Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Oι γενοκτονίες στο όνομα του χριστιανισμού;

Κόντρα και με το Βατικανό για τη γενοκτονία των Αρμενίων άνοιξε η Τουρκία. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις ανιστόρητες τουρκικές αναφορές για μια γενοκτονία που ουδείς θα έπρεπε να αμφισβητεί. Θα σταθώ στη στάση του Πάπα, πέραν της αρμενικής γενοκτονίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρήκαν ΑΡΧΑΙΟ τούνελ στα έργα για τον ΤΑΡ; Σιγή ιχθύος...

Σιγή ιχθύος υπάρχει όλες αυτές τις μέρες, μετά την αποκάλυψη του Evros-news.gr, ότι κατά τις εργασίες διάνοιξης του αγωγού ΤΑΡ στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στην θέση “Πόταμος”, τα συνεργεία “έπεσαν” πάνω σε ένα τούνελ ή σπήλαιο και σταμάτησαν τις εργασίες.

Το BBC αποθεώνει την αρχαία ελληνική τέχνη: «Όταν ο Παρθενώνας είχε εκθαμβωτικά χρώματα»

Το BBC αποθεώνει την αρχαία ελληνική τέχνη: «Όταν ο Παρθενώνας είχε εκθαμβωτικά χρώματα» Με ένα δημοσίευμα ύμνο στην αρχαία ελληνική τέχνη, η αρθρογράφος του BBC Natalie Haynes επισημαίνει στο βρετανικό κοινό ότι τα αγάλματα που θαυμάζουν σήμερα στα μουσεία δεν ήταν πάντα φτιαγμένα από κατάλευκο μάρμαρο.

Οι τρείς προσπάθειες του Σιωνισμού για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας!

Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη. 
Η τότε εβραϊκή κοινότητα της πόλης, δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλης συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους, κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους» (Ρένα Μόλχο- Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης).

Κρίς Σπύρου: Πουλήθηκε εκ των έσω το Μακεδονικό!...

 
Ο Μάϊκλ Δουκάκης συμφώνησε να έρθει σε επαφή με τον Άντονυ Λέικ (Anthony Lake) και την Μαντλίν Ολμπραϊτ (Madeleine Albright). Ο Λέικ και η Ολμπραϊτ ήταν κορυφαίοι σύμβουλοι του Μπιλ Κλίντον για θέματα Εξωτερικής πολιτικής και Εθνικής Ασφάλειας στην Προεδρική εκστρατεία του
1992.

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΗ ΜΕΤΡΗΤΑ 5.100.000.000.000$!!! ΒΙΝΤΕΟ Μεταγλωττισμένο

Γιώργος Φήμος ·
ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ (1 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ 1000ΔΙΣ)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!
ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Y.Γ. ΣΤΟ 12,45 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS !!!!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters