Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ερμής Τρισμέγιστος: Το κεκρυμμένο μυστήριο που ενώθηκε με τον άνθρωπο δεύτερο θεό


ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ
Εδάφ. 13. Αυτό είναι το κρυφό μυστήριο, Ερμή… Η φύση (το πνεύμα της φύσης του πλανήτη Γη) αφού έσμιξε με τον άνθρωπο δεύτερο θεό, έκανε αυτό το θαύμα, γιατί απόκτησε με την ένωση αυτή με τον άνθρωπο, την αρμονία των επτά φύσεων, δηλαδή το πνεύμα της φύσης αφού ενώθηκε με τον άνθρωπο δεύτερο θεό, απέκτησε την ελεύθερη επιλογή, αλλά και όλες τις ενέργειες της Αρμονίας των Επτά Διοικητών-Ουρανών, που εξουσιάζουν οι Επτά Διοικητές του πυρός και πνεύματος.
Ύστερα το πνεύμα της φύσης που πλέον απέκτησε την ελεύθερη επιλογή και τις δυνάμεις των επτά φύσεων των επτά Διοικητών, δημιούργησε επτά δικούς της ανθρώπους που έχουν τη φύση των επτά ουρανών.

Υπερβορεία: Ο μακρόβιος λαός που ζει 14.000.000 χρόνια


Οι Αργοναύτες έφθασαν εις τους ευδαίμονες Μακροβίους, οι οποίοι ζούσαν επί εκατομμύρια έτη, με συνεχή νεότητα και απόλυτη ευδαιμονία:
«Αλλά αφού ήλθε η έκτη φωτίζουσα τους ανθρώπους αυγή, φθάσαμε εις το εύπορο και πλούσιο έθνος των Μακρόβιων, οι οποίοι ζούν επί πολλούς ενιαυτούς, ήτοι δώδεκα χιλιάδες, αποτελουμένους από εκατονταετείς μήνες με πανσέληνο, όντες έξωθεν πάντων των κακών. Και αφού εκπληρώσουν το πεπρωμένο του βίου τους, με γλυκύ ύπνο λαμβάνουν το τέλος του θανάτου.

ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ;;

Ο μέσος πολίτης που έχει την ατυχή ιδέα να παρακολουθεί ειδήσεις στα γνωστά κατοχικά κανάλια, ήδη θεωρεί πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο από τον περίφημο «κορωνοϊό» που «επελαύνει» (;;;) και περιμένει με αυξανόμενη αγωνία το εμβόλιο στο φαρμακείο της γειτονιά του.
Πραγματικά, αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε οργάνωση. Ασύλληπτη η διαφήμιση του … «θανατηφόρου ιού».

Σημάδια ότι ανήκετε στο 1% του πληθυσμού που είναι γενετικά ανώτερης συχνότητας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Έχετε αισθανθεί ποτέ ότι ήσασταν ή ότι είστε ακόμα κάπως διαφορετικός από όλους τους άλλους γύρω σας; Προσπαθείτε σκληρά να βελτιώσετε τον εαυτό σας ώστε να γίνετε όπως οι άλλοι; Μήπως, ανεξάρτητα από τις προσπάθειές σας, απλά δεν μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδό τους; Αν συμβαίνει αυτό, τότε, είναι πολύ πιθανό να ανήκετε στο γενετικό 1% του πληθυσμού που ζει σε υψηλότερη συχνότητα.
Εκείνοι που θεωρούνται ότι έχουν μεγαλύτερη συχνότητα μπορεί να είναι πιο διαισθητικοί, πιο ευαίσθητοι και πιο προσαρμοσμένοι στην ψυχή τους παρά στο φυσικό τους σώμα. Μπορεί να υπάρχουν ημέρες όπου μπορεί να αισθάνονται ότι ζουν μόνο μέσα στο μυαλό τους, παρά στο σώμα τους, όμως υπάρχουν πολλά προνόμια να βρίσκεστε σε υψηλότερη συχνότητα.

Ακόμα μια απόδειξη της μεγάλης καρδιάς που είχε η πιο αγαπημένη Γαλαζοαίματη στον κόσμο!

Γιατί η Πριγκίπισσα Νταϊάνα επισκέφτηκε την Εύβοια το 1996 ντυμένη στα μαύρα;


Το περιστατικό συνέβη πριν 24 χρόνια, όταν ξαφνικά, οι κάτοικοι της Λίμνης Ευβοίας, είδαν την γλυκιά Πριγκίπισσα, να περπατά στα σοκάκια τους, ντυμένη στα μαύρα!


ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ…
«Το 1996 η πριγκίπισσα Diana επισκέφθηκε την Ελλάδα και βρέθηκε σε ένα μικρό χωριό της Εύβοιας για να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει σε ένα νέο παιδί που «έσβησε» σε νοσοκομείο της Αγγλίας.

Λεμούριοι: Οι Δημιουργοί της Σελήνης «Η Σελήνη πριν μας αποχωριστεί ήταν το λίκνο τους»

Οι πολιτισμοί πού αναπτύχτηκαν πάνω στον πλανήτη μας τόσο στους προκατακλυσμιαίους χρόνους όσο και στους μετακατακλυσμιαίους, ήταν περίεργοι και διαφορετικοί από το σημερινό δικό μας. Κάθε φυλή πού πέρασε από τη γη, σχημάτισε ανάλογους πολιτισμούς με των ψυχών πού έφερνε μαζί της την παλαιότητα και την ποιότητα.

Σ’ αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για έναν πανάρχαιο προκατακλυσμικό πολιτισμό, εκείνον των προγόνων Λεμουρίων, που έζησαν πάνω στη γη γύρω στα εκατό χιλιάδες χρόνια από τις μέρες μας.

Οι Μάου Μάου, που οι Βρετανοί τους δυσφήμισαν ως κανίβαλους, ήταν αντάρτες που τους ευνούχιζαν και τους έκαιγαν ζωντανούς, εξολοθρεύοντας χιλιάδες πάμφτωχους ιθαγενείς

Η εθνικιστική παραστρατιωτική οργάνωση, που έμεινε γνωστή με την ονομασία «Μάου Μάου», για 8 χρόνια, μπλέχτηκε σε ένα άνισο πόλεμο με τους Βρετανούς.

Ο στόχος τους ήταν διπλός. Διεκδίκηση των εδαφών και ανεξαρτησία από τη Βρετανική Κυβέρνηση και τους λευκούς εποίκους.

Κρύων: Το Μέλλον φέρνει πράγματα που θα διαμορφώσουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε

Μην κρίνετε τι θα συμβεί στο μέλλον σας βάσει των γεγονότων του παρελθόντος. Επειδή έρχονται πράγματα που θα διαμορφώσουν τον τρόπο που σκέφτεστε, που θα διευρύνουν την ανθρωπότητα με τρόπους που δεν αναμένατε.

Πράγματα που μπορούν ουσιαστικά να θεραπεύσουν ολόκληρες ηπείρους από ασθένειες. 
Τι θα γινόταν αν οι ασθένειες του πλανήτη έπαυαν να υπάρχουν; 

Στο εξωτερικό η γνώση της Αρχαίας Ελληνικής προσθέτει κύρος και αυθεντία - Στην Ελλάδα;


Η αγγλική λέξη love αντιστοιχεί σε 4 λέξεις της αρχαίας ελληνικής: Φίλια, στοργή, έρως και Αγάπη. 
Αν κάποιος ελληνικός φορέας έκανε κάποιο αντίστοιχο διαφημιστικό θα στιγματιζόταν ως γραφικός προγονολάτρης, συντηρητικός κλπ. 
Στο εξωτερικό αντίθετα η γνώση της Αρχαίας Ελληνικής προσθέτει κύρος, αυθεντία μέχρι και αριστοκρατικότητα.

Ευτυχώς πού υπάρχουν και κάποιοι στο εξωτερικό πού αναγνωρίζουν την αξία τής Ελληνικής Γλώσσας ακόμα και σε απλές εκδηλώσεις σεβασμού όπως αυτή η διαφήμιση, γιατί εμείς έχουμε πάθει φιλελέ και ιστορικό υλισμό και ασχολούμαστε με ότι πεί η τσέπη και η πολιτική ορθότητα.

PREGNANCIOTICS - Γονιμότητα, IVF και Προβιοτικά


Της  Myriam Pappas

Γονιμότητα, υπογονιμότητα,  IVF.  Λέξεις που προ ολίγων δεκαετιών ήσαν άγνωστες στο καθημερινό μας λεξιλόγιο, αποτελούν πλέον ρεαλιστικό μέρος της απόφασης των ζευγαριών να ενσαρκώσουν την επιθυμία τους για τεκνοποίηση.

Οι νέες γενεές το θεωρούν ως φυσιολογικό, διότι με αυτό το περιβάλλον ακριβώς μεγάλωσαν. Όμως εμείς οι ...ΑRCHAEότεροι και απολαύσαντες την ελευθέρα και απρόσκοπτον τεκνοποιία, πραγματικά αναρωτιόμαστε τι ακριβώς συμβαίνει και τα νέα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τόσο συχνά θέμα υπογονιμότητας.

Πως Τι και Γιατί Επιλέγω να Υπηρετώ (Φανερές - Φωτεινές Υπηρεσίες)

ΖΕΥΞΗ - ΦΑΩ/ΦΩΣ - Α-Ω
(σύνθεση άγνωστου καλλιτέχνη)
Προ ολίγων ημερών είχα αναρτήσει στην σελίδα ΤΟΞΟΤΗΣ-SAGITTARIOUS εντός του FB*, το βίντεο με την ομιλία του γνωστού αστρολόγου κ. Λεφάκη, όπου εντός ολίγων λεπτών περιγράφει
  •  τις τάσεις για το επόμενο διάστημα και δεκαετίες, αλλά ΚΑΙ το σημαντικότερο (!) 
  • μιλά ξεκάθαρα για το ρόλο που παίζουν τα διάφορα συμφέροντα που μέσα από "κρυφούς" συνανσπισμούς μορφής συμμοριών κινούν τα νήματα της ζωής του πλανήτη.

Μάχη για τη Γη / Μέρος 4ο (ολοκλήρωση της σειράς)


Ο ερευνητής Jo Conrad συζητά με τον Harald Thiers,  σχετικά με μια μεγάλη μάχη των σκοτεινών εναντίων των φωτεινών δυνάμεων σε εκπομπή στο γερμανικό κανάλι "Συνείδηση". Αναφέρονται στους λόγους για τους οποίους η Γη παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα, όπως και για το πως επιδρούν τα κοσμικά αυτά και γαλαξιακά γεγονότα στο δικό μας κόσμο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters