Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

7 Ανεξήγητα Φαινόμενα Στον Όλυμπο Που Εξετάζει Η NASA!

Τι τους ώθησε όμως να πιστέψουν κάτι τέτοιο;

Φαίνεται λοιπόν ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο, αφού υπάρχουν πολλά ανεξήγητα φαινόμενα στο ιερό βουνό των αρχαίων Ελλήνων που έχουν προκαλέσει μέχρι και το ενδιαφέρον της NASA.

Αυτό το ιερό βουνό κάποτε ήταν το «κέντρο του κόσμου» που προσκυνούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ολόκληρη η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters