Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Άρειος Πάγος: Επικύρωση ποινής 2 ετών στον Α. Γεωργίου παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως

Ανδρέας Γεωργίου. Φωτογραφία:
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Απορρίφθηκε η Αναίρεση του πρώην Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ


Επικύρωσε ο Αρειος Παγος την ποινή των 2 ετών, που είχε επιβληθεί από το Εφετείο, στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

Με τη βούλα του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου- παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως- επικυρώθηκε η ποινή των δυο ετών που επιβλήθηκε στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε τελικά την αναίρεση που είχε ασκήσει κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων ο πρώην πρόεδρος, με αποτέλεσμα η ποινή του να καταστεί αμετάκλητη, παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως Ευσταθίας Σπυροπούλου.

Το Εφετείο έκρινε ένοχο τον κ. Γεωργίου, ο οποίος κατηγορείτο ότι
δεν ενημέρωνε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ για την διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009, τον Νοέμβριο 2010.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Γεωργίου έχει μια ακόμη εκκρεμότητα, καθώς θα κριθεί για τρίτη φορά από το Συμβούλιο Εφετών, εάν θα καθίσει ή όχι στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, την κατηγορία δηλαδή περί τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, με αποτέλεσμα να γίνει ευκολότερη η υπαγωγή της χώρας σε Μνημόνια.

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έχει κάνει δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκήσει το περασμένο καλοκαίρι, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, αναιρώντας το απαλλακτικό προηγούμενο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

aznews

ΤΩΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ!!! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ !!! Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ...!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο συνήθης ύποπτος Νικ. Αλ. Αργυρίου
Σε προηγούμενο άρθρο έδωσα την σημασία και το ρόλο που παίζει το όνομα της Μακεδονίας και φυσικά ο Μέγας Αλέξανδρος που είναι το κλειδί στην Νέα Εποχή του Υδροχόου και στην εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, γιατί είναι η φωτεινή πυξίδα μας μέσα στον σύγχρονο μεσαίωνα της αμάθειας και της παραπλάνησης!!!  

Gaslighting- Η τεχνική χειραγώγησης ολόκληρων λαών

 
Αυτό το άρθρο για τη χειραγώγηση του νου θα αρχίσει κάπως απροσδόκητα. Συγκεκριμένα, θα μιλήσουμε για κινηματογράφο. Για την ακρίβεια, για ένα θεατρικό έργο που μεταφέρθηκε στο σινεμά. Για περισσότερη ακρίβεια, για την ταινία του 1944 με τίτλο «Gaslight».

59 χλμ. μακριά από την Πάτρα κρύβεται ένας... πολιτισμικός παράδεισος (Εικόνες-Βίντεο)


Ένα αρχαίο θέατρο και το εγκαταλελειμμένο λιμάνι που εντυπωσιάζει
Οινιάδες... Ο άγνωστος για τους περισσότερους Πατρινούς, αρχαιολογικός χώρος
είναι ένα μέρος της Αιτωλοακαρνανίας που επιφυλάσσει εκπλήξεις!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΕΣΦΑΞΕ ΕΚΛΕΨΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. (ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΝΟΣ)


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (9/6/2902) (βίντεο Sorras T.V)

 
Sorras T.V ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters