Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Γιώργος Αδαλής : Αλέκση, στο φινάλε , πουλήστε επιτέλους και την πουτ@ν@ την μάνα που σας γέννησε…


 

Πουλήσατε τα πάντα,
Πουλήσατε την θάλασσα και τον ουρανό,
Πουλήσατε το νερό και τον αέρα,
Πουλήσατε την Δικαιοσύνη και το Νόμο,
Πουλήσατε ακόμα και το περαστικό σύννεφο,
Πουλήσατε και το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά.

335 Π.Χ. Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ - ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ

Μετά τον θάνατο του Φιλίππου, επικράτησε αναταραχή σε ολόκληρη την Ελλάδα, κυρίως στην Αθήνα, στην οποία ο Δημοσθένης ξεσήκωνε τον λαό να αντισταθεί κατά του «παιδιού», όπως αποκαλούσε τον Αλέξανδρο. Ταυτόχρονα, τάσεις εξεγέρσεως εξέφραζαν οι Λακεδαιμόνιοι και οι Αιτωλοί. Η Θήβα διοικούταν τότε από άρχοντες φίλους της Μακεδονίας, ενώ μόνο οι Θεσσαλοί παρέμεναν πραγματικά πιστοί στον Αλέξανδρο.

ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΩΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters