Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΚΟΛΑΣΗ. ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ;

Αυτός ο πόλεμος που μαίνεται τώρα πάνω στον πλανήτη, πολύ λίγοι καταλαβαίνουν πως είναι ο πιο αρχαίος πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού.

Είναι ο πιο αρχαίος πόλεμος στο Σύμπαν.

Μεταξύ του πολέμου και της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου, το ποιο σημαντικό για τον Ιερό άρχοντα του Φωτός είναι να σωθούν όσες πιο πολλές ψυχές γίνεται.

Ο λόγος για τον οποίο τραβά τόσο πολύ το έργο είναι για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος σε όλους να αποκαλυφθούν ή να διαλέξουν στρατόπεδο.
Όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει, δεν θα μαρτυρήσουν τις επόμενες κινήσεις του προέδρου σε εμάς. Αυτό είναι ένα παιχνίδι σκάκι. Κάνεις την κίνηση σου αφήνοντας στον αντίπαλο συγκεκριμένες επιλογές και εσύ είσαι έτοιμος από προηγούμενος για όποια κίνηση και να επιλέξει να κάνει.
Η Συμμαχία βρίσκεται πάντοτε αρκετά βήματα πιο μπροστά από τον εχθρό.
Ο πρόεδρος Τραμπ θα κινηθεί αποφασιστικά και θα κάνει αυτό ακριβώς για το οποίο έχει ορκιστεί, να υπερασπιστεί την δικαιοσύνη, την ελευθερία και το σύνταγμα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί αλλά ούτε και να αποδεχθεί την απάτη των εκλογών. Έχετε μετρήσει πόσες φορές επανέλαβε στην ομιλία του έξω από το Καπιτώλιο, ότι έγινε νοθεία στις εκλογές του 2020; Θα το είπε κοντά 50 φορές, και πιστεύετε πως θα το αφήσει έτσι;
Αυτή είναι η ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ότι χρειάζεται να γίνει θα γίνει. Ο πρόεδρος ακόμα δεν έχει χρησιμοποιήσει τις εξουσίες που του δίνονται από το σύνταγμα.
Ο πρόεδρος διαχειρίστηκε την κατάσταση όπως πρέπει, αφήνοντας όλους τους παίχτες να δείξουν σε ποιο στρατόπεδο ανήκουν ώστε εμείς να καταλάβουμε το έργο και ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των δημοκρατικών.
Εάν δεν γινόταν με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορούσε να έχει το 80% των Αμερικανών και ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου με το μέρος του.
Η Συμμαχία ήταν και είναι έτοιμη για όλα.
Μην χάνετε την πίστη σας.
Τώρα σας φαίνονται όλα δύσκολα και πως το παιχνίδι χάθηκε για μας, αλλά δεν είναι έτσι.
Η επιλογή είναι Κόλαση ή Παράδεισος και είναι η μόνη επιλογή.
Ο αγώνας συνεχίζεται ΤΩΡΑ.
Θα κερδίσουμε.
Έχουμε κερδίσει στην πραγματικότητα.
Ο πρόεδρος Τραμπ παραμένει πρόεδρος για ακόμα μια τετραετία.
Ο πρόεδρος κάνει το έργο αργό για να ξυπνήσει τους Νόρμις.
Διατηρήστε την αποφασιστικότητα και την πίστη σας στον αγώνα για την δικαιοσύνη και την Ελευθερία, τώρα είναι η ευκαιρία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters