Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ο Πρόεδρος Τραμπ, έθεσε τα θεμέλια της παγκόσμιας επανάστασης. Η Ευρώπη θα πέσει. Η ΝΔ μπροστά στην μεγαλύτερή της απόφαση

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Το μεγαλύτερο δώρο που έκανε ο Πρόεδρος Τραμπ στην ανθρωπότητα, είναι οι εικόνες εισβολής του λαού στο Αμερικανικό Κοινοβούλιο. Τα χέρια του κόσμου, «έπιασαν» τα πανάκριβα κοστούμια και τα πανάκριβα ταγεράκια των βουλευτών από το γιακά! Οι θέσεις του Κοινοβουλίου, είτε αυτό είναι στην Αμερική είτε στην Ελλάδα, ανήκουν στον λαό, όχι σε επαγγελματίες πολιτικούς, βαρώνους, ολιγάρχες και κληρονόμους πολιτικών αξιωμάτων. 

Ο Τραμπ εξέδωσε δήλωση για «μετάβαση εξουσίας»: Αυτή η δήλωση ερμηνεύεται ως δήλωση παραχώρησης. Στην πραγματικότητα, έχει σχεδιαστεί για να αφοπλίσει όσους ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του.

Κάτω από την κάλυψη της νύχτας, το προδοτικό Κογκρέσο των ΗΠΑ ψήφισε να εγκαταστήσει τη μαριονέτα του ΚΚΚ Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, επιβεβαιώνοντας ότι η δόλια εκλογή του ως πρόερδος, έγινε αποδεκτή.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Τραμπ εξέδωσε δήλωση για «μετάβαση εξουσίας»: "Παρόλο που διαφωνώ απόλυτα με το αποτέλεσμα των εκλογών και τα γεγονότα με αποδεικνύουν, ωστόσο θα υπάρξει

Ο αφανής Έλληνας που ανακάλυψε την Κνωσό πριν από τον Έβανς

Ο κρητικός έμπορος Μίνωας Καλοκαιρινός που σταμάτησε την ανασκαφή για να μην πέσει το μνημείο σε τούρκικα χέρια

==================================
Ένας απλός λάτρης της αρχαίας Ελλάδας με μεγάλο μεράκι και ακόμα μεγαλύτερο πείσμα θα έφτανε να συνομιλεί στα ίσα με τους μεγαλύτερους αρχαιολόγους του καιρού του, ονόματα σαν τον Σλίμαν και τον Έβανς δηλαδή, καθώς ήταν η δική του σκαπάνη αυτή που είχε φέρει στο φως ένα μνημείο παγκόσμιας λάμψης και ακτινοβολίας.
Τα μυθικά ανάκτορα του βασιλιά Μίνωα αποκαλύφθηκαν λοιπόν από έναν εδώ και καιρό λησμονημένο ανασκαφέα, αν και πρωτοπόρου στα χρόνια του.

Θα αλλάξει ο Τράμπ το πολιτικό σκηνικό στις Η.Π.Α σηματοδοτώντας μια παγκόσμια αλλαγή ή θα τον «φάνε»...;

Χαμός επικρατεί στις Η.Π.Α παρά τους διθυράμβους που ακούγονται στα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε και τη πληθώρα επικριτικών χαρακτηρισμών προς τους διαδηλωτές που έφτασαν μάλιστα σε σημείο να τους κατηγορήσουν ότι, εκτός από «φασίστες», «ακροδεξιοί», «τρομοκράτες» κλπ είναι και «κατά των Σατανιστών» (!!!)...! Ενώ προφανώς θα έπρεπε να είναι υπέρ...; Βεβαίως να επισημάνουμε ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν

Ο Ομπάμα και ο Ρένζι οργάνωσαν την κλοπή των εκλογών στις ΗΠΑ;

Αυτή η ιστορία ξέσπασε στην Ιταλία την 1η Δεκεμβρίου 2020 στην ιταλική εθνική εφημερίδα, La Verità

«Η Ιταλία συμμετείχε σε μεγάλο βαθμό στην απάτη των εκλογών του 2020, σε ένα σχέδιο που χρονολογείται από το 2016, κατά την τελευταία επίσημη επίσκεψη του Ομπάμα στην Ιταλία.»

Οι Προεδρικές εκλογές της Γερουσίας της

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΚΟΛΑΣΗ. ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ;

Αυτός ο πόλεμος που μαίνεται τώρα πάνω στον πλανήτη, πολύ λίγοι καταλαβαίνουν πως είναι ο πιο αρχαίος πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού.

Είναι ο πιο αρχαίος πόλεμος στο Σύμπαν.

Μεταξύ του πολέμου και της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, το ποιο σημαντικό για τον Ιερό άρχοντα του Φωτός είναι να σωθούν όσες πιο πολλές ψυχές γίνεται.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters