Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ενώ το msm δουλεύει ακούραστα για να κάνει τον Donald Trump να είναι καραγκιόζης, την τελευταία εβδομάδα ο DT έκανε τα εξής, αλλά μάλλον δεν θα ακούσετε γι ' αυτό:


Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε
Ανάρτηση των Q

1. Έκανε τα εμβόλια εθελοντικά όχι υποχρεωτικά. Ο στρατός θα ελέγξει την καθαρότητα και θα διανέμει τα εμβόλια

2. Απέσυρε την χρηματοδότηση του Π.Ο.Υ. για πάντα και ζητά έρευνα για τις λειτουργίες του

3. Ακυρώθηκε το νομοσχέδιο HR 6666, γνωστό ως Νόμος Covid-19 που αποτέλεσε τη βάση για το έργο διάγνωσης και παρακολούθησης του Bill Gates, το οποίο ακυρώθηκε επίσης

ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4.161 ΑΤΟΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΟΛΙΣ 171 ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Αυτό που τόσο καιρό κρύβανε επιμελώς φέρνει στην δημοσιότητα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, μέσα από τον ίδιο τον Ε.Ο.Δ.Υ. (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και πέφτουν επιτέλους και οι τελευταίες "μάσκες"!

Μέχρι τώρα, μέσα στο γενικό κλίμα φοβίας και επιβολής των παράλογων, αντισυνταγματικών και αντιχριστιανικών μέτρων που τσάκισαν την οικονομία και τους πολίτες, κάνεις δεν τολμούσε να αναφέρει τον ετήσιο αριθμό θανάτων από Γρίπη στην Ελλάδα, ώστε να μπορεί να γίνει σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό θυμάτων από Κορωνοϊό Covid19! Για να μην χαλάσει η "σούπα" που προσπάθησαν να μας σερβίρουν...

ΠΕΡΙ ΕΡΠΕΤΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ...

Πριν λίγες ημέρες, οι...σαύρες του βαθέος κράτους των ΗΠΑ ξέθαψαν τον πεθαμένο! Ουδόλως εννοώ την Χίλαρι, την οποίαν πλέον δεν βλέπει, ούτε η... κόρη της Τσέλσυ, αντίθετα έβγαλαν από το... ντουλάπι τον Μπάρακ Ομπάμα! 
Ο τελευταίος, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τα πεπραγμένα του Ντόναλντ Τραμπ, (ειρήσθω εν παρόδω, ο Πρόεδρος συνεχίζει να τους δουλεύει όλους κανονικά με την υδρόξυχλωροκίνη) αναφορικά με την κρίση λόγω COVID 19, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι ο Τραμπ είναι ανίκανος! 
Ευτυχώς, που η ταπεινότητά μου έχει καλή μνήμη, τουθόπερ με... τσίγκλησε να σας παρουσιάσω από το αρχείο μου το κάτωθι ευτράπελο, τον καιρό που ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν ακόμη Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αυτό έλαβε χώρα σε ένα εύθυμο Αμερικάνικο τηλεοπτικό σόου, το οποίο είχε καλεσμένο τον τότε Πρόεδρο Ομπάμα. Ο comedian παρουσιαστής, μεταξύ σοβαρού και αστείου, τον ρώτησε το εξής: "Κύριε Πρόεδρε, εάν ήμουν εγώ Πρόεδρος τον ΗΠΑ., από την πρώτη στιγμή, δίχως να είχα προλάβει καν να ορκιστώ στην Βίβλο, θα ανέτρεχα σε φακέλους και μαρτυρίες, που τεκμηριώνουν την ύπαρξη U.F.O.'s και εξωγήινων.

ΠΩΣ Ο BILL GATES "ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ!

ΟΜΙΛΙΑ DONALD TRUMP ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΙΤ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙ (JOHNNY WILLIAMS)

Ψέμματα Η Αλήθεια ;

Ανδρέας Βγενόπουλος. Δεν τούφτανε που ήταν νεκρός 4 χρόνια, τον χτύπησε κι ο ιός κι άστα να πάνε. 
Σε νοσοκομείο στην πόλη Σαλβαντόρ της Βραζιλίας ο Α.Βγενόπουλος, χτυπημένος από τον κορωνοϊό. ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ... ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΕΛΙΞΕΙΣ. ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Εσπευσμένα μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα ο Ανδρέας Βγενόπουλος στον νοσοκομείο Ρομπέρτο Σάντος, της πόλης Σαλβαντόρ στην Βραζιλία.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters