Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Η Διώρυγα του Σουέζ ζητά εγγύηση ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων για να απελευθερώσει το Ever Given

Ο πρόεδρος της  Suez Canal Authority (SCA) Osama Rabie ανέφερε την Κυριακή ότι μια εγγύηση 200 εκατομμυρίων δολαρίων θα μπορούσε να είναι αρκετή για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση του τεράστιου πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Given» που τον προηγούμενο Μάρτιο προσάραξε στη διώρυγα και την έκλεισε για έξι ημέρες. Μετά την απελευθέρωση του καναλιού το πλοίο κρατείται με την αρχές της Διώρυγας να αξιώνουν αποζημίωση.

“Αν νικούσαν στον πόλεμο οι Γερμανοί είχαν σκοπό να διώξουν μαζικά τους Ελληνες στην Αφρική και να εγκατασταθούν αυτοί στην Ελλάδα”

Του Δημήτρη Βλαχοπάνου *

Στον 1ο τόμο της «Ιστορίας της Αντίστασης» (εκδόσεις Αυλός, σελ. 433), βρίσκεται καταχωρισμένη συνέντευξη του Κομνηνού Πυρομάγλου (1899-1980), υπαρχηγού του ΕΔΕΣ και εκλεγμένου βουλευτή της ΕΔΑ το 1958, στην οποία, μεταξύ των άλλων, καταθέτει για την πολιτική της ναζιστικής Γερμανίας μια συγκλονιστική μαρτυρία: «Σκοπός των Γερμανών κατακτητών ήταν να μας αφανίσουν σαν λαό και σαν έθνος.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters