Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 10/07/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΟΠΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟ/ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ… ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters