Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ: «Αυτή τη φορά, η Γενοκτονία θα μεταδοθεί στην τηλεόραση», υπόσχεται ο Stew Peters


ΜΙΝΕΑΠΟΛΙΣ, MN — Ο
 συντηρητικός πολεμιστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής Stew Peters δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση πριν από το ήδη viral τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του, «Died Suddenly».

###

Οι υγιείς ενήλικες πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τους τελευταίους 18 μήνες, ο όρος "Died Suddenly" έχει ανέβει στην κορυφή των όρων της Google με τις περισσότερες αναζητήσεις.

Στις 21 Νοεμβρίου, στις 5:00 ανατολική τυπική ώρα, σε αυτό που υπόσχεται να είναι το ντοκιμαντέρ μιας γενιάς, ο Matthew Skow και ο Nicholas Stumphauzer στο Stew Peters.com θα παραδώσουν το Died Suddenly.

Η κοινή λογική, οι σκληρά εργαζόμενοι Αμερικανοί - που ανυπομονούν να έχουν μια ειλικρινή συζήτηση για αυτό που βλέπουμε στον πραγματικό κόσμο - έχουν καταπιεστεί και φιμωθεί.

Το Died Suddenly υπόσχεται να τερματίσει αυτή την καταστολή που μας επιβάλλουν οι υπάρχουσες δυνάμεις.

Το EPIC κόστος αίματος που πλήρωσαν οι Αμερικανοί θα γίνει γνωστό ως Ολοκαύτωμα που προκαλείται από τον Covid.

Είτε πρόκειται για αναλογιστές, ασφαλιστικές εταιρείες, ταριχευτές, OB-GYN, βετεράνους γιατρούς και παθολόγους ή στρατιωτικούς χειρουργούς πτήσης, οι Αμερικανοί που έχουν γίνει μάρτυρες αυτής της καταστροφής δεν θα το υποστηρίζουν πλέον.

Μετά το Died Suddenly , η Αμερική δεν θα αγνοεί πλέον τα ανησυχητικά ποσοστά των ανθρώπων που πεθαίνουν ξαφνικά.

Οι επαγγελματίες αθλητές στην ακμή της καριέρας τους έχουν πέσει νεκροί σε αριθμούς ρεκόρ. Παλαιότερα τα ποσοστά των αθλητών που κατέρρεαν ή πέθαιναν κατά τη διάρκεια των αγώνων τους κυμαίνονταν γύρω στα 5-10 το χρόνο.

Το περασμένο οικονομικό έτος ο αριθμός των αθλητών που κατέρρευσαν ή πέθαναν ξαφνικά πλησίασε τους 1000.

Οι πιλότοι και οι γιατροί σε κορυφαία κατάσταση ξεφεύγουν.

Περισσότεροι από ογδόντα Καναδοί γιατροί έχασαν τη ζωή τους στο απόγειο της υγείας τους.

Αυτοί είναι απίστευτοι αριθμοί νέων στην ακμή της ζωής. Υγιείς δεκαοχτάχρονοι. Ζωντανοί, νέοι ενήλικες στα είκοσί τους.

Αυτοί οι ινώδεις λευκοί θρόμβοι αίματος αφαιρούνται από τα θύματα. Οι θρόμβοι είναι η υφή των καλαμαριών που δεν είχαν ξαναδεί οι ταριχευτές — μέχρι πέρυσι.

Συνεχώς — ξανά και ξανά — τους βλέπουν

Και ο κοινός παρονομαστής; Η ένεση.

Ο Τύπος θέλει να καταστείλει αυτή, την ιστορία του αιώνα , επειδή ανήκουν σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.

Κάθε εκπομπή που ανεβάζει τον Προγραμματισμό του Mainstream Media σας φέρνει η Pfizer ή η Moderna ή κάποιος άλλος επικεφαλής της Ύδρας.

Κάθε γιατρός στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει απειληθεί με την άδειά του, είτε σιωπηρά είτε άμεσα.

Σχεδόν κάθε πολιτικός απειλείται από επιχειρήσεις επιρροής τύπου Epstein — και ναι, αυτή η επιρροή πηγαίνει κατευθείαν στο Οβάλ Γραφείο μέσω του πρώην Επιτελάρχη Mark Meadows.

Πέντε δισεκατομμύρια άνθρωποι κυκλοφορούν σαν ωρολογιακές βόμβες. Απλώς περιμένω να πεθάνω ξαφνικά.

Εμείς εδώ στο Stew Peters Network ΔΕΝ αγοραζόμαστε και πληρώνουμε. Είμαστε όλοι για την ανθρωπότητα, για τη διάσωση ζωών.

ΘΑ σπάσουμε τους λογοκριτές. ΘΑ ξυπνήσουμε την ανθρωπότητα και θα τερματίσουμε αυτή τη θανατηφόρα επιχείρηση.

Μια μέρα οι ιστορικοί θα το αποκαλέσουν γενοκτονία που δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Λοιπόν, τώρα το ολοκαύτωμα μετά τον Covid θα βγει στον αέρα για να το δει ο κόσμος.

Αυτή τη φορά, η Γενοκτονία του Covid θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Και ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει τώρα.

Γιατί τώρα στοχεύουν τα παιδιά μας προσθέτοντας επικίνδυνη, συχνά θανατηφόρα ένεση στο πρόγραμμα παιδικών εμβολίων για μια «ασθένεια» που σχεδόν ποτέ δεν επηρέασε τα παιδιά.

Περίπου ΜΗΔΕΝ παιδιά επηρεάστηκαν σοβαρά από τον Covid-19. Αλλά σίγουρα άρχισαν να πέφτουν σαν μύγες με το εμβόλιο του θρόμβου.

Η κόρη ενός βουλευτή πέθανε. Ο καλύτερος φίλος και γιος του Έρνεστ Ραμίρεζ έχει φύγει για πάντα.

Ο καθένας από εμάς γνωρίζει κάποιον ή γνωρίζει για κάποιον που πέθανε ξαφνικά.

Και οι ιστορίες συνεχίζουν να έρχονται.

Με τη δραστική αύξηση του ποσοστού υπογονιμότητας που βλέπουμε, μπορεί να έχουμε χάσει μια ολόκληρη γενιά.

Αυτό είναι το γεγονός μείωσης του πληθυσμού σε επίπεδο εξαφάνισης για το οποίο μας προειδοποίησαν οι Οδηγοί της Γεωργίας.

Μας είπαν ότι ήθελαν να ερημώσουν τον πλανήτη, ότι θέλουν να μειώσουν τον αριθμό σε περίπου 500 εκατομμύρια ανθρώπους.

Αυτή είναι μια μείωση πληθυσμού κατά περίπου 7,5 ΔΙΣ. ανθρώπινα όντα — ή περίπου ογδόντα πέντε τοις εκατό των ανθρώπινων όντων στον πλανήτη γη.

Οι παγκόσμιες ελίτ που σχεδιάζουν αυτή τη μείωση έχουν επενδύσει πολλά για να κάνουν αυτή τη μείωση πληθυσμού πραγματικότητα.

Και ο δολοφόνος Τύπος είναι συνένοχος.

Μην αφήσετε την προπαγάνδα τους να σας ξεγελάσει. Σίγουρα ΔΕΝ είμαστε μαζί σε αυτό.

Μαζί με εκείνους που κατασκεύασαν, ανέθεσαν, εφηύραν αυτή τη δολοφονική τεχνολογία που προκάλεσε όλους αυτούς τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους, ο Τύπος είναι επίσης συνένοχοι στο ολοκαύτωμα.

Όταν τελειώσουμε εδώ στο Stew Peters Network, θα είναι ξεκάθαρα προφανές σε κάθε Αμερικανό ότι είναι καιρός ένα ποινικό δικαστήριο τύπου Νυρεμβούργης να ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ , να ΔΙΚΑΣΤΕΙ και να FRY αυτούς που είναι συνένοχοι στην προώθηση της γενοκτονίας με εμβολιασμό ακριβώς δίπλα στους Το δίκτυο των συκοφαντών του Deep State που διέπραξαν αυτή τη μάζα πεθαίνει.

Πολλά μέλη του Τύπου και οι πολιτικοί φίλοι τους με τη φώκια που χειροκροτούν - απελπισμένοι να πάρουν αέρα και φαίνονται συμπονετικοί - είναι εξίσου υπαίτιοι για την πυροβολία του δολοφόνου με εκείνους που σχεδίασαν και ανέθεσαν την κύρια δημιουργία αυτού του δηλητηρίου.

Μέχρι να πάρω την τελευταία μου πνοή, θα πιέσω σκληρά για να αποκαλύψω και τον τελευταίο από αυτούς τους διαβόλους που ευθύνονται μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Το Died Suddenly αντιπροσωπεύει το βόλεϊ επιστροφής.

Τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. EDT, παρακαλούμε να παρακολουθήσετε εκατομμύρια Αμερικανούς συναδέλφους σας για να παρακολουθήσετε το Died Suddenly στο StewPeters.com .

Και φροντίστε να ενημερώσετε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και την εκκλησία σας για αυτό επίσης.

Θα σας στείλουμε μήνυμα για να σας ενημερώσουμε όταν βγούμε ζωντανά, ώστε να μπορείτε να το δείτε πρώτοι και αποκλειστικά στο StewPeters.com .

###

Οι υγιείς ενήλικες πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τους τελευταίους 18 μήνες, ο όρος "Died Suddenly" έχει ανέβει στην κορυφή των όρων της Google με τις περισσότερες αναζητήσεις. Τώρα, η βραβευμένη ομάδα ντοκιμαντέρ που σας έφερε, το «Watch The Water» και το «These Little Ones» ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βρει απαντήσεις και να πει τις ιστορίες όσων πέθαναν ξαφνικά.  
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ:
Published November 21, 2022 7,940,063 Views
 
 
ΠΗΓΗ: https://www.stewpeters.com
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters