Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Απο Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις ακυρώθηκε πλειστηριασμός στο Διδυμότειχο. Βίντεο

 

ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις ακύρωσαν με την παρουσία τους και με τη χρήση νομικών μέσων πλειστηριασμό ο οποίος θα πραγματοποιούνταν στο Ειρηνοδικείο Διδυμοτείχου.

Δείτε το τι υποστηρίζει ο Ιωάννης Μόμτσος, μέλος της Ε.ΣΥ. Καβάλας.




πλειστηριασμός 

ειρηνοδικείο 



http://www.thrakinea.gr/archives/106694

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος κοινοποίησε μια δημοσίευση.
 
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ...............ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ

ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.
Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.
Ο Συνέλληνάς μας, κατέθεσε εξώδικη εντολή πληρωμής, κατόπιν της οποίας εξουσιοδότησε την Τράπεζα, όπως εισπράξει, από Δύο (2) περιουσιακά τους στοιχεία, στα οποία είναι δικαιούχοι και τελικοί αποδέκτες των συγκεκριμένων ποσών, όπως αυτά έχουν οριστεί απ τον Αποκλειστικό Κύριο, Νομέα και Κάτοχο Αρτέμη Σώρρα και όπως περιγράφονται στην εξώδική τους εντολή - δήλωση- Εξουσιοδότηση.
Η τράπεζα ΟΥΔΕΠΟΤΕ απέρριψε την πληρωμή. Αντιθέτως την αποδέχθηκε!
Δεδομένο του ότι η δραστηριότητα των τραπεζών, άπτεται του Δημοσίου συμφέροντος, καθώς συμπλέκεται έντονα με την εθνική οικονομία και επηρεάζει ευρύτερο κύκλο συναλλασσομένων, κάθε τράπεζα υποχρεούται, να προβαίνει σε ενδελεχή έλεγχο της εγκυρότητας, νομιμότητας και ισχύος, κάθε αξιογράφου (επιταγής / συναλλαγματικής), που κομίζεται εις αυτήν προς πληρωμή και είσπραξη, καθώς και του κατατεθειμένου εις αυτήν ρευστού χρήματος, όπως επίσης να μεριμνά και δια τον έλεγχο της ύπαρξης, εγκυρότητας και ισχύος του λογαριασμού, μέσω του οποίου ζητείται να πραγματοποιηθεί οιαδήποτε συναλλαγή.
Σε περίπτωση δε, που βρεθεί ότι το κομιζόμενο αξιόγραφο ή/και το κατατεθέν ποσό σε ρευστό χρήμα, είναι πλαστό, νοθευμένο ή κλαπέν, η τράπεζα ΟΦΕΙΛΕΙ, αιτιολογημένα, εντός πενθημέρου, ν' απορρίψει το παρά τον νόμο κατατεθέν εις αυτήν χρηματοοικονομικό εργαλείο, καθώς και να κινήσει πάραυτα ποινική δίωξη κατά του κομιστή.
Στην προκειμένη περίπτωση, η τράπεζα όχι μόνο αποδέχθηκε με την μη απόρριψη της αλλά και επικύρωσε την εγκυρότητα αξία και την ισχύ της κατατεθείσας πληρωμής.
Άρα, οι τράπεζα καθώς και η συμβολαιογράφος, με τον επισπευμένο πλειστηριασμό, διέπραξαν και διαπράττουν σε βάρος του πολίτη τα εγκλήματα της Παράβασης Καθήκοντος με σκοπό την προσπόριση παράνομου περιουσιακού οφέλους κατά Νόσφισιν Εξουσίας, της Απάτης, της Κλοπής κατά Συναυτουργία και δια της πρόκλησης αθέμιτης οικονομικής και κοινωνικής ζημίας επί των περιουσιακών των στοιχείων.
Ο πολίτης, με καθόλα σύννομες διαδικασίες, ενημέρωσε με πράξη κατάθεσης των εγγράφων, τόσο την τράπεζα όσο και την Συμβολαιογράφο δια τα εγκλήματα που διαδραματίζοντο και ζήτησε την ακύρωση αυτού!
Παρόλα ταύτα, η τράπεζα και η Συμβολαιογράφος, ακάθεκτοι προχώρησαν στη διεκπεραίωση του παράνομου πλειστηριασμού.
Οι Έλληνες όμως δεν τα έβαλαν κάτω. Σύσσωμα τα Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις - Ε.ΣΥ. συμπαραστάθηκαν στον Συμπολίτη μας, την σημερινή ημέρα του Πλειστηριασμού και ετοιμάστηκαν να είναι μάρτυρες σε αυτήν την παράνομη κλοπή που θα εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.
1. Το πρωί της ιδίας ημέρας, ο Συνέλληνας κατέθεσε Έγκληση για αυτόφωρη διαδικασία κατά των α)
Διευθυντή της Τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.,
β) της Συμβολαιογράφου και
γ) ως και κατά παντός ετέρου υπευθύνου ήθελε βρεθεί κατά την διενέργεια της προανάκρισης, ως αυτουργός των διερευνούμενων εγκλημάτων εις βάρος της ιδιοκτησίας τους.
2. Έγιναν πολλές παρεμβάσεις με προσπάθεια να αποτρέψουν τον Συνέλληνα να προχωρήσει στην κατάθεση της Έγκλησή του, δια να προκληθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
3. Εκείνος όμως, συνέχισε και κατάγγειλε την Απάτη και την Κλοπή, διότι γνωρίζει ότι τα όσα ο ίδιος επικαλείται είναι ουσιαστικά και πραγματικά και επικυρώνονται από αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα στοιχεία.
4. ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
5. Η παρέμβαση της Αστυνομίας ήταν Δίκαιη.
Εμείς ως απλοί πολίτες, μαχόμαστε δια το Δίκαιο και επαφιώμεθα στην υπευθυνότητά των Οργάνων της Τάξεως, δια την προστασία των δικαιωμάτων ημών κατά το Σύνταγμα και τους νόμους.
Στην προκειμένη περίπτωση, η Αστυνομία, έπραξε ότι ο νόμος επιτάσσει, όπως είθισται να είναι αμερόληπτοι κατά την φάση που εκτελείται η τέλεση των επικίνδυνων εγκλημάτων και καθίσταται ευχερέστερη η συγκέντρωση των αποδείξεων και η αποκατάσταση της διαταραχθείσας κοινωνικής ειρήνης.
Αγαπητοί Συνέλληνες.
Αυτή η μάχη που δίνουμε σώμα με σώμα με το καθεστώς της τρομοκρατίας, που έχει βιάσει κάθε τι υγιές της ζωής μας, που μας έχει στερήσει κάθε πιθανότητα ανάπτυξης και ευημερίας, που μας έχει χρεώσει και ξαναχρεώσει παράνομες ανύπαρκτες οφειλές και μας φόρτωσε ένα επαχθές και απεχθές, δυσβάστακτο δημόσιο αλλά και ιδιωτικό χρέος, μπορεί να κερδηθεί μόνο όταν συνενωθούμε.
Εμείς, εις την Ελλήνων Συνέλευσις, παρέχουμε τα εργαλεία, τους μηχανισμούς, αλλά και την περιουσία, και παράλληλα αφοδιάζουμε τον Έλληνα με γνώσεις δια να μπορέσει από μόνος του να υποστηρίξει το Δίκαιο του και να σκοτώσουμε όλοι μαζί την αντινόηση και να εδραιωθούμε ως Ελλήνων Πολιτεία.
Σήμερα το αποδείξαμε. Όλοι μαζί ορθώσαμε το ανάστημά μας και κερδίσαμε ένα ακόμα πλατύσκαλο σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα.

https://www.facebook.com/kostas.lakkas/posts/1117870064945253

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 826 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΙΣΙΩΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΟΥ.....ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 20/7/2016 ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ .....
ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ,,,,
ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ....ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ .....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕ..........ΚΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ, ,,,,,,
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ......
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ .... ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΝΑΖΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ......
ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡ........ΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΛΟΠΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ......

ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ .....
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ,,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ,,,
ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ε.ΣΥ ( ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ..................
ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ .... 
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ........
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ,,,,
ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ......
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΟΗΣΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!



  https://www.facebook.com/profile.php?id=100010773005417

Ερντογάν: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Τουρκία για 3 μήνες – ΤΩΡΑ

590_9176aaf26ba707286d186ed16ef68662

«Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για τρεις μήνες θα είναι η Τουρκία».

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του πριν από λίγο του Προέδρου της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αυτή την ώρα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα έχει διάρκεια έως τις 20 Οκτωβρίου με τον Ερντογάν να επικαλείται το άρθρο 120 του τουρκικού συντάγματος.

Τόνισε για τους πραξικοπηματίες ότι ποδοπάτησαν τον κόσμο, όμως ο κόσμος έμεινε στους δρόμους. Έδωσε συγχαρητήρια στο κομμάτι του στρατού που στάθηκε απέναντι στους πραξικοπηματίες, ενώ συνεχάρη τους τηλεοπτικούς σταθμούς για τον χειρισμό της κατάστασης.

Σημείωσε ότι το έθνος έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ενώ υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι να μην συμβεί κάτι ανάλογο με το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΕΝΑ ΕΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!


Γερή «μπάζα» φαίνεται πως έκαναν οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες και Task Force, από τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας!

Ο νέος υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπέστη σοκ με τις...συμφωνίες που έχει υπογράψει ο «εκλεκτός» του Αντώνη Σαμαρά, Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Δ. Ευθυμιάδου στο medispin.blogspot.gr, η περίφημη Task Force, όχι μόνο αλώνιζε στην Ελλάδα, δίνοντας καταστροφικές εντολές για τη δημόσια υγεία, αλλά έκανε και «χρυσές» δουλειές μέσω των αλλαγών στον ΕΟΠΥΥ και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

Το «χρυσό» deal με την Task Force για την εκπόνηση μελετών για τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν στην ΠΦΥ και στον ΕΟΠΥΥ, υπέγραψε ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Να σημειωθεί ότι ο Άδωνις, την περίοδο εκείνη και μετά τις τότε αποκαλύψεις για το χρυσό συμβόλαιο με τους Γερμανούς από την «Ελευθεροτυπία», εμφανίστηκε μαινόμενος κατά της εφημερίδας, λέγοντας πως πρόκειται για ανοικτό διαγωνισμό, σύμφωνα με τον οποίο, όποιος κερδίσει και εργαστεί για την ανασυγκρότηση του συστήματος θα εισπράξει και τα χρήματα. Η αλήθεια φυσικά καμία σχέση δεν έχει με τα λεγόμενα του τότε υπουργού, καθώς η συμφωνία είχε ήδη κλειστεί και το… ρευστό, είχε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τώρα βέβαια, άπαντες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, τόσο για τους «ύμνους» του Άδωνι υπέρ των τροϊκανών, όσο και για την ιδιαίτερη… συμπάθεια που έτρεφαν οι υπάλληλοι της τρόικας στο πρόσωπό του.

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν βρήκε στα συρτάρια του υπουργείου κανένα σχέδιο δια χειρός Γερμανών και ελάχιστες πρόχειρες μελέτες. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρει πως αυτά που δόθηκαν θα μπορούσαμε απλά ως χώρα να τα ζητήσουμε δωρεάν από τη Γερμανική κυβέρνηση και να μας τα δώσει. Ο υπουργός Υγείας είναι ιδιαίτερα εξαγριωμένος με την υπόθεση, έχοντας τονίσει σε στενούς του συνεργάτες, πως «οι Γερμανοί μας δανείζουν και μας τα ξαναπαίρνουν πίσω μέσω τέτοιων συμβολαίων».

Στο έγγραφο που υπέγραφε ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Πελοπίδας Καλλίρης, είχε αποφασισθεί σε πρώτη φάση για το έργο της ΠΦΥ και του νέου ΕΟΠΥΥ να διατεθεί 1 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά για την τεχνική υποστήριξη των Γερμανών εμπειρογνωμόνων θα δίνονταν 4,5 εκατ. ευρώ! Άλλα 10 εκατ. είχε αποφασιστεί να διοχετευθούν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Υγεία εν δράσει», πρόγραμμα που ήταν υπό τον έλεγχο Γερμανών ειδικών με επικεφαλής τον Χ.Ράιχενμπαχ.

Με βάση την απόφαση που είχε ληφθεί, τα μέλη της Task Force θα αναλάμβαναν τη «διοικητική και τεχνική υποστήριξη της Διεύθυνσης ΠΦΥ του Υ.Υ. στο πλαίσιο της υλοποίησης/εφαρμογής των τιθέμενων στόχων στο πρόγραμμα του Κυβερνητικού Εργου, καθώς και των προτεινόμενων δράσεων στο πρόγραμμα Health in Action. Το έργο προωθείται υπό τις ανωτέρω αυστηρές προϋποθέσεις και έχει διάρκεια 24 μήνες». Δεν είναι τυχαίο ότι επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, η Άνγκελα Μέρκελ, και τις δύο φορές που επισκέφτηκε τη χώρα μας, είχε επισημάνει τη στενή συνεργασία Γερμανίας - Ελλάδας στους τομείς της Υγείας και της διαχείρισης απορριμμάτων.

Οι αποκαλύψεις θα αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι αποφασισμένη να στείλει όλους τους φακέλους στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν και άλλες παράδοξες περιπτώσεις.

Πηγή: medispin.blogspot.gr/

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/to-xryso-symvolaio-tou-adwnh-me-germanous.html

Αφού εκτέλεσε τις αποστολές του, παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχ. Σάλλας!

Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική ο Μιχάλης Σάλλας παραιτήθηκε από πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου, καθώς -όπως εξήγησε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του- μετά και την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση χρειάζονται οι δυνάμεις των νέων ανθρώπων, των νέων managers, οι οποίοι θα επωμισθούν το βάρος να οδηγήσουν την τράπεζα στη νέα εποχή!
Αφου λοιπόν το σχέδιό ολοκληρώθηκε και η χώρα λιθαράκι-λιθαράκι καταλήγει στα χέρια των αρπακτικών των funds που συνωμότησαν με τους Έλληνες πολιτικούς για να την πάρουν στην κατοχή τους, ήρθε η ώρα για τους εγχώριους συντελεστές αυτής της μεγάλης κομπίνας να την "κανουν"!
Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να γίνουν τα μεγάλα παιχνίδια με την εκποίηση της χώρας και του λαού της; 
Πώς αλλιώς θα εξασφάλιζαν προνομιακή μεταχείριση και τραπεζική προστασία οι επενδυτές-γύπες που υπό την κάλυψη του ευρώ γυροφέρνουν το κουφάρι της ελληνικής οικονομίας;
Η πολιτική και οικονομική απάτη σε όλο της το μεγαλείο...
Για τα έργα και ημέρες του κύριου Σάλλα διαβάστε ενδεικτικά παρακάτω:

Ο κύριος Σάλλας της Πειραιώς "ρύθμισε" τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ!
http://www.logiosermis.net/2014/10/blog-post_138.html

Ο Σπίρτζης ομολογεί το κακούργημα!
http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_10.html

Και το Ερρικός Ντυνάν στον Σάλλα!
http://www.logiosermis.net/2014/10/blog-post_290.html

Μ. Σάλλας: Αγόρασε την Τράπεζα Κύπρου στην οποία χρωστά εκατομμύρια ευρώ!
http://www.logiosermis.net/2013/05/blog-post.html
Η πρώτη φορά που ένα hedge fund αποκτά τον έλεγχο συστημικής τράπεζας στην Ευρωζώνη!
http://www.logiosermis.net/2016/06/hedge-fund.html



http://www.logiosermis.net/2016/07/blog-post_919.html#.V4_nOhIqwqQ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters