Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Πως ακούγεται η Μουσική 8 Διαστάσεων


Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι μάλλον ΔΕΝ υπάρχει μουσική 8 διαστάσεων. Όχι, όχι δεν σε κοροϊδεύουμε! Απλώς καθώς φαίνεται ο όρος 8Dmusic είναι ένα διαφημιστικό τρικ.


Ο σωστός όρος είναι «ambisonicaudio» και περιγράφει έναν τύπο ήχου που δίνει στον ακροατή την ψευδαίσθηση ότι αυτό που ακούει έρχεται από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό που γίνεται ουσιαστικά είναι ότι οι ήχοι αλλάζουν εκ περιτροπής από το δεξί στο αριστερό κανάλι (είτε σε ηχεία, είτε σε ακουστικά).

Η απάντηση στη βία και την παραβατικότητα; Ψάρια και ιχθυέλαια:


Ξένος ΚωνσταντίνοςΓράφει: Ξένος Κωνσταντίνος

Κλινικός Διαιτολόγος MSc

Λαμβάνοντας υπόψη και προγενέστερη μελέτη σε φυλακή υψίστης ασφαλείας για νεαρούς παραβάτες στη Βρετανία, αποτελέσματα νέας έρευνας δείχνουν ότι η βίαιη συμπεριφορά μπορεί να οφείλεται, τουλάχιστον μερικώς, σε διατροφικές ελλείψεις!

Πριν από λίγο σχετικά καιρό, άρχισαν να έρχονται στη δημοσιότητα αποτελέσματα από μια πρωτοποριακή κλινική μελέτη από το Εθνικό Ίδρυμα Υγείας των ΗΠΑ.
Η μελέτη ασχολείται με την επίδραση των συμπληρωμάτων Ω-3 λιπαρών οξέων στον εγκέφαλο και κατ' επέκταση στη συμπεριφορά του ατόμου. Τα πρώτα αποτελέσματα που προκύπτουν από αυτή τη μελέτη, βρίσκονται ήδη στην αιχμή της διαμάχης για την εγκληματικότητα και την τιμωρία.

Οι εξωγήινοι δεν είναι μόνοι τους. Ούτε κι εμείς. Ποιος άλλος βρίσκεται εκεί έξω

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Καθώς το ερώτημα αιώνων για το αν είμαστε μόνοι ή και αν υπάρχουν άλλες μορφές ζωής αλλού στο σύμπαν, δεν έχει απαντηθεί επίσημα, φαίνεται ωστόσο να αντιμετωπίζουμε μία πραγματικότητα ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. 

Αλλά ποιος άλλος είναι εκεί έξω; 
Οι εξωγήινοι, φυσικά: Αλλά αυτό είναι μία πρόχειρη απάντηση…

Μία άλλη απάντηση θα μπορούσε να είναι επίσης απλή, αλλά ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα περίπλοκη κι αυτό εξαρτάται από το πόσο ανοιχόμυαλος είναι κάποιος που θα κλιθεί να την θέση υπό εξέταση.

Μινωικά ποτήρια μιας χρήσης 3.500 χρόνια πριν στην Κνωσό

Ενα φλιτζάνι μιας χρήσεως βρίσκεται στην γκαλερί ενός μουσείου, εντελώς άθικτο παρόλο που έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια από την κατασκευή του.

Αλλά αυτό δεν είναι μια εικόνα από το μέλλον – πρόκειται για μια κούπα ηλικίας 3.600 ετών, σχεδιασμένη για να πεταχτεί μετά από μόλις μια χρήση, η οποία αναμένεται να γίνει έκθεμα στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου.
Το πήλινο φλιτζάνι, σύμφωνα με το CNN, κατασκευάστηκε από τους Μινωίτες – έναν από τους πρώτους προηγμένους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς – μεταξύ 1.700 και 1.600 π.Χ. στην Κρήτη.

Μυστηριώδης κάθετη ακτίνα φωτός προκαλεί πανικό σε καναδική πόλη. Τι υποστήριξαν οι Αρχές και οι κάτοικοι (video)




Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι κάτοικοι του Edmonton, στην επαρχία Alberta του Καναδά, έμειναν έκπληκτοι κατά τα τέλη Νοεμβρίου, το βράδυ, όταν μια γιγαντιαία ακτίνα φωτός εμφανίστηκε στην πόλη, εντελώς ξαφνικά.

Αυτή η μυστηριώδης ακτίνα φωτός προκάλεσε μια τόσο μεγάλη σύγχυση που οι άνθρωποι έσπευσαν αμέσως στα τηλέφωνα και καλούσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περίεργο φαινόμενο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά γύρω στις 7:00 μ.μ. και παρέμεινε ορατή για ώρες.

Όπως συμβαίνει συχνά με τέτοια γεγονότα, πολλοί άνθρωποι δημοσίευσαν φωτογραφίες του παράξενου πυλώνα φωτός στα κοινωνικά δίκτυα και έκαναν διάφορες εικασίες για την προέλευσή του.

ΩΓΥΓΙΑ ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ - NAUSINOUS - ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΩΓΥΓΙΑ ή ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΤΟΜΟΥ ΤΟΜΟΥ ΤΗΣ ΩΓΥΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΟΥ. ΟΜΙΛΗΤΕΣ: ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΟΥΡΔΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΣΗΦ ΜΙΧΑΗΛ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΙΔΗΣ Πέρασαν 200 χρόνια από την έκδοση του πεντάτομου έργου «Ωγυγία ή Αρχαιολογία», του Αθανάσιου Σταγειρίτη, καθηγητή τότε της ελληνικής γλώσσας στην Ακαδημία Ανατολικών γλωσσών, στη Βιέννη της Αυστρίας. Εκδόθηκε από το 1816 έως το 1820, στο τυπογραφείο του Ιωάννη Β. Τσβεκίου.

Πιθανό ΑΤΙΑ εντοπίστηκε στην επιφάνεια της Ανταρκτικής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πόσο πιθανό είναι, τελικά, η Ανταρκτική να κρύβει μέσα της μυστικές βάσεις εξωγήινων ή ξεχασμένη τεχνολογία ενός αρχαίου γήινοι ή εξωγήινου πολοιτισμού;

Ο Αργεντινός ερευνητής Marcelo Irazusta παρουσιάζει σήμερα ένα περίεργο αντικείμενο που βρίσκεται στην επιφάνεια του νησιού Two Hummok,στην Ανταρκτική.
Το σχήμα αυτού του περίεργου ασημένιου αντικειμένου είναι παρόμοιο με την διάφορες περιγραφές για τα UFOs που έχουν δοθεί κατά καιρούς από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και από διάφορα βίντεο που έχουν αποθανατίσει διάφορες ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες.

Στον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή Στηρίζεται Όλη η NASA και η Σύγχρονη Αεροδιαστημική, τον Μεγάλο Έλληνα Μαθηματικό

Εκπληκτικές αποκαλύψεις για τον μέγιστο Έλληνα μαθηματικό του 20ού Αιώνος, Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή (1873-1950) έκανε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (Μάρτιος 2015) στον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM» ο πρόεδρος του «Μουσείου Καραθεοδωρή» στην Κομοτηνή, Αθανάσιος Λιπορδέζης.

Ο μαθηματικός στο επάγγελμα, κ. Λιπορδέζης, αποκάλυψε κάτι που ξέρουν ελάχιστοι και αποσιωπά ακόμη και η υπό μπολσεβίκικη επιτήρηση Ακαδημία Αθηνών:
Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραθεοδωρή δεν ήταν πως υπήρξε ο Δάσκαλος του Αϊνστάϊν στα Μαθηματικά και αυτός που του έλυσε τις δύσκολες εξισώσεις με τις οποίες επιβεβαιώθηκε η Γενική Θεωρία της Σχετικότητος.

Πωλητήριο σε 10 λιμάνια της χώρας βάζει η Νέα Δημοκρατία

Σε πρώτη φάση Καβάλα και Αλεξανδρούπολη και ακολουθούν Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα.

Για την πώληση των 10 λιμανιών της χώρας (Ραφήνα, Λαύριο, Ηράκλειο, Ελευσίνα, Βόλος, Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη) σε ιδιώτες πιέζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, την κυβέρνηση Μητσοτάκη οι θεσμοί. Το ΤΑΙΠΕΔ ως γνωστόν έχει στη διαχείρισή του τις μετοχές των παραπάνω λιμενικών ταμείων και ήδη αναζητά επενδυτές για την παραχώρηση σε πρώτη φάση των λιμανιών της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης.

Καληνύχτα, Αλλαδιστάν!



Νίκος Πρασσάς
– Οι Βρεττανοί αποφάσισαν η Κυβέρνησή τους να ασκεί ανεξάρτητη νομισματική, δημοσιονομική, συναλλαγματική, εμπορική και εισοδηματική πολιτική. Αυτή ήταν όλη η σημασία του Brexit. 
Πολλοί γράφουν για την πτώση της £ίρας δίχως να βλέπουν πως το €υρώ θα γκρεμοτσακιστεί και θα τρέχουν να το επενδύουν σε ξένο νόμισμα, όπως και σε £ίρα κάποια στιγμή! 
Η Βρεττανία σε όσους (δεν) αρέσει παύει να εξαρτάται απο τους Τραπεζίτες, την ΕΚΤ και την γραφειοκρατεία των Βρυξελών.

Απαιτούνται τεράστια ποσά πλέον για σίτιση – στέγαση μεταναστών από τον κρατικό προυπολογισμό


Οι ανάγκες σίτισης που έχουν προκύψει στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών (hot spot) είναι τεράστιες λόγω της αύξησης του πληθυσμού στα νησιά και δεδομένου ότι υπάρχουν ημέρες που φθάνουν ξαφνικά έως και 500 άνθρωποι σε ένα νησί

Με τους αιτούντες άσυλο που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου να ξεπερνούν τις 40.000 και τον αριθμό τους να αυξάνεται καθημερινά, οι ανάγκες σίτισης στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ) των νησιών έχουν εκτοξευτεί αναφέρει η kathimerini.gr. Παράλληλα, το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρίσκεται σε φάση αλλαγής των χαρτοφυλακίων και των επιτρόπων εδώ και αρκετούς μήνες, δημιουργεί ακόμη περισσότερες δυσκολίες και καθυστερήσεις στην εκταμίευση των κονδυλίων, ενώ οι ανάγκες φροντίδας και τουλάχιστον σίτισης όσων φτάνουν είναι επείγουσες και επιτακτικές.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι Τούρκοι Θέλουν Να Γίνουν Απόλυτοι Κυρίαρχοι Στο Αιγαίο

Χαρακτηριστικές εικόνες ΝΑ της Καλόλιμνου...
Το πλήρωμα φουσκωτού της τουρκικής ακτοφυλακής ζήτησε από Έλληνα ψαρά να απομακρυνθεί από ελληνικά χωρικά ύδατα με το πρόσχημα ότι βρίσκεται σε τουρκικά!

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα Κυριακή στις 11.30 το πρωί και ενώ ο ψαράς βρισκόταν με το σκάφος του στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Καλόλιμνου κοντά στα Ίμια.

Τελικά το φουσκωτό απομακρύνθηκε προς τις τουρκικές ακτές, καθώς όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο, ο ψαράς δεν έχασε την ψυχραιμία του.

Καναδάς: Χιλιάδες κυβερνητικά έγγραφα και εικόνες για τα UFO θα δημοσιοποιηθούν


Ο μελετητής UFO, Κρις Ρουτκόφσκι, έδωσε τη συλλογή του στο Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, στον Καναδά, και σε αυτήν περιλαμβάνονται 10.000 καναδικές κυβερνητικές εφημερίδες, 20.000 σχετικές αναφορές, καθώς και 1.000 βιβλία από την προσωπική βιβλιοθήκη του ερευνητή.

'Ετσι οι 'Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι' ξ ε φ τ ί λ ι σ α ν την (διπρόσωπη) Γκρέτα! (Βίντεο)

ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ....
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΡΟ!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το επιτελείο της μικρής Γκρέτα (επικοινωνιολόγοι, οπερατέρ, σκηνοθέτες, ενδυματολόγοι, μακιγιέρ, κομμωτής, οικονομικός μάνατζερ και άλλο υπηρετικό προσωπικό) έσπασαν στην κυριολεξία τα "μούτρα τους", όπως λέει ο λαός, όταν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τη μικρή μαριονέτα των ελίτ στη διάρκεια του ταξιδιού της με τους "Γερμανικούς Σιδηροδρόμους" (DB - Deutsche Bahn).

Η Κυβέρνηση Με Τη Σύμφωνη Γνώμη ΣΥΡΙΖΑ Απέτρεψε Τις Κυρώσεις Της ΕΕ Κατά Της Τουρκίας Για Την Λιβυκή «Πειρατεία»!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα που αντιπροσωπεύουν το 71% των Ελλήνων πολιτών αρνήθηκαν να συζητήσουν καν το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων για την πειρατική ενέργεια της Άγκυρας με τον αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ναι αιτιολογεί με αδιανόητο τρόπο την θέση αυτή στην διαρκούς επιτροπής ευρωπαϊκών υποθέσεων για τα συμπεράσματα της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου να συνομολογεί!

Ο «EastMed» Εντάχθηκε Στον Προϋπολογισμό Των ΗΠΑ! - Σημαντική Γεωστρατηγική Εξέλιξη Για Την Αθήνα

Oι ΗΠΑ επισήμως θεωρούν τον «EastMed» έργο αμερικανικού ενδιαφέροντος και τον τοποθετούν ως πρώτη προτεραιότητα καθώς τον εντάσσουν ως μέρος του προϋπολογισμού της γενικής κυβέρνησης στο ομώνυμο νομοσχέδιο «EastMed Act», έχοντας συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο κατανομής κονδυλίων (appropriations bill) η επικύρωση του οποίου αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας εντός της εβδομάδας.

Πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ σε τέκτονες μασόνους για εικονικές δωρεές

Πρόστιμο-μαμούθ που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ επέβαλε η Αρχή Δημοσίων Εσόδων στην Τεκτονική Μασονική Αδελφότητα για εικονικές δωρεές. Τα προβλήματα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος περιπλέκονται συνεχώς, αφού η επιχείρηση «κάθαρση» που στήθηκε από ορισμένα μέλη της βγάζει συνεχώς «λαβράκια».

Θα τινάξει στον αέρα όλο το πολιτικό–τραπεζικό κατεστημένο της χώρας Μέγα σκάνδαλο: Το ΔΝΤ αναγνωρίζει ζημία 45 δις από τις ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών.


Η μεγάλη βόμβα μεγατόνων, όμως, του ΔΝΤ έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά το ΔΝΤ αναγνωρίζει ότι οι τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών που πραγματοποίησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά την επικράτηση των τελευταίων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο με το μυθώδες ποσό των 45 δις ή περίπου 25% του ΑΕΠ!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters