Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Αποκαλύφθηκαν άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις και στρατιωτικές βάσεις HAARP σε όλο τον κόσμο! (φωτογραφίες)

Σε έναν κόσμο γεμάτο μυστικά, υπάρχει μια κρυφή τεχνολογία για την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καν ακούσει ποτέ - το HAARP.

Τι θα γινόταν όμως αν σας έλεγα ότι οι εγκαταστάσεις HAARP δεν είναι απλώς κρυμμένες από την κοινή θέα, αλλά θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνες για την αύξηση του άσχημου καιρού και τους ανεξήγητους σεισμούς τα τελευταία 15 χρόνια; Ήρθε η ώρα να σκάψετε βαθιά, να αποκαλύψετε τα γεγονότα και να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε ευδαιμονικά ανίδεοι ή θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Έκθεση βόμβα! Judy Byington: Το δίκτυο παιδεραστών του Βατικανού έκλεισε καθώς ο χρυσός επαναπατρίστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ

Μια διεθνής στρατιωτική δύναμη έχει επαναπατρίσει στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, 650 αεροπλάνα φορτία χρυσού και μετρητά από το Βατικανό, σύμφωνα με τον Charlie Ward, Ph. D, η ομάδα του οποίου εξασφάλισε τον χρυσό και τα τιμαλφή.

«Ο στρατός συνέλαβε επίσης 13 οικογένειες δαιμόνων, αρχηγούς της Μαφίας, τον Πάπα και 350 μέλη του προσωπικού στο Βατικανό. Στη συνέχεια καθάρισαν το Βατικανό από μετρητά, χρυσό και τιμαλφή σε 650 φορτία αεροπλάνων και το πέταξαν στο Φορτ Νοξ και σε άλλες τοποθεσίες του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ», συνέχισε ο Γουόρντ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters