Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Η Χίλαρι Κλίντον κρεμάστηκε στο GITMO Γκουαντάναμο

Η Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον απαγχονίστηκε στον κόλπο του Γκουαντάναμο τη Δευτέρα το βράδυ, ο θάνατός της ήταν το αποκορύφωμα μιας επιχείρησης που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου όταν οι σφραγίδες του αμερικανικού ναυτικού στις αρχές του Ντόναλντ Τραμπ συνέλαβαν τον ταπεινωμένο πολιτικό στο αρχοντικό της Chappaqua της Νέας Υόρκης. 

Μετά από ένα πενταήμερο δικαστήριο στο πιο περίφημο κέντρο κράτησης του κόσμου,

Καλά νέα: Οι σκοτεινοί έχουν φύγει

Μήνυμα από το One μέσω της Sophia Love 
19 Απριλίου 2021 / 4:30 π.μ. 

    Είμαι ένας

Τα πράγματα που συνέβησα. Αυτά τα πράγματα αξίζουν να αναφερθούν τώρα. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ανακοινώσεις που ακούτε και τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν ως αποτέλεσμα αυτών των ανακοινώσεων. Δεν θα ειπωθεί η αλήθεια. Δεν θα σας ειπωθούν όλα όσα συνέβησαν.

Καταπληκτική αποκάλυψη: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζει και είναι μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ

Με Αυτόματη μετάφραση 

Πρόκειται για μια πολύ καλή πριγκίπισσα και αγαπημένη από ανθρώπους και δύο νέους, οι οποίοι επέλεξαν ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι, παρά να είναι μέρος της Καμπάλ, της σκοτεινής ελίτ, που ήταν στους ίδιους κύκλους, αλλά ποτέ δεν συμμορφώθηκαν. 

Αυτοί οι 3 νέοι άνθρωποι συν-δημιούργησαν ένα σχέδιο που κυριολεκτικά θα ταρακουνήσει και θα συντρίψει τον "techno-matrix" κόσμο μας. 

Πρόκειται για την πριγκίπισσα Νταϊάνα , τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ . και Donald J.Trump .

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters