Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ....


Αφροδιτη Καρανικου
Μπερδεμένο κουβάρι τα μυαλά μας... Γεμάτα κόμπους που προκαλούν σύγχυση.

Κι ένα μυαλό σε σύγχυση, αδυνατεί να σκεφτεί ορθά,να καταλήξει σε λογικό συμπέρασμα, να πράξει κατά πως η λογική προστάζει...
Κόμποι που κλείνουν τη ροή στην ενέργεια και προκαλούν λήθη.

Παιδόφιλος Iερέας Με HIV Που Bίασε 30 Παιδιά Σκύβει Μπροστά Στο Ιερό. Αυτό Που Ακολουθεί Θα Σας Αηδιάσει…

Ένας παιδόφιλος ιερέας με HIV, που παραδέχτηκε πως βίασε 30 νεαρά κορίτσια ηλικιών 5 με 10 ετών, πήρε άφεση αμαρτιών από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και δεν θα έχει ποινικές διώξεις.
Ο ιερέας Jose Ataulfo Garcia αθωώθηκε από όλα του τα εγκλήματα από τον Αρχιεπίσκοπο του Μεξικού αφού ομολόγησε πως κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες κορίτσια στην πόλη Oaxaca.

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ του ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η συγχώνευση δύο μύθων που προέρχονται από τον Ησίοδο και τον Ορφέα, μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα συμπέρασμα που ως τώρα, ενδεχομένως, δεν είχε ιδιαίτερα εκτιμηθεί.

Ο Κρόνος ήταν βασιλέας στο Χρυσό Γένος (Ησίοδος, Έργα και Ημέραι, 111) και στο Αργυρό (Ορφικά Αποσπάσματα 42).

ΣΠΑΝΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μας «ΜΙΛΑ» για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πρόκειται για ένα σπάνιο νόμισμα στο οποίο βλέπουμε την θεά Αθηνά, στην μία όψη του.
Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο.

Παρατηρώντας καλύτερα τις φωτογραφίες που είδαμε στο autochthonesellhnes θα διαπιστώσουμε πως υπάρχουν κάποια σύμβολα τα οποία ενδεχομένως, σημαίνουν πολύ περισσότερα από όσα μας δείχνουν…

Βλέπουμε ευδιάκριτα ένα Ε, πίσω από το κεφάλι της Αθηνάς και λίγο πιο δίπλα έναν πυρσό με αναμμένη φλόγα.

Ο Μεγάλος Έλληνας Εξερευνητής που Αποθεώθηκε Παντού ΕΚΤΟΣ από τον Τόπο τουΠαναγιώτης Ποταγός, ο σύγχρονος Αργοναύτης Ασίας και Αφρικής που ανέτρεψε τον Μάρκο Πόλο.


Όταν ένας γιατρός από τη Βυτίνα προσκλήθηκε στις Βρυξέλλες από τον βασιλιά του Βελγίου και πρόεδρο της Παγκόσμιας Γεωγραφικής Εταιρίας για να υπογράψει στη Χρυσή Βίβλο των Εξερευνητών, τη μεγαλύτερη διάκριση που μπορούσε να λάβει ένας εξερευνητής, το ελληνικό κράτος και πάλι δεν συγκινήθηκε.

Ο Τζορτζ Σόρος συνελήφθη. Ο Ομπάμα κατηγορείται για έσχατη προδοσία.

Ο Τζορτζ Σόρος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, συνελήφθη στην Ελβετία στις 13:23 GMT -15:23 ώρα Ελλάδας στις 3 Φεβρουαρίου 2019....

Προφανώς τα μέλη της Παγκόσμιας Αντίστασης γνωστής και ως Συμμαχίας έκαναν επιδρομή στο Saint Margrethenberg της Ελβετίας βάσει πληροφορίας από την τοπική αστυνομία. 

ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η «ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ), Η ΟΠΟΙΑ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 1932, ΕΝΩ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  (ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 633 ΤΙΣ 29 ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2018;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών….

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών, όπου οι ίδιοι οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους ενώ οι συμπολίτες τους δεν φέρουν καμία ευθύνη για να ταλαιπωρηθούν, ή πετάνε στον δρόμο τα προιόντα που παράγουν ενώ κάποιοι συνάνθρωποι την ίδια στιγμή λιμοκτονούν, δηλώνουμε ότι, αυτού του είδους οι κινήσεις και ενέργειες, κάθε άλλο, παρά επανάσταση και αντίσταση είναι προς το καθεστώς.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναγνωρίσει την ΑΟΖ της Ελλάδας!. Εξαιρετικής σημασίας άρθρο του κ. Θ. Καρυώτη

Ο επίσημος χάρτης της Ε.Ε. που δείχνει την ΑΟΖ Ελλάδας με αυτήν της Κύπρου να ενώνονται
Του Θεόδωρου Καρυώτη

Ένα έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο «The EU and international ocean governance»αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει την μεγαλύτερη ΑΟΖ στον κόσμο και το μέγεθός της φτάνει τα 20 εκατ. τετραγωνικά χιλόμετρα, δηλαδή οι θάλασσές της είναι 380% μεγαλύτερες από την γη της.

Ο Πανάρχαιος Εχθρός του Έλληνα (Βίντεο)

«Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ, ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ, ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ, ΟΥΤΕΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.»
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Δεν είναι το χρήμα. Δεν είναι το πετρέλαιο. Δεν είναι ο πλούτος.
Έχουν πετρέλαια. Έχουν και χρήμα. Έχουν και τον πλούτο όλου του κόσμου στα χέρια τους. Τυπώνουν όποτε θέλουν..χαρτιά υγείας. Δεν τα θέλουν όλα αυτά.

Η ΨΕΥΔΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ
Βασιλειάδης Δημήτριος
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΨΕΥΔΩΣ
ΟΤΙ ΕΧΕΙ » ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ» Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
( ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ
ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»
ΟΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 4.000.000.ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΑΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΗ «ΤΣΙΠΑ»

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ
ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΜΕΣΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
======================
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
======================
ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/documents/Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters