Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΣE ΚAΛΕΣΕ Εισπρακτική; Μάθε πως δικαιούσαι αποζημίωση 5.870€

Γράφει
ο δικηγόρος Βασίλειος Τσορμπατζίδης

Μια συνήθης και ιδιαίτερα ψυχοφθόρα για τους πολίτες πρακτική των τραπεζών…
(αλλά και άλλων εταιριών που διαθέτουν τα στοιχεία του πολίτη, πχ εταιρίες κινητής τηλεφωνίας) είναι η απόδοση των προσωπικών στοιχείων που τους έχει εμπιστευτεί ο οφειλέτης σε εισπρακτικές εταιρίες, οι οποίες ενοχλούν τηλεφωνικά και επανειλημμένα τον οφειλέτη, δημιουργώντας του ψυχική πίεση με αθέμιτο τρόπο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΟΜΤΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΡΟΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ALPHA NEWS ΔΡΑΜΑΣ 14-12-2018

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9 ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΙΣΤΕΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ)
ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

ΗΡΘΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ; ΖΗΤΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ‘ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ’

Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ
TO ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ »ΚΙΝΕΖΟ» ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ… ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΡΥΧΙΟΝ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΗΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ

Μπορεί να μας πει τι όφελος έχει ο άνεργος που αναγκαστικά μένει στο ίδιο σπίτι ως φιλοξενούμενος με τον άλλον που εργάζεται κι έχει εισόδημα 10 χιλιάδες ευρώ;
 Αδικίες σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων οικονομικά αδύναμων πολιτών προκαλούν οι ρυθμίσεις του ν. 4501/2017 για τα κριτήρια χορήγησης του «κοινωνικού μερίσματος», οι οποίες ψηφίστηκαν πρόσφατα από τη Βουλή.

ΑΥΤΕΣ τις κλούβες ΔΕΝ τις βλέπει το Ζαβό; ΚΑΣΤΡΟ η πόλη. Με 29 !! διμοιρίες ΜΑΤ - ΟΠΚΕ, ΑΥΡΕΣ, χιλιάδες αστυνομικούς ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη - «Προληπτικές» προσαγωγές απο το φασιστερό ροζουλί καθεστώς. ΦΩΤΟ

ast0Επί ποδός 18 διμοιρίες ΜΑΤ, 11 διμοιρίες ΟΠΚΕ και «αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. - «Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον Αλέξη Τσίπρα με δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας - Δείτε το sms του ΣΥΡΙΖΑ για τα πούλμαν προς Θεσσαλονίκη, με στόχο μια μεγάλη συγκέντρωση για «επικοινωνιακούς, αλλά και για λόγους ασφαλείας», όπως αναφέρει....

«Φρούριο» θυμίζει σήμερα η Θεσσαλονίκη, καθώς το απόγευμα αναμένονται τόσο η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο  Παλέ ντε Σπορ, στις 19:30 το απόγευμα, όσο και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

ΤΩΡΑ. Μαζικές συλλήψεις πολιτών έξω από το Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης λίγο πριν την ομιλία Τσίπρα


Μαζικές συλλήψεις πολιτών έξω από το Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης λίγο πριν την ομιλία ΤσίπραΤον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργο Τάτσιο, επικεφαλής των διαδηλωτών πολιτών που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, φωνάζοντας προς τον Α.Τσίπρα ότι οι Μακεδόνες δεν τον θέλουν στην Θεσσαλονίκη....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters