Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ

Γράφει ο Νίκος Καράς - Ανακοινώθηκε με πηχυαίους τίτλους , ότι από 3.10.2011, θα μπει στην ζωή μας άλλη μια κάρτα. Η περίφημη ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ. Λένε δε, ότι με αυτό τον τρόπο, θα περιορίσουν την φοροδιαφυγή! Είναι όμως έτσι; Λύνεται το πρόβλημα; Μήπως η χρήση της κρύβει και άλλα; Θα την πάρουν όλοι; Η κάρτα αυτή είναι άλλη μια πρωτιά της χώρας μας; Ας δούμε τι γίνεται με την περίφημη αυτή κάρτα. Το μηχανογραφικό κέντρο του ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΓΠΣ(ΚΕΠΥΟ), έχει την δυνατότητα να επεξεργασθεί τα στοιχεία ,όπως αυτό θέλει, αφού θα έχει το ΑΦΜ σου, το ΑΦΜ της επιχείρησης που αγοράζεις και φυσικά το πόσο. Τι μπορεί να κάνει;



1.Θα βγάζει το συνολικό πόσο αποδείξεων και αγορών ανά φορολογούμενο, που είναι και το αντικείμενο της φοροκάρτας , κατά το ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
2.Επειδή όμως οι περισσότεροι, δεν θα παρακολουθούν αν έχουν πιάσει το όριο, κινδυνεύουν αν το έχουν ξεπεράσει να τους πιάσει για τεκμήριο διαβίωσης.
3.Συγκεντρωτικό σύνολο αγορών του φορολογούμενου ανά επιχείρηση.
4.Τον ετήσιο τζίρο των επιχειρήσεων.
5.Για κάθε φορολογούμενο θα μπορεί να επεξεργασθεί στοιχεία όπως: α)Από που ψωνίζει πιο συχνά μέσα στον χρόνο και πόσα λεφτά έχει δώσει β) Τι είδη αγοράζει γ) Ποιες μέρες κάνει αγορές δ) τι ώρα συνήθως ψωνίζει γ) σε ποια περιοχή κάνει τις αγορές του ε) πως πληρώνει, με μετρητά η κάρτα γ) που βρίσκεσαι κατά διαστήματα μέσα στο χρόνο, από εισιτήρια, βενζίνες, διόδια και αγορές που κάνεις στα μέρη που πας.
6.Για κάθε φορολογούμενο θα υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία ανά έτος.
Είναι μερικές από τις επεξεργασίες, που μπορεί να κάνει η ΓΓΠΣ. Απλά το ΥΠ. Οικονομικών, με πρόσχημα την φοροδιαφυγή, θα γνωρίζει πλέον και τις καταναλωτικές σου συνήθειες με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πληρώνεις να την πάρεις ή για να την ενεργοποίηση της.
Επίσης τα στοιχεία της κάρτας, παρ ότι θα περνάνε μέσα από την τράπεζα, αυτή δεν θα τα κρατάει! Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει; Αν αύριο, σε μια δικαστική διαμάχη με μια τράπεζα , λόγω δανείων, εξασφαλίζει κανείς, ότι αν ζητηθούν στοιχεία , από μια τράπεζα για ένα πελάτη της , δεν θα δοθούν για χρήση υπέρ της τράπεζας;
Έλέγχος πλέον από παντού, όπως προστάζει η παγκόσμια διακυβέρνηση. Και φυσικά αυτό γίνεται στο πειραματόζωο, που λέγεται Έλληνας , που τα δέχεται όλα σαν πρόβατο.
Η φοροκάρτα, η οποία θα μπει στην ζωή μας , αρχικά προαιρετικά, μετά υποχρεωτικά με πρόσχημα την φοροδιαφυγή θα είναι ένα ακόμη βήμα στον έλεγχο μας. Ακολουθεί μετά η κάρτα του πολίτη για να κλείσει ο κύκλος. Επειδή δεν είναι υποχρεωτική μην την πάρεις.

Υ.Γ. Μηχάνημα για φοροκάρτα θα έχουν και οι πλανόδιοι λαθρομετανάστες που απλώνουν την πραμάτεια τους στην ΕΡΜΟΥ;


olympia
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/blog-post_1905.html

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «Τα νησιά της Ελλάδας- Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος- Η αύξηση του πληθυσμού»

Στην τελευταία συνάντηση τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ , η οποία θεωρείται παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση του πιο ισχυρού παγκόσμιου οργάνου των Μασόνων, συμφώνησαν στην έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι ‘σοφοί’ μετά τη διαπίστωση ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν μειώνεται με την δυναμική που βρίσκεται σε ισχύ και τίθεται η ανάγκη ανακοπής της αυξητικής τάσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ενός πολέμου. Ο Όμιλος Bilderberg από παλαιότερα προέβλεπε στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως έχουν, άλλωστε, γράψει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εδώ και αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με τα σχέδιά της Λέσχης, λ.χ. η Ρωσία εδώ και πολλές δεκαετίες θα έπρεπε να έχει μόνον 20 εκατομμύρια κατοίκους.

Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει η διαπίστωση ότι οι χώρες των οποίων οι πληθυσμοί είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουν αρνητική φυσική αύξηση. Οι πληθυσμοί των χωρών αυτών κάθε χρόνο παρουσιάζει μείωση κατά μισή ποσοστιαία μονάδα.
Μόνο στη Ρωσία, η οποία είναι μια Ορθόδοξη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της των απογραφικών μέτρων που εφάρμοσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, παρουσιάζει πληθυσμιακή μείωση κατά 700 χιλιάδες ανά έτος.
Σύμφωνα, εξάλλου, με ορισμένες αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά την προηγούμενη συνεδρίαση αυτής της ισχυρής ομάδας, η οποία περιλαμβάνει νυν και πρώην πολιτικούς, τραπεζίτες, αριστοκράτες, επιχειρηματίες, είχαν μιλήσει για πόλεμο στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική με σκοπό την ανακατανομή των πετρελαϊκών πηγών.
Στη σύνοδο του St.Moritz, συζήτησαν, ακόμη, την υποστήριξη του ευρώ, τη βοήθεια της Ελλάδας για το χρέος της, το οποίο πρέπει να πληρώσει με τα νησιά της.
Συμφώνησαν ακόμη τη συνέχιση της κατοχής στο Ιράκ, την πρόκληση οικονομικής κρίσης σε Ρωσία και Κίνα, με στόχο το ‘τίναγμα’ των χρηματοπιστωτικών τους συστημάτων.
Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» γράφει ότι αυτό το έτος η ομάδα Bilderberg ήταν αναβαθμισμένη και ότι μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων παραβρέθηκε και ο εκφραστής της ρωσικής ολιγαρχίας Alexei Mordashov.
Η συνάντηση στο St. Moritz, φέτος, βρισκόταν υπό την αιγίδα του David Rockefeller. Στο ανώτατο όργανο της Συμβουλευτικής Επιτροπής υπήρξαν μέλη κατά καιρούς οι Edmund Roshtild, Zbignjev Brzezinski, Paul Wolfowitz, Richard Holbrooke και ο Romano Prodi.
Η συνεδρίαση της ομάδας στο Σαιντ Μόριτζ, όπως πάντα, πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών με υψηλότατα μέτρα ασφαλείας.
Καμία διεθνής συνάντηση στο κόσμο δεν γίνεται με τόση μυστικότητα όπως της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/blog-post_2530.html

Μέρος της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας παρέδωσαν Παπανδρέου και Βενιζέλος

Ευτυχώς και υπάρχουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και μας ενημερώνουν για τις μυστικές συμφωνίες –ξεπούλημα της χώρας που έκαναν πρόσφατα Παπανδρέου και Βενιζέλος. Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε εχθές στο περιοδικό Stern ότι πρέπει να επιβάλλονται αυστηρότερες κυρώσεις σε υπερχρεωμένα κράτη, ενώ: «το κράτος με προβλήματα, που δέχεται βοήθεια, πρέπει να επιστρέφει ένα μέρος της κυριαρχίας του στην ΕΕ».


Αυτή η δήλωση δείχνει ξεκάθαρα ότι μεγάλο μέρος της Εθνικής κυριαρχίας έχει εκχωρηθεί ήδη σε ευρωπαϊκά κράτη και τράπεζες από τον Παπανδρέου και το Βενιζέλο.
Η θριαμβολογία μέχρι τέλους του Πρωθυπουργού είχε ξεπεράσει και το πιο κακόγουστο θέατρο του παραλόγου.
Με αγωνία προσπαθεί να μας πείσει ότι έσωσε τη χώρα, ενώ από κάτω οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος χειροκροτούν μέχρι τελικής πτώσης το διασώστη Γιώργο.
Λεπτομέρεια βέβαια ότι ήδη δύο οίκοι αξιολόγησης έριξαν την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στα τάρταρα. Τώρα κανένα δημοσιογραφικό γιουσουφάκι δεν το αναφέρει, ενώ μέχρι πρότινος είχαν ως ευαγγέλιο τους οίκους για να πιέζουν ψυχολογικά και να τρομοκρατούν το λαό.
Όπως φαίνεται αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είναι ο νέος σύγχρονος τρόπος χρεοκοπίας μιας χώρας.
Δηλαδή βάζεις έναν πρωθυπουργό που προεκλογικά φλομώνει στα ψέματα τον Ελληνικό λαό, μόλις εκλέγεται διασπείρει απίστευτες φήμες ώστε το κλίμα στην παγκόσμια αγορά να γίνει δυσοίωνο για τη χώρα και ταυτόχρονα τοποθετείς Υπουργό Οικονομικών έναν Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μέσα σε είκοσι μήνες εξαθλιώνει τους πολίτες, διαλύει κάθε κοινωνική συνοχή, πίνει το αίμα του λαού και παράλληλη αφήνεις το απυρόβλητο τους κατέχοντες.
Έναν υπουργό που η αλαζονεία του και η υπεροψία του είναι πρωτόγνωρη καθώς γνωρίζει ότι φεύγοντας από την Ελλάδα έχει καπαρωμένη θεσούλα και αυτός όπως και οι υπόλοιποι κηπουροί αυτού του συστήματος διάλυσης της χώρας, με συντονιστή τον Παπανδρέου.
Το μίσος που έχει ο Παπανδρέου και οι Υπουργοί του για το λαό, το έθνος και τη χώρα δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με το μίσος του Χίτλερ για τους Εβραίους.
Ο λαός χρεοκόπησε, η χώρα υποθηκεύτηκε, η εθνική κυριαρχία εκχωρήθηκε, η δημόσια περιουσία και οι στρατηγικές υποδομές χαρίζονται στα αφεντικά και ο θρασύτατος υπουργάκος Παπακωνσταντίνου, αυτός με το αυθαίρετο της οικογένειάς του στο δάσος και την υδατοδεξαμενή –παράνομη πισίνα στη Σέριφο, δήλωσε ότι ο Βενιζέλος θα συνεχίσει με επιτυχία την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 20 μήνες. Δήλωσε επίσης ότι πρέπει να αποκατασταθούν εισοδήματα και οι θέσεις εργασίας.
Αυτό ξεπερνά κατά πολύ τη γελοιότητα και γίνεται ιλαροτραγωδία. Ο άνθρωπος που μέσα σε 18 μήνες διπλασίασε την ανεργία στην Ελλάδα, μείωσε την αγοραστική δύναμη του Έλληνα πάνω από 50%, ξερίζωσε το κοινωνικό κράτος και εκχώρησε τα δικαιώματα της Εθνικής κυριαρχίας στους Ευρωπαίους είναι και θρασύς και δειλός.
Δεν ανέλαβε ποτέ καμία ευθύνη προς το λαό παρά μόνο προς τους τραπεζίτες δίνοντάς τους 98 δις ευρώ, και προσπάθησε με κάθε τρόπο να υποταχθεί η χώρα στους πιστωτές της.
Ευτυχώς και υπάρχει και ο Σόιμπλε ο οποίος δε μασά τα λόγια του και ενημερώνει και τους Έλληνες για την κατοχή που συμφώνησαν Παπανδρέου και Βενιζέλος αφού πρώτα είχε στρώσει το δρόμο ο Παπακωνσταντίνου. Με τις υγείες μας…
Υ.Γ. Πόσο άτιμο μπορεί να είναι για κάποιον να φορτώνει τα χρέη του στα παιδιά και τα εγγόνια του, μόνο και μόνο για να δείξει ότι είναι καλός υπάλληλος;;;
 newstoday
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/blog-post_1024.html

Ενώ κάνουν κρατήσεις από τις συντάξεις υπέρ απόρων, δίνουν 15 εκατ. το μήνα για τους μετανάστες

Το κράτος δικαίου σε όλη του την έκφανση. Νομοθετούν ορισμένοι καλοπληρωμένοι χωρίς ένα ένσημο για να κόψουν από τις συντάξεις των ανθρώπων που δούλευαν από νέοι για να πάρουν το ιλιγγιώδες ποσό των 900 ευρώ το μήνα, και την ίδια στιγμή παραδέχονται ότι δίνουν 10 διαφορετικά επιδόματα σε περίπου 35.000 μετανάστες. Ναι, το ίδιο κράτος που αποφάσισε για το μνημόνιο 1, για το μεσοπρόθεσμο, για το ξεπούλημα και ετοιμάζεται να ψηφίσει και το μνημόνιο 2, το ίδιο είναι που δίνει 15 εκατ. ευρώ το μήνα, ή 180 εκατ. το χρόνο σε επιδόματα για μετανάστες.


Είναι το ίδιο που εγκρίνει 1.5 εκατ. ευρώ για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα. Και το άσχημο δεν είναι (μόνο) τα ανωτέρω. Το άσχημο είναι ότι μας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και έχουν στήσει πανηγύρι στην καμπούρα μας. Επιδόματα σε μετανάστες. Κονδύλια σε τζαμιά. Συντάξεις σε Βαλκάνιους με 1-2 χρόνια εργασίας στην Ελλάδα. Δωρεάν περίθαλψη στα καταχρεωμένα δημόσια νοσοκομεία την ίδια στιγμή που ο Έλλην ευπατρίδης συνταξιούχος που σαν μα@@@ας πλήρωνε 30-35 χρόνια κρατήσεις πρέπει να περιμένει μήνες για ένα ραντεβού στο ΙΚΑ. Ανομία. Ατιμωρησία.

Υ.Γ. Κύριε Παπαϊωάνου, ναι εγώ ο κουκουλοφόρος του διαδικτύου τα λέω εγώ. Να πω εγώ το όνομα μου για να πάμε μαζί έξω και να δούμε τι θα μας πούνε και οι υπόλοιποι επώνυμοι που κυκλοφορούν στους δρόμους και στις λαϊκές με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο; Loutraki One
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/15.html

Ελεύθερη η χρήση ναρκωτικών, απαγορεύεται η χρήση των blogs!!!!

Αποποινικοποιείται λοιπόν η χρήση ναρκωτικών ουσιών, ακόμα και η καλλιέργεια χασίς για προσωπική χρήση (ποιος θα το κρίνει άραγε πόσα στρέμματα αφορούν την προσωπική ή μη χρήση;). Όμως ταυτόχρονα εισάγεται νομοσχέδιο για του κακούς «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου, τους bloggers δηλαδή, που τολμούν να έχουν ελεύθερη φωνή και να ξεσκεπάζουν το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς. Όλα λοιπόν τα blogs στην σοσιαλιστική Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ονομαστικά και να ελέγχονται.


Αυτό όμως θα οδηγήσει, αφενός στη φίμωση των ελεύθερων φωνών μέσω της αυτολογοκρισίας, αφετέρου σε περισσότερη ασυλία και μη έλεγχο του κάθε καθεστωτικού λαμόγιου, το οποίο θα μπορεί να σύρει τον τολμηρό blogger στα δικαστήρια της ελληνικής δικαιοσύνης, απαιτώντας…. την φυλάκισή του και εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ αποζημίωση για δήθεν δυσφήμησή του.
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η προπαγάνδα του καθεστώτος διατηρεί την κοινωνία σε καταστολή, ώστε να αποφύγει εξέγερσή της και την κατάρρευσή του, τώρα η κοινωνία θα μπορεί επιπλέον να αυτοκαταστέλλεται με την χρήση ουσιών και να αυτολογοκρίνεται στην έκφρασή της, προκειμένου να μείνει ήσυχο το καθεστώς. Νέα Δημοκρατία, where are you?

hassapis-peter
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/blogs_03.html

KATAΓΓΕΛΙΑ SPIEGEL: “Τζαμπατζήδες” οι Γερμανοί τουρίστες!

Διαβάστε τι καταγγελία έγινε στο γερμανικό περιοδικό SPIEGEL από τον Γερμανό επικεφαλής του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI: Ο Γερμανός ταξιδιωτικός πράκτορας χαρακτήρισε τους συμπατριώτες του ως ”τζαμπατζήδες” που χαραμίζουν τις διακοπές τους ψάχνοντας για ατέλειες με σκοπό την έκπτωση. ”Έχει θόρυβο στο δωμάτιο από εργασίες, είναι σκονισμένη μια γωνιά της ντουλάπας, βρήκα μερικά ψίχουλα στο τραπέζι μου” είναι τα συνηθέστερα ”πατήματα” για μείωση τιμών εως και 50% που ζητάνε.


Μάλιστα ένας γερμανός τουρίστας δικαιώθηκε σε δικαστήριο γιατί δεν κινδύνευσε ούτε λεπτό η ζωή του κατά τη διάρκεια ενός περιπετειώδους πακέτου διακοπών που είχε κλείσει!!!
Έναν άλλο όμως τον έδιωξε με τις κλωτσιές από το δικαστήριο ο πρόεδρος. Ο αθεόφοβος ζήτησε αποζημίωση ισχυριζόμενος πως δεν είχε προειδοποιηθεί, στην Αφρική, για το πόσο επικίνδυνο ήταν να αγκαλιάσει κροκόδειλο.
Να σας πούμε την αλήθεια, εμείς δεν έχουμε δει Έλληνα να κυκλοφορεί στο εξωτερικό με τα μπαγκάζια στην πλάτη. Αντιθέτως, οι τουρίστες μας έχουν “εντολές” ότι η Ελλάδα είναι χώρα που ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να διεκδηκήσει το τσάμπα και να καταστρέψει περιουσίες. Για το τελευταίο αν απορείτε, μιλήστε καλύτερα με κάποιον ξενοδόχο στα ελληνικά νησιά.
Απλά το μεταφέρουμε για να δει ο κόσμος ότι η κα. Μέρκελ δεν έχει το πιο πολυτισμένο κόσμο υπό την εποπτεία της, με τις μεταρρυθμίσεις που θεωρεί πρότυπο στη χώρα της και όλα τα άλλα που έχουν υιοθετήσει οι Γερμανοί. Επίσης, να έχουμε και μια ακόμα απόδειξη ότι τα Γερμανικά χρήματα με τέτοιο τρόπο δεν τα θέλουμε ούτε στον τουρισμό ούτε σε μορφή δανείων.
Ας μας δώσουν επιτέλους, αυτά που δικαιούμαστε από τις γερμανικές αποζημιώσεις για τις σφαγές και τις καταστροφές της Ελλάδας και δεν θα μας κάνει αίσθηση να μην τους ξαναδούμε.
olympia
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/kata-spiegel.html

Μπλόκο του ΝΑΤΟ στην Τουρκία για ρωσικά και κινεζικά αντιαεροπορικά

Σε κίνηση πειθαναγκασμού της Τουρκίας προχώρησε το ΝΑΤΟ, περνώντας ταυτόχρονα και μήνυμα προς την Άγκυρα, ότι δε μπορεί να «παίζει» πολιτικά σε πολλές πλευρές. Ιδιαίτερα, δε, όταν πρόκειται για άκρως σοβαρά ζητήματα τεχνολογίας και ασφάλειας, όπως η αντιπυραυλική άμυνα. Έτσι, αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ προειδοποίησαν την Τουρκία ότι αν αγοράσει κινεζικά ή ρωσικά αντιαεροπορικά και αντιπυραυλικά συστήματα, τότε θα λειτουργούν χωρίς την παροχή πληροφοριών της συμμαχίας για επερχόμενους βαλλιστικούς πυραύλους.


Ως γνωστό η Τουρκία έχει ξεκινήσει διαγωνισμό προμήθειας αντιαεροπορικών συστημάτων μεγάλου βεληνεκούς, γεγονός που τράβηξε το ενδιαφέρον ξένων κατασκευαστών. Η Raytheon/Lockheed Martin προσφέρει το σύστημα Patriot, η Rosoboronexport τους S-300, η κινεζική CPMIEC το HQ-9 και η γαλλοϊταλική Eurosam το SAMP/T Aster 30.
Στελέχη της συμμαχίας αναφέρουν ότι αν η Άγκυρα επιλέξει ρωσικό ή κινεζικό σύστημα, τότε αυτό θα πρέπει να λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς διασύνδεση με τα υπόλοιπα αντιαεροπορικά συστήματα και ραντάρ δυτικής προέλευσης που έχει η Τουρκία, ώστε να μην υπάρξει διαρροή τεχνολογίας και πληροφοριών.
Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία αποφάσισε να συμμετάσχει στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ, στη Σύνοδο της Λισαβώνας, μόνο όταν το τελευταίο δέχθηκε να μην αναφέρεται το Ιράν ως εν δυνάμει απειλή στα σχετικά έγγραφα. Για το λόγο αυτό υπήρξαν αρχικές, θετικές, συζητήσεις για την τοποθέτηση ραντάρ μπάντας Χ στο έδαφος της Τουρκίας, το οποίο θα προειδοποιεί για τις επερχόμενες απειλές.
Αν και η Άγκυρα μπορεί να μην ενδιαφέρεται να προμηθευτεί ρωσικά ή κινεζικά αντιαεροπορικά συστήματα, ωστόσο, σίγουρα θα θέλει να διατηρεί τις ελπίδες τους όσο πιο ακέραιες γίνεται, σε μια προσπάθεια να ασκήσει πίεση στους υπόλοιπους ανταγωνιστές.
Το γεγονός αυτό προφανώς και το γνωρίζουν στη συμμαχία, αλλά σε συνδυασμό με την έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Τουρκία, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί με το Ισραήλ, το Ιράν και μέχρι πρόσφατα με τη Συρία, προκαλεί ανησυχίες στο ΝΑΤΟ και στις ΗΠΑ.
defence-point

http://greeknation.blogspot.com/2011/08/blog-post_734.html

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Του Κωνσταντίνου Χολέβα
Πολιτικού Επιστήμων

Την Κυριακή 10 Ιουλίου είχα την τιμή να είμαι ο κύριος ομιλητής στις εκδηλώσεις ΑΓΑΠΗΝΕΙΑ του Δήμου Τριφυλίας και της πόλης των Γαργαλιάνων. Πρόκειται για καθιερωμένες επί χρόνια εκδηλώσεις για να τιμηθεί η μνήμη του Γαργαλιανιώτη Μακεδονομάχου Σαράντου Αγαπηνού, γνωστού με το πολεμικό ψευδώνυμο Τέλλος Άγρας. Ο Άγρας, κεντρικός ήρωας στα «Μυστικά του Βάλτου» της Πηνελόπης Δέλτα, σκοτώθηκε από συμμορία κομιτατζήδων στις 7 Ιουνίου 1907 λίγο έξω από την....
Έδεσσα. Μαζί του μαρτύρησε για το Έθνος μας και ο Ναουσαίος συμμαχητής του Αντώνης Μίγγας, προερχόμενος από δίγλωσση οικογένεια, δηλαδή από Έλληνες Μακεδόνες που χρησιμοποιούσαν το τοπικό σλαβόφωνο ιδίωμα παράλληλα με τα ελληνικά. Ο Σαράντος Αγαπηνός-Άγρας ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και πήγε εθελοντικά στη Μακεδονία, η οποία αποτελούσε τότε τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Βοήθησε και αυτός, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες αξιωματικοί και εθελοντές, τον αγώνα των εντοπίων κατά των Τούρκων κατακτητών και των Βουλγάρων, που διεκδικούσαν τη Μακεδονία.
Με την ευκαιρία της ομιλίας μου αυτής αναλογίσθηκα πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε σήμερα απέναντι στην ηρωική μνήμη όλων εκείνων που αγωνίσθηκαν στο διμέτωπο αγώνα του Ελληνισμού για τη διάσωση της Μακεδονίας. Διδάσκουμε άραγε στα παιδιά μας ότι ακριβώς δέκα χρόνια από την πτώχευση της Ελλάδος επί Χαριλάου Τρικούπη και ενώ από το 1898 είχε επιβληθεί στην Ελλάδα ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος (η τρόικα της εποχής) κατόρθωσαν οι πρόγονοί μας και αντιμετώπισαν επιτυχώς Τούρκους και Βουλγάρους εθνικιστές (1903-1908); Διδασκόμαστε άραγε από εκείνη την προσπάθεια στην οποία αποδείχθηκε ότι όταν θέλει ο Έλληνας είναι και συστηματικός και οργανωτικός; Παίρνουμε μαθήματα από τον ορθό συντονισμό μεταξύ Εκκλησίας, διπλωματών, στρατιωτικών, εντοπίων και εθελοντών που οδήγησε στη σωτηρία της Μακεδονίας μας; Προσπαθούμε άραγε να διερευνήσουμε ποιές ψυχικές δυνάμεις, ποια παιδεία και ποιο ήθος ώθησε την πτωχευμένη Ελλάδα του 1893, την ηττημένη από τους Τούρκους το 1897, να ορθώσει κεφάλι το 1903 και να στείλει την αφρόκρεμα της νεολαίας της στα έλη των Γιαννιτσών και στα χιόνια της Δυτικής Μακεδονίας υπέρ Ορθοδοξίας και πατρίδος;
Ως Μακεδών θεωρώ χρέος μου να τιμώ τους προγόνους μου που ξεκίνησαν την αντίσταση κατά της Βουλγαρικής Εξαρχίας ήδη από το 1872, με αποκορύφωμα την ένοπλη φάση του 1903-1908. Όμως ακόμη περισσότερο οφείλω να εκφράσω ευγνωμοσύνη προς τους Κρητικούς, Μανιάτες, Μεσσήνιους και άλλους συνέλληνες, οι οποίοι ήλθαν από την υπόλοιπη Ελλάδα για να υλοποιήσουν την προτροπή του διπλωμάτη, λογίου και οραματιστή Ίωνος Δραγούμη: «Έλληνες, ας σπεύσουμε να σώσουμε τη Μακεδονία και η Μακεδονία θα μάς σώσει»! Ο αδικοχαμένος από ελληνικό βόλι το 1920 Ίων Δραγούμης εννοούσε ότι ένας λαός πτωχευμένος υλικά χρειάζεται μία Μεγάλη Ιδέα, ένα εθνικό όραμα για να ανορθωθεί ηθικά και να αναγεννηθεί πνευματικά. Είχε δίκιο. Αλλά πόσοι σήμερα τον διαβάζουν;
Έχουμε ευθύνη απέναντι σε εκείνη την ηρωική γενιά. Όχι μόνον να στεφανώνουμε τα αγάλματά τους και να εκφωνούμε ομιλίες στη μνήμη τους. Καλά και αυτά, αλλά η ουσιαστική απόδοση τιμής είναι η συνεχής μάχη για την ταυτότητα της Μακεδονίας, για την αντιμετώπιση των διαστρεβλώσεων, για την καταγγελία των πλαστογράφων. Σήμερα τα Σκόπια στήνουν σε κεντρική πλατεία άγαλμα του Έφιππου Πολεμιστή, δηλαδή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και εμείς απλώς καταγγέλλουμε ή μεμψιμοιρούμε. Όμως πρέπει να αναλογισθούμε τα δικά μας σφάλματα που εξέθρεψαν τη θρασύτητα αυτού του πολυεθνικού και υπό διάλυσιν κράτους. Τους αποθρασύναμε όταν αλλάξαμε την επίσημη πολιτική μας και αρχίσαμε να συζητούμε τη σύνθετη ονομασία. Τους ενθαρρύναμε όταν αφήσαμε να ισχύει και μετά το 2002, που έληξε η ισχύς της, την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995. Οι Σκοπιανοί την παραβίασαν δεκάδες φορές και δεν μιλήσαμε. Τώρα πατώντας σ’ αυτή τη συμφωνία μάς ενάγουν ενώπιον του Δικαστηρίου Διεθνούς Δικαίου της Χάγης. Εκεί που μάς χρώσταγαν, μάς πήραν και το βόδι, λέει ο λαός μας. Τους δώσαμε περισσότερο θάρρος όταν δημόσια πρόσωπα άρχισαν να συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στη Βόρειο Ελλάδα των «Μακεδόνων του Αιγαίου», δηλαδή των επισήμων προπαγανδιστών του τεχνητού Μακεδονισμού, των οποίων οι γονείς κοιμήθηκαν Βουλγαρόφρονες και ξύπνησαν αριστεροί «Σλαβομακεδόνες» στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Και ενισχύουμε την προπαγάνδα τους με ανιστόρητες αναφορές στα σχολικά μας βιβλία, όπως αυτό της Γ’ Γυμνασίου που δίνει στα παιδιά μία θολή εικόνα για την εθνολογική σύνθεση της Μακεδονίας στις αρχές του 20ου αιώνος.
Μία μεγάλη παράλειψή μας, η οποία ρίχνει νερό στον μύλο της σκοπιανής προπαγάνδας, είναι η παντελής απουσία αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Η πρωτεύουσα της Ελλάδος αρνείται να τιμήσει τον Έλληνα Μακεδόνα στρατηλάτη που δόξασε το όνομα του Ελληνισμού μέχρι τα βάθη της Ασίας. Το άγαλμα έχει φιλοτεχνηθεί και περιμένει σε κάποια αποθήκη. Κύριε Καμίνη, αξιότιμε Δήμαρχε της Αθήνας, είναι καιρός να ασχοληθείτε και με αυτό το θέμα: Να στηθεί επιτέλους το άγαλμα του Αλεξάνδρου σε περίοπτη θέση των Αθηνών. Αν εμείς οι ίδιοι αδιαφορούμε, αδρανούμε και υποβαθμίζουμε τους ήρωές μας, τότε γιατί φωνάζουμε όταν οι γείτονες κλέβουν την Ιστορία μας; Πριν διαμαρτυρηθούμε για τον σφετερισμό της εθνικής μας κληρονομιάς ας εργασθούμε συνειδητά για την προβολή της.



http://aioniaellinikipisti.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_834.html

Μετά το ΔΝΤ λες να φέρει και το ΝΑΤΟ να μας βομβαρδίσει;


Του Δημήτρη Ματσικούδη, Μηχ-Ηλεκτρολόγος Ε.Μ.Π.

Η σουρεαλιστική εκδοχή της επιβολής του Εφαρμοστικού Νόμου του Μεσοπρόθεσμου στον Ελληνικό Λαό; Ε, όχι και τόσο σουρεαλιστική. Πρώτα ήταν εκείνες οι ασκήσεις καταστολής εξεγέρσεων πληθυσμού πριν λίγους μήνες στο Κιλκίς, μετά τα τανκς του Πάγκαλου, στην συνέχεια τα όσα επακολούθησαν στο Σύνταγμα κατά την διάρκεια της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, κατόπιν η αναφορά σε στρατιωτική πειθαρχία του Βενιζέλου..

Μετά τις φιλικές σχέσεις του ΓΑΠ με τον Strauss Kahn, που είδαμε πού κατέληξαν, μήπως υπάρχει κάποια φιλία και με τον Δανό κ. Anders Rasmussen, το  Γ.Γ. του ΝΑΤΟ; Αυτός έκανε καριέρα στη χώρα του ως ειδικός Υπουργός στην πάταξη της φοροδιαφυγής (1987 έως 1992), Υπουργός Οικονομικών και διαπραγματευτής της Δανίας στο Ecofin 1990-1992 για τη σύναψη της συνθήκης του Μaastricht η οποία οδήγησε στην δημιουργία του Ευρώ. Μήπως από την νέα του θέση, ο εν λόγω, θελήσει να υπερασπισθεί τα δημιουργήματά του, Μaastricht και  Ευρώ, με τα μέσα που διαθέτει πλέον τώρα; Μήπως έχουν ξεκινήσει, πάλι εν αγνοία μας, τίποτα «υπόγειες» συνεννοήσεις για το καλό μας;

Από την άλλη, μόλις ο εν λόγω Δανός πάρει το κυοφορούμενο, εντός ενός έτους, 11ο Φορολογικό Νομοσχέδιο μας στα χέρια του, το πιο πιθανό είναι να λαλήσει ο άνθρωπος. Αν μάθει και τις εφαρμογές της μέχρι τώρα φορολογικής πολιτικής του ΓΑΠ, με τις ευλογίες της Τρόικας: την άδικη κατάληξη που είχε το κίνημα αποδείξεων (πόσοι ζητούν πια αποδείξεις ;), τις απανωτές περαιώσεις (αυτή την θεσμοθέτηση της φοροδιαφυγής!), το χαράτσωμα στα μπλοκάκια παροχής υπηρεσιών, που προκάλεσε την επιστροφή τους στην εφορία και το άνοιγμα νέου ορίζοντα φοροδιαφυγής: για αυτούς τουλάχιστον που πρέπει  να συμπληρώσουν το αναιμικό εισόδημα της πρώτης εργασίας, την επιστροφή των αντισυνταγματικών επαγγελματικών τεκμηρίων..Το πιο πιθανόν είναι να πέσει ο κ. Γ.Γ.του ΝΑΤΟ σε..ουσίες κι οινοπνεύματα κι εμείς να γλυτώσουμε τον βομβαρδισμό..

Αλλά μιας κι ο λόγος για το ΝΑΤΟ, δικά του παιδιά, επίορκοι στρατιωτικοί δεν ήταν αυτοί που το 1967 κατέλαβαν με τα όπλα την εξουσία στην πατρίδα μας και  το ΝΑΤΟ έκανε πως δεν έβλεπε; Αλήθεια, μέρες που είναι, εκείνος ο φάκελλος του Κυπριακού πότε θα ανοίξει να μάθουμε ποιοι ήσαν οι πραγματικοί ένοχοι της τραγωδίας της Κύπρου, που τόσα έχει κοστίσει μέχρι τώρα καί στον Ελληνισμό αλλά και στην αύξηση του.. χρέους μας;

Επίορκοι πολιτικοί, υπό την ηγεσία του ΓΑΠ, κατέλαβαν με ψεύδη και με δόλο την εξουσία το 2009.

Μετά την κατάθεση από την εισαγγελέα κ. Άννα Καλουτά στην Βουλή της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου για εσχάτη προδοσία εναντίον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας, για Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδος και την αιτούμενη άδεια δίωξης για το συγκεκριμένο έγκλημα, θα περίμενε κανείς να αντιληφθούν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι ότι δεν μπορούν να παίζουν με το πολίτευμα. Κι όμως. Σε ερώτηση δημοσιογράφου στον ΓΑΠ, στην Καθημερινή της 17/07/11, αν είχε δημοκρατική νομιμοποίηση για αυτά που έκανε, μιας και είχε εκλεγεί με τελείως διαφορετική πλατφόρμα, ο ΓΑΠ απευθυνόμενος, προφανώς, σε ηλίθιους δηλώνει: «Γιατί τι είναι τελικά η δημοκρατική νομιμοποίηση; Δεν είναι και η αυτονόητη υποχρέωση, το εθνικό καθήκον οποιασδήποτε κυβέρνησης να αντιμετωπίσει μια έκτακτη ανάγκη ή ένα μεγάλο και πέραν πάσης πρόβλεψης πρόβλημα;»

Με αυτή την άποψη περί δημοκρατίας, δεν είναι περίεργο το ότι υποθήκευσε για τα καλά εθνική κυριαρχία, περιουσία και αξιοπρέπεια με την εκβιαστική υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, απειλώντας βουλευτές του μέσα στην Βουλή και ψεκάζοντας με τόνους χημικά τους διαμαρτυρόμενους πολίτες έξω από αυτήν. Χωρίς λαϊκό έρεισμα, κολλημένος στον τοίχο από την ανικανότητα της κυβέρνησής του να προχωρήσει στις στοιχειώδεις μεταρρυθμίσεις  που προέβλεπε το Μνημόνιο 1, αλλά και το προεκλογικό του πρόγραμμα, αποδέχθηκε την συμφωνία κορυφής των δανειστών μας χωρίς να βγάλει κιχ κι επέστρεψε υπερήφανος για την ..νίκη του.

Αμέσως μετά τα χειροκροτήματα στο Υπ. Συμβούλιο (πώς σας ξέφυγε η ευκαιρία για μια standing ovation κ. Μόσιαλε;) έπιασε πάλι το γαϊτανάκι με τα ψέματα:

«Κι αυτή η συμφωνία ήταν προϊόν σκληρής διαπραγμάτευσης!» Πόσοι οικονομολόγοι, γνώστες του θέματος όπως ο πρώην σύμβουλός του, καθηγητής κ. Ν. Κοτζιάς, ο καθηγητής κ. Αδ. Πεπελάσης  ή ο επίτιμος Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Παν. Γεννηματάς καθώς και πλειάδα σοβαρών άλλων καθηγητών και δημοσιογράφων, πρέπει να καταθέσουν την γνώση τους, ότι ο ΓΑΠ τρώει αμάσητα ότι του σερβίρει η τρόικα χωρίς καμία, ή με ελάχιστες επουσιώδεις διαπραγματεύσεις;

Εδώ βέβαια μας φλομώνει στο ψέμα για δήθεν, σχέδια Μάρσαλ της Ευρώπης, για 158 δις βοήθειας κ.λπ. ενώ ξέρει (;) ότι το μόνο σίγουρο και βέβαιο ποσό που θα πάρουμε μέχρι το 2020, αν είμαστε καλά παιδιά, είναι μόλις τα 49 δις! Όλα τα άλλα είναι αβέβαια εθελοντικά ποσά από συμμετοχή του τραπεζικού τομέα, εγχώριου και ξένου, για ανταλλαγή παλαιών ομολόγων με νέα, για επανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών κι άλλα, επίσης αβέβαια, 50 δις από το ξεπούλημα εθνικής περιουσίας (Μεσοπρόθεσμο).

Αυτή η ετεροβαρής στήριξη των συμφερόντων των δανειστών μας και του τραπεζικού συστήματος, υπάρχει νουνεχής άνθρωπος που να πιστεύει ότι θα αναστρέψει τη σημερινή ύφεση του –4,5% σε έστω +2% το 2012 ή 2013, ώστε να αρχίσουμε να έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα; Ποιος μπορεί να παραβλέπει ότι το σημερινό – 4.5%  στο ΑΕΠ έγινε παρ όλη την στήριξη του τραπεζικού συστήματος από το κράτος με πάνω από 100 δίς;

Αλήθεια, τώρα που κατακάθεται ο κουρνιαχτός των πανηγυρικών δηλώσεων, υπάρχουν πολλοί Έλληνες πολίτες που πιστεύουν ότι αυτή η Κυβέρνηση που κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι βρίσκεται στην εξέδρα, θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που μας επέβαλαν οι δανειστές μας με το Μεσοπρόθεσμο; Αν διαβάσει το άρθρο μου της 22/05/11 με τίτλο: «Συναίνεση μπορεί να υπάρξει με τον λαό στην εξέδρα;» που είναι ακόμη αναρτημένο σε εκατοντάδες blogs θα καταλάβει τι ζημιά έχει κάνει στην κοινωνική συνοχή του λαού και πόσο μάταιο είναι να τον  βάζει από θυσία σε θυσία χωρίς αποτέλεσμα.

Πώς θα βάλει πλάτη ο λαός, όταν κανείς δεν γνωρίζει προς τα πού θα πάει η χώρα μετά το Μεσοπρόθεσμο εκτός από την ύφεση, την ανεργία, την εσωτερική υποτίμηση; Κι όλα αυτά σε καθεστώς βίας και φόβου. Βία που αντί να την περιστείλει η κυβέρνηση την οξύνει με ανάλγητες συμπεριφορές της ΕΛΑΣ, με ανακόλουθες αποφάσεις όπως αυτή του κ. Ραγκούση με τους ταξιτζήδες, με προβοκατόρικες παροτρύνσεις της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ να αντιδρά στους προπηλακισμούς των βουλευτών της παράταξης, όπως αυτές που έγιναν από τον  Γ.Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκη.

Σε κλίμα πανικού και σπουδής, με την Δ.Δ., τα συνδικάτα αλλά και τον λαό απέναντι πιστεύει κανείς ότι θα μπορέσει να δουλέψει η ανεξάρτητη εταιρεία ιδιωτικοποιήσεων;

Ας μη μας διαφεύγει ότι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης (ΕΤΧΣ) έχει προσωρινή διάρκεια. Μετά το 2013 αναλαμβάνει ο Μόνιμος Μηχανισμός Στήριξης στον οποίο αναγκαστικά θα υπαχθεί η Ελλάδα, μιας και μέχρι το 2020 θα ζεί με κοινοτικά χρηματοδοτικά προγράμματα. Για να γίνει όμως δεκτή πρέπει το χρέος της να είναι βιώσιμο. Πιστεύει κανείς πως θα είναι; Τούτο όμως σημαίνει νέο κούρεμα του χρέους μας. Μετά το τωρινό, που υπολογίζεται στα 21%, αν προστεθεί τότε άλλο ένα περίπου 50% πιάνουμε τις προβλέψεις όλων σχεδόν των εμπειρογνωμόνων δηλαδή 70%.

Πιστεύετε ότι ένας πραγματικός βομβαρδισμός από το ΝΑΤΟ θα άφηνε πίσω περισσότερη καταστροφή;


 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/blog-post_1686.html

Ελεύθερη η χρήση “ελαφρών” ναρκωτικών και σχεδόν ελεύθερη η καλλιέργεια χασίς!

Τελικά από εδώ το πήγε η κυβέρνηση από εκεί το έφερε βρήκε την….κοινωνική ομάδα που θα την στηρίξει στις επόμενες εκλογές: Είναι σαφές πως μόνο κάποιος…μαστουρωμένος θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ από εδώ και πέρα και με την συναίσθηση αυτή ο τζέφρυ ξεκινάει καμπάνια…βολέματος προς τους…μελλοντικούς του ψηφοφόρους!

Η είδηση έρχεται από το defencenet και μας κάνει να φανταστούμε διάφορα θλιβερά όσο και τραγελαφικά σενάρια: Μέχρι τώρα οι πολιτικάντιδες τάζανε στους ψηφοφόρους τους διορισμό στο δημόσιο προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο τους. Τώρα που η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται φαίνεται πως η κυβέρνηση μεριμνά για τις μελλοντικές…εκλογικές συναλλαγές που καθώς φαίνεται θα είναι του τύπου: «Αν με ψηφίσεις θα έχεις τζάμπα..πράμα για μια ζωή και αν πείσεις και την οικογένεια σου να ψηφίσει θα πάρεις δώρο και μερικές γραμμές…κόκα»!

Δεν μας έφτανε που ήμασταν γεμάτοι από λαθροεποίκους οι οποίοι πουλάνε ούτως η άλλως τα καλούδια τους στην νεολαία μας, δεν μας έφτανε που είμαστε η χώρα από την οποία περνούν τα ναρκωτικά από την Ασία προκειμένου να διανεμηθούν στην Ευρώπη, τώρα ερχόμαστε να νομιμοποιήσουμε και την χρήση τους!Ας δούμε τι μας λέει η είδηση του defencenet: 
Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών! Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.
 Δηλαδή όποιος θα καλλιεργεί χασίς για προσωπική του χρήση θα κινδυνεύει με “φυλάκιση” μερικών ημερών ή λίγων (μέχρι 3) μηνών!
Αυτά προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή.
Τουλάχιστον μας επιτρέπουν να το … ρίξουμε στα ναρκωτικά! 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/blog-post_3428.html

Απόστρατοι ιδρύουν κόμμα! !

Σε ίδρυση κόμματος προχωρούν απόστρατοι αξιωματικοί!

“Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την.. ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία”, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους την οποία υπογράφουν 22 αποστράτοι αρκετοί από τους οποίους βέβαια είχαν κατά καιρού ανακληθεί στην υπηρεσία από την αποστρατεία τους.


Το κείμενο της ανακοίνωσή τους και η πρόσκλησή τους για συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου:

"Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας στέλνουμε τη συνημμένη πρόσκληση, που αφορά στην πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών για ίδρυση πολιτικού κόμματος.

Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στην έντονη και διάχυτη επιθυμία πλήθους αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ και Σ.Α για πολιτική δραστηριοποίηση, απλών πολιτών που έχουν το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα, θεωρώντας υπό τις σημερινές περιστάσεις, ότι τούτο αποτελεί εθνική ανάγκη, μη υπαρχούσης πλέον άλλης διεξόδου. Πρόκειται περί πρωτοφανούς ενέργειας στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδος, βασιζόμενη στις κοινές αντιλήψεις και εθνικές πεποιθήσεις της διακριτής κατηγορίας πολιτών, η οποία προσδιορίζεται στο σώμα του Ελληνικού Λαού, από την ιδιαίτερη νομική τους υπόσταση στην υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους : Αξιωματικοί.

Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία.

Εάν συμφωνείτε , παρακαλούμε για την ευρεία διάδοση του παρόντος σε εν αποστρατεία αξιωματικούς, όλων των Όπλων και Σωμάτων, όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος.

Στις προγραμματισθείσες συγκεντρώσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την 15 Αυγούστου 2011, θα υπογραφεί σχετική δήλωση συμμετοχής στην πρωτοβουλία, όπως στην συνημμένη δήλωση.

Αλικάκος Νικόλαος
Ζηκούλης Δημήτριος
Καραγιάννης Γεώργιος
Καρράς Γεώργιος
Κεχαγιάς Γεώργιος
Κουτσαϊμάνης Ιωάννης
Λυμπερόπουλος Πάτροκλος
Μετζελόπουλος Ανδρέας
Μουχτάρης Στέργιος
Μυστακίδης Κων/νος
Πανταζής Βασίλειος
Ρίζος Φώτιος
Ροϊδοδήμος Γεώργιος
Σαρήπαππας Ανάργυρος
Σαρρής Χαράλαμπος
Σκουντής Γεώργιος
Τόγκας Δημήτριος
Φίλιος Κυριάκος
Φωτόπουλος Γεώργιος
Χουβαρδάς Στυλιανός
Χύτας Ιωάννης
Ψαραδέλλης Γεώργιος
Εν Αποστρατεία Αξιωματικοί
Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1981



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
 ME ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ





Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές τις οποίες διέρχεται η Πατρίδα σήμερα

 Ανησυχούντες διότι το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, βαρύτατα ενοχοποιημένο για τη σημερινή κατάσταση, αδυνατεί να δώσει λύση των προβλημάτων, θέτον την Ελληνική Κοινωνία σε τραγικό αδιέξοδο

 Εμπνεόμενοι από την ιστορικήν πρωτοβουλίαν των αξιωματικών του Στρατιωτικού Συνδέσμου (Στρατού και Ναυτικού), οι οποίοι με την τολμηρή τους συγκέντρωση την 15ην Αυγούστου 1909, στο Γουδή, οδήγησαν την Ελλάδα στον 20ο αιώνα

 Έχοντες την πεποίθηση ότι ο Ελληνικός Λαός προσβλέπει προς τους αξιωματικούς, την έσχατη αλλά πλέον πολύτιμη εφεδρεία του

 Γνωρίζοντες ότι, ολόκληρο το Σώμα των Ελλήνων Αποστράτων Αξιωματικών, δεν προτίθεται πλέον να συνεχίσει τον δρόμο της ανοχής

 Πιστεύοντες ακράδαντα στο Δημοκρατικό Πολίτευμα και στους δημοκρατικούς θεσμούς, οι οποίοι αποτελούν την μόνη ασφαλή εγγύηση εξόδου από την κρίση



Κ α λ ο ύ μ ε σ ε Π ρ ο σ κ λ η τ ή ρ ι ο 



Όλους τους εν αποστρατεία αξιωματικούς του Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας,
Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος και Λιμενικού Σώματος, την 15η Αυγούστου 2011, εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου,
τιμώντες την ιστορική επέτειο του Στρατιωτικού Συνδέσμου,σε δύο (2) συγκεντρώσεις, στην Αθήνα, στον χώρο του Άλσους Ελληνικού Στρατού (καφέ Ya) και στην Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Αναψυκτήριο έναντι του Γ΄ΣΣ και ώρα 18:30 με σκοπό την ένωσή μας προς ίδρυση πολιτικού κόμματος.


Αθήνα, 28 Ιουλίου 2011

Εν αποστρατεία Αξιωματικοί 
 Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1981

onalert.gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/blog-post_808.html

Tι λέει το σούργελο!Ε. Παναρίτη: «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει λιγότερο ελληνική»

Όχι, δεν πρόκειται για πρόθεση κάποιου ανθέλληνα, αλλά για δήλωση της βουλευτού Επικρατείας… του ΠΑΣΟΚ, κας. Έλενας Παναρίτη, στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.
Η βουλευτής έδωσε συνέντευξη, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, δήλωσε πως θεωρεί τον εαυτό της περισσότερο Αμερικανίδα παρά Ελληνίδα, ενώ τόνισε πως...
η «Ελλάδα πρέπει να γίνει λιγότερο ελληνική»!

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ, πριν την «κατεβάσουν», δε βρέθηκε κανείς να τη ρωτήσει, αν αισθάνεται Ελληνίδα; Ή μήπως δεν σας ένοιαζε και πολύ κύριε Παπανδρέου, αφού και εσείς, μεταξύ μας, δεν αισθάνεστε και τόσο Έλληνας;;;
Πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/t.html

Όλη η νέα απάτη στο προσκήνιο

Για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου, στην ΝΑ Μεσόγειο και μεταξύ Κρήτης και Λιβύης !!! Μια αναλυση του Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου, Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού Υφηγητου Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανίας Dimitris N. Adamopoulos





Dr-Ing. Georg Chaziteodorou                                          Bleibergweg 114
Privatdozent an der RWTH Aachen                                  40885 Ratingen
                                                                                Tel.+Fax: 02102 32513
                                                                                              27.07.2011

Μια αναλυση του Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου
Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού
Υφηγητου Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανίας
Dimitris N. Adamopoulos
Eschersheimer Ldstr. 445
D-60431 Frankfurt am Main 
makrinitsa@hotmail.com

Πριν ένα χρονο  ιδρύθηκε στην Αδριανουπολη της ανατολικης Θρακης από Ελληνες και Τουρκους επιχειρηματιες η ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!! Θα χρηματοδοτει μηπως την από κοινου εκμεταλλευση ψαριων;

Η Κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ δεσμευθηκε από την εκλογη της για την δημιουργια νεου δημοσιου φορεα ερευνας κοιτασματων Υδρογονανθρακων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, στο Ιονιο Πελαγος, στην ΝΑ Μεσογειο και μεταξυ Κρητης και Λιβυης. Ηδη οι περιοχες εντος των ακρωτηριασμενων ελληνικων χωρικων υδάτων των 6 αντί των 12 ναυτικων μιλιων χωρισθηκαν σε 42 «θαλασσια οικοπεδα» και είναι ετοιμα προς ενοικιαση, ενώ το τουρκικο ερευνητικο πλοιο «Τσεσμε» ανοιχτα της νησου Θασου και σε εθνικα υδατα πανω στην ελληνικη υφαλοκρηπιδα εκανε ερευνες για εντοπισμο κοιτασματων Υδρογον- ανθρακων !!!

Το σχετικο νομοσχεδιο για την δημιουργια του νεου φορεα ερευνας αρχισε να συζητειται στην Βουλη των Ελληνων  από την 27.07.2011.
Μηπως βρισκομαστε στα προθυρα Συνεκμεταλευσης του Αρχιπελαγους του Αιγαιου με τους Τουρκους ! Αλλά για ποια προ’ι’οντα  Συνεκμεταλλευσης ; Μηπως για ψαρια ;

Τα περι «αποτελεσματικοτητας στην αξιοποιηση του εθνικου ορυκτου πλουτου και σεβασμου στους κανόνες προστασίας του περιβαλλοντος» αποτελούν κρυο τουρκικο καφε που δεν πινεται και στοχο έχουν όπως το 1987 να αποπροσανατολισουν τον ελληνικό λαο. Ολοι
γνωριζουμε τι έγινε με το «ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!

Εγκαταληψαμε πανικοβαλλημενοι τα εντοπισθεντα κοιτασματα Υδρογονανθρακων «Βαβουρας», «Νικη» κ.α. ανατολικά της Θασου που βρισκονται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπιδας, εκει δηλαδή που εκανε  πριν ένα χρονο  το «Τσεσμε» ερευνες εντοπισμου τους !!!

Για την πατριδα μας και δη υπο την κυβερνηση των «πρασινων Αλογων» οπως και με την προηγουμενη των «μπλε Γα’ι’δουριων» με πλειστα οσα ανοιχτα μετωπα (Κυπρος, Αρχιπελαγος του Αιγαιου,  Σκοπια, τουρκικη αναμοχλευση στην δυτικη Θρακη και αλλά τινα) διαγραφεται, κάτω από την οικονομική επιτηρηση για την οποιαν ευθυνονται και τα δυο κομματα εξουσιας, ένα ζοφερο μελλον για την εθνικη μας συρρικνωση. Το τραγικο και ταυτόχρονα επικινδυνο σημερα είναι ότι ουτε κοινωνικη συνοχη και αλληλεγγυη υπαρχει, ουτε εθνική ομοψυχια και ουτε αποφασιστικες Ενοπλες Δυνάμεις που θα εγγυουνταν την εθνική μας αμυνα και θα ξεριζωναν πρωτα από την χωρα μας την «μηλια» που γεννα σαπια μηλα. Οι Παπανδρεοι, οι Σαμαραδες, οι Καραμανληδες, οι Καρατζαφερηδες και οι αλλοι της
σημερινης κοινοβουλευτικης δικτατοριας βολευονται στην θεωρια του «σαπιου μηλου».

Κατά την «ειδικη συνοδο κορυφης της Ε.Ε. στις 22.07.2011 ξεπουληθηκε η Ελλαδα !!! Η Ελλας ως λαος ηδη ανηκει στο παρελθον, η Ελλας θα κατεχεται από παντιους πιστωτες και οι Ελληνες στην συνειδηση, αν δεν υποκυψουν, θα αναγκασθουν να αποδημησουν. Ετσι αδοξα θα τερματισει στις μερες μας μια ιστορια χιλιαδων ετων και οι κατεχοντες σημερα την εξουσια στην χωρα μας θα είναι οι θλιβεροι νεκροθαπτες αυτου του εθνους.

Γιατι ανεχομαστε τους προδοτες, ανδρες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας, και δεν τους στηνουμεν στο εκτελεστικο απόσπασμα ; Οι γορδιοι δεσμοι δεν λυνονται, αυτοι μονο κοβονται !!!
  
Καλουνται οι απανταχου της γης Ελληνες, που δεν γλυφουν, που δεν σκυβουν, που δεν συμβιβαζονται, που δεν χειροφιλουν, που διακατεχονται και καθοδηγουνται από τις ιδεες του Περικλη, από την μεγαλοσυνη και ανδρεια του Μεγαλου Αλεξανδρου και από τους αλλους και μεγαλους Ελληνας πολιτες των κρισιμων στιγμων, που είναι αποφασισμενοι για «ανταποδοτικα χτυπηματα». Ζητειται από τις Ενοπλες Δυναμεις ο «Ηγετης», που γνωριζει να συνδυαζει την τολμην με την διπλωματικη σωφροσυνη, την επιδεξια χρηση της βιας και της απατης, την γενναια αυτοπεπιθεση, την απεχθεια προς την ασφαλεια και τα ημιμετρα, την ικανοτητα να συνεργαζεται επιτυχως με ψευτικους φιλους και αμφιβολους συμμαχους και την επιδεξια μεταμορφωση σε «αλεπου» για να ανακαλυπτη τις παγιδες και σε «λεονταρι» για να διωχνη τουσ  «λυκους», τις  υαινες» και τα «τσακαλια» της Ευρωπης.

Ο γραφων υπηρξε στελεχος ευρωπα’ι’κης εταιρειας Υδρογονανθρακων με δραστηριοτητες σε πολλούς τομεις ανά τον κόσμο και εκ των πραγματων θεωρει, ότι είναι γνωστης για τα πιθανα κοιτασματα Υδρογονανθρακων που μπορεί να υπάρχουν στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και αλλου. Δημοσιευσε ένα αρθρο-τιτλο εξωφυλλου στον οικονομικο ταχυδρομο αριθ. Φυλλου 1178, την 2 Δεκεμβριου 1976 με τιτλο « η ρηξη Ελλαδας Τουρκιας και το προβλημα του Αιγαιου» με τις τεραστειες κοινωνικοοικονομικες διαφορές τους και οι εθνικοι κινδυνοι από την τυχον Συνεκμεταλλευση του Αιγαιου, το οποίο παραμενει μέχρι τις μερες μας επικαιρο. Ο τότε διευθυντης εκδοτης του οικονομικου ταχυδρομου κ. Γιαννης Μαρινος, ο μετεπειτα ευρωβουλευτης της Ν.Δ., με τον προλογο του «ως προβατα επί σφαγην αγομεθα…» διατυπωσε τον προβληματισμο του πανω στο αρθρο αυτό, για το συγκλονιστικο θεμα «περι Αναζητησεως, Ερευνης και Συνεκμεταλλευσης «Υδρογονανθρακων» με τους Τουρκους στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου.

Ο γραφων διαβαζει εδώ και ένα χρονο πολλα αρθρα σε εφημεριδες με με τιτλους όπως «και στην Κρήτη ερευνες για Πετρελαιο» και διερωτατε για  για ποια κοιτασματα πετρελαιων προκειται, που δεν τα γνωριζει !

Οι απλες, οι γυμνες και χωρίς φτιασιδια αληθειες, σκληρες μεν, είναι όμως αληθειες που δεν εξωρα’ι’ζονται και οφείλουν να γραφονται απ’ αυτούς που γνωριζουν και πραγματικα πονουν τον τοπον τους. Στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης όμως, η δημοσιευση των αληθειων μπλοκαρεται συστηματικα από τους γνωστους και αγνωστους κυκλους των Μεσων Μαζικης Εξαπατησις του ελληνικου λαού και εμποδιζεται με τον τυποκτονο Νoμο 1178/81 και 3126/2003 και των αρθρων 86 και 19 του ακόμη ισχυοντος τραγελαφικου Ελληνικου Συνταγματος, που προστατευει τον υπερδιαφθαρμενον πολιτευομενο κόσμο, δηλαδή τους δολοφονους της εθνικης πολιτικης και του ελληνισμου…..

Η Ουσια είναι η αληθεινη φυση των πραγμάτων, της υπαρξης του Οντως Οντος του Σωκρατη. Το αντιθετο της Ουσιας είναι η Γενεσις. Συνεπώς η Ουσια είναι και το «Αει Ον». Αυτό μεταμορφωθηκε στην πολιτικη και εκκλησιαστικη σκηνη του κρατιδιου της Ρωμιοσύνης σε

                  «Εξ-ουσια, Περι-ουσια, Παρ-ουσια, Αν-ουσια »

Το παρακρατος όμως της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας, δηλαδή η καστα των ανδρων της θεοκρατιας που φορουν μαυρες φουστες είναι βαρια ενοχος εναντι του Ελληνικου Πολιτισμού διότι αυτή κατεστρεψε με αγρια βια και εξαφανισε τον πολιτισμο αυτό με ασιατικη βαρβαροτητα για 1700 τουλάχιστον χρονια από προσωπου γης. Από την αποδεδειγμενη αυτή ενοχη είναι για το παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας πια ζωτικη αναγκη γι’ αυτό να απαλλαγη με θαρραλεες αποφασεις, τολμηρες πραξεις και ειλικρινεις συμπεριφορες από τις παραδοσεις της εβρα’ι’κης ιδεολογιας. Η επισημη επωνυμια της «Εκκλησιας της Ελλαδος» την θετει προ ενος ανυπερβλητου διλημματος. Θα δωση την πληρη εμπρακτη και αμεριστη επιδοκιμασια της και ιστορικη δικαιωση στην λαμπροτερη προχριστιανικη περιοδο της ιστορίας της Ελλαδος ‘η θα αλλάξει την επωνυμια της και θα απαγκιστρωθει από το Πατριαρχειο της Κωνσταντινουπολεως διότι αυτό αποτελεί τον πυρηνα μιας πολυεθνικης εκκλησιας. Δεν πρέπει να λησμονειται ότι η ελληνικοτητα λειτουργησε και λειτουργει ακόμη και σημερα ως πανισχυρη παγκοσμια πραγματικοτητα ερημην του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας. Η δύναμη του εκτος κρατους Ελληνισμου ήταν παντοτε και παραμενει τεραστια και προσδιοριστικη για την επιβιωση του. Ο ελληνισμος αυτός μολις διεφυγε από τον θανασιμο σκοταδιστικο αγκαλιασμα του Βυζαντιου, έγινε μετά από 1.000 χρονια Μεσαιωνα ο δημιουργος της αναβιωσης του Πολιτισμού στην Ευρωπη.

Η σημερινή Ελλας εισηλθε στον 21ον αιωνα με πληθωρα υιων, θυγατερων, αδερφων και ανηψιων πολιτικων, με τους οποιους περασεν τον 19ον και 20ον αιωνα. Δεν θα ήταν υπερβολη, αν ο γραφων υποστηριζεν, οτι το 80% των βουλευτων της σημερινης ελληνικής βουλης αποτελειται από γονους του ελληνικου Νεποτισμου, δηλαδή από ανθρωπους που δεν κερδισαν με τον ιδρωτα τους ουτε ένα ευρω. Η καιαδα του ελληνικου εθνους με τις Φαρες και τα Μαντρια του Νεποτισμου δεσποζει παντου και αναπαραγεται συνεχως. Ολοι αυτοι ωθουνται δηθεν από εσωτερικη αναγκη για θυσια υπερ πατριδος και του κοινωνικου συνολου.

Εάν δεν εκλεγουν, διοριζονται ‘η χριζονται….και πλουτιζουν. Τα «αδεια ασκια» όμως, τα φουσκωνει ο αγερας… της Νεας Ταξης Πραγμάτων, που τον φυσαει ο Σιωνισμος που εδρευει στις ΗΠΑ.Οι κληρονομικω δικαιωματι όμως, πολλά δεινα επεσσωρευσαν και θα επεσσωρευσουν ακόμη στο ελληνικό Εθνος. Με την φιλοσοφια που υιοθετουν ‘η που τους βαζουν να υιοθετουν σε πολλά νευραλγικα πεδια των εθνικων μας θεματων, διαβρωνουν με συνεπεια και συνεχεια και εξευτελιζουν τον αυτοσεβασμο των πολιτών αυτής της χωρας. Η αλαζονια όμως της Εξουσιας των γονων του Νεποτισμου, η διαφθορα, η υβρις, η καταπιεσης, ο κομματισμος, η καταληστευση, δεν είναι δυνατον να διατηρηθουν επί μακρον.

Στην σημερινή Ελλαδα κυριαρχει η μαλθακοτης, η ελλειψη πειθαρχιας, η απουσια πιστεως σε εθνικα ιδανικα, ο στειρος «φιλειρηνισμος», που ανάγεται σε απλη δειλια και δουλοφροσυνη, η γενική ψυχολογια «αφοπλισμου» που καλλιεργειται εντεχνα από τους εν κληρονομικο δικαιωματι ασκουντων την Εξουσια. Ο φιλειρηνιστικος όμως αφοπλισμος είναι αυτός που μοιραια οδηγει στον πολεμο και στην υποδουλωση.

Η ειρηνη είναι κατάσταση, πολιτικοκοινωνικη ‘η ατομικη, ηθικα και ιδεολογηκα αχροη και δεν αναφερεται σε ανωτερες αξιες, όπως η ελευθερια, η δικαιοσυνη, η αληθεια και αναφυεται σαν «ιδανικο» που απλώς σκοπευει στην εξασφαλιση της ζωης του ατομου ‘η της κοινωνιας ‘η του κρατους από τον κινδυνο βιολογικης καταστροφής του, τον οποίο συνεπαγεται η ανατροπη της ειρηνης. Ο οπαδος της ειρηνης όπως τα σημερινα «πρασινα Αλογα» είναι ετοιμος να δεχθη οιαδηποτε καταπιεση, καταδυναστευση, ατιμωση, αρκει να μην διαταραχθη η ειρηνικη τους διαβιωση, εστω και εάν αυτή είναι κτηνωδης. Η κατά φυση κατάσταση όμως είναι το αντιθετο της ειρηνης, είναι η δυναμικη ουσια του Οντος, η αιωνια αναμετρηση που ισχυει στο συμπαν, ο αεναος «πολεμος» μεταξυ των τεσσαρων φυσικων δυνάμεων (βαρυτητας, ηλεκτρομαγνητικης, ασθενους και ισχυρας πυρηνικης), η ασταματητη συγκρουση μεταξύ των στοιχειων, ανοργανων και οργανικων, συγκρουση που μέσα στην απειροπληθη ποικιλια των μορφων της παραγει την αρμονια και την κίνηση του κόσμου.

Η ανυψωση της ειρηνης σε αυτοδυναμο ιδανικο εισαγει αυτοματα στο κρατος την αδικια και το ψευδος. Η κοινωνια των Ρωμιων του σημερινου κρατιδιου της Ρωμιοσύνης αρνηται την ιδία την φυση της, την ιδία την φυσικη και κοινωνικη αληθεια που επιτασσει τον αεναο αγωνα, την αέναη κίνηση και αποδεχεται μια «μοιρα» που τους θελει απραγους, και ακινητους, δηλαδή Ρωμιους που δεν έχουν καμια σχέση με τους Έλληνες. Η «μοιρα» αυτή, ουτε λιγο ουτε πολύ είναι ταυτοσημη με το πνευματικο σκοτος που κυριαρχει στην παιδεια των Ρωμιων, είναι η ωμη διαστρεβλωση του αληθινου και είναι ο φραγμος στην αναζητηση.

Η ειρηνη συνεπώς σαν ιδεολογικο θεμελιο του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης αποτελεί την «ταφοπλακα του Ελληνισμου», κάτω από την οποία συνθλιβονται και αποσυντιθενται όλες οι αρχαιοελληνικες δυνατότητες προοδου και όλες οι αρχαιοελληνικες προ’υ’ποθεσεις του ιστορικου γίγνεσθαι.

Με τις προσφατες αυτοκορο’ι’διες για την δηθεν μειωση της εντασης στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου – αυτή μειωνεται με υποχωρησεις επί 37 συνεχη χρονια προς τα άνω !- και δηθεν συμπεριλαβης της τουρκικης συμπεριφορας εναντι της Ελλαδος στου ορους των ενταξιακων διαπραγματευσεων της Τουρκιας με την Ε.Ε., αποδικνυεται για ακόμη μια φορα η επικινδυνη για τον τοπο ασχετοσυνη των εν κληρονομικω δικαιωματι ασκουντων την Εξουσια στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης. Όσο θα αναπτυσσεται η Τουρκια οικονομικα, βιομηχανικά, δημογραφικα, πολιτικα, τόσο θα αναβιωνει ο σωβινισμος και ο ισλαμισμος με επιδιωξη την αναζητηση ζωτικου χωρου, ο οποιος δεν είναι άλλος από το Αρχιπελαγος του Αιγαιου, από την Κυπρο και την δυτικη Θρακη.

Οι δηθεν «μπουνταλαδες» Τουρκοι, γνωριζουν πολύ καλα το μεγάλο ψεμα της Ε.Ε. για την ενταξη τους και γι’αυτο γραφουν στα παλια  τους τα παπουτσια τις απειλες των εν κληρονομικω δικαιωματι ασκουντων την Εξουσια στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης, που είναι τυφλοι για να δουν την επερχομενη θυελλα που έρχεται από παντου. Τα μαυρα συννεφα στο βορειο και ανατολικο μας περιγυρο προμηνυουν καταιγιδα. Συνεχως τα αρπακτικα του Αρχιπελαγους του Αιγαιου υπερβαινουν θρασυτητα τα νησια του Αρχιπελαγους του Αιγαιου. Μας φτυνουν μετωπικα στο προσωπο και εμεις τραυλιζουμε ότι βρεχει….

Το ζητουμενο σημερα είναι η ανατροπη του ανισοζυγιου ισχύος στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου μεταξύ Ελλαδος και Τουρκιας. Ο Σκοπος αυτός αγιαζει όλα τα μέσα !!!.

ΕΞΗΓΟΥΜΕ !

Ο κ. Erdogan ως μουσουλμανικη «σφιγξ» γνωριζοντας το μεγάλο ψεμα της Ε.Ε. προσπαθει να ελεγξει την πεφωτισμενη τουρκικη στρατιωτικη ηγεσια, η οποία  διαθετει στο εθνικο συμβουλιο ασφαλειας μεγαλύτερη εξουσια απ’αυτήν της τουρκικης κυβερνησις και της τουρκικης βουλης. Προσπαθει με τα περιφημα «Ταρικατα» των ισλαμικων οργανωσεων των Σουφι και Δερβησων να εκτοπιση τον κεμαλικο λα’ι’κισμο, που εκπροσωπει η πεφωτισμενη κεμαλικη στρατιωτικη ηγεσια. Στην μετακεμαλικη Τουρκια και σε μικρο σχετικα χρονικό διαστημα στηθηκαν περισσοτερα «Τσαμια» απ’ότι στην επί πολλές εκατονταετιες κυριαρχια των Σουλτανων.

Από την άλλη πλευρά η πεφωτισμενη κεμαλικη στρατιωτικη ηγεσια γνωριζει πολύ καλα τους κινδυνους που διατρεχει η Τουρκια τόσο από το ισλαμικο κινημα όσο και από μια εισοδο της Τουρκιας στην Ε.Ε., που θα σημαινε και την αυτονομιση ενός μέρους των 58 εθνοτητων από τις οποιες αποτελειται. Συνεπώς η πεφωτισμενη κεμαλικη στρατιωτικη ηγεσια της Τουρκιας ουδεν ενδιαφερον έχει για την εισοδο αυτής στην Ε.Ε. Η μονη χωρα που ενδιαφερεται για την εισοδο της Τουρκιας στην Ε.Ε. και για τα δικα της μονο συμφεροντα και επιδιωξεις ειναι οι ΗΠΑ που θελουν να φερουν τα συνορα της Ε.Ε. στην Ανατολια για να δημιουργησουν σε αυτήν τεραστια προβλήματα που θα εμποδιζαν μια πολιτικη και στρατιωτικη αυτονομιση της. Γι’αυτό αλλωστε καταστρεφουν την ευρωζωνη της.

Με την εισοδο της Τουρκιας στην Ε.Ε., η Ε.Ε. θα ειχεν την  ιδια τύχη που ειχε και το Βυζαντιο……και θα παρεμεινεν για παντα υπο αμερικανικο ελεγχο και βοηθος στα μεγολοπηβολα σχεδεια των ΗΠΑ στις γύρω περιοχες της ανερχομενης μεγαλοδυναμης, που φερει το ονομα Κινα. Συνεπώς τα περι συμπεριλαβης της τουρκικης συμπεριφορας στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου εναντι της Ελλαδος των εν κληρονομικο δικαιωματι ασκουντων σημερα Εξουσια στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης, αποτελουν «παραμυθια της γιαγιας». Με την κριση του 1987 και το Νταβος του 1988 εβαλαν οι Τουρκοι ποδι στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου. Αλλωστε το ζητοκραυγασεν και ο τότε πρωθυπουργος της Τουρκιας κ. Γιλμαζ.

                        «ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Με τα παραμυθια της Συνεκμεταλλευσης μεταξύ 1989-1993 καταληξαμεν στην απωλεια κυριαρχικων δικαιωματων το 1996 στα Ιμια και στις έτσι ονομασθεισες γκριζες περιοχες του Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Οι «εκαστοτε ηλιθιοτητες» των εν κληρονομικο δικαιωματι ασκουντων την Εξουσια στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης, θα μας οδηγησουν στην τριχοτομιση του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και στην «συγκυριαρχια» με τους Τουρκους της Κυπρου και της δυτικης Θρακης.

Εκ των πραγμάτων η Τουρκια θα προσπαθει, εως οτου το επιτυχει, με τα προσχηματα της Συνεκμεταλλευσης των μεγαλων δηθεν κοιτασματων Υδρογονανθρακων που κρυβονται στην Υφαλοκρηπιδα του Αρχιπελαγους και του κλεισηματος  δηθεν των μεγαλων λιμανιων της από μια επεκταση των χωρικων υδάτων μας σε 12 μιλλια, να κυριαρχηση στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου τόσο στην θάλασσα όσο και στον αερα.

Φως λοιπον στο σκοταδι !
  
1. Το Αρχιπελαγος του Αιγαιου και εν γενει και η Μεσογειος θαλασσδα νοτια της Κρητης με εντεχνο τρόπο μετατραπηκαν σε «Περσικο Κολπο» για να δικαιολογει το ενδιαφερον της Τουρκιας. Η παλαιoγεωγραφια όμως της ελληνικής χερσονησου με το Αρχιπελαγος του Αιγαιου και το Ιονιο Πελαγος δειχνει, ότι αυτή με λιγες εξαιρεσεις – ήταν σκεπασμενη καθ’ολη την Μεσωζω’ι’κη γεωλογικη Εποχή από την «Τηθυα Θάλασσα».

Δεν πρέπει συνεπώς να αναμενονται κοιτασματα Υδρογονανθρακων προτριαδικης, τριαδικης ‘η κρητιδικης γεωλογικης εποχης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλειεται η «ιζηματογενεια» στις περιοχες αυτές, δηλαδή ότι δεν υπάρχουν λιγες εξαιρεσεις, ως π.χ. πιθανοι προτριαδικη σχηματισμοι στην δυτικη Ελλαδα και κατ’επέκταση στο Ιονιο Πελαγος, που ο εντοπισμος τους είναι προβληματικος, διότι πιθανως αυτοι να βρισκονται κάτω από τριαδικους εβαποριτας και δη περιορισμενων εκτασεων.

2. Η διερευνηση νεογενων ιζηματων (τριτογενης και τεταρτογενης γεωλογικη εποχή) στην Δυτ. Ελλαδα και κατ’επέκταση στο Ιονιο Πελαγος, με 11 γεωτρησεις στην ΒΔ-Πελοπονησο, 2 γεωτρησεις στο Ιονιο Πελαγος, 7 γεωτρησεις στην Ηπειρο και 3 γεωτρησεις στην Ζακυνθο, απεδειξαν ένα οριακο κοιτασμα φυσικων αεριών (γεωτριση δυτικου Κατακωλου-1Α), χωρίς ενδιαφερον βιομηχανικης εκμεταλλευσης.
     
3. Από τις 4 γεωτρησεις του Δελτα Νεστου-Κομοτινης, τις 4 γεωτρησεις Θεσ/κης, τις 3 γεωτρησεις Στρυμονος-Σερρων, τις 6 γεωτρησεις δυτ. Θρακης, τις 2 γεωτρησεις του Θερμα’ι’κου Κολπου, από το σύνολο των γεωτρησεων ερευνων και πετρελαιομαστευσης του κοιτασματος Πρινος και νοτιο Καβαλας και των ερευνητικων γεωτρησεων ανατολικά της νησου Θάσος, από την γεωτριση Λημνος-1 και με βάση την ιστορικη αναδρομη των ερευνητικων εργασιων για πετρελαιοπιθανων σχηματισμων στη ανατολικη Ελλαδα και στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, βγαινουν τα εξής συμπερασματα:

α. Οι «μολασσικοι» πετρελαιοπιθανοι σχηματισμοι που καλυπτουν την χερσαια περιοχή της ανατολικης Ελλαδος πρακτικα πρέπει να θεωρηθουν ότι έχουν ερευνηθει για κοιτασματα Υδρογονανθρακων (Περιοχες Θεσσαλιας, Θεσ/κης, Δελτα Νεστου-Ξανθης-Κομοτινης, Αλεξ/πολης, Ορεστιαδος).

β. Ερευνητικο ενδιαφερον παρουσιάζουν ακόμη ορισμένα «μολασσικα ιζηματα» στο βορειο μερος του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και δη μεταξύ Θασου-Σαμοθρακης με πιθανοτητες εντοπισμου ορισμενων κοιτασματων με εμπορικο ενδιαφερον. Αυτά όμως –εάν υπάρχουν- και τα πιθανα κοιτασματα  Βαβουρας και Νικη ανατολικά της νησου Θασου, που εγκαταλειφθηκαν λόγω δειλιας από την τουρκικη απειλη πολεμου, εχασαν ανεπιστρεπτι κάθε ενδιαφερον πετρελαιομαστευσης μετά το τέλος αυτής από το κοιτασμα Πρινος. Άλλως θα μπορούσαν να συνδεθουν ευκολα….

Σχετικα με το θεμα υπαρξης τεραστιων κοιτασματων Υδρογονανθρακων περαν του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και στην ΝΑ Μεσογειο αλλα και μεταξυ Κρητης και Λιβυης ο γραφων επιθυμει να αναφερη τα εξης:

Ο χωρος της εγγυς και μεσης Ανατολης με τις βορειες περιοχες αυτης (Ιραν και βορειο Ιρακ) ανηκει στις εξωτερικες παρυφες της μεγαλης ευρασιατικης λωριδας των νεων αλπειδικων ορεων –Ταουρος και Ζαγρος- , ανατολικωτερα ανηκει στο Hindukusch κλπ, νοτια ανηκει στην αφρικανικη πλακα η οποια αποτελει μερος των παλαιβν ηπειρων Γκονταβα και Λαουρασια, οι ,οποιες αρχισαν να κατακερματιζονται από την κρητιδικη γεωλογικη εποχη, με σχηματισμο νεων λιθοσφαιρικων πλακων. Εντος της ενδιαμεσου Τηθυας θαλασσας ελαβαν χωρα οι ιζηματογενεις εναποθεσεις των μελλοντικων ορεων. Η Τυθης στις γενικες γραμμες υπηρξε τροπικη θαλασσα με χαρακτηριστικα των σημερινων νοτιων κοραλλιων θαλασσων, στο πλατος μεν μικροτερη του Ειρηνικου Ωκεανου κατά χρονικες περιοδους ομως με πλατη μεγαλυτερα του Ατλαντικου Ωκεανου.

Η υπαρξη των κοιτασματων Υδρογονανθρακων περιξ της σημερινης Μεσογειου θαλασσης, δηλαδη στην Αλγερια, Λιβυη, Σαουδικη Αραβια, Ιρακ, Περσικος κολπος και περιξ αυτου κ.α. οφειλεται κυριως στην Τηθυα θαλασσα επι της οποιας κατά την διαρκεια της Μεσοζω’ι’κης γεωλογικης περιοδου και τις τριτογεννους εποχης σχηματισθηκαν ανοιχτες λεκανες και λιμνες με στασιμα νερα. Σε αυτές συνγκετρωθηκαν υπολειμματα του ζω’ι’κου και φυτικου κοσμου μεσοζω’ι’κης γεωλογικης εποχης, που οδηγησεν στην δημιουργια των κοιτασματων αυτων.

Η ανασκοπιση των γεωλογικων δεδομενων περιξ της σημερινης ΝΑ Μεσογειου θαλασσης ενισχυσε την αποψη, ότι δια του υποβαθρου της ΝΑ Μεσογειου θαλασσης διερχονται στρωματα πετρωματων με χαρακτηριστικα της αφρικανικης περιοχης. Η ζωνη μεταξυ Ατλαντικου Ωκεανου, του Αγγαντιρ εως την Συρτε και Γκαβες χαρακτηρισθηκεν ως ζωνη «accident atlassic» η οποια κατά τις πληροφοριες του γραφοντος περαν από την υπαρξη από Gashydrate (Υδρατοαερια) δεν περιεχει κοιτασματα Υδρογονανθρακων. Τα Gashydrate είναι μεν Υδρογονανθρακες αλλα στις βαθειες θαλασσες βρισκονται λογω τις πιεσεως (3.000 εως 5.000 μετρα, 300 εως 500 bar πιεση) σε στερεα καρασταση επι του βυθου της θαλασσης και δεν αποτελουν κοιτασματα φυσικου αεριου. Η απελευθερωση των Gashydrate εφερνε χειροτερες κλιματολογικες μεταβολες απ’ ότι το CO2.

Η μεταφορά των ερευνητικων εργασιων μετά το «ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» του 1987, από το Αρχιπελαγος του Αιγαιου στο Ιονιο Πελαγος, ειχε στοχο να αποπροσανατολιση τον ελληνικό λαο και να καλυψη την προθυμια της τρομοκρατημενης τότε ελληνικής πολιτικης ηγεσιας να συμβιβαζεται.

4. Από το 1936 η Ελλαδα έχει στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου αιγιαλιτιδα ζωνη εξι ναυτικων μιλιων που σημαίνει κυριαρχια επί των 43,5 % των υδάτων του Αιγαιου, εναντι 7,5 % κυριαρχιας της Τουρκιας και 49 % διεθνων υδάτων. Εάν η Ελλας κάτω από την απειλη Πολεμου ασκησει το νομιμο δικαιωμα της επεκτασεως των χωρικων της υδάτων σε δωδεκα ναυτικα μιλια, η ως ανω συσχετιση της κυριαρχιας επί των υδάτων του Αρχιπελαγους του Αιγαιου μεταβαλλεται σε 71 % για την Ελλαδα και 8,5 % για την Τουρκια.

Τα διεθνη υδατα περιοριζονται μεν από 49 % σε 20,5 %, σε καμιά περιπτωση όμως δεν αποκλειεται το Αρχιπελαγος του Αιγαιου ουτε υπόκειται οποιοσδηποτε περιορισμος στην διελευση τουρκικων και ξενων πλοιων, πολύ δε περισσότερο εμπορικων. Τι μας εμποδιζει να επεκτεινουμε τα χωρικα μας υδατα σε 12 ναυτικα μιλια ; Μηπως το «casus belli» της Τουρκιας ; Εάν η Τουρκια επιθυμει τον πολεμο, ας τον έχει ! Οι σημερα ασκουντες την Εξουσια εκ του Νεποτισμου τυφλωνουν τον ελληνικό λαο με λαμπερες αυταπατες που φτιαχνονται έτσι για να του αρεση. Ο πολεμος, στο πνεύμα του, όπως και στο πνεύμα του Ηρακλειτου, σημαίνει «αγων» και «παλη» για την μη απωλεια των κυριαρχικων μας δικαιωματων. Οποιος επιμενει να ενεργη παντα κατά τις προσταγες της αρετης, όταν περιβαλλεται από αρπακτικα πτηνα που την περιφρονουν, οδευει μονος προς τον αφανισμο του.

Οι εν κληρονομικο δικαιωματι ασκουντες την Εξουσια στο κρατιδιο της Ρωμιοσύνης ποτέ δεν εξετασαν με ορους ιστορικης αναφορας, και με αναλυση σε βαθος της μεγάλο’ι’δεατικης φιλοσοφιας του Οθωμανισμου, τον ρολο της σημερινης Τουρκιας που καλλιεργει εντός των τοιχων της συνειδηση συλλογικης εθνικης μνημης στην οποία θεμελιωνει και συντηρει την εθνική της «γοητεια» με το οραμα της οθωμανικης αυτοκρατοριας προσαρμοζοντας την επεκτατικη πολιτικη της στην εκαστοτε συγκυρια και στην εξυπηρετηση των παγιων εθνικων ζωτικων συμφεροντων της από τα οποία ποτέ δεν παρεκλινε.

Τι μας εμποδιζει συνεπώς να παμε στο Διεθνες Δικαστηριο της Χαγης για την Υφαλοκρηπιδα, εφ’οσον επεκτειναμε πρωτα τα χωρικα μας υδατα ; Το ευρος της Υφαλοκρηπιδας οφείλει να καθωριστη μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας μετά την επέκταση των χωρικων μας Υδάτων σε 12 ναυτικα μιλια (η Τουρκια το επραξεν ηδη απεναντι από την Κυπρο και στην Μαυρη Θάλασσα !!!) και δη ως εξής:

1. Στην πρώτη φαση αφαιρουμεν όλα τα νησια από το Αρχιπελαγος του Αιγαιου θεωρητικα και μοιραζουμεν την υφαλοκρηπιδα αυτού (εως θαλλασιο βαθος 200 μέτρων) μεταξύ δυο παρακτιων χωρων. Στην θεωρητικη αυτή φαση κάθε παρακτια χωρα επεκτεινει τα χωρικα της υδατα σε 12 ναυτικα μιλια. Θαλασσια βαθη μεγαλυτερα των 200 μέτρων (ηπειρωτικη κατωφερεια) θεωρουνται διεθνη υδατα.

2. Στην δεύτερη φαση τοποθετουμε στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου τα αφαιρεθεντα νησια επεκτεινοντας τα χωρικα Υδατα αυτών σε 12 ναυτικα μιλια και καθωριζοντας την Υφαλοκρηπιδα πέριξ αυτών εως θαλασσιο βαθος 200 μετρων. Οι τυχων περιοχες που αλληλοτομουνται μοιραζονται συμμετρικα και ισοβαθμα. Οι περιοχες περαν των θαλασσιων βαθών των 200 μέτρων (ηπειρωτικη κατωφερεια) θεωρουνται και εδώ διεθνη υδατα.

Φαινεται ότι οι εν κληρωνομικο δικαιωματι ασκουντων στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης Εξουσιαν είναι τελειως ανικανοι να αντιμετωπισουν με επίτυχια και χωρίς ίχνη οικτου, ολους αυτούς που πετάνε πανω από το Αρχιπελαγος του Αιγαιου με καθαρως σχεδιασμενη κατασκοπευτικη αποστολή εις βαρος της χωρας μας. Ο Οικτος είναι το παιδι της Πενιας και του Φοβου. Ολες οι ενδειξεις κατατεινουν στο ότι καπιοι ισχυροι θεωρουν ότι εχει φθασει η τραγικη στιγμη για την Ελλαδα, για την συνολικη διευθετηση των ελληνοτουρκικων σχεσεων.

Πλανωνται πλανη οικτρα οι εν κληρονομικο δικαιωματι ασκουντες την εξουσια στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης, ότι η Τουρκια εισερχομενη στην Ε.Ε. θα εγκαταλειψει τους στρατηγικους στοχους της στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, στην Κυπρο και στην Δυτικη Θρακη. Η τουρκικη εξουσια δεν αποτελειται από ηλιθιους όπως η Ελλαδικη. Θα επιδιωξει μονο ειδικες σχεσεις με την Ε.Ε. χωρις να εισελθει εις αυτην και πολύ περισσοτερο την καταδικασμενη εκ γενετης Ευρωζωνη.

Ο σκοπος της αυτοσυντηρησεως μας, σαν φυσικη ορμη, οφειλεν να είναι αρκετος για να καθαγιαση όλα τα μέσα –ακόμη και την υπονομευση της τουρκικης κοινωνιας των 58 εθνοτητων και την επιδειωξη κατοχης πυρηνικων οπλων – που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθουν, για την εκπληρωση του. Η Τουρκια μέσω του Πακισταν και με συνδρομη των ΗΠΑ και του Ισραηλ ισως να τα κατεχη ηδη !

Είναι όμως η Τουρκια ενας στρατιωτικος «γιγαντας» που δικαιολογει να τρεμουν οι ψοφοδεεις δουλοι του σημερινου κατοχικου στρατου της πατριδος μας ; Εάν εξετασουμε τα πραγματικα δεδομενα θα διαπιστωσουμε ότι
   
1. Στην Κυπρο απετυχε να δημιουργηση το ανεξαρτητο τουρκικο κρατος παρ’ολη την βοηθεια του διεθνους Σιωνισμου με το σχεδιο Ανναν.

2. Τα παντουρανικα ονειρα της σκονταψαν στην καχυποψια των Αραβων.

3. Το Κουρδικο Κινημα συνεχιζει να υποβοσκη.

4. Η διαμαχη στο εσωτερικο της μεταξύ της πεφωτισμενης κεμαλικης στρατιωτικης ηγεσιας και του Ισλαμ μαινεται.
      
Ο αρχιτεκτων της ατιμωρησιας των διεφθαρμενων πολιτικων στην πατριδα μας σημερα είναι ο νυν υπουργος Οικονομιας. Αυτός οφειλεν να απομακρυνθη το γρηγορωτερον από κάθε μορφην εξουσιας….

Ολοι οι υποκριτες και λαομπεκτες και των δυο κομματων εξουσιας που ευθυνονται για την σημερινή τραγικη κατάσταση και για την επιτηρηση μας απο το ΔΝΤ και από τους «τσιγκανους» της Ε.Ε. θα πρέπει να πληρωσουν, εν αναγκη και με την ζωή τους. Οι επιτηρητες μας είναι «συνδικοι του Διαβολου» και δεν ασχολουνται καθολου με την δημιουργία προ’υ’ποθεσεων παραγωγής πλουτου στην χωρα μας.

Το σχεδιο της χρεοκοπιας της πατριδας μας από τους διεθνεις κερδοσκοπους που δεν είναι αλλοι από τους υιους του Αβρααμ ήταν ετοιμο πριν από τις εκλογες της 4ης Οκτωβριου 2009 και μπηκε σε εφαρμογη την …επομενη της εκλογικης νικης του κομματος των «πρασινων Αλογων» με συνδρομη τόσο του ελληνικου υπουργειου οικονομικων όσο και της Τραπεζας της Ελλαδος. Αυτοι είναι που ανοιξαν την πορτα στους «σορτακηδες» του διεθνους Σιωνισμου για να πουλανε ομολογα του Ελληνικου Δημοσιου που δεν είχαν και αφου εριχναν την τιμη τους να τα ξανααγοραζουν σε χαμηλοτερη τιμη για να τα παραδωσουν μέχρι και 10 ημέρες αργότερα με ανοχη των ελληνικων τραπεζων που δρουσαν ως μεσαζοντες. Έτσι τα καθαρματα αυτά κερδοσκοπουσαν κατά της Ελλαδος, χωρίς κανένα ρισκο υπονομευοντας τα εθνικα μας συμφεροντα.

Η ζημια από την προκλητικη αυτή «εθνική προδοσια» εκτιμαται σε πολλά δισεκατομμυρια ευρω επιπλεον τοκοχρεολυσια που μπηκαν στις τσεπες των εβραιων και τα οποία προερχονται από τον ιδρωτα του ελληνικου λαού. Ο Γερμανοεβραιος Γοζεφ Ακερμαν της Γερμανικης Τραπεζας επισκεφθηκε σε κρισιμο χρόνο την Αθηνα, λιγο πριν ληφθουν οι αποφασεις για τον διεθνη οργανισμο δηθεν στηριξης της πατριδας μας και ειχε επαφες με του «πρασινους κηπουρους του» για το περιεχομενο των οποίων τηρειται σιγη ιχθυος !!!

Δεν μπορεί ενας Καραμαν-Αλης από το Κιουπκιο’ι’ περιφερειας Φυλλιδος του νομου Σερρων που κορο’ι’δεψε κατα τον αισχροτερο τρόπο τον ελληνικό λαο κατά συρροη και στο τέλος εκλεισε και το Παρλαμεντο, αντισυνταγματικα και παράνομα, παραγραφοντας τα εγκληματα των συνεργατων του πολιτικων, να γυριζη σημερα ελευθερος στους δρομους τησ Αθηνας.

Δεν μπορεί ο σημερινος αρχηγος των πρασινων Ακριδων, που προεκλογικα γκαριζεν, ότι «ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» και ενοουσε τα ΧΡΗΜΑΤΑ που εκλεψαν και λεηλατησαν και τα δυο κομματα εξουσιας, να μας το παιζει σημερα Πρωθυπουργος. Τελικά χρηματα υπάρχουν, αλλά όχι για τους Έλληνες πολιτες που τα «γεννησαν» μεν αλλά δεν τους ανηκουν.

Είναι βεβαιο ότι πολύ συντομα η λα’ι’κη οργη θα ξεσπασει με απροβλεπτες ακόμη για τους υπευθυνους συνεπειες !!! 

Λειπουν σημερα δυστυχως από την Ελλαδα ο Επαμεινωνδας και ο Πελοπιδας για να «φτιαξουν γενναιους Έλληνες πολεμιστες».

Ποτέ αυτός που κρατα οπλο (Τουρκια) δεν πρόκειται να πεισθει από τον αοπλο (Ελλας). Αλλοιμονο στους αοπλους Προφητες…….

Οι σημερινοι εξουσιαστες των «πρασινων Αλλογων» φενεται οτι είναι τελειως ανικανοι να δουν τα πραγματκα γίγνεσθαι…Εκποιουν λόγω χρεωκοπιας για την οποία και οι ιδιοι ευθυνονται την εθνική μας κυριαρχια και δινουν «εμπραγματες» εγγυησεις υπο μορφη ξενοδοχειων, λιμανιων, αεροδρομιων, τραπεζων, ασφαλειων, κοινωφελων επιχειρησεων, νησιων, ακινητης περιουσιας κ.α. για την περιπτωση που δεν θα μπορεσουν να επιστρεψουν τα δανεια (και αυτό είναι περισσότερο βεβαιο από κάθε άλλο !!!).

Για την περιπτωση αυτή τόσο η Ε.Ε. όσο και το ΔΝΤ πιεζουν για την συσταση ενός «Ιδρυματος» το οποίο θα συμπεριελαμβανει όλες τις ως άνω «εμπραγματες εγγυησεις»  ώστε να απευθυνονται σε αυτό ολοι οι κερδοσκοποι πιστωτες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ στην περιπτωση που θα κατασχεσουν δηλαδή θα πουλησουν τα περιουσιακα στοιχεια του ελληνικου δημοσιου.
                                         
Ας προσεχουν συνεπώς οι πολιτικοι των δυο κομματων εξουσιας αλλα και των αλλων !

Με την Συνεκμεταλλευση του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και την εκποιηση της περιουσιας του ελληνικου δημοσιου κινδυνευουν να καταληξουν στις αγχονες που θα στηθουν στην πλατεια Συνταγματος και αλλου….. ‘η και στα εκτελεστικα αποσμασματα.

Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου
27.07.2011
Dimitris N. Adamopoulos
makrinitsa@hotmail.com

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_365.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters