Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Δραματικές εξελίξεις! Απόπειρα δολοφονίας κατά του Άσαντ – Επίκειται αμερικανική εισβολή στη Δαμασκό; – Ιράν: «Θα εξαφανίσουμε το Ισραήλ, θα εκπληρώσουμε τις προφητείες»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας, με Δαμασκό, Ισραήλ και Ιράν να βρίσκονται στα πρόθυρα μιας τεράστιας σύγκρουσης! Οι πληροφορίες που έρχονται από αραβικά δίκτυα είναι άκρως ανησυχητικές, όπου κάνουν λόγο πως οι Αμερικανοί είτε θα μπουν στη Δαμασκό, είτε οι Ισραηλινοί, με τις λεγόμενες χειρουργικές παρεμβάσεις, θα βγάλουν από την άκρη τον Άσαντ.

Στα χνάρια του Μαδούρο λόγω Αλέξη η Ελλάδα; Κατάντια! Τα ΜΜΕ της Βενεζουέλας δίνουν μαθήματα επιβίωσης για να μην πεθάνει ο λαός που μένει από την πείνα! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαδούρο λόγω ΑλέξηΗ οικονομική καταστροφή, που προκλήθηκε από τη σοσιαλιστική πολιτική, σχεδόν δυο δεκαετιών, στη Βενεζουέλα, έχει κάνει αγνώριστο το πολιτικό τοπίο του κράτους κι έχει επίσης παραμορφώσει το πρόσωπο των ΜΜΕ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ… Ύποπτες θα θεωρούνται οι τραπεζικές συναλλαγές από 1.000 ευρώ και πάνω

Μια μεγάλη ανατροπή σε όλες τις συναλλαγές εταιρειών ή φυσικών προσώπων αναμένεται να φέρει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.
Η ψήφισή του, που στόχο θα έχει να αντιμετωπιστεί η διακίνηση «μαύρου» χρήματος, θα επιφέρει τον πλήρη έλεγχο όλων των μεταφορών χρηματικού ποσού άνω των 1.000 ευρώ μέσω τραπεζικών λογαριασμών.

ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..?

Fileas: 
-Αληθεια τοσους αιωνες και ουδεις.... τολμησε να αλλαξει κατι απο ολα αυτα τα ονοματα,γιατι απλα ΔΕΝ γινεται και ΔΕΝ επιτρεπεται.
-Ειδες λοιπον Ελληνα τι αφησαν οι.... ειδωλολατρες για Ιστορια ???
-Και ακομη ποσα σου εκρυψαν, γιατι..... επρεπε να εισαι δουλος του Γιαχβε και με περισση ευκολια το παπαδαριο ονομαζει ολα αυτα δωδεκαθεισμο και ειδωλολατρεια ??? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!

Οι περίεργοι κρατήρες της Αργολίδας – Τοπίο απόκοσμο (βίντεο)


 

Στους πρόποδες του όρους «Δίδυμο», στην Αργολίδα, υπάρχει ένα γεωλογικό φαινόμενο που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.
Η γη έχει βυθιστεί σε δύο σημεία που μοιάζουν με ηφαιστειακούς κρατήρες.

Οι επιστήμονες εικάζουν ότι πρόκειται για κατακρήμνιση σπηλαίων αλλά η όψη τους θυμίζει κρατήρες μετεωριτών, όπως αυτοί που βρίσκονται στο φεγγάρι.

Ρωσίδα επιστήμονας Έφτιαξε μια Απίστευτη Φυσική Συνταγή και είπε… «Ακολουθείτε την όλη Θεραπεία και ο Καρκίνος Απλώς Εξαφανίζεται»!!

Ρωσίδα επιστήμονας έφτιαξε μια απίστευτη φυσική συνταγή και είπε...  
Τι ισχυρίζονται χιλιάδες ασθενείς που την εφάρμοσαν
Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο σοβαρές ασθένειες που υπάρχουν. Προσβάλλει τα άτομα, επηρεάζοντας τη συνολική σωματική και ψυχική τους κατάσταση.
Χιλιάδες άτομα διαγιγνώσκονται με καρκίνο σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι καρκίνου:

Ο Φόβος Των Εβραίων Για Τους Έλληνες


Δύο είναι τα απόλυτα σταθερά δεδομένα πάνω στα οποία μπορούμε να “χτίσουμε” τη σκέψη μας. Το πρώτο δεδομένο είναι ότι οι πανίσχυροι σήμερα Εβραίοι μισούν και φοβούνται τους Έλληνες.
Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον αυτό “γιορτάζουν” στη μεγαλύτερη εθνικοθρησκευτική τους γιορτή. Στη γνωστή Χανουκά γιορτάζουν το μίσος τους για τους Έλληνες και ξορκίζουν τον φόβο τους γι’ αυτούς.

Χάνουκα, η ανθελληνική γιορτή των Εβραίων που δε γνωρίζαμε

Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα; Για να θυμόσαστε τι “εορτάζουν” και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους… Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις “αμερικάνικες” σειρές/ταινίες η πιο πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η “Χάνουκα”…

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί

Δημήτρης Νανόπουλος: Αυτό που χρειάζεται σήμερα η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη Φιλική Εταιρεία

Ο Δημήτρης Νανόπουλος είναι ένας διακεκριμένος επιστήμονας, που θα μπορούσε να αναπαυθεί στις αξιοζήλευτες ερευνητικές και ακαδημαϊκές του δάφνες. Οποιος όμως συνομιλεί μαζί του βλέπει να ξετυλίγεται ενώπιόν του η μάχη ενός αεικίνητου μυαλού με το συρρικνωμένο παρόν της Ελλάδας της κρίσης.

«Σκεφτόμουν την Ελληνική Επανάσταση, ήμασταν σε τραγική κατάσταση τότε όπως και τώρα. Τη διαφορά, πιστεύω, δεν την έκαναν τα όπλα αλλά η δουλειά που προηγήθηκε από τη Φιλική Εταιρεία και τον Αδαμάντιο Κοραή.

To BBC ανακάλυψε την πιο παράξενη πόλη της Ελλάδας Και εκθειάζει την περίεργη ομορφιά της


Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που δεν μοιάζει με καμία άλλη, γράφει ο Alex Sakalis στο σάιτ του BBC.

Το Λακκί της Λέρου, είναι σίγουρα μοναδικό. Η εκκλησία του, αυστηρή και μινιμαλιστική, είναι εξαιρετικό δείγμα Bauhaus αρχιτεκτονικής. Το σχολείο, με τις ευρύχωρες εισόδους, είναι ένα υβρίδιο νεωτεριστικών και βυζαντινών στοιχείων.

Έλληνας ερευνητής ανακάλυψε μέθοδο που βοηθά στην αναγέννηση των οστών


 

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ, με επικεφαλής Έλληνα διδακτορικό ερευνητή, ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο που βοηθά στην αναγέννηση των οστών, αναλύοντας τη μικρο-δομή των 3D τυπωμένων εμφυτευμάτων οστών. Η καινοτομία έγκειται στο ότι καταφέρνει να «χειραγωγήσει» την ανάπτυξη των κρυστάλλων μέσα στο υλικό που εκτυπώνεται, έτσι ώστε αυτό να γίνει ταυτόχρονα πιο ανθεκτικό, αλλά και βιοδιασπώμενο.

El Palacio de las Grecas: Το παλάτι των Ελλήνων στην Oaxaca του Μεξικού!


Mitla μοτίβα είναι, χωρίς αμφιβολία, τα πιο σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία όλη τη Κεντρική Αμερική. Σίγουρα, ακόμα και σήμερα, είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφήσει με ακρίβεια ο συμβολισμός αυτής της περίτεχνα κατασκευής, δεδομένου ότι τα μοτίβα Mitla δεν είναι μόνο ένα διακοσμητικό χαρακτηριστικό τους τοίχους αυτού του αρχαιολογικού χώρου.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ; Μαζική έξοδος από τη Βενεζουέλα – «Σφραγίζουν» τα σύνορα Κολομβία και Βραζιλία


Χιλιάδες πολίτες της Βενεζουέλας διασχίζουν τα σύνορα της χώρας τους με την Κολομβία για να προλάβουν πριν εφαρμοστεί η δέσμευση του Κολομβιανού προέδρου Χουάν Μανουέλ Σάντος για αύξηση και αυστηροποίηση των διασυνοριακών μέτρων ασφαλείας.
Ο πρόεδρος της Κολομβίας δήλωσε ότι τα σύνορα θα ανοίγουν μόνο σε όσους πολίτες της Βενεζουέλας διαθέτουν μια ειδική συνοριακή κάρτα και σε όσους έχουν διαβατήριο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters