Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Εκατομμύρια νεκροί, κανένα μέτρο. Η άγνωστη πανδημία 42 χρόνια πριν που οδήγησε στο θάνατο 4.000.000 ανθρώπους.

Ο φονικός ιός Η3Ν2 που έκανε την εμφάνισή του πριν από 42 χρόνια, στην Κίνα και εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη, σκότωσε σχεδόν 4 εκατ. ανθρώπους.
Ειδικότερα, 42 χρόνια πριν, καλοκαίρι του 1968, μια νέα φονική γρίπη έπληττε τον κόσμο. Ξέσπασε στη Κίνα και πέρασε αυτομάτως στο Χονγκ Κονγκ, από όπου πήρε και το όνομα της και γρήγορα εξαπλώθηκε στο πλανήτη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters