Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Η αρχαία υποβρύχια βυθισμένη πόλη 5.000 ετών στην Ελλάδα θεωρείται η αρχαιότερη βυθισμένη χαμένη πόλη στον κόσμο

Μας γοητεύουν περισσότερο τα υποβρύχια ευρήματα, είτε πρόκειται για ερείπια βυθισμένων πλοίων, χαμένες πόλεις ή θαμμένα λείψανα. Η χαμένη πόλη Παυλοπέτρι, την οποία οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι η παλαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα των γρίφων που περιβάλλουν τέτοια ευρήματα.

Εναέρια φωτογραφία drone του προϊστορικού οικισμού Παυλοπέτρι, μιας βυθισμένης πόλης και αρχαιολογικού χώρου ακριβώς κάτω από την επιφάνεια στην Πελοπόννησο, Ελλάδα. Πίστωση εικόνας: Aerial-motion/Shutterstock

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters