Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ανακαλύφθηκε Τάφος Υψηλόβαθμου Ιερέα του Ερμή Τρισμέγιστου. Τα Μυστικά που Θα Έρθουν στο ΦΩΣ θα Ανατρέψουν Πολλά

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ανακαλύφθηκε Τάφος Υψηλόβαθμου Ιερέα του Ερμή Τρισμέγιστου

Αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο έχουν κάνει μία συναρπαστική ανακάλυψη μιας άγνωστης -μέχρι πρότινος- νεκρόπολης, η οποία έμεινε ανέγγιχτη για χιλιετίες.

Ξεσηκώθηκαν οι Κρήτες: Τι είναι το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα» που ίδρυσαν

Το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» ίδρυσαν οι Κρήτες με βασική αρχή όπως διακυρήττουν την «εθνική κυριαρχία, ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας».

» Η πατρίδα μας διαμελίζεται και χαρίζεται ανάλογα με τις ορέξεις και τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων, που δήθεν, είμαστε σύμμαχοι ή ισότιμα μέλη.

Lada Raven: Η Ferrari της Ρωσίας (φωτο + βιντεο)

Ένα αυτοκίνητο ιδανικό για να τραβήξετε τα βλέμματα, ΤΟ αυτοκίνητο των πλουσίων της Ρωσίας που αναμένεται να προκαλέσει πονοκεφάλους στο γρήγορο πέρασμά του!

Εργοστάσιο στην Ελλάδα θέλει να κατασκευάσει η Lada, θα την αφήσουμε;


Εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων ενδιαφέρεται να ανοίξει στην Ελλάδα η Ρωσογαλλική εταιρεία Lada σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας  newsauto. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ρωσογαλλική εταιρεία της οποίας την πλειοψηφία έχει η εταιρεία Renault επιδιώκει την επέκταση της στις αγορές της δυτικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής. Τα αυτοκίνητα της εταιρείας ενσωματώνουν εδώ και αρκετά χρόνια την υψηλή τεχνολογία και την βιομηχανική εμπειρία της Renault.

ΤΟ 1974 ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ - Α.ΧΡΥΣΑΦΗΣ (Βίντεο)

 
 
Ο ήρωας - αγωνιστής της ΕΛΔΥΚ 1974 μιλάει στους δημοσιογράφους Ιωάννη Παπαζήση και Βίκυ Πυρτίνη για τα άγνωστα γεγονότα του τραγικού καλοκαιριού στην Κύπρο το 1974.

Ειρήνη Μαρούπα: Ο Πόλεμος Ήδη Άρχισε Δεν Σας Το Λένε. Μια συνένευξη γεμάτη από σοκαριστικές αποκαλύψεις. (βίντεο)

 "Ο κ. Τσίπρας, από τα 20 του χρόνια, παρακολουθείται από την ομάδα ψυχιάτρων του Καθηγητή Στεφανή.
Πάσχει από ψύχωση και νεύρωση.
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ.

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Πρέπει να αναλάβουμε δράσεις,  για να σώσουμε τα παιδιά μας, τη ζωή μας, και τα όρια της Πατρίδας μας.

ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ."

Οι έντεκα διαστάσεις του χώρου - ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Ισως να γνωρίζετε πως ό,τι πιστεύουμε γύρω από το σύμπαν και τον χρόνο είναι μια ψευδαίσθηση που οφείλεται στην κατασκευή του ανθρώπινου εγκεφάλου. Η διαπίστωση αυτή πηγάζει από τις τελευταίες εξελίξεις στην φυσική και στις άλλες
επιστήμες (τοπολογία – γεωμετρία) οι οποίες σκόπιμα δεν ενσωματώνονται
στην καθημερινότητά μας και δεν διδάσκονται στην βασική σχολική
εκπαίδευση.

Το μυστηριώδες κόκκινο “Χ” στους χάρτες της Google

Στον χάρτη της Ανταρκτικής, κάποιος από τη Google έχει σημαδέψει μια τοποθεσία με ένα πελώριο κόκκινο “Χ”, σαν να θέλει να πει ότι εκεί κρύβεται κάποιο μυστικό.
ΟΠΩΣ οι φωτογραφίες της NASA από τον Άρη, έτσι και οι δορυφορικές φωτογραφίες της Google αποτελούν γόνιμο έδαφος για τις έρευνες των θιασωτών του μυστηρίου, οι οποίοι ανακαλύπτουν κατά διαστήματα «θησαυρούς» παραδοξότητας, άλλους εύκολο να εξηγηθούν και άλλους ανεξήγητους.

Αφαντασία: η κατάσταση του να είσαι τυφλός στο μυαλό

Δύο στους δέκα ανθρώπους δεν έχουν αναπτυγμένο το “Μάτι του Νου”, αλλά βρίσκονται σε μια κατάσταση που ονομάζεται “Αφαντασία”.

Μερικοί άνθρωποι αδυνατούν να απεικονίσουν στο μυαλό τους. Όταν προσπαθούν να φανταστούν μια παραλία ή την εικόνα του αγαπημένου τους προσώπου, το μόνο που “βλέπουν” είναι μια σκοτεινιά. Πηγή: News Media
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters