Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Η «Βασισμένη σε Κανόνες Παγκόσμια Τάξη» Τελειώνει, με την Προσπάθεια του Ρότσιλντ να Προσφέρει Τρισεκατομμύρια Δολάρια με Αντάλλαγμα Αμνηστία

Benjamin Fulford 26/12/2022

Φαίνεται ότι το 2022 θα είναι γνωστό ως το τελευταίο έτος που η «βασισμένη σε κανόνες παγκόσμια τάξη» της χαζαζικής μαφίας έλεγχε πραγματικά οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Σε μια ένδειξη του πόσο απομονωμένη είναι η ΧΜ, στις 18 Δεκεμβρίου, με ψήφους 195 έναντι 2, οι χώρες του κόσμου συμφώνησαν να διπλασιάσουν την ποσότητα προστατευόμενης γης και ωκεανών στον κόσμο και να αναλάβουν και άλλες δράσεις για να σταματήσουν την κρίση εξαφάνισης που προκλήθηκε από την ανθρωπότητα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters