις τσέπες του Ρότσιλντ, του προέδρου της Σιωνιστικής Δικτατορίας!
Ο χρυσός της Ελλάδος πήγε όλος στις τράπεζες του Ρότσιλντ!
Με αυτούς τους πολιτικούς αχυρανθρώπους του Ρότσιλντ, δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα μας. Δεν δέχομαι η πατρίδα μας να κυβερνάται από τα ανθρωποειδή του State Dept. των Σιωνιστικών ΗΠΑ, αποφοίτους των διαφόρων Think Tanks, στους οποίους προσφεύγουν τα δικά μας πολιτικά ανθρωπάκια, για να εξασφαλίσουν εύνοια εξουσίας.
Ελπίζουμε να δώσαμε φως στη σκέψη των Ελλήνων, ώστε με τη βοήθεια του Θεού να ψηφίζουν Έλληνες πατριώτες, και όχι δυνάστες πράκτορες των Σιωνιστών, μαριονέτες της παγκόσμιας Δικτατορίας!
Τελειώνοντας υπενθυμίζω στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS) ένα ποίημα, του Ιωάννη Πολέμη.


Ο χρυσός και το Μάρμαρο:

Λέει ο χρυσός στο μάρμαρο:
Στα πέρατα του κόσμου ποιος ήλιος λάμπει σαν κι εμέ;
Ποιο φώς έχει το φώς μου;
Εγώ τον κόσμο κυβερνώ, την ευτυχία υφαίνω,
Ποδοπατώ την ομορφιά, την ασχημιά ομορφαίνω.
Εγώ ακονίζω του φονιά το δίκοπο μαχαίρι,
Εγώ οδηγώ στα σκοτεινά του κλέφτη μου το χέρι,
Εγώ αγοράζω την τιμή και την πουλώ στο δρόμο,
Ποδοπατώ την αρετή, καταπατώ το Νόμο.
Περίσσιες είναι οι χάρες μου κι η δύναμή μου μόνη, Γκρεμίζει θρόνους απ’ εδώ , θρόνους εκεί στυλώνει.
Εσύ τι κάνεις μάρμαρο;
Και τ’ απεκρίθη εκείνο
«Εγώ σε τάφου σκοτεινιά, τη δύναμή σου κλείνω».

http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/02/blog-post_16.html
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9801.html

ΣΚΕΨΟΥ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ - ΠΡΑΞΕ!

ΑΦΟΥ….  
 
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΑΡΤΟ-ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

ΑΛΛΑ….

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΣ ΔΙΧΩΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, - ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ - ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ (Π.Χ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ-ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ).

ΣΥΝΕΠΩΣ…..

ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΠΡΩΤΟΝ: ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, (ΚΥΡΙΩΣ ΑΘΗΝΑ–ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΔΙΧΩΣ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΝΕΥ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ…

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΚΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΣΥΓΝΩΜΗ...! ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΕΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ, ΤΙΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥ INDYMEDIA ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ… «ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ» !

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ…ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΠΙΘΑ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!


ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΕΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΑΛΛΑΓΗ" ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Η ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ, «ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» ΟΠΩΣ ¨ΤΟΤΕ¨ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟ-ΣΩΤΗΡΕΣ … «ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ».


ΣΚΕΨΟΥ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ- ΠΡΑΞΕ!

(Τι άλλο περιμένεις να κάνουν αυτά τα ροζιασμένα χεριά,  ήρθε η ώρα να σηκώσεις τα δικά σου).
 
http://diogeneis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_16.html

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (2010)ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ κ. ΟΛΙ ΡΕΝ ΚΑΙ..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ κ. ΟΛΙ ΡΕΝ ΚΑΙ . . . ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)
ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ,
ΕΙΝΑΙ  ΠΛΗΘΩΡΑ  ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΠΟΥ  ΦΘΑΝΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΟΘΟΝΗ  ΜΑΣ,  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΜΕ  ΝΑ  ΤΙΣ
ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ,   ΓΙ  ΑΥΤΟ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ  ΝΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΜΕ  ΜΙΑ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ,  ΟΠΟΥ  ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 
ΚΑΙ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ  ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΟΠΟΤΕ  ΘΕΛΕΤΕ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ.  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΣΤΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ  ΜΗΝΥΜΑ.  ΤΟ  ΣΗΜΕΡΙΝΟ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΔΥΟ  ΤΜΗΜΑΤΑ,  ΠΟΥ  ΣΑΣ  ΔΕΙΧΝΟΥΝ  ΠΩΣ  Η
ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΑΣ,  ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ,  ΧΩΡΙΣ  ΝΑ  ΙΔΡΩΝΕΙ  ΚΑΝΕΝΑ  ΑΥΤΙ !  ΜΟΝΟ  ΝΑ  ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ
ΜΙΣΘΟΥΣ  ΚΑΙ  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  ΞΕΡΟΥΝ  ΟΙ  ΑΡΜΟΔΙΟΙ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ  ΝΑ  ΒΑΖΟΥΝ  . . . ΧΑΡΑΤΣΙΑ.  ΞΕΚΙΝΑΜΕ
ΛΟΙΠΟΝ  . . . 

ΠΡΩΤΟ  ΤΜΗΜΑ


ΜΕ  ΜΙΑ  ΜΟΝΟΚΟΝΤΥΛΙΑ  Ο  κ. ΟΛΙ  ΡΕΝ,  ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ  (ΥΠΟΥΡΓΟΣ)  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΤΗΣ  Ε.Ε. ΑΠΑΞΙΩΣΕ  
ΤΟ  ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ  ΛΑΘΟΣ  ΤΟΥ  ΕΠΙ  ΚΕΦΑΛΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ    ΤΗΣ  κ.  ΜΠΛΑΝΣΑΡ,  ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΟΤΙ  
ΤΟ  <<ΛΑΘΟΣ  ΤΟΥ  ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥ,  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ>>  ΚΑΙ  ΚΑΘΑΡΙΣΕ !   ΜΕΧΡΙ  ΤΩΡΑ  ΠΟΥ  
ΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΤΟ  ΠΑΡΟΝ, ΔΕΝ  ΥΠΗΡΞΕ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ / ΔΙΑΨΕΥΣΗ,  ΟΥΤΕ  ΑΠΟ  ΑΛΛΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΤΗΣ  Ε.Ε.  ΟΥΤΕ  
ΚΥΡΙΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  "" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ""  ( . . . ΤΡΟΠΟΣ  ΤΟΥ  ΛΕΓΕΙΝ)  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  !  ΟΜΩΣ  ΟΠΩΣ  ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ  
ΣΤΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΜΑΣ  ΣΤΙΣ  10. 2.  03,  Η  ΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΑΥΤΗ,  ΗΤΑΝ  ΟΥΡΑΝΟΠΕΜΠΤΗ  ΕΥΚΑIΡΙΑ,  ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ  
Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΔΕΣΜΑ  ΠΟΥ  ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΦΟΡΕΣΟΥΝ   ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΤΑ  
ΟΠΟΙΑ  ΔΕΝ  ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ  ΝΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΤΡΟΠΟΣ  ΝΑ  ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ,  ΠΛΗΝ  ΒΕΒΑΙΑ  ΤΟΥ  . . .ΘΑΝΑΤΟΥ  
ΜΑΣ.
ΚΑΙ  ΟΜΩΣ  ΟΠΩΣ  ΑΡΙΣΤΑ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ  ΜΕ  ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ,  ΤΟ  ΛΑΘΟΣ  ΤΟΥ  ΕΝΟΣ
ΤΩΝ  ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ,  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ  ΑΥΤΟΜΑΤΑ  ΤΟΝ  ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ  ΤΗΣ  ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ  ΠΟΥ
ΑΝΕΛΑΒΕ,  ΙΔΙΩΣ  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΟΤΑΝ  ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΨΕΥΔΟΥΣ,  ΜΗ  ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ-
ΤΟΛΟΓΙΑΣ,  ΗΤΟΙ   ΕΝ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ,  ΤΟΥ  ΥΠΑΡΚΤΟΥ  ΥΨΟΥΣ  ΤΟΥ  ΧΡΕΟΥΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ  
ΜΑΣ  ΝΑ  ΤΟ  ΕΞΟΦΛΗΣΟΜΕ !  

Η  ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)  ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ  ΔΗΛΩΣΟΜΕ  ΑΠΟΡΡΙΨΗ  ΤΩΝ  ΤΡΙΩΝ
ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΖΗΤΗΣΟΜΕ  ΤΗΝ  ΑΚΥΡΩΣΗ  ΤΟΥΣ,  ΩΣ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ  ΤΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ  
ΘΕΛΗΣΗΣ  ΜΑΣ,  ΚΑΙ  ΑΠΟΡΡΟΙΑ  ΤΟΥ  ΔΙΚΟΥ  ΤΟΥΣ  ΑΡΧΙΚΟΥ  ΛΑΘΟΥΣ.  ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ  ΑΝ  ΔΕΧΘΟΥΜΕ  ΟΤΙ  
ΔΙΕΘΝΕΙΣ  ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΣΧΕΣΕΙΣ  ΜΕΤΑΞΥ  ΚΡΑΤΩΝ  ΚΑΙ  ΙΔΙΩΤΩΝ,  ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ  
ΚΑΤΑ  ΠΩΣ  ΜΑΣ  ΒΟΛΕΥΕΙ !  ΤΟΤΕ  ΔΕΝ  ΘΑ   ΕΙΧΑΜΕ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΑΛΛΑ . . . ΚΟΙΝΩΣ  ΖΟΥΓΚΛΑ  ! 
ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΙΧΑΜΕ  ΑΝΑΓΚΗ  ΝΟΜΩΝ,  ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ  ΚΑΙ  ΑΛΛΩΝ  ΣΧΕΤΙΚΩΝ  ΠΟΥ  
ΔΙΕΠΟΥΝ  ΤΗΝ  ΕΙΡΗΝΙΚΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  ΣΥΜΒΙΩΣΗ,  ΑΠΛΑ  ΜΕΡΙΚΑ  ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ  ΤΟΥ  . . . ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΥ ΘΑ  ΥΠΕΡΑΡΚΟΥΣΑΝ.  ΣΥΝΕΠΩΣ  ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ  Ο  κ.  ΟΛΙ  ΡΕΝ  ΚΑΙ  ΛΟΙΠΟΙ  ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ  ΤΗΣ  Ε.Ε.  ΝΑ  ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ  ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ  ΤΟΝ  ΙΟΥΛΙΟ  ΚΑΙΣΑΡΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ  ΤΟΝ  
ΔΙΑΛΟΓΟ !   ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ  ΛΟΙΠΟΝ  ΤΗΝ  ΛΟΓΙΚΗ  ΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ  ΤΗΣ  ΘΕΣΗΣ  ΤΟΥ,  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΕΥΡΗ  Η  Ε.Ε.  
ΤΗΝ  ΦΥΣΙΚΗΝ  ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ  ΜΕΤΑΞΥ  ΤΩΝ  ΕΤΑΙΡΩΝ  ΤΗΣ.!  ΝΑ  ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ  ΟΤΙ
ΚΑΝΕΝΑ  ΤΩΝ  ΔΥΟ  ΜΕΡΩΝ  ΔΕΝ  ΘΕΩΡΗΣΕ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ  -  ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ  ΑΡΧΗΣ - ΝΑ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΜΕΤΑ
ΤΗΝ  ΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΤΟΥ  ΛΑΘΟΥΣ,  ΤΗΝ  ΔΕΔΟΜΕΝΗ  ΠΛΕΟΝ  ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ  ΠΡΑΞΗΣ - ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ  ΚΑΙ  ΝΑ
ΖΗΤΗΣΕΙ  ΤΗΝ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΗΣ  !  ΜΕ  ΑΛΛΑ  ΛΟΓΙΑ,  ΟΤΙ  ΕΓΙΝΕ  ΕΓΙΝΕ,  ΤΩΡΑ  ΣΚΥΨΤΕ  ΚΑΙ . . .ΠΛΗΡΩ- 
ΝΕΤΕ !  Ε !  ΛΟΙΠΟΝ  ΟΧΙ ! ΔΕΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΖΗΤΗΣΟΜΕ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ  ΜΑΣ  ΠΟΥ  
ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ,  ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΣΕ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,  ΑΠΟ  ΛΑΘΟΣ  ΤΟΥ  Δ.Ν.Τ.  ΝΑ  
ΣΚΥΨΟΥΝ  ΤΟΝ  ΑΥΧΕΝΑ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ  ΝΑ  ΣΙΩΠΟΥΝ,  ΕΠΕΙΔΗ  ΕΤΣΙ  ΤΟ  ΕΙΠΕ  Ο  κ  ΟΛΙ  ΡΕΝ  !  Η ΦΙΛΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)  ΣΑΝ  ΕΝΔΕΙΞΗ  ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ,  ΚΑΛΕΙ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ  ΖΗΤΗΣΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟ  Δ.Ν.Τ.   
ΕΚ ΝΕΟΥ  ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΜΗΔΕΝΙΚΗ  ΒΑΣΗ,  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΕΧΟΜΕ  ΕΠΙ  ΤΕΛΟΥΣ  ΤΗΝ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΕΛΕΓΧΟΥ  ΚΑΙ  ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ  ΤΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ  ΧΡΕΟΥΣ,  ΤΩΡΑ  ΠΟΥ  ΔΙΑΘΕΤΟΜΕ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΛΙΣΤΑ
ΛΑΓΚΑΡΝΤ,  ΚΑΙ  ΟΙ  ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ  ΜΑΣ  ΑΠΑΙΤΟΥΝ  ΝΑ  ΕΞΟΦΛΗΣΟΜΕ.  
ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ :  ΟΙ  ΚΑΛΟΙ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ,  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΚΑΛΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ !  
ΤΟ  "ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΑ"  ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ,  ΜΕΓΕΘΩΝ,  ΜΙΖΩΝ  ΚΑΙ  ΛΟΙΠΩΝ  ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ  . . .  ΜΕΘΟ-
ΔΕΥΣΕΩΝ,  ΝΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ  ΑΠΑΝΤΕΣ,  ΑΝΗΚΕΙ  ΣΤΗΝ  . . .ΙΣΤΟΡΙΑ !  

ΔΕΥΤΕΡΟ  ΤΜΗΜΑ


ΣΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ  ΥΠΑΓΕΤΑΙ  ΚΑΙ  Η  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΤΗΣ  ΠΡΩΗΝ  ΥΠΟΥΡΓΟΥ  κας  ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ,  ΤΗΝ
ΟΠΟΙΑ  Ο  ΕΚΔΙΩΧΘΕΙΣ  ΓΑΠ  
ΦΟΡΤΩΣΕ  ΣΤΗ  ΠΛΑΤΗ  ΜΑΣ  ΜΕ  ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
ΤΗΝ  ΣΤΗ  ΘΕΣΗ  ΤΟΥ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΣΤΟΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΑΙ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( ! ) (ΟΟΣΑ)  ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΕΔΡΑ ΣΤΟ  ΠΑΡΙΣΙ ! ΚΑΙ  ΜΠΟΡΕΙ  ΠΙΑ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΑΡΜΕΓΕΙ  ΕΩΣ  
ΟΤΟΥ  ΛΗΞΕΙ  Η  ΘΗΤΕΙΑ  ΤΗΣ.
  ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΜΕ  ΑΠΟ  ΤΑ  "ΚΟΥΚ ΦΑΜΙΛΥ"   ΚΑΙ  "ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ"


<< Φυσικά, αυτό που προκαλεί δεν είναι απλώς ο παχυλός μισθός που εισπράττει και ο οποίος υπολογίζεται σε Ε. 7.500 
τ
ον μήνα καθαρά συν 1.000 ευρώ που λαμβάνει για το επίδομα τέκνου, καθότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, ΕΦΟΣΟΝ  το Ελληνικό Δημόσιο έχει την ευθύνη να καλύπτει τα δίδακτρά του, αλλά και ο τρόπος ζωής που έχει επιλέξει, ο οποίος παραπέμπει περισσότερο σε αιώνια φοιτήτρια που δεν πατάει στα μαθήματά της- παρά σε στέλεχος 
που εκπροσωπεί τη χώρα της στο εξωτερικό. 

Στην όμορφη ζωή της κυρίας Μπιρμπίλη η μέρα ξεκινάει στις 9 το πρωί. Είναι η ώρα που ετοιμάζεται για να πάει όχι στο γραφείο της, αλλά στο γυμναστήριο.    
Λεωφόρος Victor Hugo, Παρασκευή 09.40. Αντί για ταγέρ, φούστα ή παντελόνι, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ εμφανίζεται με στενό αθλητικό κολάν, αθλητικά παπούτσια, φούτερ μπλούζα, τζάκετ και μια δερμάτινη σπορ τσάντα 
ανά χείρας. Εχει μόλις φύγει από το σπίτι της με προορισμό το ελιτίστικο γυμναστήριο «Vit'halles» (η συνδρομή κοστίζει Ε.1.190τον χρόνο), το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια και πάνω στη διαδρομή που ακολουθεί 
@ποτε χρειάζεται για να φτάσει στο γραφείο της επί της οδού 15 Villa Said. Μιλάει ακατάπαυστα στο κινητό της τηλέφωνο
συνήθεια που δεν έχει αποχωριστεί από την εποχή όπου βρισκόταν στην καρέκλα του υπουργείου Περιβάλλοντος και 
επί καθημερινής βάσης και αρκετά νωρίς το πρωί, γύρω στις 6.30, επισκεπτόταν με την ίδια αμφίεση το γυμναστήριο «Holmes» στο κέντρο της Αθήνας.

Ωρα 11.00. Η κυρία Μπιρμπίλη έχοντας τρέξει περισσότερα από 40 λεπτά και σε υψηλές ταχύτητες πάνω στους ηλεκτρι-
κούς διαδρόμους του «Vit'halles» βγαίνει από το γυμναστήριο και κατευθύνεται όχι στο γραφείο της, αλλά στο σπίτι της.
Ωρα 12.30. Η γραμματέας της κυρίας Μπιρμπίλη ενημερώνει τηλεφωνικά όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί
της ότι δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο γραφείο της και θα είναι σίγουρα εκεί στις 14.45 και για τουλάχιστον δύο ώρες, εξαιτίας μιας συνάντησης που έχει προγραμματιστεί.

Η διαμονή της Ελληνίδας μόνιμης αντιπροσώπου στον ΟΟΣΑ στην πρεσβευτική κατοικία και σε διαμέρισμα 300 τ.μ. 
σε μια από τις καλύτερες συνοικίες στο Παρίσι, δίπλα στα Champs Elysses, στοιχίζει στον Ελληνα φορολογούμενο 
Ε. 8.000  τον μήνα ή αλλιώς  Ε,100.000  τον χρόνο. με  κύριο χαρακτηριστικό  την παρουσία τζακιών σε όλα τα δωμάτια. Η διακόσμηση όμως δεν έκανε στην κυρία Μπιρμπίλη, με αποτέλεσμα να ζητήσει να της αποσταλεί στο Παρίσι ολόκληρη η οικοσκευή της από το διαμέρισμά της στην Αθήνα, κάτι που κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο το ποσό των Ε. 4.428.  !   


ΕΙΧΑΤΕ  ΑΠΟΡΙΑ  ΑΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΛΕΦΤΑ  ; ; ;


ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  (2010)
Αντ.  Αντωνιάδης - Εκπρόσωπος

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/filikh-etairia-2010-apanthsh-ston-epitropo-k-oli-ren-kai.html

Ο Στουρνάρας είναι… χουβαρντάς. Γιατί να το κρύψωμεν.


ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Αρ. Φύλλου 35
30 Ιανουαρίου 2013
(…)
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
(1) Αριθμ. 3710/Β.204
 
Διορισμός των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Έχοντας υπόψη:
1. τις διατάξεις:
α. του άρθρου 4 του ν. 3864/2010 «Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας» (Α΄ 119).
2. της παραγράφου 10 του άρθρου 16Β του ν. 3864/2010
3. της περίπτωσης θ΄ του άρθρου 1 του ν. 3213/2003 «Δήλωση και έλεγχος περιουσιακής κατάστασης βουλευτών,
δημόσιων λειτουργών και υπαλλήλων, ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων κατηγοριών προσώπων» (Α΄ 309).
4. την ανάγκη διορισμού των οργάνων Διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
5. την πρόταση της Επιτροπής της παραγράφου 4 του άρθρου 4 του ν. 3864/2010 και την τήρηση της διαδικασίας
του τρίτου εδαφίου της παρ. 5 και της περίπτωσης ε’ της παραγράφου 12 του ίδιου άρθρου.
6. το γεγονός ότι από την παρούσα δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, αποφασίζουμε:
1. Διορίζουμε τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής
Σταθερότητας, ως ακολούθως:

α. ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
αα. Paul Koster του Robert (Α.Δ: NNFJ89B79), Πρόεδρος
ββ. Αντρέας Μπερούτσος του Χαραλάμπους (Α.Δ.: ΑΗ3359334), μέλος
γγ. Pierre Mariani του Antoine Dominique (Α.Δ.:11ΑΙ80293), μέλος
δδ. Γεώργιος Μέργος του Ιωάννη (Α.Δ.Τ.: Τ 066369), εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, μέλος
εε. Ευθύμιος Γκατζώνας του Κωνσταντίνου (Α.Δ.Τ.: ΑΙ115454), εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδος, μέλος
β. ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
αα. Αναστασία Σακελλαρίου του Χρήστου (Α.Δ.: ΑΗ2693055), Διευθύνουσα Σύμβουλος
ββ. Μάριος Κολλιόπουλος του Νικολάου (Α.Δ. ΑΗ4162251), αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
γγ. Αναστάσιος Γάγαλης του Μιχαήλ (Α.Δ.Τ. Ξ162625), μέλος
2. Η θητεία των μελών των ανωτέρω οργάνων αρχίζει την 1/2/2013 και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017.
3. α. Οι συνολικές ετήσιες μεικτές αποδοχές των μελών Διοίκησης του Ταμείου, ορίζονται ως ακολούθως
αα. Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου: εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ
ββ. Μέλη Γενικού Συμβουλίου: τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ
γγ. Διευθύνουσα Σύμβουλος Εκτελεστικής Επιτροπής: διακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες (215.000) ευρώ
ββ. Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εκτελεστικής Επιτροπής: εκατόν ογδόντα πέντε χιλιάδες (185.000) ευρώ
γγ. Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής: εκατόν εξήντα πέντε χιλιάδες (165.000) ευρώ
β. Οι ανωτέρω αποδοχές δεν συνοδεύονται από επιπλέον παροχές ή άλλα προνόμια και καταβάλλονται σε 12μηνη βάση
4. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις του ν. 3864/2010 όπως ισχύει
5. Τα ανωτέρω μέλη υπόκεινται στις διατάξεις του ν. 3213/2003
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2013
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Το νέο του κατόρθωμα είναι …..Οτι καταφεύγει σε τιτλοποιήσεις μελλοντικών εσόδων από τις αποκρατικοποιήσεις, οι οποίες υπονομεύουν το μέλλον... και το ανέφερε χθες σε εκδήλωση της Pricewaterhouse Coopers,  με το προϊόν τους, όπως είπε θα πληρωθεί χρέος, δηλαδή τα δάνεια από την τρόικα.
 

Η επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε χθες θύμισε έντονα το 2002 και το 2003, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών ο Νίκος Χριστοδουλάκης και υποστήριζε τις τιτλοποιήσεις στη Βουλή. Η εποχή Σημίτη χρησιμοποίησε με «άφρονα» τρόπο τη συγκεκριμένη μέθοδο. Οι προεισπράξεις εσόδων δεν είναι το μάννα εξ ουρανού που παρουσίασε , αλλά μια μέθοδος για να δεθεί κι άλλο χειροπόδαρα η χώρα.

Αγνοούμε προς το παρόν εάν θα τιτλοποιήσει και το μελλοντικό γαμησι που θα φάει  απο τον κοσμάκη.
http://ixnos.blogspot.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_39.html

ΑΝΔΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ...

Του Νίκου Πάσχου

"Ο ίππος είναι ιδιαιτέρως ισχυρότερος όταν είναι τοποθετημένος κοντά στο κέντρο


Αυτό συμβαίνει για δυο λόγους. Ο ένας είναι ότι κοντά στο κέντρο της σκακιέρας ελέγχει 8 τετράγωνα ενώ στην άκρη μόνο 4, στην γωνία της σκακιέρας μόνο 2. 
Αυτό μειώνει την ισχύ του αλλά και τον παγιδεύει. 
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι, αντίθετα με τα άλλα κομμάτια, για να διανύσει αποστάσεις στην σκακιέρα χρειάζεται αρκετές κινήσεις. Ένας ίππος στο κέντρο μπορεί γρήγορα να βρεθεί σε όποια περιοχή της σκακιέρας χρειάζεται αλλά ένας ίππος στην άκρη είναι ανίσχυρος να βοηθήσει την μάχη στην άλλη άκρη της σκακιέρας. 

Ο παράξενος χαρακτήρας της κίνησης του ίππου τού δίνει το πλεονέκτημα να απειλεί τα άλλα κομμάτια, ακόμα και την βασίλισσα, χωρίς να απειλείται από αυτά. Έχοντας την δυνατότητα να απειλεί έτσι οκτώ διαφορετικές θέσεις χωρίς να εμποδίζεται από την ύπαρξη κομματιών ή πιονιών στα διπλανά του τετράγωνα είναι ιδανικός για παιχνίδι τακτικής, ιδιαιτέρως για διπλά χτυπήματα (στη σκακιστική γλώσσα η κίνηση αυτή ονομάζεται συχνά πιρούνι). 

Ο ίππος θεωρείται ισχυρότερος στην αρχή του παιχνιδιού όπου αυτού του είδους το τακτικό παιχνίδι είναι πιο προσφορο. Μάλιστα συνήθως είναι το πρώτο κομμάτι που αναπτύσσεται στο άνοιγμα (κυρίως στα αποκαλούμενα κλειστά ινδικά ανοίγματα). Καθώς αδειάζει η σκακιέρα μειώνονται οι δυνατότητες τακτικών απειλών αλλά και χάνει την αξία της η δυνατότητα να υπερπηδά κομμάτια και πιόνια. 
Αν και γενικά μειονεκτεί του αξιωματικού στο φινάλε, διατηρεί το πλεονέκτημα να έχει πρόσβαση σε όλα τα τετράγωνα της σκακιέρας και είναι ισχυρότερος αν τα πιόνια περιορίζονται στην μία πτέρυγα της σκακιέρας ή αν υπάρχουν πολλά πιόνια που εγκλωβίζουν τις διαγώνιες στους αξιωματικούς

Συνηθισμένος στρατηγικός στόχος είναι η τοποθέτησή του σε μια τρύπα της εχθρικής παράταξης (τρύπες είναι τα τετράγωνα που δεν μπορούν να απειληθούν από πιόνια).

Το 2007 στην συνέλευση του ΟΤΕ ο Παναγής Βουρλούμης πρόεδρος του οργανισμού εξουσιοδοτήθηκε  και εκπροσώπησε και την MIG. Ουδέν μεμπτόν. Οι γερμανοί πίεζαν για την απόκτηση του ΟΤΕ, ασφαλίζοντας έτσι την ομπρέλα των επενδύσεων τους στην Ελλάδα, βραχυπρόθεσμα αλλά και μελλοντικά.  

Μονοπωλιακού χαρακτήρα επιχείρηση με δορυφορικές εταιρίες όπως η Siemens και μια πλειάδα άλλων εταιριών να κρύβονται άμεσα η έμμεσα στην μεγάλη αγκαλιά της Deutsche Telecom. 

Το προφίλ του Ανδρέα Βγενόπουλου είχε ήδη χτιστεί στην Ελληνική κοινωνία. Το κατασκεύασαν τα media που ρουφούσαν εκατομμύρια σε διαφήμιση και προπαγάνδα. Το κατασκεύασε μερικό κομμάτι του εφοπλιστικού lobby
Η Ελληνική κοινωνία δέχτηκε ευχαρίστα στο μυαλό της (τέτοια που είναι) την δημιουργία ενος  έλληνα Μπερλουσκόνι. Ειδικά όταν αυτός γίνεται επαναστάτης στο πέρασμα του χρόνου και τα βάζει με τον Λάτση, το άχρηστο το κράτος, σειρά πολιτικών, γενικά τα βάζει με το σύστημα!

Σκεφτείτε να εμφανιζόταν στην συνέλευση του ΟΤΕ η D.T. και να έλεγε εδώ και τώρα το μαγαζί σε εμάς. Έπρεπε να λαδώσει την μισή Ελλάδα για να μην ξεσηκωθεί το πλήθος.

Το μαγαζί το πήρε μέσω της MIG έμορφα και ωραία. Με χαμόγελα, φράγκα, χαρές και πανηγύρια. 

Η MIG συνέχισε  να επενδύει στο μέλλον. Ποιο μέλλον; Αυτό του φυσικού αερίου και των πετρελαίων. Φόρτωσε λοιπόν την Κύπρο με ελληνικά ομόλογα μέσω της MARFIN BANK αλλά και της γενικότερης επιρροής του Έλληνα Μπερλουσκόνι σε μερίδα κύπριων επιχειρηματιών.  
Το θεώρησε ασφαλή και σίγουρη επένδυση! Η τρόικα δεν θα μπορούσε να αγγίξει την Κύπρο και τον θησαυρό της, αν δεν είχε χρεοκοπήσει λόγο των ελληνικών ομολόγων που φορτώθηκαν στο νησί. Ούτε η γερμανικές μυστικές υπηρεσίες δεν θα «παγίδευαν» τα ρώσικα κεφάλαια. 

Ο Βγενόπουλος θεωρούσε μονόδρομο το μνημόνιο για την Ελλάδα. Με μεγάλη πειθώ Χατζηνικολάου και Βγενόπουλος μαζί μας το τόνιζαν.  Θυμηθείτε την συνέντευξη. Άλλωστε κερδισμένοι στην Ελλάδα βγαίνουν πρωτίστως οι επιχειρηματίες - εργοδότες με μισθούς 500αρικου και όχι η κ. Μέρκελ. 
Η Μέρκελ και το σύστημα της ασφάλισε τις γερμανικές επενδύσεις με το μνημόνιο, χάριν των εξαγορών που είχαν προηγηθεί, δίνοντας εγγυήσεις για το μνημόνιο που θα ερχόταν! Με άλλα λόγια από μόνη της η D.T. στην Ελλάδα δεν είχε μέλλον, αν η χώρα δεν οδηγιόταν με μαθηματική ακρίβεια εδώ που οδηγήθηκε.

Συμπερασματικά ο λευκός ίππος στην σκακιέρα των Γερμανών, αυτος που είναι ιδανικός για παιχνίδι τακτικής, ιδιαιτέρως για διπλά χτυπήματα (Ελλάδα – Κύπρο), αυτός που είναι ιδιαιτέρως ισχυρότερος όταν είναι τοποθετημένος κοντά στο κέντρο ελέγχοντας «8 τετράγωνα» με συνηθισμένο στρατηγικό στόχο  η τοποθέτησή του σε μια τρύπα της εχθρικής παράταξης δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

 Όσον αφορά στο φινάλε, που διατηρεί το πλεονέκτημα να έχει πρόσβαση σε όλα τα τετράγωνα της σκακιέρας και είναι ισχυρότερος θα το αναλύσουμε μια άλλη φορά. Έχει φινάλε;


Υ.Γ. Το συμπερασματικά προκύπτει από το γεγονός, ότι στις Bussines πάντα εξετάζεις ποιος είναι ο κερδισμένος. Εάν ο φίλτατος Ανδρέας έχει αντίρρηση για το συμπερασματικά περιμένω την δική του ανάλυση. Αλήθεια Ανδρέα πως σου φαίνεται ένα σχήμα (τρόπος του λέγειν) Ολυμπιακής - Lufthansa;     
 lobbystasgr  

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6304.html

Το ξεγύμνωμα 39 χρόνων ...μέσα σε 12 ώρες!!!

Με βασάνιζε πάντα η απορία, πως είναι δυνατόν τόσο κουτοπόνηρα άτομα, όπως ο Βόλφγκανκ Σόϊμπλε, ο Έντμούντ Στόϊμπερ, ο Γκίντο Βέστερβέλλε, ο Χόρστ Ζέχοφερ και η γνωστή "παρθένα του Βερολίνου", Άντζη Μέρκελ, να έχουν καταφέρει να βάλουν το "πάνω χέρι" στην πατρίδα μου και ακόμη χειρότερα να μας έχουν πάρει αυτά τα γερμανάκια αμαχητί ακόμη και τα "σώβρακα". 

Όταν έχεις ζήσει από πολύ κοντά και επί χρόνια το χαμηλό πνευματικό επίπεδο των προαναφερθέντων, τότε ήταν τουλάχιστον εύλογη η απορία μου ....

Μου δώθηκε  ( 17.01.2013 ) επίσημα από τους ανεύθυνους " υπεύθυνους" αυτού του κράτους και μάλιστα εν χορώ η αμετάκλιτα οριστική απάντηση σε αυτό το ερώτημα ...

Χθες το βράδυ ένας θίασος τριακοσίων (300) διανοητικά " Μικροτσούτσουνων" μετέτρεψε το Ελληνικό Κοινοβούλιο σε παράγκα για να παίξει το 12-ωρο μονόπρακτο με τίτλο " Μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι"... Μέσα σε 12 ώρες φανερώθηκε όλη η γύμνια του Ελληνικού πολιτικού συστήματος και των ανθρώπων του. 

Οι 300 άρρωστα εγωπαθείς πρωταγωνιστές του θιάσου κατόρθωσαν να μας αποδείξουν για ποιο λόγο το βαπόρι της χώρας οδηγήθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σκόπελο και επιτέλους ποιος είναι ο υπεύθυνος για την τραγωδία.... Ο σκόπελος!!! Οι βαρύγδουπες δηλώσεις των πεφωτισμένων του καθεστώτος και οι δημοσιογραφικές αναλύσεις και κριτικές που ακολούθησαν την επομένη... έβαλαν το "κερασάκι" που έλειπε από την τούρτα που τρώει στην μάπα του επί 39 χρόνια ο Ελληνικός λαός.

Τώρα εξηγείται η εγκληματική αδιαφορία ολόκληρου του πολιτικού καθεστώτος που κυνικά επιδεικνύεται καθημερινά έναντι των χιλιάδων νεκρών και των εκατομμυρίων εξαθλιωμένων Ελλήνων. Η κοινοβουλευτική δικτατορία των " Αθλίων, Ανοήτων και Ανικάνων" κρατιέται στην εξουσία επειδή βασίζεται μόνο στον εκφοβισμό και στην τρομοκράτηση των "Ανέργων, Απόρων και Αρρώστων" του λαού, που σπέρνει η τυφλή βία των πραιτωριανών της.

Αυτοί οι "Καραγκιόζηδες" κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του Ελληνικού λαού και θα τις διαχειριστούν σίγουρα με την ίδια "σοβαρότητα και υπευθυνότητα" όπως έκαναν ήδη με τα ταμεία και με τον πλούτο της χώρας μας. Ήρθε ο καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά τα ρεμάλια είναι άκρως επικίνδυνα για τις ίδιες τις ζωές όλων ημών που κατορθώσαμε μέχρι τώρα να επιζήσουμε τα εγκλήματά τους! 

Όποιος δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πακέτο "πατρίδα, δημοκρατία, δικαιοσύνη" σε "μοναδική προσφορά του Άδωνη" για € 39,90, ας αλλάξει αμέσως τον τρόπο του σε σκέψη και τακτική και ας δράσει άμεσα.... αλλοιώς ισχύει το γνωστό .... Δράστε ή Σκάστε!!!


Φιλικά

Φιλική, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία
www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/39-12.html

Η απάντηση στα βίντεο προπαγάνδας υπερ της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες!

Το πιο λυπηρό στην Ελλάδα δεν είναι η οικονομία. Είναι η αφέλεια των Ελλήνων που δηλώνουν "προοδευτικοί". Αυτοί είναι που δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελλάδα και στο μέλλον των Ελλήνων.

Αυτό γιατί με τις πολιτικές τους θέσεις εκλέγουν συνεχώς κυβερνήσεις που μας οδηγούν στην βιολογική εξαφάνιση.
Εννοείται οτι δεν είναι σχέδιο των προοδευτικών αυτό. Το σχέδιο αυτό δημιουργήθηκε απο το ιουδαϊκό ιερατείο όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω.

Ποιά είναι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι έμμισθοι απο τους τραπεζίτες "προοδευτικοί" ώστε να μας πείσουν οτι η πολυπολιτισμικότητα θα μας ωφελήσει;

Απλά δεν έχουν κανένα αντικειμενικό επιχείρημα. Το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν με ύπουλο τρόπο αισθήματα ενοχής στους Έλληνες.

Αισθήματα ενοχής παρουσιάζοντας μόνο μία ωραιοποιημένη πλευράς της μαζικής μετανάστευσης.

Παρουσιάζουν παιδάκια λαθρομεταναστών που είναι υποτιθέμενα θύματα ρατσισμού, την ίδια ώρα που τα Ελληνόπουλα πεινάνε μέσα στην ίδια τους την πατρίδα και δεν υπάρχουν πόροι για τα σχολεία και τους νηπιακούς σταθμούς.

Στην συνέχεια θα δείτε τα βίντεο....Την ώρα που η Ελλάδα καταστρέφεται οικονομικά οι Εβραίοι μέσω της αφέλειας μερικών προοδευτικών Ελλήνων μας καταστρέφουν και βιολογικά.

Διαβάστε μέσα απο το ιστολόγιό μας τις έρευνες που καταρρίπτουν οτι η πολυπολιτισμική κοινωνία είναι ωφέλιμη για την κοινωνία μας.

Όλα τα παρακάτω βίντεο αποτελούν το 1% μόνο των επιχειρημάτων μας ενάντια στα σχέδια των Εβραίων που μας θέλουν πολυπολιτισμική κοινωνία. Διαδώστε τα σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας.

Μια Εβραία, η Anetta Kahane μας λέει οτι η μετανάστευση είναι το μέλλον... Γιατί δεν εφαρμόζουν την ίδια πολιτική και στο Ισραήλ; Γιατί στο Ισραήλ υποβάλλουν όσους θέλουν να μεταναστεύσουν εκεί σε εξετάσεις DNA;Το παρακάτω αποκαλυπτικότατο βίντεο του David Duke πρέπει να διαδοθεί παντού! Μια Εβραία αποκαλύπτει οτι αυτοί προωθούν την μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη.. Και οι "προοδευτικοί" κλείνουν τα μάτια!!ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!! Οι Εβραίοι στην Ευρώπη το παίζουν ανθρωπιστές και "προοδευτικοί", ενώ στο Ισραήλ το κράτος είναι εντελώς ρατσιστικό!!!Ο Εβραίος Σαρκοζί, ως Πρόεδρος της Γαλλίας μας λέει οτι πρέπει να μπασταρδευτούμε με το ζόρι... Κανένα ΜΜΕ δεν έπαιξε το βίντεο αυτό!!Για τους Εβραίους στο Ισραήλ τα πράγματα είναι απλά: Θάνατος στους μη Εβραίους!!Ένα βίντεο που πρέπει να δείξετε σε όποιον σας λέει οτι στην Αμερική η πολυπολιτισμική κοινωνία πέτυχε!! Πάνω στα πτώματα των Ινδιάνων ιθαγενών όμως!!!Σκεφτήκατε ποτε αν συμβαίνει το ίδιο και στην χώρα του παράνομου λαθρομετανάστη Αφρικανού; Δηλαδή η Ευρώπη να γίνει "πολύχρωμη"..

Η Αφρική γιατί να είναι μόνο μαύρη ή μόνο Μουσουλμανική; Έχετε ιδέα πως σφάζουν τους ομόφυλούς τους Χριστιανούς στις χώρες τους;

Δεν βλέπετε οτι δεν θέλουν απλά ένα κομμάτι ψωμί αλλά θέλουν τζαμιά κτλ;

Και επιτέλους δεν βλέπετε ποιοί τους φέρνουν εδώ; Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τις εκατοντάδες των βίντεο και τις χιλιάδες των άρθρων που αποδεικνύουν οτι η πολυπολιτισμικότητα είναι καταστροφική, είναι χειραγωγούμενη και προωθείται απο μη Ευρωπαίους στην Ευρώπη.

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_15.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8402.html
Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters