Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 12/09/21

ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ.
 
Ο ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΟΙΡΑΣΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠ0Λ1 ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΝΟΣΗΣΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΦΑΙΖΕΡ.

ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟN BILL GATES

 

Ένα στρατιωτικό δικαστήριο στο Γκουαντάναμο Μπέι καταδίκασε τον ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, για κατηγορίες όπως εμπορία παιδιών, παιδοφιλία, συνωμοσία, ξέπλυμα χρήματος, δολοφονίες και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία - το πέρας πέντε ημερών θερμής μαρτυρίας που είδε επανειλημμένα ο αντιναύαρχος John G. Hannink του Σώματος Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ εναντίον του δικηγόρου David Baluarte.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters