Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΡΕΜΑ ΜΑΙΡΗ ΣΤΟ FRESH RADIO

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤHN ΕΚΠΟΜΠΗ "ΗΡΕΜΑ ΜΑΙΡΗ" ΤΟΥ "FRESH RADIO" ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΘΦΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ Η "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΟΣ" ΤΟΥΣ.....

Αμύνεσθαι ΠΕΡΙ Πατρης
Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μόλις προ ολίγων ημερών Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, υπέγραψε ανερυθρίαστα την άθλια και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, σοκάροντας τον Ελληνισμό και προσβάλλοντας βαρύτατα τις Ένοπλες Δυνάμεις, που διαφωνούν κάθετα, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και Φιλελλήνων του κόσμου, στην παράδοση του ελληνικού όρου "Μακεδονία" στα Σκόπια!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ : ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΒΙΝΤΕΟ


Ο ταξιάρχος Ε.Α, Κωνσταντίνος Στρωματιάς, αναλύει στον δημοσιογράφο, Ιωάννη Παπαζήση, τα υπερόπλα που επινόησε αλλά και το πως τα απέρριψε ο Ελληνικός στρατός.

ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ….


Νικόλαος Γεωργιάδης 
Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΕΟΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ…… ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ… ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ….. ΟΠΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ..
H ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 17% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ VW ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ PORSCHE ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ HOCHTIEF….
ΑΠΟ ΤΟ 2009 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters