Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ - Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ...

Αποκ. 6,17 ὅτι ἦλθεν ἡ ἡμέρα ἡ μεγάλη τῆς ὀργῆς αὐτοῦ, καὶ τίς δύναται σταθῆναι;

Αποκ. 16,16 καὶ συνήγαγεν αὐτοὺς εἰς τὸν τόπον τὸν καλούμενον ἑβραϊστὶ Ἁρμαγεδών.(ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΚΑΡΜΗΛΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ)
Αποκ. 19,19 Και είδα το θηρίο και τους ....
βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένα, για να κάνουν πόλεμο μ' Αυτόν που είναι επάνω στο άλογο, και με το στράτευμά Του" 

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΕΥΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗΣ,ΤΟΝ ΛΕΒΑΘΙΑΝ,ΤΟΝ ΛΟΞΟΒΑΤΗΝ ΟΦΙΝ,ΤΟΝ ΛΕΒΑΘΙΑΝ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΟΦΙΝ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ,ΤΟΝ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ...ΠΡ.ΗΣΑΙΑΣ

Η ανακάλυψη του κοιτάσματος Λεβιάθαν...





 ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΄΄ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ΄΄=ΔΑΙΜΟΝΩΝ ETOIMAΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ..ΟΡΓΗ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ...ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Αποκ. 6,15 καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ οἱ μεγιστᾶνες καὶ οἱ χιλίαρχοι καὶ οἱ πλούσιοι καὶ οἱ ἰσχυροὶ καὶ πᾶς δοῦλος καὶ ἐλεύθερος ἔκρυψαν ἑαυτοὺς εἰς τὰ σπήλαια καὶ εἰς τὰς πέτρας τῶν ὀρέων, 

Αποκ. 6,16 καὶ λέγουσι τοῖς ὄρεσι καὶ ταῖς πέτραις· πέσατε ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ κρύψατε ἡμᾶς ἀπὸ προσώπου τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ θρόνου καὶ ἀπὸ τῆς ὀργῆς τοῦ ἀρνίου, 

Αποκ. 6,17 ὅτι ἦλθεν ἡ ἡμέρα ἡ μεγάλη τῆς ὀργῆς Αὐτοῦ, καὶ τίς δύναται σταθῆναι;


Παπική Μίτρα και θεός Δαγών

Η παπική «Τιάρα» προήλθε από ένα κωνικό Φρυγικό καπελάκι. Η προέλευση της παπικής τιάρας αποτελεί ένα μυστήριο. Η ίδια η λέξη τιάρα είναι περσική και αφορούσε το στέμμα του «μεγάλου βασιλιά».
Η «μίτρα» στον Δυτικό Χριστιανισμό είναι ένα ψηλό καπέλο, που αποτελείται από δύο όμοια τμήματα (το μπροστινό και πίσω) που οδηγούν σε μια κορυφή.
Στην Καθολική Εκκλησία, το δικαίωμα να φορούν τη μίτρα το έχουν οι επίσκοποι και οι ηγούμενοι. Οι Καρδινάλιοι, ακόμα και εκείνοι που δεν είναι επίσκοποι και που έχουν ειδική άδεια από τον Πάπα μπορούν να φορούν την μίτρα.
Υπάρχουν τρεις τύποι Μίτρας που φοριούνται για διαφορετικές περιπτώσεις:
- Η «simplex» (απλή) που είναι κατασκευασμένη από λευκό λινό ή μετάξι και φοριέται σε κηδείες και στη Μεγάλη Παρασκευή.
- Η «pretiosa» (πολύτιμη) που είναι διακοσμημένη με πολύτιμους λίθους και χρυσό και φοριέται τις Κυριακές και τις γιορτές. Αυτός ο τύπος της μίτρας σπάνια διακοσμημένος με πολύτιμους λίθους σήμερα, και τα σχέδια έχουν γίνει πιο ποικίλα.
- Η «auriphrygiata» που είναι από απλό χρυσό ύφασμα ή λευκό μετάξι με χρυσό ή ασήμι και φοριέται από τους επισκόπους κατά τον εορτασμό των μυστηρίων.
Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πάπας, ο Βενέδικτος ΙΣΤ ' έσπασε την παράδοση και αντικατέστησε την παπική τιάρα, με μια παπική μίτρα και ένα pallium.Στην φωτογραφία με μία μίτρα «pretiosa».
Το παρακάτω προέρχεται από το βιβλίο «Βαβυλωνιακή Μυστηριακή Θρησκεία και Βατικανό» (“Babylon Mystery Religion”) του Ralph Woodrow (εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ).
Ο Ralph Woodrow είναι ευαγγελικός χριστιανός, ομιλητής και συγγραφέας δεκαέξι βιβλίων. Ο Woodrow υποστήριξε στο παρελθόν την διατριβή του 19ου αιώνα του Πρεσβυτεριανού κληρικού Alexander Hislop (1807-65), με τον τίτλο "The Two Babylons" ("Οι Δύο Βαβυλώνες"), σύμφωνα με την οποία ο Ρωμαιοκαθολικισμός είναι μια συγκρητιστική ειδωλολατρική θρησκεία (δες και εδώ), όπως αναφέρεται και στο βιβλίο “Babylon Mystery Religion”. Όμως αρκετά χρόνια αργότερα ο Woodrow άλλαξε γνώμη και απέσυρε το έργο του από την κυκλοφορία.
Τα πανάκριβα και πολύπλοκα διακοσμημένα ενδύματα που φορούν οι Πάπες δεν έχουν υιοθετηθεί από το Χριστιανισμό, αλλά αντιγράφηκαν από εκείνα των Ρωμαίων αυτοκρατόρων. Οι ιστορικοί δεν άφησαν αυτό το γεγονός να περάσει απαρατήρητο και η μαρτυρία τους βεβαιώνει ότι «τα ενδύματα του ιερατείου... αποτελούν κληροδότημα της Εθνικής Ρώμης».
Η τιάρα που φορούν οι Πάπες -μολονότι διακοσμήθηκε με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικές εποχές- είναι απαράλλαχτη στο σχήμα με εκείνη που φορούσαν οι «θεοί» ή οι άγγελοι που βλέπουμε στις αρχαίες Ασσυριακές πλάκες. Είναι παρόμοια με εκείνη του Δαγών, του θεού-ψαριού.
Ο Δαγών ήταν στην πραγματικότητα μία μυστηριακή μορφή του Βαβυλωνιακού «σωτήρα». Το όνομα ‘Dagon’ προέρχεται από τη λέξη ‘dag’ (η λέξη αυτή στην Βίβλο μεταφράζεται «ψάρι») και σημαίνει θεός-ψάρι. Μολονότι πηγάζει από την Εθνική λατρεία της Βαβυλώνας, η λατρεία του Δαγών έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στους Φιλισταίους (Κριτές ιστ΄ : 21-30, Α΄ Σαμουήλ ε΄: 5,6).
Ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται ο Δαγών στα γλυπτά της Μεσοποταμίας παρουσιάζεται σε αυτή τη μορφή. Ο Layard στο βιβλίο του «Βαβυλώνα και Νινευή», επεξηγεί ότι. «το κεφάλι του ψαριού σχηματίζει μία μήτρα πάνω από το κεφάλι του ανθρώπου, ενώ το λεπιδωτό σώμα του έπεφτε σαν μανδύας προς τα πίσω, αφήνοντας τα χέρια και τα πόδια εκτεθειμένα» Αργότερα, καθώς ο μανδύας αυτός εξελίχθηκε, απέμεινε μόνο το κορυφαίο κομμάτι του σαν μία μήτρα, με τα σαγόνια του ψαριού ελαφρά ανοιγμένα. Σε αρκετά αρχαία νομίσματα της Μάλτας απεικονίζεται ένας Θεός (του οποίου τα χαρακτηριστικά είναι όμοια με εκείνα του Αιγυπτιακού Όσιρι) φορώντας την ψαροκεφαλή μήτρα χωρίς το σώμα του ψαριού.
Υπάρχει μία μορφολογική σχέση ανάμεσα στην παπική τιάρα και τον «φρυγικό» σκούφο, ο οποίος έγινε παγκόσμιο σύμβολο των ανατολικών λατρειών, αφού φοριόταν από τον Μίθρα, τον Άττι, τους Κάβειρους, τους Διόσκουρους και τους λάτρεις τους. Αργότερα έγινε κάλυμμα κεφαλής για τους μεσαιωνικούς Μασόνους, τους ‘ξεβράκωτους’ (ή «αβράκωτους» - “Sans culotte”- τους Γάλλους επαναστάτες του 1789) και την ίδια την La Liberte. Ο συμβολισμός του είναι μία από τις υπέρτατες πνευματικές επιτεύξεις που παρουσιάζονται επίσης στο λευκό στέμμα του Όσιρι, στον Κόρυμβο του Βούδα, στο εξογκωμένο κρανίο του Shou hsing (κινέζικου θεού) και στην τιάρα του Σίβα και του Πάπα.
O Α. Ironside μας λέει πως ο Πάπας είναι «ο απευθείας διάδοχος του αρχιερέα των Βαβυλωνιακών μυστηρίων και υπηρέτης του θεoύ-ψαριού Δαγών, και γι’ αυτό το λόγο φορά όπως και οι Εθνικοί προκάτοχοί του το δαχτυλίδι του ψαρά». Για άλλη μια φορά στην ανάμιξη της Εθνικής λατρείας με τον Χριστιανισμό, οι ομοιότητες έκαναν την ανάμιξη λιγότερο εμφανή. Σ’ αυτήν την περίπτωση, εφόσον ο απ. Πέτρος ήταν ψαράς, το δαχτυλίδι του θεού-ψαριού με τον τίτλο του Υπέρτατου Ποντίφηκα χαραγμένο πάνω σ’ αυτό, συνδέθηκε με το άτομό του. Αλλά ένα δαχτυλίδι σαν αυτό δεν φορέθηκε ποτέ από τον Πέτρο τον Απόστολο. Κανείς ποτέ δεν υποκλίθηκε για να φιλήσει το δαχτυλίδι του. Είναι πολύ πιθανόν να μην είχε κανένα δαχτυλίδι -γιατί «αργύριον και χρυσίον αυτός δεν είχε»! (Πράξεις γ΄6)
 
http://www.katohika.gr/2013/02/papiki-mitra-kai-theos-dagon.html

Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ(ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ) KAI H ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥ'Ι'ΤΩΝ!-Βίντεο

Κατοχικά νέα : Μια παλιά μας δημοσίευση για να πάρετε λίγο μια γεύση μέλλοντος....
Διαβάστε εδώ -Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ(ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ) KAI H ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥ'Ι'ΤΩΝ!-Βίντεο

Αν δεν είδες ηλικιωμένο σε κατάστημα της ΔΕΗ να κλαίει...

Οι «εμείς» και οι «αυτοί» 
Αν δεν είδες ηλικιωμένο σε κατάστημα της ΔΕΗ να κλαίει μ’ ένα 10ευρω στο χέρι παρακαλώντας να πάρουν έστω κι αυτό το τελευταίο κѠλ⓪χαρτο που κρατούσε, για να του ξαναδώσουν ρεύμα…

… αν δεν ένιωσες οργή και δεν πλάκωσες στα βρισίδια εκείνη την υπάλληλο που με ύφος αφ’ υψηλού απαντούσε στον ηλικιωμένο «τελείωνε...
ρε παππού κι έχεις κάνει ουρά πίσω σου»…

… δεν ένιωσες τι σημαίνει  περνάω ξυστά από το εγκεφαλικό. Αν με άφηναν θα την είχα δείρει. Κι ας ήταν γυναίκα. Στα μούτρα της έβλεπα την εξουσία του μ@λ@κ@. Του νοσηρού. Της γ@μι⓪λα@ς. Κι ας καταγγέλλεται η βία απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Η βία που ασκείς για να υπερασπιστείς την αξιοπρέπειά σου ή του διπλανού σου… Η βία που ασκείς για να προστατεύσεις τη ζωή σου ή τη ζωή του διπλανού σου, είναι θεμιτή. Πρόκειται για άμυνα. Δεν πάει άλλο. Τουλάχιστον προσωπικά δεν αντέχω άλλο.

Σίγουρα υπάρχουμε «εμείς» κι «αυτοί». Μπερδεύομαι, όμως, με τους «αυτούς» από τη στιγμή που πολλοί από «εμάς» είναι ανάμεσα σε «αυτούς». Ποια είναι τα κριτήρια που εντάσσουν κάποιον στους «εμείς»;

Μόνο η οικονομική κατάσταση και η ανεργία; Εν ολίγοις, αν δεν είσαι βιομήχανος, εφοπλιστής ή πολιτικός έχεις αυτομάτως δίκιο; Είσαι ένας από «εμάς»; Μα αν δεν έχεις την αίσθηση αλληλεγγύης, αν δε σκύψεις να σηκώσεις τον πεσμένο, αν δε μοιραστείς το τελευταίο σου ευρώ, αν ζεις αδιαφορώντας για όλα ξεμπερδεύοντας με ένα «έχω τα δικά μου ζόρια», είσαι με «αυτούς».

Αν είσαι με το «αυτό ορίζει ο νόμος», αν ζεις με το «δεν είναι δουλειά μου», αν πορεύεσαι με το «δεν είναι στα καθήκοντά μου», αν σκέφτεσαι «δεν είμαι ψυχολόγος για να τους λύσω τα προβλήματα», δε μπορείς να είσαι με «εμάς».

Αν θεωρείς γραφικούς και χασομέρηδες όσους ετοιμάζουν συσσίτια, αν θεωρείς τεμπέληδες, αποτυχημένους και αναξιοπρεπείς όσους τρώνε στα συσσίτια, αν ντράπηκες για τα υψωμένα χέρια κάτω από μια σακούλα τρόφιμα δίχως να οργιστείς με αυτούς που οδήγησαν αυτά τα χέρια να σηκωθούν από απόγνωση, δεν μπορείς να λες ότι είσαι με «εμάς».

Ο Γιάννης Τσαούσης μου έγραψε σ’ ένα μέιλ «ο ανθρώπινος μηχανισμός άμυνας που λέγεται “ηθικοποίηση” διανέμει αυτομάτως στο μυαλό του καθενός μας αποκλειστικά και μόνο το ρόλο του “καλού της ιστορίας”». Τότε, προβληματίστηκα. Τώρα ξέρω.

Η τσούλα υπάλληλος της ΔΕΗ έχει φροντίσει να διαθέτει μια τεράστια καβάτζα άλλοθι για να είναι τσούλα, αλλά ταυτόχρονα και «η καλή της ιστορίας». Αυτός που δήθεν συμμετέχει σε κινήσεις «προϊόντα χωρίς μεσάζοντες» και σου πουλάει 10 κιλά πατάτες 5 ευρώ, αλλά όταν πηγαίνεις σπίτι ανακαλύπτεις ότι τα κιλά είναι 8 και οι μισές πατάτες σάπιες, διαθέτει μια τεράστια καβάτζα άλλοθι για να κλέβει ένα φτωχό και ταυτόχρονα να είναι «ο καλός της ιστορίας».

Το τσογλάνι ο επιχειρηματίας, ναι αυτός ο μικρομεσαίος, που αφήνει 6 μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενούς του λέγοντάς τους με πόνο ψυχής ότι αν δεν αντέχουν μπορούν να φύγουν, που κλαίγεται επειδή τον κλέβει η εφορία, που έχει μίζερο ύφος και βρίζει την «κατάσταση», αλλά πηγαίνει κι αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο, διαθέτει μια τεράστια καβάτζα άλλοθι για να έχει σκλάβους και ταυτόχρονα να είναι «ο καλός της ιστορίας».

Ξέρω ποιοι είναι οι «αυτοί». Τουλάχιστον η κορυφή τους. Αυτοί που φαίνονται. Οι «επώνυμοι». Ποιοι είμαστε οι «εμείς» όμως; Μήπως πολλοί, ίσως λίγοι, αλλά σίγουρα κάποιοι από «εμάς» ανήκουμε σε αυτούς που επίσης μου έγραψε ο Τσαούσης «δεν φοβόμαστε καθόλου να κλέψουμε ή να εξαπατήσουμε. Φοβόμαστε μόνο “μη μας πιάσουνε και γίνουμε ρεζίλι”», οπότε αυτομάτως ανήκουμε στους «άλλους»;

Σαφώς χρειαζόμαστε μια νέα κοινωνική «ηθική». Απαιτείται ένας επανακαθορισμός όρων και προϋποθέσεων για τη συμβίωσή μας. Κάτι που δε θα δημιουργηθεί με νόμους από πάνω προς τα κάτω, αλλά με συνείδηση των κάτω που θα επιβληθεί στους επάνω. Αυτά, όμως, είναι ψιλά γράμματα. Τώρα καιγόμαστε.

Το μόνο που μένει και μπορούμε να κάνουμε είναι η τυφλή πίστη και εφαρμογή των εννοιών του αλληλοσεβασμού, της αλληλεγγύης, της αυτό-οργάνωσης, της υπεράσπισης εκείνων που δε μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πρέπει να γίνουμε «εμείς». Λαός.

Σε αντίθετη περίπτωση θα λέμε «εμείς» και θα εννοούμε «εμένα». Σε αντίθετη περίπτωση, πολλοί, ίσως λίγοι, αλλά σίγουρα κάποιοι από «εμάς» θα εύχονται να μείνουν έτσι τα πράγματα. Θα τρέμουν μήπως αλλάξει η κατάσταση και τότε θα χάσουν την καβάτζα των άλλοθι για να εμφανίζονται ως «οι καλοί της ιστορίας».

Αν μάθουμε να οργιζόμαστε για τον διπλανό μας  και όχι με τον διπλανό μας, αν εξορίσουμε τους «καλούς της ιστορίας», τότε ίσως συναντηθούμε, γίνουμε λαός και μπορέσουμε να τρομάξουμε τους «άλλους». Διαφορετικά, θα συνεχίσουν να μας καταπίνουν έναν – έναν κι εμείς θα περιμένουμε στην ουρά της ταπείνωσης για να μας φτύσει η εξουσία μέσα από το πρόσωπο μιας τσούλας με ένα «έλα, τελείωνε, περιμένουν κι άλλοι να με πρήξουν».

Έγραψε ο ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ
 
 http://greki-gr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_466.html

CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του …Πενταγώνου !

Το άρθρο κυκλοφορεί σε χιλιάδες blogs, αφού έχει συνομωσία και τη φράση "μας κρύβουν" που τραβάνε όπως η γύρη τις μέλισσες το 30% των Ελλήνων, που ..ψοφάνε να ανακαλύψουν αλήθειες που "μας κρύβουν" και "προδότες" που κρατάνε στα υπόγεια μεγάλες ελληνικές εφευρέσεις, που μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα της ανθρωπότητας. 
 
Το άρθρο λέει:

CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του …Πενταγώνου !
To σύστημα που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Στρατηγός Γράψας !
Οι αποκαλύψεις του Τύπου σχετικά με την απαράδεκτη – κωλυσιεργία στην υπόθεση της κατασκευής πρωτοποριακού συστήματος παθητικής άμυνας CCIAS, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την προϊστορία με ανάλογα θέματα.

( Ιπτάμενος : «Το σύστημα αυτό, αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας, θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι, αν μας επιτεθούν) Δεδομένου μάλιστα του ενδιαφέροντος ξένων δυνάμεων, δεν αμφιβάλλουμε ότι όπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται κάποτε να το αγοράσουμε από ξένους κατασκευαστές, αφού όπως μας έχει «διδάξει» η ιστορία, τότε κάποιοι θα έχουν και το γνωστό, σε όλους, κίνητρο…
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News» το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό «άκρως απόρρητο». Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή…

Η ιστορία είναι απίστευτη
2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS. Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο «παθητικών» ραντάρ.
Ποιες θα ήταν οι δυνατότητες αυτών των ραντάρ που είχαν σχεδιάσει;

• «Βλέπουν» χωρίς να εκπέμπουν – άρα και χωρίς να εντοπίζονται- σε εμβέλεια 400 χιλιομέτρων!
• Εντοπίζουν ελικόπτερα και αεροσκάφη ακόμη και «υπό καθολική ηλεκτρονική σίγαση», δηλαδή χωρίς τα ραντάρ τους να εκπέμπουν.• Εντοπίζουν αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και σε πραγματικό χρόνο τις απογειώσεις μαχητικών αεροσκαφών από εχθρικές βάσεις.• Επιτηρούν παθητικά βραχονησίδες• Κόστος; 25 έως 30 τέτοιοι σταθμοί, από τον Έβρο έως της Κρήτη θα κόστιζαν όσο ένας σταθμός παρεμφερούς συστήματος, αγορασμένου από το εξωτερικό!!!

Υπερβολές θα πείτε όλα αυτά. Όμως η αξιολόγηση της ανακάλυψης των πέντε επιστημόνων από τη στρατιωτική ηγεσία άλλα δείχνει. Και δεν μιλάμε για μία μόνο αξιολόγηση. 15 ταξίδια στην Αθήνα έκαναν οι επιστήμονες και σ’ όλα ελάμβαναν διθυραμβικά σχόλια για την ανακάλυψή τους!

Πρώτη παρουσίαση ενώπιων 60 Επιτελών
Το 2006 ΥΕΘΑ είναι ο Β. Μεϊμαράκης, Α/ΓΕΕΘΑ ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης και Α/ΓΕΣ ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας. Η επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ κάνει τη πρώτη παρουσίαση του συστήματος ενώπιόν 60 Επιτελών. Αμέσως μετά τη παρουσίαση χωρίς καμία αμφιβολία και δισταγμό, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ενθουσιασμένοι και καλεί τους επιστήμονες να προχωρήσουν τάχιστα.
Ακολουθούν παρουσιάσεις σ’ όλους τους Κλάδους και πείθονται ακόμη και οι πάντα δύσπιστοι αεροπόροι. Στις 13/02/2009 συνέρχεται το Συμβούλιο Αμυντικού Σχεδιασμού Προγραμματισμού (ΣΑΣΠ) και γνωμοδοτεί με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του συστήματος και εισηγείται την κατεπείγουσα εξέταση του ζητήματος από το Συμβούλιο Αρχηγών.
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι πια ο στρατηγός Δημήτριος Γράψας, ο οποίος ήταν μεγάλος υπέρμαχος της ανάπτυξης του ελληνικού συστήματος. Παραδόξως μέχρι την αποστρατεία του,τον Αύγουστο του 2009,ο Αρχηγός δεν κατόρθωσε να βάλει στην αντζέντα του ΣΑΓΕ, αυτό το ζήτημα !
Η επιστημονική ομάδα από το ΑΠΘ, δεν πτοήθηκε από την αποστρατεία Γράψα και συνέχισε τις έρευνές της. Τα τελευταία τεχνικά προβλήματα επιλύονται. Όλα δείχνουν έτοιμα για να κατασκευαστεί το πρωτότυπο σύστημα. Όμως εδώ είναι Ελλάδα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά , με Α/ΓΕΕΘΑ πλέον τον πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο, οι επιστήμονες έκπληκτοι πληροφορούνται ότι το θέμα θα… επανεξεταστεί!
Στις 19/01/2010 ,στέλνουν επιστολή στον πτέραρχο Α/ΓΕΕΘΑ Ι. Γιάγκο, εκφράζοντας τη λογική τους απορία για την καθυστέρηση αν όχι οπισθοδρόμηση του προγράμματος. Μετά απ’ αυτή την επιστολή το ΣΑΣΠ συνεδριάζει και πάλι και αποφασίζει ξανά με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του ελληνικού συστήματος! Το ΓΕΕΘΑ, διαβεβαιώνει ότι «το θέμα θα προχωρήσει άμεσα».
Έχουμε φθάσει στις 15/04/2010, με υπουργό Άμυνας πια τον Ε. Βενιζέλο. Το Συμβούλιο Αρχηγών συνεδριάζει και με 4-0 εγκρίνει το προτεινόμενο σύστημα ως «άκρως απαραίτητο και κατεπείγον». Στις 29/05/2010, ο τότε ΑΝΥΕΘΑ και νυν ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης έχει στα χέρια του και την πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη.
Ο φάκελος με το άκρως απόρρητο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1050 σελίδες. Μέχρι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχαν διαβαστεί δυο και τρεις φορές. Ο χρόνος που μεσολάβησε είναι μεγάλος. Όμως παραδόξως η ομάδα των πέντε επιστημόνων δεν έχει λάβει τη καμία απάντηση! Τον περασμένο Ιούνιο έστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για να είναι ενήμεροι. Καμία αντίδραση!
Στο μεταξύ τρεις ξένες χώρες έχουν ενδιαφερθεί να χρηματοδοτήσουν το πρόγραμμα! Η ομάδα των πέντε δεν θέλει να το πουλήσει, αλλά δεν μπορεί και να μην θυμηθεί τα όσα είπε ένας έντιμος – όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι – σμήναρχος σε μία από τις πολλές παρουσιάσεις που έκαναν στο Πεντάγωνο:
«Το σύστημα αυτό, αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας, θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι, αν μας επιτεθούν πρώτοι. Αλλά δεν πιστεύω ότι κάποτε θα υλοποιηθεί. Είναι πολύ μικρού κόστους. Έκανε λάθος η Ομάδα. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ζούμε στην Ελλάδα…»!
Συμπερασματικά, τα αρμόδια συμβούλια έχουν συνηγορήσει για την κατασκευή και ανάπτυξη του συγκεκριμένου συστήματος. Για την κωλυσιεργία της υλοποίησής του, οδηγούμεθα σε συνειρμούς περί συμφερόντων, μίζας και τα συναφή…
Καλό θα είναι να μας απαντήσουν από το ΓΕΕΘΑ τι «σκέπτονται» πριν το σύστημα CCIAS βρεθεί εκτός Ελλάδος και το… αγοράσουμε από κάποιους άλλους…Για να πάρουμε τις μίζες και τα εξώγαμα κάποιων που γεννήθηκαν να διαφεντεύουν τούτον εδώ τον βράχο στην άκρη της Γης

Ερώτηση βουλευτή

Στις 15-3-2012, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. υπέβαλλε την εξής ερώτηση:

Ερώτηση 6763/15-3-2012 της Βουλής των Ελλήνων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, από το 2006 επιστημονική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει υποβάλλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό, για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS.

Η πρώτη παρουσίαση του συστήματος έγινε το 2006 ενώπιον 60 επιτελών του Υπουργείου και αποκόμισε διθυραμβικό σχόλια.

Έκτοτε ακολούθησαν παρουσιάσεις σε όλους τους κλάδους και στις 15/4/2010, μετά από διάφορες καθυστερήσεις, το Συμβούλιο Αρχηγών σε συνεδρίασή του εγκρίνει το προτεινόμενο σύστημα ως «άκρως απαραίτητο και κατεπείγον».

Όμως μετά την παρέλευση δύο ετών από την έγκριση του Συμβουλίου Αρχηγών, καμία περαιτέρω εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα και μάλιστα τη στιγμή που ξένες χώρες έχουν ενδιαφερθεί να χρηματοδοτήσουν το πρόγραμμα.

Επειδή το δημοσίευμα δεν έχει διαψευσθεί, ερωτάται ο κ. Υπουργός

Είναι μέσα στις προθέσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα;

Ο Βουλευτής

Σπύρος Γαληνός

Απάντηση ΑΝΥΕΘΑ κ. Γ.Ν. Ραγκούση 
σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 6763/15-3-2012) με θέμα «Κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS»
Παρασκευή, 06 Απρ 2012 Φ.900α/9079/12567/6 Απριλίου 2012

Σε απάντηση της σχετικής ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Σπύρος Γαληνός με θέμα «Κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS», σας γνωρίζω τα ακόλουθα σύμφωνα με τα στοιχεία που τέθηκαν υπ’ όψιν μου:

Η εξέταση κατασκευής/ανάπτυξης συστήματος CCIAS προέκυψε από τη συνεργασία του ΓΕΕΘΑ με πενταμελή επιστημονική ομάδα καθηγητών/ερευνητών με την επωνυμία «Ομάδα Θεσσαλονίκης» και επικεφαλής τον Dr κ. Κωνσταντινίδη Αθανάσιο, χωρίς την εμπλοκή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η αρχική παρουσίαση του συστήματος έλαβε χώρα το έτος 2006, ενώ στις 15 Οκτ. 2009 πραγματοποιήθηκε πιο πρόσφατη παρουσίαση και επί της ουσίας απετέλεσε μια συνολική ενημέρωση για το πρόγραμμα ανάπτυξης του συστήματος Παθητικού Εντοπισμού Στόχων που κυμάνθηκε σε αρκετά γενικό επίπεδο.

Το Σύστημα Παθητικού Εντοπισμού Στόχων είναι σε γενικές γραμμές και με βάση την αρχή λειτουργίας του, όπως παρουσιάστηκε, ένα σύστημα Radar άμεσης και έμμεσης παθητικής λήψης με σκοπό να παρέχει αποκάλυψη και εντοπισμό ιπταμένων στόχων καθώς και στόχων επιφανείας. Τα συστήματα αυτής της κατηγορίας και κυρίως αυτά που χρησιμοποιούν την έμμεση παθητική λήψη είναι ευρύτερα γνωστά με τον όρο «Παθητικά Radar» (“Passive Radar”).

Το θέμα εξετάστηκε από το ΣΑΓΕ στην 19η συνεδρίασή του (26-05-2010). Στην εν λόγω συνεδρίαση το ΣΑΓΕ δεν ενέκρινε το προτεινόμενο σύστημα ως «άκρως απαραίτητο και κατεπείγον», αλλά αναγνώρισε αναγκαιότητα ανάπτυξης ενός συστήματος παθητικού εντοπισμού στόχων, χωρίς όμως να κυρωθεί από τον κ. ΥΕΘΑ και σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που διέπει τις γνωματεύσεις του Συμβουλίου, αυτό δεν αποτελεί απόφαση και κατ’ επέκταση έγκριση του ΣΑΓΕ.

Επιπρόσθετα, επισημαίνεται ότι η εμπειρία από ανάλογα ερευνητικά προγράμματα του παρελθόντος καθώς και η εμπειρία από το Ερευνητικό Πρόγραμμα του οργανισμού έρευνας – τεχνολογίας RTO (Research and Technology Organization) του ΝΑΤΟ, με αντικείμενο “Deployable multi-band passive/ active radar for air defence”, έχει δείξει ότι η ανάπτυξη των συστημάτων αυτών, παρότι οι βασικές αρχές λειτουργίας τους είναι γνωστές από δεκαετίες, είναι εξαιρετικά χρονοβόρα και δαπανηρή, ενώ τα αποτελέσματά τους είναι αμφίβολα και τις περισσότερες φορές οι προδιαγραφές τους υπολείπονται σημαντικά των αναμενόμενων.

Ο εν λόγω τεχνολογικός τομέας εξακολουθεί να εξετάζεται στον RTO και παρακολουθείται επισταμένως από κατάλληλο προσωπικό, διευκρινίζοντας ότι, η τεχνολογία ελέγχου της ανακλαστικότητας ενός στόχου σε ό,τι αφορά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αποτελεί κρίσιμη τεχνολογική περιοχή, καθόσον καθιστά δυσχερέστερη την αποκάλυψη του μέσου με απόκρυψή του από τα συμβατικά RADAR και κατ’ επέκταση συνδέεται με την επιβιωσιμότητα των οπλικών συστημάτων.

Σημειώνεται επίσης ότι σύμφωνα με τις διαδικασίες της Εθνικής Αμυντικής Σχεδίασης, η ΠΑ με σκοπό τη συστηματική πρόβλεψη ανάπτυξής της, μέσω του καθορισμού των αναγκαίων μέσων, καθώς και της κάλλιστης διαχείρισης των πόρων, ιεράρχησε τις απαιτήσεις της αποβλέποντας στα ακόλουθα:

(1) Επιχειρησιακή αξιοποίηση των ήδη διατεθειμένων Οπλικών Συστημάτων (Ο/Σ), κυρίως με περαιτέρω βελτίωση της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, καθώς και με επανεξέταση της επιχειρησιακής σχεδίασης.

(2) Επαύξηση διαθεσιμότητας των κυρίων Ο/Σ στο μέγιστο δυνατό ποσοστό.

(3) Συμπλήρωση των απολύτως κρίσιμων ελλείψεων σε υλικά, μέσα και πυρομαχικά.

(4) Απόκτηση των απολύτως αναγκαίων νέων Ο/Σ και μέσων που προορίζονται να αντικαταστήσουν τα ήδη υπάρχοντα, των οποίων η διατήρηση κρίνεται ασύμφορη οικονομικά και επιχειρησιακά.΄

Την παρούσα χρονική περίοδο επανεξετάζεται η νέα Δομή Δυνάμεων των ΕΔ 2012-2025 και παρά το γεγονός ότι στα κριτήρια για τις προτεραιότητες της ΠΑ συμπεριλαμβάνεται η σημερινή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, το θέμα του CCIAS ήδη εξετάζεται σύμφωνα με τις διαδικασίες του υπό κατάρτιση νέου Εθνικού Αμυντικού Σχεδιασμού (ΕΑΣ) και του υφιστάμενου νομικού πλαισίου.
 
 
http://freskoprama.blogspot.gr/2013/02/ccias.html

Kανόνες Εμπλοκής για αναχαίτιση UAV σε περίπτωση παραβίασης Εθνικού Εναέριου Χώρου

Tις νυχτερινές ώρες της 10ης προς 11η Φεβρουαρίου απογειώθηκε ζεύγος αεροσκαφών F-16 Block 52+ από την 115 Πτέρυγα Μάχης προκειμένου να αναγνωρίσει άγνωστο ίχνος που εντοπίστηκε από το εθνικό σύστημα αεράμυνας να ίπταται στην ευρύτερη περιοχή της Καλύμνου, όπου επικρατούσαν κάκιστες καιρικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια μάλιστα των προσπαθειών εντοπισμού του αργοκίνητου ίχνους, το ένα μαχητικό αεροσκάφος χτυπήθηκε από κεραυνό αλλά ο έμπειρος χειριστής του κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια στη βάση, χωρίς περαιτέρω δυσάρεστες συνέπειες.

Το άγνωστο ίχνος φημολογείται ότι ανήκε σε τουρκικό ελικόπτερο ή μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Η δεύτερη περίπτωση χρήζει ξεχωριστής ανάλυσης καθώς είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα τουρκικά UAV θα κάνουν έντονη την παρουσία τους τα επόμενα χρόνια στο χώρο του Αιγαίου. Αξίζει να αναφερθεί πως στα μέσα Ιανουαρίου ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση των δοκιμών αποδοχής των UAV Μέσου Υψόμετρου, Μακράς Διάρκειας πτήσης ANKA που προορίζονται για την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία. Με αυτά τα δεδομένα, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις οφείλουν:

1) να καθορίσουν τους Κανόνες Εμπλοκής σε περίπτωση αναγνώρισης τουρκικών κατασκοπευτικών UAV εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Άποψη του γράφοντος είναι ότι το πρώτο τουρκικό UAV που θα εκτελέσει υπέρπτηση Ελληνικού εδάφους πρέπει να καταρριφθεί, ώστε να αποτραπεί η συνέχιση της πρακτικής στο μέλλον.

2) να θέσουν σε αυξημένη ετοιμότητα τις Μοίρες Αντιαεροπορικού Πυροβολικού και συγκεκριμένα τα αντιαεροπορικά συστήματα OSA/AKM και ASRAD-Hellas της ΑΣΔΕΝ.

3) να εντατικοποιήσουν την εκπαίδευση των χειριστών της ΠΑ στις επόμενες Σειρές Σχολείων Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ) σε τακτικές αντιμετώπισης ιπτάμενων στόχων χαμηλού ύψους και ταχύτητας πτήσης, όπως ελικόπτερα και UAV. Σημαντικό εκπαιδευτικό βοήθημα σε αυτή τη περίπτωση αποτελούν τα «Πήγασος ΙΙ» της Μοίρας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΜΜΕΑ/Φ).

Σημειώνεται πως στις 6 Οκτωβρίου 2012, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία χρειάστηκε να εκτοξεύσει δύο βλήματα αέρος-αέρος για την κατάρριψη ενός UAV της Χεζμπολλάχ που είχε παραβιάσει τον ισραηλινό εναέριο χώρο.

Η κατάρριψη γεωργιανού UAV από ρωσικό MiG-29 στις 20 Απριλίου 2008:
strategyreports
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/02/k-uav.html

Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ,ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ


ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ
Αφορμή για αυτή την ανάρτηση στάθηκε το παρακάτω απόσπασμα από κείμενο της ΟΕΑ:


"Έλληνες, Ελληνίδες, πλανήτου Γη, είσθε απόγονοι των Διαστρικών Γαλαξιακών Εκπολιτιστών, με Μητρόπολη της Οντολογίας τους Α' Διαστάσεως (Α' Πυκνότητος Ύλης) τον Ελληνικό Αστερισμό Ανδρομέδας.

Ταύτα βεβαιώνει η Αυτόχθων Μαύρη Φυλή (Ντόγκον - Μάλι) η οποία σας ονόμασε "Τέκνα του Ουρανού" ή "Ουρανιδείς", όπως συμμαρτυρούν ο Ησίοδος και άλλοι αρχαίοι Ιστορικοί Έλληνες. Ταύτα βεβαιώνει η Κωδικοποιημένη Ιστορία σας ή "Μυθολογία" ή Μίτο-Λογία, αποκωδικοποιούμενη μέσω Κώδικος ή Μίτου (Νήματος ανιχνεύσεως πορείας επιστροφής: Ίδε Μύθο - Μίτο "Θησέως - Μινώταυρου") εις τους αρχαίους ιστορικούς σας Ηρόδοτο Ζ', Φερεκύδη, Απολλώνιο Ρόδιο Δ', Απολλόδωρο Β' και λοιπούς, συμφώνως με την οποία "Την Ανδρομέδα κατέταξε η (Γαλαξιακή) Θεά Αθηνά μεταξύ των Αστέρων" και "Μετά την (Διαστημική) Νίκη του Περσέως εναντίον του (Αστερισμού) Κήτους και Δράκοντος, η Αθηνά μετέθεσε τον Περσέα εις (τον Μητροπολιτικό Αστερισμό) Ανδρομέδας". (σημ: "Καταστερισμούς" = Αποστολή στους Γαλαξιακούς Αστερισμούς). Ο ευφυής Γερμανός ιστορικός Preller εις την "Ελληνική Μυθολογία" του, ορθώς αποκωδικοποιεί την υπό του Περσεώς Αποκεφαλισθείσα "Μέδουσα" ως την Σελήνη, (Ναυαρχίδα Δρακονιανού Αστροστόλου) η οποία έμεινε "Ακέφαλη" ήτοι απώλεσε την Κεντρική της Έδρα και διοίκηση εις τον Αστερισμό Δράκοντος, και άρα η Κεφαλή της "Μέδουσας Σελήνης" η οποία κοσμούσε ως Λάφυρο την εσθήτα της Γαλαξιακής Θεάς Αθηνάς, είναι ο Αστερισμός του Δράκοντος, τον οποίον ο Γαλαξιακός Ήρως Περσεύς "Απέκοψε" από το "Σώμα" του Δρακονιανού Αστροστόλου και των Συμμάχων του Στασιαστικών Αστερισμών (Κήτους - Όφεως - Βοώτου - κλπ), τους οποίους αφού κατενίκησε και έτρεψε σε φυγή, πολιορκεί τώρα δια την τελική συντριβή το 2012, εις το ηλιακό μας σύστημα._

Έλληνες, Ελληνίδες, η αποστολή σας ως Γαλαξιακών Εκπολιτιστών θα έπρεπε να είναι: Α) Ο εκπολιτισμός των Αστερισμών του Γαλαξία με Επιστήμες - Τέχνες - Τεχνολογίες - και Θετούς Συμπαντικούς Νόμους με σκοπό Β) την Αποκατάσταση Λειτουργίας των Φυσικών Συμπαντικών Νόμων, όπου αυτοί κατεστάλησαν εις βάρος των Βιολογικών Λειτουργιών του Συμπαντικού Οργανισμού, Γ) ώστε να αποκαθίσταται η Υγεία, η Ακεραιότητα, και η Ασφαλής Επιβίωση του Συμπαντικού Οργανισμού και των Κυττάρων του: Αστερισμών, Ηλίων, Πλανητών, Ανθρώπων, Ζώων και Φυτών, και των οντοτήτων λοιπών διαστάσεων.

Εσείς αποτύχατε εις αυτήν την Αποστολή, διότι χάριν προσωπικού συμφέροντος συσσωρεύσεως υλών και κενοδοξίας, αφήσατε τους φυγάδες - πειρατές Δρακονιανούς του ηλιακού μας συστήματος, να σας διαφθείρουν και εκφυλίσουν με πολλαπλές σχιζοφρένειες και παράνοιες:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/1.html

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ PRELLER ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ"
(σχόλιο: αυτού καταντήσαμε με τις απανωτές δρακονιανές εισβολές την προδοσία και τον εκφυλισμό, να γράφουνε οι γερμανοί και άλλοι ευρωπαίοι πελασγοί μεγάλα διαχρονικά έργα για την ελληνική μυθολογία και οι επιλήσμονες νεοέλληνες της μητροπολιτικής ελλάδας να γνωρίζουν φαρσί μονάχα την κινεζο-εβραική παρα-μυθολογία και την ιουδαιοχριστιανική θρησκεία)

ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ PRELLER ΚΑΤΑΛΉΓΕΙ ΣΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΜΕΔΟΥΣΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ - ΜΕΔΟΥΣΑ "ΣΕΛΗΝΗ" ("ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΟΣ") Η ΟΠΟΙΑ "ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΟΠΟΥ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΙΟΥΝΤ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ "ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ... ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ - ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20.000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 119 ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Α' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΥΛΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ 2 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΚΕΡΑΙΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΣΘΕΝΩ ΚΑΙ ΕΥΡΥΑΛΗ).

Σελ. 152
«Η Αιγίς, η απαστράπτων ασπίς , ανήκε στον Ζεύς και στην Αθηνά. Στην Ιλιάδα αναφέρετε ότι η Αθηνά την παρέλαβε από τον Δία, κάτι που συμβαδίζει με την άποψη του Αισχύλου ότι μόνο αυτή κατείχε το κλειδί του ιερού όπου φυλάσσετε ο κεραυνός. Στις απεικονίσεις η Αιγίς είναι πιο φανερά οικεία της Αθηνάς από του Διός και όπως το δόρυ της Παλλάδας συμβόλιζε τον κεραυνό έτσι παρουσιαζόταν σε μακεδονικά , συρακούσια και αττικά νομίσματα ως κεραυνοβόλος θεότητα , όπως ακριβώς αυτήν την όψη της μας δείχνουν οι θρύλοι των ηρώων. Σε ότι αφορά το Γοργόνειων ανήκε και αυτό στην Αιγίς του Διός, την οποία απέκτησε η Αθηνά αφού σκότωσε την Γοργώ στην Γιγαντομαχία. Η Γοργώ, ένα τέρας που στον κοσμογονικό θρύλο του Περσέα βρίσκεται στις άκρες του Έρεβους του Ωκεανού, ενώ κατά τον αττικό θρύλο δημιουργήθηκε από την Γαία για συμπαράσταση στου γιούς της των Γιγάντων στην Γιγαντομαχία.

Ο αρχικός συμβολισμός της υποδεικνύει πιθανώς την Σελήνη ως πρόσωπο της νυκτός, όχι στην ευγενική μορφή της Άρτεμης αλλά στην επίσης ευρέως διαδεδομένη αντίληψη μίας σκοτεινής , απειλητικής και βίαιης δύναμης όμοιας της Εκάτης. Επίσης διαφαίνεται ότι η Μέδουσα ως σύμβολο της νύχτας ήταν και αυτή από την μεριά της σύμβολο της Γοργώς αποδίδοντας την κοσμική και κοσμογονική δυαδική δύναμη από όπου απορρέει ταυτόχρονα η άσχημη με την ευγενική μορφή. Αυτός ο διπλός χαρακτήρας της που μας δίνει ο μύθος του Περσέα συνδυάζει το προκόσμιο σκοτάδι με την εμφάνιση, με την βοήθεια καλών ουράνιων δυνάμεων, του πρώτου φωτός. Εξ ου και η διαφορετική περιγραφή της στις τέχνες, αφενός την συναντάμε στις παλαιότερες απεικονίσεις πάντα με αποκρουστικά χαρακτηριστικά και στις αποδόσεις από τους ποιητές ως μια δύναμη που απολιθώνει τα πάντα , δηλαδή σκοτώνει, αφετέρου δε μας την μεταφέρει ο Ησίοδος ως ερωμένη του Ποσειδώνα να ενώνεται μαζί της σε ανοιξιάτικα ανθισμένα τοπία. Έτσι, μετά τον αποκεφαλισμό της από τον Περσέα, ξεπετάγονται από το θνήσκουν σώμα της ο Χρυσάωρ και ο Πήγασος, δηλαδή η αστράπτουν φωτοδεσμίδα του κεραυνού και το φτερωτό σύννεφο της βροντής. Έτσι σύμφωνα με τον Ευριπίδη το αίμα της Μέδουσας έχει τόσο θεραπευτικές όσο και θανατηφόρες ιδιότητες και η μετέπειτα ποίηση και κεραμοτεχνική την παρουσιάζει με πιο μετριοπαθής χαρακτηριστικά και πιο ελκυστική, μέχρι που τέλος αναφέρεται ότι η αγάπη του Ποσειδώνα και η πανέμορφη κόμη της έκαναν την Αθηνά να ζηλέψει, να μεταμορφώσει τα μαλλιά της σε φίδια και να στείλει τον Περσέα να την σκοτώσει.

Πάντα ήταν η Αθηνά και ο θάνατος της Γοργώς μεταξύ τους αλληλένδετα ώστε τα επίθετα της Αθηνάς Γοργώπις, Γοργοφόνος να είναι συχνά χρησιμοποιημένα και το Γοργόνειον, ιδίως στο αττικό οχυρό που ήταν αφιερωμένη στην Παλλάς, να αποτελεί το ίδιο σημαντικά σύμβολό της όπως η ελιά. Έτσι αντίκριζε κανείς στο νότιο μέρος του τείχους, πάνω από το θέατρο, την μεγάλη επιχρυσωμένη κεφαλή της Μέδουσας σε μια Αιγίδα, η οποία παρουσίαζε περίτρανα σε κάθε επιδέξιο εχθρό την τεράστια δύναμη της Προμάχου στο να υπερασπιστεί το οχυρό της, την πόλη της, την χώρα της. Άρα το Γοργόνειον, που ποτέ δεν έλειπε από το στήθος της Παλλάδας Αθηνάς, ως κέντρο της Αιγίδος θα πρέπει να ήταν το σύμβολο των ουράνιων δυνάμεων που κατείχε η θεά.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΙΤΟΛΟΓΙΑΣ - ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ (ΝΕΤΡΙΝΩΝ - ΝΕΙΖΕΡ, ΚΛΠ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΕΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤΟ-ΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΥΝΘΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΏΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΗΣ.

(σημ: διοτι εκτος των άλλων στην "ελληνικη μυθολογία" παρεμβάλλονται και παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις και συκοφαντείες από δρακονιανούς εβραιομογγόλους και τα θρησκευτικά-λατρευτικά ιερατεία τους του ψευδο-δωδεκαθεου κάτω από την επιρροή των κρονίων και των δρακονιανών σελήνης)

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/koitawmprosta.html

Απάντηση Ο.Ε.Α.
Καραγεωργίου Γιάννης
Εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.
προς τον
φίλο με κωδική ονομασία “koitawmprosta”:

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_2287.html

Λύθηκε το μυστήριο του Στόουνχεντζ


Μετά από δέκα χρόνια συνδυασμένων μελετών, η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα έρευνα πάνω στο ζήτημα, την οποία διεξήγαγε μία ομάδα επιστημόνων από αρκετά βρετανικά... πανεπιστήμια, κατέληξε στην προσγειωμένη ετυμηγορία της σχετικά με το διάσημο μεγαλιθικό μνημείο του
Στόουνχεντζ, η οποία μάλλον θα απογοητεύσει τους σύγχρονους παγανιστές, αποκρυφιστές κλπ., που συρρέουν στην περιοχή.

Όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες, δεν ήταν ούτε προϊστορικό αστρονομικό παρατηρητήριο, ούτε ναός του ήλιου ή των αρχαίων Δρυιδών, ούτε θεραπευτήριο σωμάτων και ψυχών, ούτε -πολύ περισσότερο- χτίστηκε από εξωγήινους! Ήταν απλώς το πρώτο σύμβολο ενότητας των λαών της Βρετανίας, οι οποίοι ένιωσαν την ανάγκη να το κατασκευάσουν μετά από μία μακρά περίοδο συγκρούσεων ανάμεσα στους κατοίκους των ανατολικών και των δυτικών περιοχών, κάνοντας έτσι τα πρώτα βήματα για ένα Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι μεγάλοι λίθοι που χρησιμοποιήθηκαν, πιστεύεται ότι συμβόλιζαν τους προγόνους των επιμέρους ομάδων (πατριών και φυλών) των πρώτων αγροτικών κοινοτήτων της Βρετανίας. Οι ερευνητές από τα πανεπιστήμια του Σέφιλντ, του Μάντσεστερ, του Σαουθάμπτον, του Μπούρνεμουθ και του University College του Λονδίνου, που συνεργάστηκαν για μία δεκαετία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Stonehenge Riverside», μελέτησαν εξονυχιστικά το ίδιο το μνημείο που κατασκευάστηκε μεταξύ 3.000 και 2.500 π.Χ., καθώς και τις ευρύτερες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες εκείνης της εποχής.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής καθηγητής Μάικ Πάρκερ Πίρσον του πανεπιστημίου του Σέφιλντ, σύμφωνα με τις βρετανικές «Τέλεγκραφ» και «Ντέιλι Μέιλ» και μόνο το γεγονός της κατασκευής, που απαίτησε τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι έπρεπε να συνεργαστούν για να μεταφέρουν τις πέτρες από τεράστιες αποστάσεις (μέχρι και από τη δυτική Ουαλία), να τις λαξεύσουν και να τις τοποθετήσουν, αποτέλεσε ένα σύμβολο ενότητας.

Σε μία εποχή όπου ήδη στη Βρετανία εμφανίζονταν τα πρώτα σημάδια ενός ενιαίου πολιτισμού από το Βορρά έως το Νότο (π.χ. ίδιο στιλ σπιτιών και κεραμικών), σε αντίθεση με τις περιφερειακές διαφορές που υπήρχαν έντονες έως τότε.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι αρχαίοι Βρετανοί διάλεξαν μια τοποθεσία για το μνημείο τους, η οποία είχε ήδη ιδιαίτερη σημασία για τους ίδιους, πιθανώς επειδή τη θεωρούσαν ως το κέντρο του κόσμου (τους) και όπου ήδη συνέρρεαν μαζικά για να γιορτάσουν τα θερινά και χειμερινά ηλιοστάσια.

Οι επιστήμονες απέρριψαν κατηγορηματικά τα κατά καιρούς ευφάνταστα σενάρια ότι οι κατασκευαστές του Στόουνχεντζ εμπνεύστηκαν από τους αρχαίους Αιγύπτιους ή…τους εξωγήινους. «Όλες οι αρχιτεκτονικές επιρροές του Στόουνχεντζ μπορούν να εντοπιστούν σε προηγούμενα μνημεία και κτίρια μέσα στη Βρετανία, με προέλευση από την Ουαλία και τη Σκωτία. Στην πραγματικότητα, οι Νεολιθικοί άνθρωποι της Βρετανίας ήσαν απομονωμένοι από την υπόλοιπη Ευρώπη επί αιώνες.

Η Βρετανία μπορεί να ενώθηκε, παρ’ όλα αυτά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για να έρθει σε επαφή με λαούς στην απέναντι όχθη του καναλιού (της Μάγχης). Το Στόουνχεντζ φαίνεται πως υπήρξε η τελευταία πνοή του πολιτισμού της Εποχής του Λίθου, που ήταν απομονωμένη από την Ευρώπη και από τις νέες τεχνολογίες των εργαλείων από μέταλλα και από τον τροχό», δήλωσε ο καθηγητής Πίρσον, το νέο βιβλίο του οποίου «Στόουνχεντζ: Εξερευνώντας το μεγαλύτερο μυστήριο της Λίθινης Εποχής» (εκδόσεις Simon and Schuster, 2012) παρουσιάζει αναλυτικά τα νέα ευρήματα.

ΠΗΓΗ
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_4877.html

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΘΑΡΡΟΣ θέλει, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑΡΡΟΣ !!!


Πριν λίγες μέρες, στα attikaneanea έκανα μια ανάρτηση εδω για την παράνομη απόπειρα διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, δυο ηρωικών γυναικών, που παλεύουν μόνες τους ένα ολόκληρο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Η ΟΛΓΑ και η ΤΑΝΥΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ, δεν χρειάζονται πλέον συστάσεις.
Πριν λίγο, στο mail μου, πήρα την προσφυγή των ασφαλιστικών τους μέτρων κατά της ΔΕΗ!
Σκοπός είναι να καταστεί αφενός μεν γνωστός ο νέος τους αγώνας, κυρίως όμως, να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι συμπολίτες μας, για τις αντίστοιχες ενέργειες που πρέπει να κάνουν.
Τυπώστε και κινηθείτε ανάλογα, στις όποιες προσπάθειες της ΔΕΗ, να σας κόψει το ρεύμα, αν δεν έχετε πληρώσει το χαράτσι.
Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε,ότι πλέον μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα καταφέρουμε να διώξουμε τους μαύρους εφιάλτες που καταδιναστεύουν τις ζωές μας τα τρια τλευταία χρόνια
Μην τους φοβάστε. Γινόμαστε μια γροθιά και τους πολεμάμε. Αγωνιζόμαστε για το δίκιο μας.

Πόπη Σουφλή

Κυρία Σουφλή

Κατόπιν της παράνομης απόπειρας να μας διακόψουν το ρεύμα καταθέσαμε τα ακόλουθα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάζονται αύριο στις 10 π.μ. στο κτίριο 5 στην Ευελπίδων για προσωρινή διαταγή.
Σας στέλνουμε το κείμενο γιατί εκτός του θέματος του ΕΕΤΗΔΕ πιστεύουμε ότι οι συμΠολίτες μας θα ωφεληθούν από το να γνωρίζουν επιπλέον νομοθεσίες, και ιδιαιτέρως την σημαντικότατη Κοινοτική νομοθεσία 2009/72/ΕΚ Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ εκτός βεβαίως των μερών εκείνων που επωφελούν τους καταναλωτές. Καιρός να διεκδικήσουμε και αυτά.

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ

ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΟΥ -ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ.


της ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Εκπαιδευτικής Ψυχολόγου, κατοίκου Ν. Ηρακλείου Αττικής, οδός Ελπίδος αριθμός 29


ΚΑΤΑ

1. της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.” που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Χαλκοκονδύλη, αριθμός 30, και εκπροσωπείται νόμιμα,

2. του ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “Δημόσια Επιχείριση Ηλεκτρισμού Α.Ε.” που εδρεύει στην Αθήνα, κατοίκου Αθηνών, οδός Χαλκοκονδύλη, αριθμός 30.
.....

Ιστορικό

Με την υπ’ αριθμόν 1211/10-10-2011 απόφαση του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών θεσμοθετήθηκε/εξειδικεύθηκε η διαδικασία εκτέλεσης του νόμου 4021/2011 περί επιβολής ΕΕΤΗΔΕ. Εγώ όπως και ταυτόχρονα οι κατόπιν εμού πολλοί συμΠολίτες μου, αντιλήφθηκα άμεσα την πλήρη αντισυνταγματικότητα που χαρακτήριζε τον τρόπο επιβολής του συγκεκριμένου φόρου (παρ’ όλο που ονομάζεται τέλος) και ιδιαίτερα η απειλή διακοπής του ρεύματος σε περίπτωση μη καταβολής αυτού και κατέθεσα εξωδίκως την από 19 Δεκεμβρίου 2011 Ένσταση-Αμφισβήτηση λογαριασμού.

Μέχρι τότε και στο πέρας δεκαετιών που υπάρχω πελάτης της ΔΕΗ (με τα στοιχεία 70510815014300 και με αριθμό παροχής 700770424016) υπήρχα εντελώς ενήμερη και πλήρωνα ανελλιπώς, παρ’ όλο το υψηλότατο βάρος των λογαριασμών που πολλές φορές έθετε σε ασφυκτικό περιορισμό τις δυνατότητες μου φυσικής επιβίωσης, κάτι που έχω καταμαρτυρήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης αλλά και στην δημόσια διοίκηση πολλές φορές. Ομοίως και στην Ένσταση μου με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου 2011 δήλωσα ότι εξώφλησα όλες τις απαιτήσεις προς ΔΕΗ και συνεπώς είχα μηδενικό υπόλοιπο όσον αφορούσε τον δικαιούχο ΔΕΗ Α.Ε. .

Βεβαίως, ενημέρωνα τότε αλλά και στις επόμενες έγγραφες επικοινωνίες μου με τους καθ’ ων ότι επρόκειτο να μην καταβάλω τις υπόλοιπες χρεώσεις προς τρίτους και ιδιαιτέρως αυτήν του ΕΕΤΗΔΕ για λόγους κατ’ αρχάς εναντίωσης μου λόγω αντισυνταγματικότητας και κατά δεύτερον στις περιπτώσεις ΟΤΑ-ΕΡΤ λόγω αθέτησης μονομερώς εκ μέρους των δικαιούχων αυτών της υποχρέωσης τους για πλήρωση της ανταποδοτικότητας των τελών όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, κάτι που έθετε την σχέση μου με αυτούς σε διαφορά.

Σημειωτέον ότι μέχρι και σήμερα εγώ ως πελάτης της ΔΕΗ έχω πάντα επιτρέψει την πρόσβαση των υπαλλήλων της στον μετρητή ο οποίος βρίσκεται εντός της ιδιοκτησίας μου και άρα στο οικογενειακό μου άσυλο.



Στην πορεία έκτοτε ακολούθησαν λογαριασμοί στους οποίους πιστώνονταν το ΕΕΤΗΔΕ και διάφορες άλλες χρεώσεις προς τρίτους αμφίβολης νομιμότητας και Συνταγματικότητας και με χρεώσεις για κατανάλωση Έναντι τις οποίες πάντοτε κατέβαλα ανελλιπώς και εμπροθέσμως. Όπως όμως είχα επισήμως ανακοινώσει δεν κατέβαλα το ΕΕΤΗΔΕ και επίσης είχα εισέλθει σε επικοινωνία-αλληλογραφία προσωπικής φύσεως με τους άλλους δικαιούχους ώστε να επανέλθει ο χαρακτήρας της ανταποδοτικότητας των τελών και να συνεχίσω να τα καταβάλω.



Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνω ότι από τις 19 Δεκεμβρίου 2011 είχα ευθαρσώς ζητήσει τον διαχωρισμό της χρέωσης ΕΕΤΗΔΕ από τον υπόλοιπο λογαριασμό ηλεκτροδότησης, εκτός των άλλων Αιτημάτων μου, Αίτημα στο οποίο η ΔΕΗ ποτέ δεν απάντησε καν πόσο μάλλον επί της ουσίας ή με όποια τεκμηρίωση. Επίσης από τότε είχε ενημερωθεί η ΔΕΗ περί των αμφισβητήσεων μου περί της ανταποδοτικότητας των τελών ΟΤΑ-ΕΡΤ και ότι δεν δικαιούταν να με ωθεί ή να με εξαναγκάζει να απεμπολώ εμπράκτως Δικαιώματα μου λόγω εκβιασμού που πραγματοποιεί με την απειλή της διακοπής παροχής ρεύματος για την οποία παροχή πληρώνεται ανελλιπώς.



Με το πέρας του χρόνου, πλέον απεδείχθη περιτράνως με πρόσφατη νομολογία ότι όχι μόνο δεν ήταν νόμιμο να απειλούμαστε με διακοπή λόγω μη καταβολής ΕΕΤΗΔΕ αλλά είχαμε και έχουμε Δικαίωμα να μην το καταβάλουμε στην ΔΕΗ αλλά στον δικαιούχο που είναι η εκάστοτε ΔΟΥ. Με τις εξελίξεις αυτές άρχισαν να σημειώνονται τα πρώτα προβλήματα, ήτοι κατ’ αρχάς μου απεστάλη Εκκαθαριστικός λογαριασμός επί δωδεκαμήνου εξαιρετικά υπέρογκος (ύψους δύο χιλιάδων ενενήντα τριών ευρώ και σαράντα τριών λεπτών) ενώ δεν ήταν σαφές κατ’ αρχάς γιατί δεν εκδόθηκε σειρά Εκκαθαριστικών στην ώρα τους (ανά τετράμηνο) και κατά δεύτερον που πιστώθηκαν και τί αποχρέωσαν οι καταβολές Έναντι στις οποίες είχα προβεί.



Ενάντια λοιπόν σε αυτήν την ασαφή χρέωση αλλά και όσον αφορά τα θέματα μου εναντίωσης ή Ένστασης της χρεώσεως μου προς τρίτους προέβην σε μακροσκελέστατη αλληλογραφία με την ΔΕΗ. Κατά την διάρκεια της αλληλογραφίας αυτής συνάντησα την έμμεση αντίσταση και εναντίωση της ΔΕΗ να μου απαντήσει αφ’ ενός επί της ουσίας στα διάφορα μου ερωτήματα διασαφήνισης των διαφόρων χρεώσεων και αφ’ ετέρου να προβεί η διοίκηση σε ενέργειες που θα έλυναν το πρόβλημα, όπως η παραπομπή μου σε άτομο εξουσιοδοτημένο τόσο να απαντήσει στις ερωτήσεις μου περί πιθανών διπλοχρεώσεων για υπηρεσίες ΔΕΗ και πιθανού παράνομου συμψηφισμού ή παράληψης αποχρεώσεως μου σχετικά με τις Έναντι καταβολές μου όσο και να συνάψει διακανονισμό στον οποίο να μπορώ να ανταποκριθώ με το δραματικά πλέον μειωμένο μου και ουσιαστικά ανύπαρκτο εισόδημα εφ’ όσον θα είχαμε ξεκαθαρίσει την νόμιμη χρέωση.



Αντιθέτως, η διοίκηση απαντούσε συστηματικά στις απορίες μου παραθέτοντας εξισώσεις που πεισματικά αρνιόταν και αρνείται μέχρι σήμερα να εφαρμόσει στον υπό αμφισβήτηση λογαριασμό και όταν ζήτησα εξήγηση των εξισώσεων αυτών έλαβα απάντηση με παράθεση των ίδιων εξισώσεων (!), απαντώντας στην ερώτηση μου δήθεν και όχι επί της ουσίας αφού παρέθετε κατατονικά και συστηματικά ως διευκρίνιση το ίδιο σημείο του οποίου διευκρίνιση και επεξήγηση ζητούσα.



Επιπλέον δε στην διάρκεια της αλληλογραφίας μας πιάστηκε η διοίκηση των καθ’ ων να ψεύδεται στους ισχυρισμούς της για τις χρεώσεις μου αφού για το ίδιο ποσό που ισχυρίζεται ότι της οφείλω την μία φορά είπε ότι συμπεριλαμβανόταν και χρεώσεις πρός τρίτους ενώ σε άλλη επιστολή της ότι επρόκειτο για χρεώσεις μόνο προς την ΔΕΗ (βλέπε Αίτημα διευκρινήσεως και Πρότερης Ακρόασης με Ένσταση με αρ. πρωτ. 5276/6-8-2012 σελ. 2-3, σημείο 3).



Όταν επεσήμανα τις ασάφειες τους και τα λάθη ψεύδη τους μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα μου απαντούσαν άλλο, αντί άμεσα να επιληφθούν του σοβαρότατου ζητήματος που είχε προκύψει και που επί της ουσίας δικαίωνε και απεδείκνυε ως βάσιμη και κάθε αμφισβήτηση μου και το Αίτημα μου για συνάντηση με αρμόδιο για να εξετάσουμε λεπτομερώς και εις βάθος τον λογαριασμό ζωτικότατο.



Κατόπιν τούτου και μετά από χυδαιότατες φραστικές επιθέσεις και προσβολές στο πρόσωπο μου τις οποίες κατήγγειλα αμέσως (η διοίκηση αρνήθηκε να εξετάσει τις καταγγελίες μου με το αιτιολογικό ότι “δεν φαντάζονται” ότι θα μπορούσαν οι υπάλληλοι τους να δράσουν έτσι), ζήτησα αναλυτική αντιπαράθεση των πληρωμών μου επί δωδεκαμήνου με τις αντίστοιχες αναλυτικές χρεώσεις που είχα ζητήσει ώστε να διαπιστώσω που είχαν διοχετευθεί οι πληρωμές μου (τις οποίες ευθαρσώς είχα διασαφηνίσει και δηλώσει από τις 19 Δεκεμβρίου 2011 ότι κατέβαλα αποκλειστικά και μόνο υπέρ της ΔΕΗ και όχι προς άλλους τρίτους) που ανέρχονται σε ύψος περίπου των δύο χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ.



Αντ’ αυτού, μου παρέθεσαν μία απλή λίστα πληρωμών μου με ημερομηνία και τόπο πληρωμής κάτι που σε καμμία περίπτωση δεν ήταν το Αίτημα μου, ενώ σε καμμία από τις επιστολές τους δεν έχουν προβεί στην απλή αντιπαράθεση πληρωμών-χρεώσεων που τους ζήτησα πόσο μάλλον σε πλήρη αντιλογισμό ο οποίος θα αποκάλυπτε την αλήθεια και θα επέτρεπε ουσιαστικό έλεγχο των ισχυρισμών και απαιτήσεων των καθ’ ων.



Επί πλέον υπέστην και την έγγραφη επίθεση κατά της προσωπικότητας και εν γένει του ατόμου μου από τον διευθυντή Δ/Πωλ. κλάδου Αττικής Κ.Μ.Κουλόπουλο ο οποίος αφού προσπάθησε να μου προσάψει ντροπή για το ότι ζητούσα να μου εξηγηθούν οι χρεώσεις σε γλώσσα που να κατανοώ ως μέσος Πολίτης που καλείται να αποδεχτεί και να πληρώσει τις χρεώσεις αυτές, όπως είναι Ανθρώπινο μου Δικαίωμα, και επί πλέον να προβούμε σε πράξεις εξωδικαστικής και φίλιας/ήπιας επίλυσης της διαφοράς μας, λέγοντας μου ότι ζητώ ιδιαίτερη μεταχείριση (!) όταν ζητάω να γίνει σεβαστή η φοροδοτική μου ικανότητα και όταν ζητάω να ελεγχθούν χρεώσεις για τις οποίες οι ίδιοι έχουν πέσει σε ασάφειες ως προς την φύση και το ύψος αυτών, αρνήθηκε να απαντήσει στα εύλογα και όχι επαναλαμβανόμενα ερωτήματα/αιτήματα μου, ενώ απαξίωσε να μου εξηγήσει τί είδους εγγυήσεις ζητούσε ειδικά από εμένα για να προβεί στις απαντήσεις/ενέργειες που ζητούσα, εγγυήσεις τις οποίες ο ίδιος ασαφώς και αορίστως προς έκπληξη μου μου είχε αναφέρει ότι τις ζητούσε (βλέπε επιστολή από Δ/Πωλ κλάδου Αττικής με υπογραφή Κ.Μ.Κουλόπουλου της 14 Δεκεβρίου 2012 και απάντηση μας επί αυτής με θέμα “Απάντηση -΄Ενσταση σε ελλιπέστατη και άκρως αόριστη επιστολή σας με πρόσκληση Αίτημα συμμόρφωσης σας” της 27-12-2012, σελ 6-10).



Εν τέλει με την 302/30-1-2013 επιστολή του, αντιμετωπίζοντας με ως ασήμαντο πελάτη όπως με είχε σε προηγούμενη του επιστολή χαρακτηρίσει, διέκοψε μονομερώς την επικοινωνία και, κατά παράβαση του Κώδικα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας (αφού ούτε τεκμηριωμένα απάντησε σε ο,τιδήποτε ούτε και προέβη σε οποιαδήποτε πράξη διευθετήσεως της συγκεκριμένης μας διαφοράς αλλά επίσης και επειδή δεν έθετε όριο χρονικό στην δήθεν πρόσκληση του για διακανονισμό της οφειλής μου, διακανονισμό του οποίου του είχα γνωρίσει ότι το κατάστημα Κηφισίας στο οποίο με παρέπεμπε δήλωνε αδυναμία να δημιουργήσει χωρίς να με εξαναγκάσει να δεχθώ να πληρώσω και χρεώσεις τις οποίες αμφισβητούσα και που δεν αφορούσαν την ΔΕΗ, όπως το ΕΕΤΗΔΕ) σε κάθε περίπτωση.



Κατόπιν τούτου εγώ προώθησα το σύνολο της αλληλογραφίας με επιπλέον Αίτημα και καταγγελία στο αρμόδιο τμήμα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας η οποία σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία είναι και η διοικητικώς προϊστάμενη αρχή της ΔΕΗ Α.Ε. και επιφορτισμένη, όσον αφορά την προστασία καταναλωτών, να κάνει διαιτησία ανάμεσα στον καταναλωτή και την ΔΕΗ Α.Ε., όπου ζητούσα ευθαρσώς να μου απαντηθούν τα ερωτήματα /αιτήματα μου επί της ουσίας, να μην γίνει διακοπή ρεύματος μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος και να αποδοθούν και ευθύνες στους υπαλλήλους που μεταχειρίσθηκαν τόσο παράτυπα, παράνομα και εχθρικά το πρόβλημα μου. Αυτή βεβαίως την πράξη μου κοινοποίησα προς τους καθ’ ων ώστε να λάβουν γνώση και να προβούν στις δέουσες ενέργειες.



Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσω ότι ο δεύτερος των καθ’ ων ήταν πλήρως ενήμερος για το σύνολο της αλληλογραφίας και των προβλημάτων που προέκυψαν από τους υπαλλήλους του.



Ταυτόχρονα με αυτή μου την κίνηση προέβην εμπρόθεσμα στην καταβολή πλέον του 50% του τελευταίου Έναντι λογαριασμού όσον αφορούσε την χρέωση κατανάλωσης ρεύματος προς ΔΕΗ και ενημέρωσα ότι θα προχωρούσα και σε δεύτερη καταβολή του υπολειπομένου ποσού αυτού εντός του τρέχοντος μηνός στις 25 Φεβρουαρίου το αργότερο.



Έκπληκτη, αντί απαντήσεως και εν όσω το θέμα είχε λάβει αρ. πρωτ. στην ΡΑΕ Ι 168033/4-2-2013 εμφανίστηκε την Δευτέρα 11-2-2013 στην οικία μου υπάλληλος για να διακόψει την παροχή ρεύματος για το σύνολο των αμφισβητούμενων χρεώσεων συμπεριλαμβανομένου και του ΕΕΤΗΔΕ το οποίο ποτέ δεν αποχρέωσε η ΔΕΗ και το οποίο συμπεριλαμβάνεται αδιασαφήνιστα τόσο στο δήθεν “προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό” όσο και στις τρέχουσες χρεώσεις.



ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΕΗ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ.



Εν τέλει η διακοπή ρεύματος δεν πραγματοποιήθηκε εχθές αφού ο εν λόγω υπάλληλος και ο προϊστάμενος του διαπίστωσαν ότι εκκρεμεί αμφισβήτηση / Ένσταση προς την ΔΕΗ και Αίτημα διαιτησίας στην ΡΑΕ, ενώ στην επιστολή την οποία προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως τελική εκ μέρους της ΔΕΗ Α.Ε. και μάλιστα ως ειδοποίηση διακοπής διαπίστωσαν ότι και είχα προχωρήσει σε απάντηση με νέα Ένσταση και δεν υπήρχαν εντός της επιστολής οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να εκληφθεί ως προειδοποίηση διακοπής ρεύματος (δηλαδή δεν υπήρχε αυτή η αναφορά ευθαρσώς και ορισμένα ούτε και συγκεκριμένη ημερομηνία πρόσκλησης για πληρωμή ούτε και είχε τηρηθεί ο Κώδικας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας όσον αφορά το σύνολο των εργασίμων ημερών που προβλέπονται ως ελάχιστη διορία ακόμα και στην περίπτωση που δεν είχα άμεσα προβεί νομίμως και εγκαίρως και εγκύρως στις αντιρρήσεις/Ενστάσεις μου).



Απεχώρησαν δε λέγοντας ότι η υπηρεσία τους δρα αδιαφανώς και εκβιαστικά προς αυτούς αλλά και προς τους πελάτες και δεν ήξεραν πώς θα αντιδρούσε σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι υπήρχε χειρόγραφη σημείωση “sos !!!!” στην αναφορά της διακοπής ρεύματος της οικίας μου στον κατάλογο διευθύνσεων προς διακοπή ηλεκτροδότησης που τους είχε δοθεί από αυτήν.


Νομικό σκεπτικό

1. το παράνομο της ιδιοποίησης και συμψηφισμού από την ΔΕΗ των απαιτήσεων από χρεοπιστώσεις της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και των τελών υπέρ ΕΡΤ-ΟΤΑ και ΕΕΤΗΔΕ. Ενδείξεις τέλεσης του εγκλήματος της υπεξαίρεσης.

Συστηματικά η ΔΕΗ με την ένδειξη “προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό” συμψηφίζει την απαίτηση από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος με τις χρεώσεις ΕΕΤΗΔΕ, ΕΡΤ και ΟΤΑ ενώ δεν εμφανίζεται ποτέ σε ποίον από τους τέσσερις δικαιούχους (ΟΤΑ, ΕΡΤ, Εφορία και ΔΕΗ) πιστώνεται κάθε πληρωμή μου. Ενώ θα έπρεπε κάθε ανεξόφλητη οφειλή μου για χρέωση υπέρ τρίτου να αναγράφεται ξεχωριστά σε άλλο πεδίο του λογαριασμού (π.χ. ανεξόφλητο ποσό για ΟΤΑ, ανεξοφλήτο ποσό για ΕΕΤΗΔΕ), δεδομένου ότι βάσει του νομικού σκεπτικού που ακολουθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ Ή ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ.

Η ΔΕΗ ιδιοποιείται παράνομα την πίστωση υπέρ τρίτων, και μάλιστα για ανταποδοτικές υπηρεσίες που στην δική μου περίπτωση λόγω και επανειλημμένων απεργιακών κινητοποιήσεων και ελλιπών ή ανύπαρκτων υπηρεσιών προς τα εμένα δεν παρασχέθηκαν, και επίσης αυθαίρετα μονομερώς και καταναγκαστικά η ΔΕΗ χωρίς την δική μου συγκατάθεση και ενάντια στις Αιτήσεις μου συμψήφισε και συμψηφίζει το ΕΕΤΗΔΕ και τις υπόλοιπες χρεώσεις προς τρίτους με την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, παρά το γεγονός ότι έχει πλήρη γνώση της ξεκάθαρης θέσης μου ως προς την άρνηση πληρωμής σε αυτήν του παρανόμως επιβαλλόμενου ΕΕΤΗΔΕ και των θεμάτων περί μονομερούς αθέτησης από ΟΤΑ και ΕΡΤ της ανταποδοτικότητας σε υπηρεσίες που προαπαιτούνται για την καταβολή των τελών σε αυτές.

Αποσκοπεί δε με τον τρόπο αυτό να με εξαναγκάσει πρώτα σε τμηματική καταβολή των χρεώσεων πρός τρίτους (με παρά τον νόμο συμψηφισμό), με παράνομη ιδιοποίηση του πιστωμένου ποσού (αφού ο χαρακτηρισμός “προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό” σαφώς αναφέρεται σε ανεξόφλητο ποσό προς την ΔΕΗ αορίστως και συνοπτικώς) και έπειτα σε αόριστη ληξιπρόθεσμη οφειλή με σκοπό την διακοπή της ηλεκτροδότησης της οικίας μου και τον εξαναγκασμό μου σε εξ ολοκλήρου καταβολή του αδιασαφήνιστου “προηγούμενου οφειλόμενου ποσού” εντός του οποίου εμπεριέχεται και το ΕΕΤΗΔΕ.

Όμως, σύμφωνα με τα άρθρα 440, 441, 447, 450, 483 του ΑΚ και 262 παρ. 2 του ΚΠολΔικ ορίζουν ότι :
α) ο συμψηφισμός επιφέρει απόσβεση των μεταξύ δύο προσώπων αμοιβαίων απαιτήσεων όσο καλύπτονται αν είναι ομοειδείς κατ’ αντικείμενο και ληξιπρόθεσμες,
β) ο συμψηφισμός επέρχεται αν ο ένας τον επικαλεσθεί με δήλωση προς τον άλλον. Η πρόταση του συμψηφισμού επιφέρει απόσβεση των αμοιβαίων απαιτήσεων από τότε που συνυπήρξαν,
γ) δεν επιτρέπεται συμψηφισμός κατά απαίτησης η οποία προέρχεται από αδίκημα που διαπράχθηκε από δόλο.


Από τον συνδυασμό των ανωτέρω διατάξεων συνάγεται ότι η άσκηση του δικαιοπλαστικού δικαιώματος του συμψηφισμού με μονομερή δήλωση του δικαιούχου επιφέρει τις έννομες συνέπειες με την πρόταση του από τον δανειστή προς τον οφειλέτη χωρίς την συγκατάθεση του οφειλέτη. Συνεπώς ο συμψηφισμός έχει τον χαρακτήρα της βίαιης εκπλήρωσης της παροχής του οφειλέτη.



Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα των απαιτήσεων, ομοειδές του αντικειμένου και ύπαρξη εγκυρότητας και ληξιπρόθεσμο. Επειδή αμοιβαίες είναι οι απαιτήσεις όταν αυτός που προβαίνει σε δήλωση συμψηφισμού είναι ο οφειλέτης των απαιτήσεων, συνεπάγεται ότι μόνο δικές του απαιτήσεις μπορεί ο οφειλέτης να συμψηφίσει και όχι απαιτήσεις τρίτου (δηλαδή άλλων δικαιούχων) ακόμα και με την συγκαταθέση του δικαιούχου.



Δηλαδή δεν μπορεί η ΔΕΗ σε απαιτήσεις που δεν είναι ομοειδείς ούτε έχουν το ίδιο αντικείμενο ή την ίδια ως δικαιούχο να αθροίζει αόριστα τις οφειλές και να τις εξοφλεί επίσης αόριστα δρώντας σε κάθε περίπτωση με επί έργω οικειοποίηση των οφειλών αυτών. Και επί αυτού δεν μπορεί η ΔΕΗ να χαρακτηρίζει ληξιπρόθεσμη οφειλή που εμπεριέχει και το ΕΕΤΗΔΕ και να προβαίνει σε διακοπή ηλεκτροδότησης βάσει δήθεν ληξιπρόθεσμου ποσού που όμως εμπεριέχει μέσα και χρεώσεις μη ληξιπρόθεσμες και αμφισβητούμενες ως παρανόμως χρεωμένες.



Συνεπώς, η ΔΕΗ δρα παράνομα και έχει συμπεριλάβει στην δήθεν οφειλή που μου καταλογίζει αξιώσεις που δεν είναι δικές της, δηλαδή είναι ξένες.


2. η ΔΕΗ δρα κατά παράβαση του κοινωφελούς της χαρακτήρα και της λειτουργίας της χάριν του δημοσίου συμφέροντος και κατά παράβασιν της αρχής της αναλογικότητας και της αναγκαιότητας ή του ηπιότερου μέσου.


Παρ’ όλη την συνεχή όχληση μου για αφ’ ενός την διασαφήνιση των ανωτέρω προβλημάτων (δηλαδή, του αορίστου των εξοφλούμενων χρεώσεων αφ’ ενός και των προβλημάτων στον τρόπο χρέωσης αλλά και την εγκυρότητα χρέωσης αφ’ ετέρου) και τις συνεχείς προσκλήσεις μου ώστε να πραγματοποιηθεί σαφής αντιπαράθεση ανάμεσα στο ύψος του φερόμενου ως ανεξόφλητου/οφειλόμενου ποσού και του ποσού που ήδη έχω καταβάλει για υπηρεσίες παροχής και κατανάλωσης ρεύματος, και κατόπιν αυτής διακανονισμός με δόσεις στις οποίες θα δύναμαι να ανταπεξέρχομαι οικονομικά χωρίς να διακινδυνεύει περαιτέρω η ήδη επίφοβη δυνατότητα της φυσικής μου επιβίωσης πόσο μάλλον της αξιοπρεπούς μου διαβίωσης, η διοίκηση της ΔΕΗ πεισματικά αρνείται να απαντήσει καν σε αυτή μου την πρόσκληση πόσο μάλλον να την ικανοποιήσει ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 2 ΚΑΙ 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 57 ΑΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΡΘΡΟ 2) ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΔΕΗ ΩΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΟΠΩΣ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ 1101/2012 ΠολΠρωτΑθ) ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ, ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ.


Εξ άλλου, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος η Πολιτεία υποχρεούται στην προστασία των Δικαιωμάτων αυτών και από τις πράξεις ιδιωτών (δηλαδή, της ΔΕΗ ως ΝΠΙΔ).

Εξ άλλου, η συμπεριφορά της συνεπάγεται στέρηση κοινωνικού αγαθού ζωτικής σημασίας, ουσιώδους για την αξιοπρεπή υπό τα σύγχρονα δεδομένα διαβίωση του ανθρώπου δεδομένου ότι χρησιμοποιεί αγαθό ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη διαβίωση προκειμένου να εξασφαλίσει την εκπλήρωση φορολογικών υποχρεώσεων για λόγους ασύνδετους προς το περιεχόμενο της συμβάσεως μεταξύ καταναλωτή και προμηθευτή του ηλεκτρικού ρεύματος. Εξ άλλου, το άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος που εγγυάται την προστασία της αξίας του ανθρώπου δεν εκφράζει μόνο ένα προστατευόμενο έννομο αγαθό αλλά προεχόντως ένα οικουμενικό Ανθρώπινο Δικαίωμα το οποίο προστατεύεται όχι μόνο αυτοτελώς, δηλαδή ανεξάρτητα από άλλα διακριτά Ανθρώπινα Δικαιώματα, αλλά και κατά τρόπο απόλυτο, δηλαδή η προστασία που παρέχει δεν υπόκειται σε οποιονδήποτε περιορισμό σε αντίθεση με τα περισσότερα Ανθρώπινα Δικαιώματα στα οποία θέτει περιορισμούς η αρχή της Αναλογικότητας (άρθρο 25 παρ. 1 Σ) υπό τον έλεγχο της οποίας όμως δεν υπόκειται η Αξία του Ανθρώπου. Συνεπώς οποιοδήποτε μέτρο λαμβάνεται από την πολιτειακή εξουσία ή οποιονδήποτε άλλον και προσβάλλει την Αξία του Ανθρώπου είναι αντισυνταγματικό, έστω και αν ο επιδιωκόμενος με αυτό σκοπός είναι θεμιτός ή το μέτρο είναι πρόσφορο και αναγκαίο για την επίτευξη του, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘ’ ΩΝ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΟΥ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΔΗΛΩΝΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ.

3. η ΔΕΗ παραβιάζει δικαστικές αποφάσεις ΣτΕ και ΑΠ αλλά και αγνοεί την ύπαρξη Ενστάσεως και Αιτήματος διαιτησίας στην διοικητικώς προϊσταμένη της αρχή ΡΑΕ με την απόπειρα της για διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για ποσό που εμπεριέχει και ΕΕΤΗΔΕ και άλλες χρεώσεις προς τρίτους.

Η ΔΕΗ κατά παράβαση των επανειλημμένων εντολών της Ελληνικής Δικαιοσύνης συμπεριλαμβάνει και συμψηφίζει χρέωση ΕΕΤΗΔΕ στο ποσό για το οποίο αποπειράθηκε να μου διακόψει την παροχή αφού κατά δήλωση των υπαλλήλων που εμφανίσθηκαν για να την πραγματοποιήσουν φαινόταν ποσό τριών χιλιάδων εξακοσίων ευρώ, δηλαδή ποσό από το οποίο δεν είχε διαχωρισθεί το ΕΕΤΗΔΕ κατ’ αρχάς και ούτε φαίνεται να έχουν καταβληθεί οι πληρωμές μου υπέρ της ΔΕΗ και μόνο αλλά μάλλον υπέρ όλων των δικαιούχων που ενυπάρχουν στον λογαριασμό συμπεριλαμβανομένου και του δικαιούχου ΕΕΤΗΔΕ. Αυτό αντίκειται στις αποφάσεις περί μη διακοπής ηλεκτροδότησης και μη συνείσπραξης ΕΕΤΗΔΕ εάν δεν το επιθυμεί ο πελάτης και άρα συνιστά υφαρπαγή των χρημάτων που κατέβαλα ευθαρσώς υπέρ ΔΕΗ από την ΔΕΗ υπέρ τρίτων.

4. η πρόθεση της ΔΕΗ να προβαίνει σε διακοπή της παροχής ως μέσο εξαναγκασμού ικανοποίησης αξιώσεων τρίτων αντίκειται και στις κείμενες Κοινοτικές Οδηγίες που έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Οδηγία 2009/72/ΕΚ αφ’ ενός δεν μπορεί να επιβάλλεται στην ΔΕΗ να κόψει την παροχή σε καταναλωτές που ναι μεν δεν καταβάλλουν διεκδικούμενους μέσω του λογαριασμού ηλεκτροδότησης φόρους, πληρώνουν δε κανονικά την κατανάλωση του ρεύματος που χρησιμοποίησαν. Μάλιστα σύμφωνα με τον Γερμανό επίτροπο Oettinger οι κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών χωρών πρέπει να εξασφαλίσουν την συμμόρφωση με το σύνολο της σχετικής Ενωσιακής νομοθεσίας συμπεριλαμβανομένης της Οδηγίας 2009/72/ΕΚ και των διατάξεων αυτής που αφορούν την προστασία των καταναλωτών (άρθρο 3 παράρτημα Ι), τα Δικαιώματα των ευαλώτων καταναλωτών (άρθρο 3 παρ. 7 & 8) και την καθολική υπηρεσία (άρθρο 3 παρ. 3). Η Οδηγία ουδόλως υποχρεώνει ούτε συνδέει το Δικαίωμα πρόσβασης των οικιακών καταναλωτών στην ηλεκτρική ενέργεια με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις (φόροι/τέλη). Αντιθέτως, και σύμφωνα με την Κοινοτική νομοθεσία η οποία σύμφωνα με το Σύνταγμα μας (άρθρο 28Σ) αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εσωτερίκου Ελληνικού Δικαίου και υπερισχύει από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου, η Ελλάδα έχει σαφή υποχρέωση να παρέχει στους οικιακούς καταναλωτές το Δικαίωμα να προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια. Επίσης κάθε ειδικός όρος για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική Επικράτεια οφείλει να εξασφαλίζει την συμμόρφωση με το σύνολο της σχετικής Ενωσιακής νομοθεσίας όπως αυτή παρουσίασθηκε όσον αφορά το σύνολο της Οδηγίας 2009/72/ΕΚ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΑΥΤΟ Η ΔΕΗ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΩΡΕΥΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ/ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΕΡΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΡΙΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ.

Δρα δηλαδή η ΔΕΗ ως μοχλός εκβιασμού μου προς απεμπόληση διαφόρων Δικαιωμάτων μου συμπεριλαμβανομένων και αυτών που μου εξασφαλίζει σειρά αποφάσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης περί Δικαιώματος μου μη πληρωμής του ΕΕΤΗΔΕ στην ΔΕΗ.

5. επίκληση επείγοντος κινδύνου και ανεπανόρθωτης βλάβης.

Επειδή η διακοπή της ηλεκτροδότησης με τις ως ανωτέρω περιγραφόμενες συνθήκες προσβάλλει ευθέως την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια και επειδή ο κανόνας της παραγράφου 4 του άρθρου 692 του ΚΠΟΛΔ υποχωρεί μόνο στις ακραίες εκείνες περιπτώσεις που πιθανολογείται κίνδυνος σημαντικής προσβολής της Αξίας του Ανθρώπου η οποία διασφαλίζεται Συνταγματικώς (βλέπε ΜονΠρΑθ 16803/1982, ΜΠρΑθ 2139/81, ΕιρΡόδου 22/2007, και πολλά άλλα), γεγονός που κατοχυρώνεται και από την νομολογία περί της ΔΕΗ ειδικότερα (βλέπε ΠολΠρωτΑθ 1101/2012, ΣτΕ 1934/1998, κλπ) και στην περίπτωση μου εκτός από την φυσική μου επιβίωση και Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, διακοπή της ηλεκτροδότησης θα σημάνει και ουσιαστικό κίνδυνο άμεσο της ασφάλειας της δικής μου, της οικογενείας και της περιουσίας μου καθώς έχω ήδη υπάρξει στόχος διαρρήξεων αλλά και απειλών κατά της ζωής και ακεραιότητας μου λόγω της ακτιβιστικής μου δράσης υπέρ της Ελλάδος και του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος. Οι διαρρήξεις δε πάντα έγιναν όταν δεν υπήρχε συναγερμός ενεργός στην οικία μου. Εάν διακοπεί η ηλεκτροδότηση η οικία μου θα είναι άνευ της προστασίας του συστήματος συναγερμού που εγκατέστησα μετά τις διαρρήξεις και που έκτοτε με έχει προστατεύσει επιτυχώς. Η έλλειψη δε ηλεκτροδότησης θα είναι εμφανής και πρόσκληση προς κάθε διαρρήκτη και άλλο κακοποιό/ εγκληματικό/ τρομοκρατικό στοιχείο εναντίον του οποίου εμείς δεν θα έχουμε καμμία προστασία ούτε και δυνατότητα κλήσης της αστυνομίας εγκαίρως από το κέντρο του συστήματος συναγερμού. Συντρέχει συνεπώς λόγος άμεσου κινδύνου και ανεπανόρθωτης επικείμενης βλάβης όχι μόνο εμού αλλά και της θυγατέρας μου που συγκατοικεί μαζί μου στην εν λόγω οικία ενώ τυχόν δική σας προστασία με επιβολή ασφαλιστικών μέτρων κατά των καθ’ ων δεν πρόκειται να ζημιώσει σε καμμία περίπτωση τους καθ’ ων αφού ούτως ή άλλως και προβαίνω σε τακτικές πληρωμές και προτίθεμαι να πληρώσω κάθε νόμιμη χρέωση η οποία προκύψει με την χορήγηση των πληροφοριών, στοιχείων και εγγράφων που ζητώ.

Επίσης, διακοπή της ηλεκτροδότησης θα αποκλείσει τόσο εμένα όσο και την θυγατέρα μου από την δυνατότητα κάθε εργασίας ώστε και το πενιχρό αυτό εισόδημα μου των περίπου πεντακοσίων ευρώ τον μήνα θα εκλείψει καθιστώντας το αδύνατο να προβαίνω στις πληρωμές που ήδη προβαίνω και άρα να ικανοποιηθεί ούτως ή άλλως η όποια αξίωση των καθ’ ων αλλά και να οδηγηθώ στην απώλεια της πρώτης κατοικίας μου που είναι η μόνη περιουσία που μου έχει απομείνει μετά από την καταιγίδα της οικονομικής κρίσης και της ολοένα και αυξανόμενης στυγνής και αντισυνταγματικής φορολογίας που επικρατεί επί συναπτά έτη στην Χώρα μας λόγω κακοδιαχείρισης και λαθών των κυβερνώντων σύμφωνα και με ίδιες ομολογίες στον τύπο.

Επίσης θα μου είναι αδύνατο να μεριμνήσω για σειρά επικείμενων δικών όπου είμαι διάδικος όπως και για κάθε κίνηση ακτιβιστική και κατ’ επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματος στην οποία επιδίδομαι υπέρ όλων μας, συμπεριλαμβανομένης και της διακοπής της όποιας επικοινωνίας μου με διεθνή δικαστήρια και φορείς οργανισμούς.

Δεδομένων όλων των ανωτέρω και

ΕΠΕΙΔΗ το δικαστήριο σας είναι καθ’ ύλην και κατά τόπον αρμόδιο για την εκδίκαση της παρούσας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων

ΕΠΕΙΔΗ η αίτηση μου είναι καθ’ όλα νόμιμη στηριζόμενη στις κείμενες διατάξεις, βάσιμη και αληθής


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ


ΚΑΙ ΜΕ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ


ΖΗΤΩ


1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ

2. ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΛΠΙΔΟΣ ΑΡ. 29 ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

3. ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΕΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ, ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ Η ΔΕΗ

4. ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΡΗΤΗ (ΡΟΛΟΪ) ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΡΑΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ

5. ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ

6. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘ’ ΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΑΠΑΝΗ

ΑΘΗΝΑ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Η ΑΙΤΟΥΣΑ


ΟΛΓΑ Γ. ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_9305.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters