Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Δίωξη αστυνομικού: Διαμαρτυρήθηκε για την αφαίρεση της σημαίας απ’το γραφείο της ΠτΔ

Ναι, όπως το διαβάσατε στον τίτλο του άρθρου και χωρίς καμία υπερβολή! Η αστυνομική διεύθυνση Κρήτης κάλεσε

σε απολογία για ΕΔΕ τον κ. Γιώργο Σπυρόπουλο, εν ενεργεία υπαξιωματικό της ΕΛΑΣ – [τον άνθρωπο που έσωσε από βέβαιο πνιγμό μια Ρωσίδα τουρίστρια το 2018 στις Γούβες, με κίνδυνο της ζωής του] επειδή λέει έγραψε ανοιχτή επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας [ΠτΔ], για να την ρωτήσει τον λόγο που αφαιρέθηκαν εθνικά σύμβολα [κοτζάμ σημαία] από το γραφείο της ΠτΔ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters