Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Συλλάβετε τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ Jr. για να Τερματίσετε το Τρομοσόου του Μπάιντεν

 

Benjamin Fulford 21/11/2022 

Αν σκέφτεστε με βιβλικούς όρους, τότε ο πιο πιθανός υποψήφιος για τον αντίχριστο είναι ο David Rockefeller Jr.

Ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκονται πίσω από όλα τα εγκλήματα της πλανδημίας covid και των εμβολίων της που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια. Και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η σύλληψή του και η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειάς του θα έφερνε την παγκόσμια ειρήνη και θα εγκαινίαζε μια νέα χρυσή εποχή πρωτοφανούς ευημερίας.

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ: «Αυτή τη φορά, η Γενοκτονία θα μεταδοθεί στην τηλεόραση», υπόσχεται ο Stew Peters


ΜΙΝΕΑΠΟΛΙΣ, MN — Ο
 συντηρητικός πολεμιστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής Stew Peters δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση πριν από το ήδη viral τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του, «Died Suddenly».

###

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters